מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש המלצות למעבד טוב עבור משחקים מה הכי טוב? מעבד מאחת מהסדרות האלו Core i3 ,core i5 ,Core i7, Core I9 רצוי מעבד שיצא בשנה האחרונה(2020) ושיהיה מתאים לתשובת LGA1200
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מביא לכם 800 שקל איזה מעבד תיקחו? תדוה על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
לא יודע אם אני יכול לפרסם את שם האתר שנלקח ממנו כי האתר הזה הוא קצת התחרות של HWZONE אבל באתר הזה לא כתוב מאיפה זה נלקח אז אני לא יודע כמה זה נכון! אבל אם זה נכון אז זה מדהים ביותר!! 500GHZ!!!!!! זאת לא טעות! זה 500 חצי טרה הרץ!! מהירות בטמפ' החדר 350GHZ!!! לא פחות מדהים!!! אם מישהו יכול למצוא מקור לידיעה הזאת או בסיס אמין יותר אני ישמח לראות
-
- 57 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין Celeron d 3.33 ל Sempron 3400+. לא מצאתי השוואה בין שניהם. מאתר אחד נדמה לי שהם המקבילים. יש לקחת בחשבון שאם אקח מעבד של AMD, אוכל מבחינת מימון, לשים זיכרון 667Mhz במקום 533Mhz. האם Sempron זה הוא גם כפול ליבה?
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני חדש פו ואני רוצה לקנות מעבד intel2.8 וזיכרון samsung ddr 256 עכשו שתי השאלות שלי הם: 1) האם אני צריך לוח אם מיוחד בשביל intel 2.8 2) האם אפשר להרחיב את הזיכרון להמרות שזה פירמות שונות ושאלה אחרונה אם כדי לי בכלל יש לי עכשו מעבד 1.5 תודה לעוזרים :*)
-
- 14 תגובות
- 789 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם לABIT NF7 2S ועכשו המעבד מזוהה ל1500+ במקום 2100+ והזכרונות מזוהים כמהירות 166 ולא 333 הכרטיס רשת עובד מתקשר לרשת אבל אי אפשר לעשות שום דבר (עם כרטיס רשת חיצוני אפשר להיתחבר וגם לעבוד) הביצועים חוץ מזה שהLANלא בסדר, רגילים.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום במהלך חודש ינואר אני מתחיל ללמוד עריכת וידאו (premiere) ובכוונתי לעסוק בתחום העריכה באופן מקצועי כרגע החומרים שלי הם ברזלוציה גבוהה תוצרי DSLR שאלותי לאחים המומחים כרטיס גרפי 570 בגלל דרישות התוכנה ומגבלת התקציב איזה מעבד יענה על צרכי ?האם כדאי להסתפק בI5 מומהר קלות האם I7 הוא אופטימלי ולא לחשוב בכלל על גרסת E שאלה נוספת בנוגע לזיכרונות מה להעדיף 8 גיגה של 1600 או 16 גיגה של 1330 עוד משהו האם יש בסוף השנה מזיכרונכם מבצעים ששווה להמתין להם תודה יקרים
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
האם אפשר את GA-EP45-DS3 עם מעבד 1333 (E8400) וזכרונות 1066 MHZ? או שיש בעיה עם זה?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן Hp Presario 700 מעבד AMD athlon 4 1.20 MHZ זיכרון 496 MB אחרי שנהיה איטי בטירוף, פרמטתי ושמתי win XP PRO SP2 + office 2007 והוא עדיין איטי. לפעמים פתאום קופא. האם זה קשור לגיל של המחשב? למערכת ההפעלה או לגרסא של האופיס שברסאות חדשות לוקחות יותר משאבי מערכת? זיכרון וכו'? אם יש למישהו המלצה מה לעשות ( חוץ מאשר לקנות מחשב חדש... אשמח. