מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אינטל חוסכת כסף על האקרים ועושה זאת בעצמה - החברה פירסמה \"בטעות\" את הדור הבא של המחשבים הזעירים שלה, ה-NUC 2.0, עם מארזים חדשים ויכולות אלחוטיות משודרגות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%91%d7%98%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99-%d7%94/
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
בקצרה זה מחשב חדש שהורכב.. לוח אם הגיע אלי ללא פחית....(לא אני הרכבתי) שלחו לי פחית של הלוח רוצה להרכיב אותה איך אני עושה את זה? תודה רבה לעוזרים! תמונות מצב:
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בקרוב אקבל שני לוחות אם משומשים מחו"ל. שניהם די חדשים. ga - h 97 gaming 3 חדש לגמרי ga - z 87 x - ud3 מתצוגה. כמעט ולא עבד. בטח לא במאמץ. השימוש שלי במחשבים הוא בעיקר משרדי. לא משחק במשחקים. אבל אני כן רואה סרטים ולעיתים גם מקודד וידאו, מכין כתוביות וצורב אותן ועורך. אני רוצה לבנות מחשב עם אחד מהם ולמכור את השני. שאלות: א. מי מהם יימכר ביותר כסף בישראל ? ב. מי מהם צפוי להחזיק יותר שנים מעמד ? ג. מי מהם יתמוך במעבדים עתידיים ? אני יודע שה Z 87 מאוד מתאים לOC ותואם גם SLI וגם CROSSFIRE. אני לא בטוח אם הוא יתמוך בדור הבא של מעבדי אינטל. אומרים שעדכון BIOS אמור לטפל בזה, אני אני לא יודע בוודאות.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לוח אם p55-us3l. ניסיתי להוציא להחליף לשחק וכו.. כולם תקינים וכולם עברו בדיקות תקינות. ניקיתי גם עם ליץ אוויר וwd ועברתי עם מחק ולא עזר. הוצאתי גם בטרייה חכמה דקות ולא עזר. עצות תתקבלנה בברכה..
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קודם כל מדובר במערכת הישנה הבאה: e7400, 9600gt,hec 400w, לוח אם GIabyte זיכרון : DDR2 2gb+2gb אחד הזכרונות של KINGSTOM ואחד שהוספתי בהמשך של PATRIOT. המחשב עבר טוב עד לפני יומיים בערך , ואז הוא פשוט לא נדלק. בלוח אם יש 4 מקומות לזכרון , כך שניסיתי להכניס את הזכרונות בצירופים שונים : עם זכרון ה KINGSTOM המערכת עובדת בלי בעיה. כאשר אני מצרף את השני או השני לבד המערכת פשוט לא עולה , המחשב נדלק המאווררים פועלים אבל המסך שחור, וכלום לא עולה . פעם אחת המחשב נדלק עם 2 הזכרונות בילד, אך ה WINDOWS עלה והוא פשוט לא עבד כמו שצריך שוב דבר לא נטען בו כמו צריך במשך זמן (אינרטנט, תוכנות שאמורות לעלות בהתחלה). מה שכן ב safe mode המערכת עלתה אפילו עם אינטרנט. איך אפשר לבדוק את הזכרון בכל…
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
לפני חודש רכשתי מחשב חדש עם לוח GA-H81M-HD3 http://ca.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4674#ov ומעבד core i5 4460 גירסת הביוס היא f5 והחדש יותר זה f6 האם כדאי?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה קורה אם שמים 2 סלוטים של זכרונות DDR 3 1600 Mhz בתזמון CL-11-11-11-28 ממותג אחד. ועוד 2 סלוטים של זכרונות גם DDR 3 1600 Mhz בתזמון CL-9-9-9 ממותג אחר. האם לא תהיה בעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוח אם Z87-GD65-GAMING מעבד i5 4590 סתם שאלה האם צריך לשנות משהו בהגרות לטובה שמועיל אך לא מזיק ? או פשוט להשאיר את זה ככה! הבנתי שהמעבד הזה לא ניתן לאוברקלוג אך ניתן לטורבו מ 3.3 ל 3.8 איך עושים זו? או שזה אוטמטי?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהנחה ואני רוצה להעביר רכיבי מחשב ממארז אחד לשני ולהקל על חיי, האם אפשר להוציא רק את הלוח אם כשהמעבד והכ.מ עדיין עליו ופשוט להעביר אותו למארז אחר? בנוסף, אם למישהו יש סרטון הדרכה טוב להרכבת מחשב, אשמח ללינק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום חברים, באופן כללי, האם ניתן להפעיל זיכרון DDRL3 במחשב נייד (בן שנתיים, אני בנתיים לא יודע את הדגם) אשר יש לו זיכרון DDR3? כלומר האם זכרון DDRL3 יעבוד בחריץ התומך בDDR3? האם זה יפגע בחריץ? האם זה יפגע בזיכרונות? תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מעניין אותי מה ההבדל בפועל בין הזכרונות. לפי הנתונים היבשים ברור ש DDR3 יותר טוב מבחינת תדר, צריכת חשמל, פעולות בשנייה וכ'ו... אבל בפועל לדוגמא במשחקים או תוכנות מסוימות באמת יהיה הבדל שניתן לשים לב מבחינת ביצועים?
