מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
קודם כל תגידו לי אם הלוח הזה זה לוח טוב http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=040306&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=10&aff=Zap עכשיו בואו ניגש לעניין 1. מה זה הצ'יפסט להלן סוגים : 915P VIA KM400 865G 865PE Nforce 4 2. אם המעבד תלוי בלוח ואיך ? אם זה קשור לצ'יפסט ולמה ? 3.תמליצו לי על לוח טוב אפילו טוב מאוד עם PCI-E x16 ועם DDR2 ודרך אגב מה זה DUAL CHANNEL ?? ושיהיה גם עם SATA2 תודה לכל הצוות פורום תותח
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המחשב החדש שלי לםני ארבעה ימים, ומיד כאשר קיבלתי אותו, גיליתי דרך ה driver של nvidia שכרטיס המסך עוד בתדר של 2X במקום ב 16X. לפי ידיעות קודמות שלי, חשבתי מיד שהכרטיס הורכב על הסלוט הלא נכון, אולם בדקתי עוד כל מיני אופציות.. לבסוף החלטתי להעביר את הכרטיס מהחריץ שלו לחריץ השני והבעיות הסתדרו והכרטיס עובד על 16X. אך לא הכל ורוד, כבר בזמן ההחלפה עצמה, ראיתי שיהיה מרווח של 1-2 ס"מ בין כרטיס המסך ל BigTyphoon וחשבתי שזה עלול להעלות הן את הטמפ' של כרטיס המסך, והן את טמפרטורת המעבד. חששותי התממשו ואכן טמפ' כרטיס המסך זינקה ב 5-7 מעלות לערך. לא מתאים לי... עכשיו לשאלתי, האם ניתן לעשות switch בין המהירויות של החריצים, או שמה זו בעיה של תמיכה חומרתית? (אני לא סגור על…
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מעוניין ללכת הפעם לכיוון אינטל במקום AMD ואין לי ממש מושג גדול בלוחות לאינטל התקציב שלי כ 500-600 ש"ח. אני מעדיף לוח שיתמוך ב DDR2 , PCI-E, אני לא ממש מבין בציפסט, עדיפות לכרטיס קול O/B טוב ועם כמה שיותר יציאות מחברה טובה כמובן ( יהיה נחמד שגם תהיה אופציה טובה ל OC ). בתודה מראש ושנה טובה !
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמוכרת לפי מחיר באתר הבית שלהם CRUSIAL.COM
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי 3 התלבטויות אחרונות: DFI NF4 SLI INFINITY - רשום עליו באתר היצרן: "In SLI mode, the bandwidth of each x16 slot works at the bandwidth of x8. When the graphics cards are connected via the SLI bridge, it runs at x16 bandwidth. " מה זה בדיוק אומר לא הבנתי כל כך... הבנתי את התירגום, אבל נגיד אני אשים רק כרטיס אחד בלי SLI, זה יעבוד בX8?.. וזה רק בלוח הזה?. ABIT AN8 SLI Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 - מה ההבדל בינו לבין הGA-K8NXP-9 ULTRA. הULTRA בעצם עולה יותר משום מה.. מה ההבדלים בדיוק?.. תראו אני לא לוקח SLI. אז אולי כדאי ללכת על ULTRA? תודה.
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני צריך לוח תומך: 939 PCI E רצוי nf 4 או תמיכה ב- SATA I/II והכי חשוב: אני צריך שהוא יהיה אוברקלוקר טוב התקציב שלי הוא עד 700 שקל חשבתי ללכת על ASUS A8N E למישהו יש הצעות? תודה !
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף יותר ( אמין יותר ) . Gigabyte GA-K8N-SLI nForce4 4SLI Socket 939, PCIX, Dual DDR, SATA, Bulk או Abit AN8 ULTRA NVIDIA NF4 Ultra, Socket 939, PCI-Express, Dual DDR, SATA2, RAID, IEE1394 בחרתי בשני הלוחות האלו בעיקר בגלל הקירור הפסיבי שלהם והתמיכה של שניהם ב SATA II .