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ידידה שמתעסקת עם קיובייס. היא טוענת שמומלץ לעבוד עם לפחות 16 ג"ב זכרון. ניסיתי למצוא מידע בנושא ובנוסף, ניסיתי למצוא מידע על ביצועי מעבדים שונים בתוכנה הזו. לא הצלחתי למצוא. אשמח אם למישהו יש מידע שקשור. מדובר על גירסה 7 בעקרון.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום. אני כבר הרבה זמן מנסה לבנות מפרו לאחי הקטן ועד שסוף סוף הצלחתי לסדר את שאר המפרט נשאר לי רק המעבד ולוח האם (זכרונות אני אקח בהתאם ללוח ולמעבד). אני לא צריך יכולות אוברקלוק בכלל. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים, משחקי רשת ועבודות משרדיות פשוטות. אני ממש משתגע. קונרו אני לא אקח כי יוצא לי יקר, אין לי מידע על סוקט AM2 ואני לא יודע אם הוא משתלם וטוב לעתיד. את סוקט 939 אני מכיר ועובד איתו, השאלה היא אם לא כדאי לקחת כפול ליבה בסוקט 939. ואם כבר בכפולי ליבה עסקינן, מה לגבי אניטל פנטיום D805? אני ממש חייב עצה. בנוסף אני צריך לוח שתומך ב- SATA II וב- PCI-E. את הזכרונות אני כבר אתאים בעצמי, אבל התקציב שלי למעבד ולוח הוא - 1200-1300 שקל. להשתדל לא לחרוג. תודה אנשים!!
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא יצא לי לעקוב אחרי המחירים, אני יכול לקנות לוח אם של אינטל DG965WH ומעבד E6600 ב 300$ האם זה שווה?
-
- 5 תגובות
- 470 צפיות
-
-
הי אני צריך לקנות מעבד ולוח אם חדש בגלל שהלוח אם שלי מתחמם ונדפק לו הביוס אמרו לי שכבר עדיף לקנות לוח אם של אינטל ומעבד אינטל כי ה AMD הזה עושה הרבה צרות מה שיש לי עכשיו AMD phenom 2 x4 955 3.2ghz Gigabyte MA78LMT-S2 Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz Corsair cx500 GTX460 Thermaltake wingrs101 כנראה התקציב של המעבד יהיה 1000 שקל ולוח אם 350 שקל אולי אפילו פחות חשבתי על זה http://ksp.co.il/?uin=15488 ולוח אם http://ksp.co.il/?uin=12423 הלוח אם הזה מתאים למארז? ספק כוח וכל השאר נכון? והמעבד שהבאתי הוא טוב יותר ממה שיש לי עכשיו? זה טוב לגיימינג? תודה רבה לעוזרים אשמח לכמה שיותר, ואני קונה הכל מ KSP, אני זוכר פעם היה להם מעבדים כמו I5 760 שעלו ממש קצת היום אין
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הOC נועד כדי לעבוד מהר יותר בעבודה משרדית = המון אתרים על המוזילה, אקספלורר, וינאמפ, מסמכים. הOC לא משפיע רק על המשחקים, כן? איזה מומלץ? E2180 + DS3L? *לE2180 יש מגה קאש אחד, הבנתי שלא משנה אם נגיע אפילו לOC של 4GHZ בגלל הקאש הנמוך זה מגביל את הביצועים או משהו כזה. זה נכון? *הבנתי שלAMD יש קאש "מסדר ראשון " - L1. ואילו לאינטל רק מ"סדר שני" שזה פחות טוב - L2. זה נכון? [קראתי תגובות בזאפ]
-