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב לגיימינג, ההנחה התיאורטית שהתקציב אינו מוגבל (תיאורטית, בפועל כ 8-10K). אני מתלבט מאוד בין מעבד ה 4790 שמומלץ באתר עם זכרונות DDR3 והצ'יפסט המתאים בלוחות האם, התומך ב DDR3, לעומת מעבדי ה 5820 וה 5830K על לוחות X99 וזכרונות DDR4. כמו שאמרתי, המחשב מיועד בעיקר לגיימינג. מה לדעתכם מומלץ יותר? אני בונה את המחשב בראייה של 5-6 שנים קדימה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מעוניין להגדיל את הזכרון שלי ל16GB בערון המעבד והכרטיס אינם תומכים בסטיקים של 8GB, האם למישהו יש את המעבד או לוח אם והצליח לעבוד עם סטיקים ש 8GB? http://www.asus.com/Motherboards/P7P55DE_EVO/ http://ark.intel.com/products/42915/Intel-Core-i5-750-Processor-8M-Cache-2_66-GHz תודה, חזי
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל הפניה למדריך טוב להחלפת מעבד+ קרור. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אחליף בקרוב את הE5200 שלי לQ8400 שאני משיג מחבר. בדקתי שהלוח אם תומך 45 NM. המעבד יגיע בלי מאוורר, אפשר יהיה להשתמש בזה של הE5200? בנוסף, אני לא מתכוון לפרמט, האם יש צורך להסיר את הדרייבר של אינטל והלהוריד חדש או שזה אותו הדרייבר? ושאלה אחרונה, הפעם האחרונה שהרכבתי מעבד היה לפני די הרבה זמן, יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת על התהליך או שלראות סרטונים יספיק?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה זכרון DDR3 8GB הכי מומלץ מבין אלה שיש בKSP - קישור. מיועד למפרט מבוסס Gigabyte GA-H81M-HD3 + Core i3-4160. אין לי כוונה לעשות OC ככה שצריך זכרון פשוט. דרך אגב תקנו אותי אם אני טועה - היום כבר לא עקרוני לקנות 2x4GB בשביל Dual-Channel, נכון? (אני רוצה לקנות סטיק בודד כי ללוח אם יש רק שני DIMM-ים ואני מעדיף שתהיה לי אפשרות להרחיב בעתיד, למרות שכנראה אני לא אעשה את זה..) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי מעבד i5 4690k box ואני מבין שבשביל אוברקלוקינג אני אצטרך קירור מעבד אחר השאלה שלי האם הקירור למעבד שאני אקנה יחליף את המקורי או בא בנוסף למקורי? כלומר אם הוא מחליף אותו אז אין לי צורך במאוורר המקורי שמגיע עם המעבד אני יכול לזרוק אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם שתומך בזכרונותF2-6400CL4-2GBPK) DDR2 (GSKILL אך גם תומך בשבבים מהדור שבא אחרי סדרות הIntel Celeron, Intel Core 2 . Duo, Intel Core 2 Extreme, Intel Core 2 Quad, Intel Pentium Dual Core, Intel .Celeron Dual Core אם אין למעבדי אינטל, האם יש לוח אם כזה שתומך במעבדי AMD הטובים מהמעבד שלי (E8400) בhierarchy chart של TOMSHARDWARE? נתקלתי במספר חנויות בארץ שמציעות את הדגם הזה: GA-P85-D3 LGA 1150 בטענה שהוא תומך DDR2, אך באתר של GB כתוב שהוא תומך ב