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות לעצמי מחשב חדש, מכיוון שאני מעוניין רק במעבדי AMD (לא לנסות לשנות את דעתי) רציתי לדעת לגבי המהירויות שלהם. אני רואה היום שיש מעבדי פנטיום 4 במהירויות 3.0GHZ וכו'. ואילו יש את הסדרה של המעבדים של AMD למשל, AMD ATHLON 64 3200+ 2.2 GHZ/2.0 GHZ 512 KB Cache Memory /1 MB Cache Memory האם זה אומר שהמהירות שלהם נמוכה יותר? ומישהו יכול להסביר בבקשה על כל אחד מהחלקים הנ"ל -מה זה אומר? מה זה אומר 64 BIT? האם מעבד AMD 64 2.0GHZ איטי יותר מפנטיום 4 3.0 GHZ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום עדכנתי את הגרסה של ה- BIOS מקובץ שנשמר מה-תוכנה המקורית של הלוח ,והעדכון נפל-המחשב נתקע הפעלתי אותו מחדש , והיו צפצופים עולים ויורדים ןאז המחשב מאז אין לו POST זה לוח P4T-E עם צ'יפסט I850 (זכרונות RDRAM) אם מישהו יכול לעזור המחשב לא נדלק. אם יש דרך למחוק את התוכן של ה BIOS.??? (דרך איזה ג'מפר או משהו כזה) תודה . לכם ניסיתי להוציא את הסוללה -אבל זה לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קבלתי הצעה על מנת לקנות מעבד , זיכרון , ולוח אם . להלן הדרישות שלי . המחשב משמש לגלישה באינטרנט ( ברור לא?:-) ) מידי פעם משחקים ( אני לא חובב משחקים ) . ההצעה היא כזאת : 1) לוח אם של חברת gigabyte דגם k8nmf-9 מעבד amd 64 3000 1.8 זיכרון TWIN MOS ddr-400 מחירים : לוח = 522 מעבד = 979 זיכרון=380 התקציב שלי 2000 שקל . מה אתם אומרים האם שווה?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על מה משפיע ה FSB CPU MEMORY HARDISK CPU MEMORY AND PCI HOLS 2 איזה התקן הוא המהיר ביותר PCIX AGPX AGPX8 PCI חשוב לציין שזה לא PCIEX כמו שכולם בטח רצו להגיד זה PCI של שרתים תודה על העזרה ..
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שמעתי שאם אני לוקח למשל זכרונות CL3 אז אפשר פשוט לכוון בביוס ל-CL2.5, זה נכון?? והאם זה נקרא OC או משהו כזה שגורם לחימום :-[?? והאם אפשר להפוך גם CL2.5 ל- CL2?? זה חשוב, אני קונה בקרוב זכרונות ואני צריך לדעת מה כדאי, תודה
-
- 5 תגובות
- 462 צפיות
-
-
נתקלתי במושג הזה הרבה אבל אין לי מושג מה הוא מסמל. בתונת EVEREST רשום לי שהסטפינג שלי הוא DH-D0 מה זה אומר?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על הזיכרון הבא http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1924 איך הוא? האם DDR2 הרבה יותר טוב מDDR רגיל?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם למעבד אינטל P4 775 LGA עם PCI E ולפחות שני סלוטים של PCI רגיל, בעד מקס' 650 ש"ח. תודה מראש. עריכה: לוחות אם אחלה נתתם לי, תודה, אבל מצאתי אחד מתאים לי...
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לקחתי מעבד 370 פינים P3-800 ובמקביל פנטיום 3 - 450 SLOT1 הסלוט 1 עבד הרבה יותר טוב באינטרנט ובשאר התוכנות לסלוט 1 היה לוח של PC PARTNER מבוסס אפולו פרו 133 וה 800 היה עם לוח ECS מבוסס אפולו פרו 133 המחשב של ה 800 זז כמו צב ... חייב לציין שלשניהם הייתה אותה כמות של זיכרון ...