- 48 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לפני שלוש שנים בערך עשיתי מחקר די רציני ואובססיבי על רכיבים למחשב עד שהחלטתי, קניתי, והרכבתי. היום השמות השתנו ובגלל שהמחשב הפעם (בניגוד לפעם קודמת) לא מיועד למשהו כל כך ספציפי לא השקעתי את אותו זמן. את הרוב החלטתי אבל יש כמה דברים שאיכשהו המוכר שכנע אותי, או שפשוט לא הייתי מודע. אלה רק כמה דברים קטנים בקשר למעבד וללוח האם. המחשב מיועד לדברים רגילים כמו אינטרנט וכו' אבל יש כמה תוכנות שאני משתמש שיכול להיות מעצבן אם הם טיפה איטיות. יש לי עוד זמן לשנות את דעתי תוך איזה יום יומיים (עד שזה מוכן). בהתחלה רציתי מעבד Core2 Duo E8400 אבל שוכנעתי שדגם E7200 יהיה מספיק וכמעט לא ארגיש בהבדל. ההפרש במחיר 200 ש"ח. האם יש טעם בכל זאת להתחרט ולקחת את ה-E8400? בקשר ללוח אם, הקייס שא…
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שבוע טוב. למשתמש שאין לו כלל צורך באובר קלוקינג, האם המעבד העדיף יהיה Athlon 64 4600+ או Pentium E2180 ומדוע? מהו הלוח-אם המתקדם ביותר בתקציב של 400 ש"ח פחות או יותר, ללא כרטיס מסך מובנה. אך יש לו את כרטיס הקול המובנה הטוב ביותר שקיים? (אינטל \ AMD) תודה.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למעבד ולוח אם עם כמה דרישות: 1. אמינות וביצועים כמובן 2. תמורה טובה ביותר לכסף 3. חשוב מאוד שעל הלוח יהיו יצאות DVI+SVIDEO TV OUT 4. האם יש לוח שתומך בזכרונות DDR 400MHZ וגם ב- DDR2 עם המאפיינים הנל? משום שכרגע יש לי ג'יגה ב- DDR 400 5. תמיכה ב- PIDE וגם SATA2 סאונד בלוח אם לא חשוב וגם כרטיס רשת לא קריטי כי את שניהם יש לי ב- PCI, המחשב לא ישמש למשחקים ולא ישמש ל- OC השימושים המרכזיים של המחשב יהיו לאינטרנט, מוזיקה ותוכנות רגילות, ולצפיה (רבה) בוידאו עם ה- TVOUT (לכן אני לא חושב שיש לי צורך להשקיע בכרטיס מסך PCIE ולוח טוב עם היציאות המתאימות אמור להספיק) האם לדעתכם לצרכים הנל יש לאינטל לוח+מעבד יותר משתלמים? עד עכשיו הייתי עם AMD ונוטה יותר לכיוון שלהם…
-
- 39 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מעבד ולוח אם ב1240 שקל, אני יודע שזה תקציב לא הכי מרווח אבל זה מה שיש הזכרון הנבחר הוא Adata 512 400 MHZ מKSP ב460 שקל (תקציב כולל 1700 שקל, אם יש שינויים לזכרון תשנו) המעבד צריך להיות יותר חזק מאשר מעבד אינטל 2.8 (נורטווד) [המפרט רצוי שיהיה AMD, השאלה היא האם הסמפרון וה64 ביט שונים כ"כ כי עם הסמפרון יש הרבה יותר טווח לתמרן AXP לא רצוי כל כך) השימושים הם למשחקים וקצת 3D והכ.מסך הוא 9700 פרו (כרגע יש לו אינטל 1500 ו128 RDRAM)
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
תראו, יש איזה סיפור מסובך שאני עובר עם איזה טכנאי שדי עשה לי בלגן במחשב... עכשיו... היה לי לוח אם עם Socket A... אז לסיכום, אני רוצה לשדרג לוח אם ומעבד... יש לי תקציב של 1400 שקל לשניהם... עכשיו עוד דבר, לטכנאי הזה יש מלאי קצת מוגבל... אז מה שאני בעצם מבקש זה שתייעצו לי בנוגע לאיזה לוח אם ואיזה מעבד כדאי לרכוש במחיר הזה (1400... אפשר לחרוג טיפה באיזה 100)... שצריכים להיות במלאי של כל טכנאי ממוצע... תודה רבה מראש! בן =)
