מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
קראתי בגיימר על מעבד חדש, CELL שמוטורולה IBM וסוני סיימו לתכנן שיכנס לייצור רק ב2004 וימכר רק ב2005 שמהיר פי 100 (!) מP4 2.5GHZ. אני לא חושב שAMD או אינטל יכולות להתחרות במעבד כזה עם הפרסקוט והAMD 64. אני זוכר גם לפני כמה זמן שאינטל וAMD טענו שהם כמעט מיצאו את הארכיטקטורה הקיימת של המעבדים שלהם והם מתחילות לתכנן מעבדים חדשים שיצאו לשוק רק ב2007 או משהו כזה, ושעד אז לא יהיה שיפור דרסטי. מה אתם אומרים על המעבד החדש? http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=21018
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכשהפעלתי אותו לראשונה היה כתוב ממש איפה שנכנסים לביוס רק שלא נכנסים שהמחשב עושה משהוא בגלל אוברקלוק (דבר שלא עשיתי בכלל) לאחר מכן הוא מראה שהמעבד עובד במהירות 2.92 משהוא מכיר מה התופעה? בדקתי גם באוורסט את המהירות וזה אותו דבר כמו בהפעלת המחשב אם זה לא שייך לכאן אנא להעביר מצטער
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
דגמי ה-H הניידים הטריים מבית AMD הצליחו להרשים אותנו בגדול עם הביצועים והיעילות שלהם - ומה לגבי מעבד מתומן ליבות בעל מעטפת של 15 וואט בלבד? יכול להיות שנקבל תשובות בתוך זמן קצר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד הדגל השולחני של דור ה-Kaby Lake מבית אינטל מוצע לרכישה מוקדמת באירופה, שחושפת לנו כמה פרטים מעניינים ומבטיחים אודותיו לכתבה
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מרובע הליבות החדש של מפתחת השבבים שיוצע בעבור פחות מ-200 דולר זוכה לבחינת גיימינג אל מול התחרות מאינטל, ימים ספורים לפני ההשקה הרשמית לכתבה
-
- 59 תגובות
- 6.4k צפיות
- 5 followers
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש והמעבד זה הרכיב היחידים שאני לא סגור עליו אני יודע שכדי לי ללכת על 4 ליבות אבל אני לא יודע על איזה כדי יותר ביחס של מחיר לתמורה מצד אחד יש את הפשוט שזה Q6600 שעולה כ 1000 שקל ואני יודע שיש עליו ביקורות לא רעות. ומצד שני את Q9550 שעולה 1450 בערך ונחשב למעבד הכי חזק היום בשוק בתווך המחירים האלה (לא כולל EX או I7) או שללכת על משהו באמצע כמו Q9400.... או שבכלל כדי לקחת את E8XXX למרות שהוא 2 ליבות.??
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אינטל משיקה היום את המעבד החזק ביותר בעולם לשוק המחשבים השולחניים ואנחנו מספקים לכם ביקורת מקיפה: הכירו את ה-Core i7 6950X המפלצתי הגיע הזמן הזה שוב בו אנחנו מכריזים על מלך חדש בעולם המעבדים. מאז אמצע העשור הקודם אינטל ממשיכה לקטוף את התואר הזה ולהשאיר אותו לעצמה בכל שנה שחולפת עם מוצרים חדשים. הפעם התואר הזה מגיע עם יותר מאשר הרמה של תדר המעבד, אלא עם הוספת ליבות והגעה להישג מרשים במיוחד. המעבד הנושא את התואר החזק ביותר בעולם (שכמובן לא מיועד לשרתים) הוא ה-Core i7 6950X אשר הוכרז היום בתערוכת קומפיוטקס 2016 שבטאיוואן. מעבד זה מכיל כמות בלתי נתפסת של 10 ליבות, יחד עם טכנולוגיית Hyper-Threading שמעניקה לו 10 ליבות לוגיות נוספות לחישוב