עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by aviram20,

http://www.techpowerup.com/101948/Pentium_E6500K_Surges_Past_6_GHz.html איך לעזאזאל אני משיג את המעבד הזה??? אולי נעשה קניה קבוצתית שלו או משהו? מה חושבים עליו.. תוצאה מאוד מפתיעה בעניי מעניין כמה הוא נותן בSPI .......... עריכה: ניראה לי יותר מתאים לאוברקלוקינג וקירור .

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by rotman,

האם הגיוני שאין בכלל חיבור firewire בלוח אם GA-965P-S3 של gigabyte ?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by DarkCowMoo,

אני ממש , אבל ממש בקרוב הולך לקנות מחשב לגיימינג ורציתי לדעת האם כדי לי ללכת על Q9400 או E8400. על שאר המפרט זה לא ישפיע, אבל השאלה אם כדי לי לחשוב על העתיד על הQ9400 שאני מאמין שהתמיכה תשתפר ב4 ליבות בקרוב מאוד אך לשלם 500 ש"ח יותר. או שכדי לי על הE8400 הכפול ליבתי שנתמך במלואו עכשיו במחיר זול יותר בהרבה , אך בלי מחשבה על העתיד.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Shizel,

שלום לכולם יש לי לוח אם asrock crossxfire מהראישונם של פעם שהקונור דואל קור רק יצא ועלו יש לי ת e6300 1.8 ורציתי לשדרג כי נראלי זה צוור בקבוק ל4776 radeon החדש שרכשתי לא מזמן מה המעבד שאני יכול לקנות ללוח אם אזה ?אם בכלל,עד 500 שח

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by Hatzi6,

אחד הסלוטים של הלוח אם שלי נהרס ולכן לא אוכל להשתמש ב32G שקניתי במלואם לצערי. תהיתי אם יש איך להשיג לוח אם אם חדש שיתמוך ב4 סלוטים של DDR3 RAM ושלא יפול ברמה של הנוכחי.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  6. בביקורת זאת נספק מבט מעמיק במחליפו של Core i5 12400F הפופולרי. כמה מהיר הוא מעבד Core i5 הזול ביותר של הסדרה החדשה?לכתבה

7. Started by dana25,

האם למישהו יש נתונים לגבי ההבדלים בהתחממות בין המעבדים הבאים: Intel Pentium 4 775PIN 2.8GHZ 800FSB 1M 530 Intel Pentium 4 775PIN 3.0GHZ 800FSB 1M 530

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  8. שלום. זה שוב אני. הפעם מעט חקרתי את השאלות תשובות. וככה. יש לי את לוח האם GIGABYTE X58A-UD5 REV2.0 יש לי טריפל צ'אנל של 6GB http://www.gskill.com/en/product/f3-10666cl9t-6gbnq ואני מתכנן להכניס אליו את הדואל צ'אנל הזה http://ksp.co.il/?uin=14039 עכשיו. שניהם בעלי מתח זהה תדירות דומה אחד לאחד. אבל. אחד טריפל והשני דואל בכלל. 1. זה לא יפגע בביצועים ויגרום לעבוד כמודול יחיד או דואל צ'אנל? 2. זה בכלל יזהה את הזיכרון ויעבוד איתו רגיל? אני מצפה לתשובה מעט יותר מפורטת ומנומקת הגיונית באופן נרחב. יותר מתגובה של "כן".

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  9. Started by TAMIRRR013,

איך המתחים של המעבד שלי? זה בזמן מאמץ פשוט מישהוא פה מיזמן אמר לי שהם יותר מידי נמוכים וזה יכול להוריד לי ביצועים זה נכון? הינה תמונה מ CPU-Z סתכו על ה CORE VENTENGE איך הוא? http://www.siz.co.il/my.php?i=z1jum2zemmnw.jpg הינה תמונה של חבר שלי מ CPU-Z ויש לנו אותו מעבד ויש לו מתח יותר גבוהה http://img34.imageshack.us/img34/1717/39494811.jpg למה זה?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by neil4,

אני צריך תוכנה לזיהוי דגם הלוח אם כלומר אני רוצה תוכנה שתזהה את הדגם של הלוח בלי שאני יצטרך לפרק את המחשב בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כרגע אני עובד עם AMD 3200 ורציתי להחליף את המעבד ל AMD x2 4400 עם 2MB זיכרון מטמון. האם אני אראה שיפור בביצועים במיוחד במשחקים? האם הלוח שלי ה ABIT AN8 Ultra יתמוך בזה?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  12. Started by idan oren,

שלום סבא שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו לטובת עיבוד תמונות בפורמטRAW התוכנות שהוא משתמש הן photosop cs6, dpp, capture nx2 הוא רוצה לדעת מהו השדרוג הטוב ביותר שניתן בתקציב 1500 ש"ח שאר המפרט: pentium d 925 msi g41 4GB ram ddr2

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  13. כיסוי מברזל שפעם ראשונה אני רואה על זיכרונות שאלתי היא אם כן , האם צריך להוריד את הכיסוי מברזל הזה או להשאיר אותו?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  14. שלום, נתקלתי בתופעה מעניינת במיוחד ,רציתי לדעת האם עוד מישהו נתקל בזה ומה עושים ? יש ברשותי לוח-אם מדגם ASUS P8Z77-V עם מעבד intel i5 3570k עם קירור מעבד Scythe Grand Kama Cross Rev.B מארז Corsair 400R הטמפרטורות לפני העידכון גירסא היו בממוצע 30-45 מעלות לכל היותר ללא אוברקלוק בעומס עשיתי עידכון גירסא אחרון שהוא גירסא : 1805 שיצא בסוף דצמבר 2012 אחרי העידכון גירסא אני מעביר את ההגדרות של הביוס לבררות מחדל לא משחק עם אוברקלוק כלל. אני מקבל הודעות ללא סוף מה AIasus ( התוכנה שמגיע ביחד עם הלוח ) ומ-RealTemp ובביוס עצמו שהטמפ' של המעבד מגיעות ל 70-80 מעלות במנוחה גם אחרי שניקיתי בייסודיות את כל המחשב מאבק, מהפילטרים, מהמאווררים של המארז והמעבד כמו שצרי…

