עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by FatalElement,

אני מעוניין בזיכרון 2048 בשני סטיקים אני רוצה שתמליצו לי על חברות ועל כרטיסים וגם אני רוצה לדעת מה יותר כדאי ddr2 ddr מה ההבדל בכלל? והמפרט שלי הוא: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor box 950 ¤ 1 נעה DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 830 ¤ 1 פנדה WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 470 ¤ 1 ksp SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1500 ¤ 1 נעה Sunbeam Transformer BLACK 400 ¤ 1 נעה FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 נעה DVD±RW X16 NEC ND-3540 255 ksp Microsoft® Digital Media Pro Keyboard 160 ¤ 1 ושלא יהיה יקר שיגיע ככה אולי ל1000

• 8 תגובות
    • 527 צפיות
  2. שלום, קניתי KINGSTONE 512MB ובהגדרות כתוב שיש לי רק 448.... אז זה אומר שאחת מהיחידות של הזכרון נדפקו לא? תודה מראש, ניר

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  3. Started by Royz,

שלום. אני צריך המלצה ללוח אם בשביל מחשב חדש: המעבד הוא amd 3800 dual core לא יודע עדיין איזה זכרונות אבל הם יהיו שני סטיקים של 1gig כל סטיק - ביחד 2gig כרטיס מסך כנראה7800 gtx כרטיס קול audigy 2zs הארד דיסק - לא יודע. שימוש: למשחקים בעיקר, לא לOC תקציב? עד 800 שקל. מה אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  4. אהלן, פחדתי לשאול את השאלה הזאת כיוון שבטח כולכם יודעים מה זה. אז שאלתי היא כזאת: מה זאת ליבה? מה ההשפעה שלה על המחשב? ומה זה חד ליבה וכפול ליבה ומה ההבדלים ביניהם? תודה, ארז.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  5. שלום, לפני כמה ימים הציעו לי לוח אם דיי טוב למעבד Athlon 64 3800 Socket 939/2000 Dual Core Box Step E6 ב KSP. זה הלוח - http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2631 אך אני מעדיף לקנות את החלקים מ alef-alef.co.il, והייתי רוצה לדעת אם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם שמוכרים כאן: http://alef-alef.co.il/index.php?cPath=30 שהוא יותר טוב מ ASrock 939DUAL ותומך ב AGP8X, בוא נגיד שאפשרות השידרוג ל PCI EXPRESS כמו שיש ב ASrock לא הכי חשובה לי... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  6. Started by erlich9,

אני מחפש מעבד ולוח אם שיתאימו לעבודה עם המחשב אבל גם במישחקים. יש לי 2 אופציות מה כגאי??? 1.מעבד: p4 3.0 800 2mb 64 לוח אם: asusp5gd2-x ddr2 2. מעבד: k-8 3500+64bit 2000mhz לוח אם: biostar nf4 ultra

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  7. Started by Gilo2005,

Abit IC7 Max 3 איך הוא מומלץ למשחקים?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by HeAd^ShoT,

חברה אני לא יודע אם אתם מודעים לכך אבל יש בנועה את הג'י סקילל FX החדשים TCCD ב1080ש"ח שזה ממש זול יחסית לTCCD. כנראה שתוך שבועיים אני יקבל אותם אז אני אתן כאן ביקורת קצרה .... בינתיים: http://noacomp.co.il/product.asp?productid=4388 http://www.gskill.com/f1-3200dsu2fx.htm http://www.sgoverclockers.com/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=42 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=78184

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  9. שלום לחברי הפורום אני מאוד מעוניין ללמוד את התחום שבו עוסק הפורום והאתר בכלל, אך אין לי עוד את הידע הדרוש להבנה בסיסית של המונחים הבסיסים האלו. אני מחפש מדריך שיסביר לי מה המונחים האלו בדיוק, הגדרתם, המאפיינים שלהם, וסוגיהם השונים, עדיף בצירוף איזו דוגמא או שתיים, ועוד יותר עדיף בעברית.. תודה ענקית מראש לעונים

10. Started by eli_a2006,

שלום אני מעוניין לקנות את הלוח הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2631 +מעבד 3000 אני מביא אותו בזול עכשיו שמעתי מבן אדם שה-agp בלוח הזה על הפנים ושבכללי הוא לוח זבל האם הוא צודק אוו שאני יקנה את הלוח הזה תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 513 צפיות
  11. שאלת תם ... אבל עד כה היו לי רק מעבדי INTEL ובאתר של MSI לא מצאתי תשובה לתמיכה של הבורד הזה {NFORCE3} בכפולי ליבה .