מקבילי זריז ככל האפשר. …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד הדגל המוביל את סדרת ה-Broadwell-E שצפויה להגיע בקיץ, ה-Core i7 6950X, עשוי לשבור את גם את הגבולות בפן הכלכלי ולעלות 1,500 דולר לא מזמן קיבלנו אישור מאינטל עצמה על הדיווחים המספרים אודות מעבד בעל עשרה ליבות פיזיות (ובעל 20 ליבות לוגיות בעזרת טכנולוגית Hyper-Threading אותה הוא נושא) אשר צפוי להגיע בצמרת מעבדי האקסטרים החדשה של אינטל, ה-Broadwell-E. לא מכבר אף קיבלנו תאריך השקה: יוני 2016. כעת אותם דיווחים מספרים על פריצת דרך נוספת שמעבד זה ירשום, חוץ מלהציע מספר גדול יותר של ליבות: הוא עשוי לשבור את גבול ה-999 דולר המסורתי עבור מעבד הדגל של אינטל בסדרות האקסטרים, ולהגיע בתג מחיר חסר תקדים ולא מבוטל של 1,500 דולר. Intel Core i7 6950X – לא בטוח שיהיה…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
המעבד הראשון בשוק שמבטיח תדר עבודה של 5GHz עבור שמונה ליבות פיזיות ידרוש תוספת של 25 דולר מעל לדגם המוביל הקודם מבית אינטל לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן. לפני כ שבועיים שדרגתי את הכרטיס מסך שלי ל BFG 8800 GTS 320MB ומאז נוצר לי צוור בקבוק דיי רציני. אני מחפש עכשיו מעבד שיאזן לי את המפרט. המפרט להלן: לוח: DFI lanparty nf4 ultra-d מעבד: amd athlon 64 3500+ OC'ed @ 2.7ghz זכרונות: Geil One BH5 DDR400 @ 500mhz כ.מסך: BFG 8800 GTS 320mb ספק: Enermax Liberty 500W אני חושב ללכת עם AMD X2 או Opteron אבל נתקלתי בבעייה דיי רצינית כשניסיתי למצוא משהו בארץ. מה המעבד הכי טוב למפרט שלי שאפשר להשיג בתחום של עד 1000ש"ח? תודה
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי אני רוצהלקנות מעבד בעיקר למשחקים למחשב חדש אני מכון להשקיע עד 2000 שקל אשמח לקבל הצעות/לינקים/ביצועיים. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט לקנות את אחד המעבדים הנ"ל ולעשות OC. מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות למעבד טוב עבור משחקים מה הכי טוב? מעבד מאחת מהסדרות האלו Core i3 ,core i5 ,Core i7, Core I9 רצוי מעבד שיצא בשנה האחרונה(2020) ושיהיה מתאים לתשובת LGA1200
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מביא לכם 800 שקל איזה מעבד תיקחו? תדוה על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
לא יודע אם אני יכול לפרסם את שם האתר שנלקח ממנו כי האתר הזה הוא קצת התחרות של HWZONE אבל באתר הזה לא כתוב מאיפה זה נלקח אז אני לא יודע כמה זה נכון! אבל אם זה נכון אז זה מדהים ביותר!! 500GHZ!!!!!! זאת לא טעות! זה 500 חצי טרה הרץ!! מהירות בטמפ' החדר 350GHZ!!! לא פחות מדהים!!! אם מישהו יכול למצוא מקור לידיעה הזאת או בסיס אמין יותר אני ישמח לראות
-
- 57 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין Celeron d 3.33 ל Sempron 3400+. לא מצאתי השוואה בין שניהם. מאתר אחד נדמה לי שהם המקבילים. יש לקחת בחשבון שאם אקח מעבד של AMD, אוכל מבחינת מימון, לשים זיכרון 667Mhz במקום 533Mhz. האם Sempron זה הוא גם כפול ליבה?