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד i72600k ולוח אם גם כן של אינטל מדגם DZ68DB (אשר נקנו עצמאית ולכן לצערי הצורך בהתקשרות הישירה עם אינטל). המחשב עם שאר הרכיבים הורכב בחנות בא נאמר לי שטמפרטורת המעבד לפי נתוני ה-BIOS מגיעה מהר יחסית ל-77 מעלות. בהחלפת לוח האם בלבד ירדה הטמפרטורה לסביבות ה-40 מעלות. פניתי לתמיכה של אינטל בטוענה שהלוח אם לא מתפקד כראוי אך נאמר לי שהטמפרטורות הללו ריאליות מכיוון שלפי הגדרות המעבד, הטמפרטורה הנורמלית שלו היא 72.6 מעלות. הציעו לי לעדכן את גירסת ה-BIOS, ולבדוק את המחשב כשמערכת ההפעלה תותקן. האם הגיוני שמחשב יגיע לטמפרטורות כאלה, גם ללא שום מאמץ חישובי? האם הגיוני שהצעותיהם אכן יורידו את הטמפרטורה? תודה רבה מראש, עידו.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הזכרונות יהיו אלה http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel איזה מעבד + לוח כדאי לקנות בשביל OC גבוה (שמטרתו ביצועים גבוהים לא שיאים חדשים) חשבתי על e4300 או e6300 ולוח 965P DS3 משהו כזה... יש הצעות אחרות ? תודה
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים לשדרוג מחשב שמבוסס כרגע על AMD מה שישאר מהמחשב הזה זה ספק כוח ציפטאק 500 וואט 8 גיגה זכרון DDR 3 1333 מארז קולר מאסטר 310 כרטיס מסך 460 GTX ודיסק קשיח 500 של ווסטר דיגיטל זה מה שאני רוצה לקנות [table][tr][td]מק"ט[/r][/t]מוצריםכמותמחיר[table][tr][td]GB75MD3H[/t]Gigabyte GA-B75M-D3H1₪392[table][tr][td]C3470T[/t]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray1₪928[table][tr][td]סה"כ:[/t]2₪1320[table][tr][td][/t]השימושים הם לגיימינג בעיקר אולי קצת עבודות עריכה קלות לפעמים בשביל הכיף איך השילוב? תודה מראש על העזרה [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!!!!! טוב ככה..חבר שלי רוצה להחליף את הלוח אם שלו והמעבד.. הוא רוצה מעבד AMD 64bit ולוח אם לבחירתכם...רק שהכרטיס מסך הוא בתושבת AGP ולכן הלוח צריך לתמוך בזה...(קצת מעפן..) תנו לי רק את המחיר של כל מוצר וחנות בבקשה.. תודה רבה לכל העוזרים!!
-
- 18 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
0. ;שלום חברים הגיע הזמן להחליף מחשב ויש לי התלבטות רצינית לגבי מעבד ולוח אם למחשב החדש. השימושים העיקריים שלי הם גלישה באינטרנט, מסמכי OFFICE, צפייה בסרטים ועיבוד תמונה "קל" - משתמש כרגע ב-ACDsee ו-Nikon View NX 2 ובעתיד אולי Capture NX 2 ו-Photoshop Elements. כנראה שאתקין מערכת הפעלה Win7 64Bit ואני מתכנן להתחיל עם זיכרון של 4 Gb RAM ולהשאיר מקום להרחבה בעתיד. בנוסף חשוב לי נושא האיכסון והיתירות - אני מתכננן RAID1 עם 2 דיסקים של 2Tb ואופציה להוספת שני דיסקים בעתיד כך שצריך תמיכה בלפחות 5 ערוצי SATA על הלוח (כולל צורב DVD), חשוב לי גם חיבורי USB 3.0 חיצוניים לדיסק גיבוי. האם למטרות אלו מספיק כרטיס המסך המובנה של ה-Intel i5 ? אם כן, חשבתי להסתפק במעבד i5 2500 ובלוח אם עם…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-