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  15. אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש עם הרכיבים הבאים: OCZ DDR2 VISTA PERFORMANCE 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5 SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E OCZ 500W StealthXStream PSU Retail GIGABYTE GA-P35-DS3L זה המעבד:Intel Core 2 Duo E4600 2.4Ghz 800mhz 2MB השאלה שלי האם אני יוכל לעשות OCלמעבד כזה ולהגיע לרמה של E8400 או משו בסגנון? יש לי קירור AC7PRO הוא יצליח להחזיק? תודה רבה לעונים ערכתי כמו שאמרת...

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  16. איך המעבד Intel Core 2 Quad Q9300 למחשב של 6000 ל- עריכת וידאו, עבודה משרדית ומשחקים (עד 3GB)? יש לי תקציב של עד 1300שקלים למעבד, אם יש ספקות ועיצות לגבי זה או לגבי אחד אחר. אשמח

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  17. 1. חייבים לחבר את הפריימרי ל ide0 ואת הסקונדרי ל ide1 ?? או שזה לא משנה 2. בלוח האם שלי יש חיבור כחול וחיבור שחור והכבל של הארדיסק בצבע כחול ושל הכוננים האחרים בשחור ניסתי ובדקתי שתיהם מתחברים אז זה משנה איזה כבל לאיזה חיבור???

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by Nirbj,

יש כזה בנמצא ? אם כן תנו בבקשה קישור. תודה.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  19. שלום , אני כבר כמה זמן מתכנן לקנות מחשב חדש , אבל החלטתי לחכות לכרטיסים החדשים של אנוידיה . יש לי אפשרות לקנות מארה"ב בלי מע"מ ומשלוח(חבר חוזר) - אז חשבתי אולי להביא מעבד , זכרונות ואולי לוח אם . על המעבד - חשבתי להביא את ה8700k - כמובן שאבצע בו אוברקלוק - מה לדעתכם oc למעבד הזה על מנת להנות מיותר ביצועים אך בלי לשחוק אותו יותר מדי. על הזכרונות - חשבתי על אלה - אני מעדיף מהירות גבוהה - כי ראיתי שיש השפעה על משחקים כמו PUBG . לדעתכם 3600 מספיק? על לוח אם - לדעתכם זה ריאלי לקנות לוח אם ולהביא במזוודה? חושבים שכדאי או כבר להביא בארץ? אם כן , חשבתי על זה Rog Maximus Formula . אם לא , אשמח להצעות מחנויות בארץ Ivory בעיקר - לוח אם שי…

20. "מעבדי ה-M2 החדשים, אשר הייחוד הגדול שלהם הוא התמיכה ב-DDR2, אמורים להישלח לחנויות לקראת סוף הרבע השני של שנת 2006. המעבדים יתחלקו לכמה שמות קוד: Windsor - מעבדים התומכים בערוץ DDR2 כפול וכוללים ליבה כפולה. Orleans - מעבדים התומכים בערוץ DDR2 כפול." מה הכוונה DDR2 כפול וגם ליבה כפולה?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  21. שלום, אני משדרג את המחשב שלי ואני לא יודע על איזה לוח אם ללכת, אני צריך תמיכה ל - SLI + CROSSFIRE, USB3, SATA3, מעבד INTEL CORE I5, המטרה של המחשב היא משחקים וסרטים. תקציב ללוח 800 שח, בעתיד יכול להיות שאעשה OC, רוצה שיהיה ללוח תמיכה גם ב CROSSFRIRE ו SLI. אני מתכוון לרכוש בחנות WELLCOM. תודה

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by no nick,

יש לי לוח אם של Asus P4S533-VM ועכשיו יש לי זכרון של 256 של Micron Tech. 16VDDT3264AG-335B3 אפשר המלצות לזכרון של 256 תקציב עד 300 שקל.. תודה.

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי לוח של Gigabyte P35-DS3L REV2.0 ואני רואה פה הרבה שרושמים שיש להם ביוס גרסא F6 או F7 וכו' רציתי לדעת מה זה אומר בדיוק ואיך אני יכול לדעת מה יש לי??? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  24. Started by ndav,

אני מקווה שזה שייך לפורום הזה איך נועלים AGP\PCI אני רוצה שהם יהיו בערכים של AGP=71 \ PCI=36 באופן קבוע בלוח G7VAXP ולא ישתנו כאשר אני משנה את FSB תודה

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by Shpitz316,

אהלן, אני מתלבט לגבי לוח אם ואני לא יודע ממש מה לבחור. אני רוצה מעבד Core i7-930 (או 920), זיכרון של DDR3 במהירות 1,600, וכרטיס מסך Geforce GTX 470. אני לא מתכנן לעשות OC, והמחשב אמור להריץ משחקים כבדים. אני ראיתי שהלוח אם הכי מומלץ כרגע הוא: ga-x58a-ud3r אבל הוא יקר מדי (1,080 שקל). האם יש לוח אם זול יותר שמתאים לצרכים שלי? (רצוי שהוא יתמוך בUSB 3.0 ובSSD) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.