מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2350 מבט מוקדם על הצפוי בדור הקרוב של מעבדי AMD64.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את Ryzen 5 7600, המעבד הזול ביותר של AMD לתושבת AM5 ובעל מעטפת חום של 65W בלבד. האם הוא משנה את התמונה?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 307 צפיות
- 1 follower
-
-
בביקורת זאת אנו מביטים בביצועי המעבד החדש Ryzen 7 7800X3D - האם ההמתנה הארוכה הייתה שווה את זה? בדקנו את ההבטחה הגדולה של AMD עבור היורש ל-5800X3D המוצלחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
- 1 follower
-
-
היום רשמית יוצאים לאוויר העולם מעבדי Ryzen 5000 של AMD המהווים נקודת מפנה היסטורית עבור יצרנית המעבדים. לקחנו לביקורת את ה-Ryzen 9 5950X ונדהמנו מעוצמתו האדירה - כל המספרים כאןלכתבה
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב חדש ובו מורכב לוח GA-K8NS ומעבד SEMPRON 3000 64 BIT על הלוח רשום שהוא תומך במעבדי SEMPRON ו ATHLON 64 אבל כשאני נכנס לסיסטם של המחשב אני רואה שהוא מזהה את המעבד כ 3000+ אבל לא כתוב 64. בביקור באתר של GIGABYTE ראיתי שהלוח הזה לא תומך בSEMPRON 64. העניין הוא שברשימת המעבדים שלהם אין בכלל את המעבד הזה, מעבדי 64 יש להם רק ATHLON. אז האם זה בסדר שזה ככה והוא עובד על 3000, או שהלוח הזה לא מתאים למעבד שלי וצריך להחליף אותו? מה בכלל ההבדל בין סמפרון רגיל לסמפרון 64 ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מעבד סמפרון הוא מעבד מקביל פחות או יותר למעבדי דורון או סלרון ודבר נוסף מעבד sempron יכול להריץ סרטי divx עם רוזולוציה גבוהה וקצבי נתונים גבוהים ?
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
היי היתי מודה לכם אם היתם יכולים להמליץ לי על מאבד amd שהביצוייים שלו משתווים ל-pentium 4 2.8 800mhz ולוח אם ברמה גבוה שעולה בסביבות ה 650-550 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
קניתי אתמול Gigbyte Amd socket A DDR 400, Lan, AGP 8X chipset: NVIDIA NFORCE 2 SOCKET A ומעבד : AMD SOCKET A SEMPRON 2600+ התקנתי והכול טוב ויפה...התקנתי גם ווינדוס אקס פי פרו אני בודק המאפיינים של המחשב ורשום שם: AMD ATHLON 1.09 GB זה אמור להיות 1.09 גיגה....או 2.6 גיגה (2600+) :\ מוזר לי
-
- 11 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני די מחפש בנרות מעבד שכזה. חבל לי לקנות לוח חדש וזכרונות חדשים ולהתחיל עם כל הבלגן מחדש. מפליא אותי שכל כך קשה למצוא מעבד שכזה, במחיר שראוי למעבד ישן. למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא, איפה כדאי לחפש. תודה.
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מאחר ואני לא בהיכרות עמוקה עם מעבדי AMD החדשים יותר, הייתי רוצה לדעת למה משתווה בערך המעבד הבא: [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: txtgry_12, bgcolor: #FFFFFF]AMD APU A8 1.6GHz Quad Core [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] האם מעבד מסוג זה יסחוב מחשב לעבודה משרדית בלבד בשלוש שנים הקרובות?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
חבר שלי , משווק מחשבים באיזור נתקל בתקלה ארוכה , והחליף את לוח האם , זכרונות , ואפילו מעבדים . מכיוון שהוא מומחה בעיניין הוא קיבל מעבד מהיבואן שנראה כמו בתמונה : לפי התמונה ניתן לראות כי מישהוא (או היבואן או בחו"ל ) ביצע מכפלה למעבד .... זהירות לפני שאתם קונים תסתכלו היטב !