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני חדש פו ואני רוצה לקנות מעבד intel2.8 וזיכרון samsung ddr 256 עכשו שתי השאלות שלי הם: 1) האם אני צריך לוח אם מיוחד בשביל intel 2.8 2) האם אפשר להרחיב את הזיכרון להמרות שזה פירמות שונות ושאלה אחרונה אם כדי לי בכלל יש לי עכשו מעבד 1.5 תודה לעוזרים :*)
-
- 14 תגובות
- 767 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם לABIT NF7 2S ועכשו המעבד מזוהה ל1500+ במקום 2100+ והזכרונות מזוהים כמהירות 166 ולא 333 הכרטיס רשת עובד מתקשר לרשת אבל אי אפשר לעשות שום דבר (עם כרטיס רשת חיצוני אפשר להיתחבר וגם לעבוד) הביצועים חוץ מזה שהLANלא בסדר, רגילים.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום במהלך חודש ינואר אני מתחיל ללמוד עריכת וידאו (premiere) ובכוונתי לעסוק בתחום העריכה באופן מקצועי כרגע החומרים שלי הם ברזלוציה גבוהה תוצרי DSLR שאלותי לאחים המומחים כרטיס גרפי 570 בגלל דרישות התוכנה ומגבלת התקציב איזה מעבד יענה על צרכי ?האם כדאי להסתפק בI5 מומהר קלות האם I7 הוא אופטימלי ולא לחשוב בכלל על גרסת E שאלה נוספת בנוגע לזיכרונות מה להעדיף 8 גיגה של 1600 או 16 גיגה של 1330 עוד משהו האם יש בסוף השנה מזיכרונכם מבצעים ששווה להמתין להם תודה יקרים
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
האם אפשר את GA-EP45-DS3 עם מעבד 1333 (E8400) וזכרונות 1066 MHZ? או שיש בעיה עם זה?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן Hp Presario 700 מעבד AMD athlon 4 1.20 MHZ זיכרון 496 MB אחרי שנהיה איטי בטירוף, פרמטתי ושמתי win XP PRO SP2 + office 2007 והוא עדיין איטי. לפעמים פתאום קופא. האם זה קשור לגיל של המחשב? למערכת ההפעלה או לגרסא של האופיס שברסאות חדשות לוקחות יותר משאבי מערכת? זיכרון וכו'? אם יש למישהו המלצה מה לעשות ( חוץ מאשר לקנות מחשב חדש... אשמח. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ידידה שמתעסקת עם קיובייס. היא טוענת שמומלץ לעבוד עם לפחות 16 ג"ב זכרון. ניסיתי למצוא מידע בנושא ובנוסף, ניסיתי למצוא מידע על ביצועי מעבדים שונים בתוכנה הזו. לא הצלחתי למצוא. אשמח אם למישהו יש מידע שקשור. מדובר על גירסה 7 בעקרון.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום. אני כבר הרבה זמן מנסה לבנות מפרו לאחי הקטן ועד שסוף סוף הצלחתי לסדר את שאר המפרט נשאר לי רק המעבד ולוח האם (זכרונות אני אקח בהתאם ללוח ולמעבד). אני לא צריך יכולות אוברקלוק בכלל. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים, משחקי רשת ועבודות משרדיות פשוטות. אני ממש משתגע. קונרו אני לא אקח כי יוצא לי יקר, אין לי מידע על סוקט AM2 ואני לא יודע אם הוא משתלם וטוב לעתיד. את סוקט 939 אני מכיר ועובד איתו, השאלה היא אם לא כדאי לקחת כפול ליבה בסוקט 939. ואם כבר בכפולי ליבה עסקינן, מה לגבי אניטל פנטיום D805? אני ממש חייב עצה. בנוסף אני צריך לוח שתומך ב- SATA II וב- PCI-E. את הזכרונות אני כבר אתאים בעצמי, אבל התקציב שלי למעבד ולוח הוא - 1200-1300 שקל. להשתדל לא לחרוג. תודה אנשים!!
-
- 26 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לא יצא לי לעקוב אחרי המחירים, אני יכול לקנות לוח אם של אינטל DG965WH ומעבד E6600 ב 300$ האם זה שווה?
-
- 5 תגובות
- 445 צפיות
-
-
הי אני צריך לקנות מעבד ולוח אם חדש בגלל שהלוח אם שלי מתחמם ונדפק לו הביוס אמרו לי שכבר עדיף לקנות לוח אם של אינטל ומעבד אינטל כי ה AMD הזה עושה הרבה צרות מה שיש לי עכשיו AMD phenom 2 x4 955 3.2ghz Gigabyte MA78LMT-S2 Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz Corsair cx500 GTX460 Thermaltake wingrs101 כנראה התקציב של המעבד יהיה 1000 שקל ולוח אם 350 שקל אולי אפילו פחות חשבתי על זה http://ksp.co.il/?uin=15488 ולוח אם http://ksp.co.il/?uin=12423 הלוח אם הזה מתאים למארז? ספק כוח וכל השאר נכון? והמעבד שהבאתי הוא טוב יותר ממה שיש לי עכשיו? זה טוב לגיימינג? תודה רבה לעוזרים אשמח לכמה שיותר, ואני קונה הכל מ KSP, אני זוכר פעם היה להם מעבדים כמו I5 760 שעלו ממש קצת היום אין
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-