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום,לפני שהגעתי לפה חשבתי ש pentium הכי טוב ואמרתם לי שלמשחקים ולהרצת סרטים amd זה הכי טוב..אז חיפשתי לוח אם למעבדי amd וגיליתי שבאף לוח של שום חברה אין מעל ddr 400mhz לעומת לוחות אם שתומכים באינטל שתומכים בזכרונות עד 888mhz ddr2 יש סיבה לכך שהזכרון הוא לא הכי מתקדם בלוחות amd?? אני חשבתי לשים זיכרון 533mhz וראיתי שבלוחות אם של amd אי אפשר. שהחלטתי שאני קונה מחשב אני משקיע בלוח אם הכי חדש כי להחליף לוח זה סיפור(לפרק הרבה אין לי כוח) אז החלטתי שאני קונה עם הטכנולוגיות הכי חדשות. אולי תתנו לי גם המלצה על לוחות אם . שמעתי פה על המלצה של לוח אם של DFI , הסתכלתי הוא לא משהו מבחינת הטכנולוגיה.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז הזמנתי את הלוח אם DFI Lanparty UT SLI-D שעלה לי 1200 שקל ואני לא יודע אם עשיתי תבחירה הנכונה בזה שלא קניתי את ה-DFI Lanparty SLI-DR שעולה 250 שקל יותר עכשיו אני ממש מבואס מזה ואני לא יודע מה לעשות הזמנתי לפני שלושה ימים אז מה אתם אומרים כדאי לשנות?
-
- 4 תגובות
- 456 צפיות
-
-
זיכרונות C2.5 . ראיתי בפורום שישנם לא מעט לוחות שלא תומכים בכל דגם של זיכרונות.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת עם המעבד שלי 32 BIT או 64 BIT,לא כתוב לי במפרט של המחשב שלי. מישהו יכול להביא תוכנה או שיטה איך לדעת זאת?
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ישנם לוחות שהם לא Ultra אבל תומכים ב SATA II ? בזה כל הזמן האמנתי עד שראיתי את המפרט של הלוח הזה שתומך ב SATA II אבל אינו Ultra . Gigabyte GA-K8N-SLI nForce4 4SLI Socket 939, PCIX, Dual DDR, SATA,
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מצאתי ציטוט באתר שלהם שרומז על היותו של sli אבל לא כתוב sli תגידו לי אם זה sli או לא הנה הציטוט The Universal PCI Express technology offers utilization flexibility of the Southbridge PCI Express interface. It enables users to plug in an additional PCI Express graphics card to set up a dual graphics card platform on a single motherboard. ASUS own smart quick switch further detects how users installed their PCI Express devices, and intelligently reroutes the PCI Express lanes for optimized bandwidth allocation. והקישור של הדף http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=493&l1=3&l2=11&l3=184
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הלוח הנ"ל עם גרסת BIOS F4 השתמשתי בתוכנה BIOS@ של GIGABYTE לעדכון לגרסה F6 התהליך עבר בהצלחה וכאשר המחשב עולה במסך הראשון ניתן לראות את הגרסה F6. אולם תוכנות כמו CPU-Z ו 3DMARK מזהות את גרסת ה BIOS כ F4. איפה כאן הבעיה ???
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
על מה בדיוק זה משפיע מה בדיוק התפקיד שלו? אני למשל רוצה לקנות לוח אם מבוסס chipset של אינטל 955x זה טוב?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מכיוון שאינטל גם מייצרת לוחות משלה רציתי לשאול איזה לוחות הכי טובים למעבדי אינטל? האם הלוחות שלה הם הכי טובים? כמו שהבנתי ה-ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset נחשב להכי טוב! האם אני צודק? תנו עוד כמה דוגמאות ללוחות ברמה הזאת למעבדי אינטל! איתי!
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-