-
- 32 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח עם תושבת AM2. אין לי כסף למחשב חדש, אך חשבתי להשקיע במעבד מהדור החדש - תלת/מרובע ליבה של AMD. האם לדעתכם יהיה שיפור ביחס למעבד דואל-קור המיועד לתושבת AM2? הנה מפרט המחשב שלי כיום: תמונה כללית: Mainboard : Unspecified 939Dual-SATA2 Chipset : ULI M1695 Processor : AMD Athlon 64 X2 5200+ @ 2700 MHz Physical Memory : 4096 MB Video Card : Nvidia Corp GeForce 8600 GT Hard Disk : WDC (80 GB) Hard Disk : WDC (250 GB) DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7170S Monitor Type : Dell Computer DELL2407WFPHC - 24 inches Network Card : Acer Labs Incorporated (ALi/ULi) ULi M5263 Fast Ethernet Controller Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pac…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי מעבד+ AMD athlon 1700 בערך שנתיים פאתום אתמול הוא הפסיק לעבוד ככל הנראה נדפק. כמה זמן יש אחריות על המעבד הזה? איך אני יכול לממשה? תודה L.A
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לי מעבד 1700+ והוא נשרף ( לא משנה איך) ואני לא יודע אם לקנות מעבד 2500+ 333FSB או מעבד 266FSB אם אני יקנה 333FSB אני יאלץ לקנות לוח GIGABYTE 7VRXP 1.1 כדי להחליף את הלוח גם? מעבד 2500 333FSB יתן לי ביצועים יותר טובים? יש לכם המלצה על לוח עד 600 שקל?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, הודעה ראשונה שלי פה,נעים להכיר אני מתכוון לקנות מחשב חדש מתישהו בקרוב וההחלטה הראשונה שאני צריך לקחת היא אם ללכת על מערכת מבוססת AMD או אינטל. באיזשהו אתר (שלא קשור ישירות למחשבים) טען מישהו ששילוב של מעבד AMD ו-win xp sp2 הוא שילוב בעייתי שגורם לחוסר יציבות. ציטוט מדבריו של הבחור:"במעבדי AMD 64BIT וכשמותקנת מערכת הפעלה XP ביחד עם SP2 , אכן יש בעיית יציבות של מערכת ההפעלה (לא אכנס לפרטים אבל זה קשור עם סריקת זכרון כאמצאי הבטחה ב SP2) , זה לא חמור ולא בלתי ניתן לפיתרון אבל זה שווה התייחסות .." זה נשמע לי קצת משונה כי עד היום לא שמעתי על העניין בשום מקום אחר. מה אתם אומרים,יש אמת בדבריו של הבחור? ובכלל,האם יש נכון להיום איזושהי בעיית תאימות עם מעבדים ש…
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מכירים את SE7EN? ידידי קנה לפני כחודשיים-שלוש מעבד AMD XP2000 ולוח אם של ASUS שתומך בזיכרונות 333MHZ. נראה מערכת חלומית, לא? אז לא! מהיום הראשון הטמפרטורות של המעבד לא ירדו מתחת ל 50 ולעיתים עלו על 60. שום דבר אינטנסיבי לא רץ בלי לאתחל את המחשב (3DMARK, משחקים וכו'). אז הלך לו ידידי וקנה את ההיטסינק הטוב ביותר שכסף יכול לקנות היום (SLK600) וגריז טרמי מעולה. שמח וטוב לב הרכיב אותו על גבי המעבד והניח שבעיותיו בעולם נפתרו... אתם בטח חושבים שפה נגמרה הסאגה? (טוב, הכותרת בטח סיפרה לכם שלא...) היום, התקשר אליי יניב וסיפר לי שהמעבד נשרף! הלוח אם שלו צווח בקול נשי ובהתרגשות רבה - CPU PROBLEM. ד"א - אני חייב לציין ששלוחות אם של ASUS יש פיטצ'ר שנקרא COP - CPU OVERHEATING PROTECTION…
-
- 58 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4200+ FSB 2000MHZ HT 2000MT/s BOX ל- AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4200+ 65W 512KB X2 BOX מה המשמעות של 512X2 אל מול HT 2000mt/s ומה עדיף למשתמש הביתי?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי לכם ביררתי לגבי המעבד שיש לי בתוכנה EVEREST וראיתי שסוג המעבד הוא MANCHESTER וגם ראיתי שיש סוג אחר של מעבד שניקרא טולדו האם המעבד שלי הוא יותר נחות מהטולדו? מה ההבדל בין שני המעבדים??? שלי הוא AMD3800+ DUL עם ליבה כפולה של MANCHESTER בתודה רוני
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי הביא לי מחשב ישן עם מעבד amd athlon 3500+ חד ליבה 939 ועם זיכרון 512+256 והמחשב בקושי זז הורדתי את הזיכרון 256 מ"ב והוספתי 3 סטיקים של 512 מ"ב סה"כ 2 גיגה ועדיין המעבד מתאמץ 100% בקושי זז וזה עם XP , מרחתי מחדש משחת קירור כלום ממש איטי , שיניתי את מערכת ההפעלה ל WIN7 ואותה איטיות ... חשבתי לשדרג את המעבד מ 3500+ ל 3800X2 השאלה אם זה בכלל יראה שיפור ? ראיתי שהמעבד הוא קציצה 89W , המעבד עלה לי 55 שקל עשיתי הזמנה דרך האינטרנט השאלה אם טעיתי ? השיפור יהיה אפסי ? ועוד שאלה : איך מעבד AMD 3500 כל כך מתאמץ ? הוא אמור להספיק לאינטרנט לא ? גם שמתי לא מזמן מעבד פנטיום 4 וגם הוא התאמץ 478P המעבדים האלה לא אמורים להסתדר טוב עם אינטרנט ? תודה .
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעבד של מעבדוAthlon 64 X2 5200+ וAMD מהירות 2660MH לעומת מעבדי ליבה כפולה של אינטל כל כך משמעותי למה מעבדי הליבה הכפולה של אינטל יקרים יותר מAMD מי קבע שהם יותר טובים
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
-
המחשב הזה ינגן HD בלי תקיעות? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5733
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכם. התקנתי לפני כמה ימים לוח אם של ASROCK (דגם במפרט). עכשיו המעבד מזוהה כ AXP 2200, במסך הראשון שמדליקים תמחשב, וגם בכל מני תוכנות. לדוגמא ב CPUZ. ממה יכולה לנבוע הבעיה? לפי ה MHZ אני מבין שזה תואם ל AXP 2500 (או שלא?) המעבד הוא בוודאות 2500, אז זה קשור לעידכון של הביוס? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 30 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי כיום מחשב שאני מטפל בו ויש על המחשב מעבד 1800 AXP ב130 ננומטר וב WCPUID ובשתי גרסאות האחרונות רשום שהמעבד לא תומך SSE ?!?!?!?!?!?! וכנסיתי להתקין 3די מרק 2005 הוא נותן הודעה שהוא לא יכול להתקין כי אין למעבד SSE !!! מה הולך פה ? ? ? ? אולי עדכון ביוס יפתור את זה ?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-