DDR3. תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לרכוש מחשב (בחלקים) שישמש אותי בכללי לאינטרנט סרטים וגם גיימינג.. רכשתי כבר מעבד i5 4690k וזיכרון של G.SKILL Sniper 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) אני צריך המלצות ללוח אם שיתאים לי, הבנתי שעם המעבד הזה עדיף לעשות אוברקלוק אז אני אצטרך לוח שתומך באוברקלוק. בגדול הכרטיס מסך שאני אמור לקנות זה R9 280X VAPORX אם זה משנה, וראיתי שיש הרבה לוחות אם עם 2 חריצי זיכרון בלבד כלומר הזיכרון שכבר הזמנתי יגביל אותי בעתיד כי לא אוכל להוסיף לו במידה ויש 2 חריצים אז עדיפות ללוח אם עם יותר מ-2 חריצי זיכרון.. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום יש לי מותקן כרגע crosair xms 1333 ואני מעוניין להוסיף לזה crosair xms 1600 זה לא ייצור לי התנגשות ?
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכם אז זה קצת מורכב תשתדלו לא לאבד סבלנות יש לי מחשב HP שמבאס לי את החיים בתכלס המארז נוראי וקטן ואין לי שם מקום לכלום - לא להרחבות ולא לשינויים ותכלס מצטער שקניתי אותו אפילו הלוח אם מולחם למארז עצמו ולא ניתן להוציא אותו מהמארז כי זה מחשב מותג . מה שחשבתי לעשות זה לקנות לוח אם חדש ומארז חדש ולקחת את כל החומרה ולדחוף לחדש. יש לציין שחצי מהחומרה במחשב חדשה כולל כרטיס מסך , ספק כוח , דיסק קשיח הכל חדש ומשודרג. אני מתכוון להשקיע כרגע במארז ממש טוב שיחזיק לי לשנים ונכון לעכשיו לוח אם טוב וחדש שמתאים למעבד שציינתי . התקציב 400 ש"ח ללוח אם - מחפש משהו שמתאים לגיימינג ויש לו יציאות SATA 3 - הלוח אם אמור להספיק לשנתיים עד שאחליף מעבד למעבד מתקדם יותר וכתוצאה מכך גם אח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי סטיק של ראם איזה בדיקות להריץ עליו כדי לראות שהוא באמת פועל כשורה ולא קיבלתי מוצר פגום חס וחלילה ? אני מכיר memtest86 , יש עוד משהו אחר
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום זה המפרט שלי: מעבד: i5 760 לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 כרטיס מסך: GTX570 GALAXY זכרון: Kingston 2x2 DDR3 1600MHz קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro דיסק קשיח: Samsung 840 Evo 256 , Hitachi 1TB מארז: CM 690 II plus החלטתי לשדרג את המחשב. רציתי להחליף קרטיס מסך לGTX970 ולשים זכרון 16 GB קודם כל זכרון: לפי מה שאני מבין מקסימום על הלוח אם שלי ניתן לשים 16 GB . ברצוני לשים את הזכרון הזה . כי לפי מה שהבנתי הוא כן מתאים ללוח אם שלי לפי הקישור הזה והזה. למרות שברשימה של הזיכרונות שניתן לשים בלוח אין אותו. אז רציתי לשאול: 1) האם הזכרון הזה באמת יתאים? והלוח אם שלי יזהה את כל ה16GB 2) בגלל שיש לי כרגע זכרון עם 1.65V שיניתי הגדרות בBIOS כשקניתי את המחשב(לפני 3.5 שנים) ואני לא…
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
-