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by SnakeBite,

שלום, הייתי רוצה לדעת מה ההבדל העקרוני בין הטכנולוגיות HT ו Dual Core כי שמתי לב שבמעבדי dual core אין Ht וגם הייתי רוצה לדעת מה יותר משתלם? עידו

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים ויש לי כמה שאלות: כרטיס מסך Gigabyte GV-NX66T128VP GeForce 6600GT 128MB Vivo SLI DDR3 PCI Express לוח אם Asus P5WD2 Premium 3.6/LGA775 Intel 955X Motherboard מעבד ?Intel P4 3.0GHz LGA775 800MHz 2MB 64Bit 630 זיכרון 3-3-3-8 Geil 1024MB (512MBx2) Dual Channel Kit DDR2 533MHz Ultra Series ספק כח Thermaltake PurePower 460Watt W00067 PFC קירור מעבד Thermaltake BigTyphoon 1) איזה זכרון עדיף לקנות? אחד של 800mhz? או שתיים של 566mhz dual ואז אני אצטרך לעשות אובקלוק לFSB נכון?. 2) אם אני אקנה זכרון של 667dual אני אצטרך לעשות אובקלוק לFSB למהירות של 333 וזה לא נראה לי אפשרי! 3) אם אני אקנה זכרון של 566dual אני אצטרך לעשות א…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by SnakeBite,

שלום לכוווווולם, הייתי רוצה לדעת מה ההבדל העיקרוני בין סדרת OCZ value לבין OCZ GOLD ו OCZ PLATINUM כי לפי מה שזה נראה זה רק הציפוי שיש עליהם שהוא מוליך חום אבל בטוח יש עוד הבדלים...אולי תזמונים עידו

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  15. למה משמשים הכבלים האלה http://briefcase.walla.co.il/data/t/o/m/e/r/0/0/7/4/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200507132148141575/200511101717169794/PB100050.JPG אני חושב שהכבל האדום הוא sata ולמה משמש הכבל השני?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  16. איפה ניתן להשיג זכרונות VALUE של ADATA/VDATA? כי פשוט חיפשתי בנועה ובפיסילוגיק ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  17. שלום לכולם אז הנה המפרט שלי הנוחכי אני מעוניין להחליץ רק את הלוח אם והמעבד ועדיין אני רוצה שהחריץ לכרטיס מסך יהיה AGP... CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4, 1616 MHz (16 x 101) CPU Alias P68, Willamette, A80528 Motherboard Name Gigabyte GA-8IE533 KINGSTONE 512 MB DDR זה מה שאתם צריכים לדעת לא??אם צריך עוד משו בכיף.. תודה חמודים..

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  18. שמעתי שDFI לא תומכת בזכרונות VALUE מסויימים, זה נכון? האם זכרונות VALUE של KINGSTONE יעבדו?

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by the kooks,

שלום רב. מישהו יכול לתת לי קצת יותר מידע ממה שיש בחדשות על סוקט F היה שם אולי רבע עמוד.. ואם יש מקור רצוי בעברית יותר נוח לי כך.. מה היתרון בכך שיש יותר רגלים במעבד?

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

הבנתי שיש בין לוח ללוח הבדל בבניה שלו למשל ECS ו ASUS הבניה של המעבד הדימים וכו'... למשל קירבה בין שבב לשבב כמו כרטיס מסך וקול יוצרת התחממות קבלים קרובים לדימים קבלים קרובים ל CPU יש למישהו פה תמונה שאפשר לראות בניה "מושלמת" של לוח ? לראות מעשי איך אמור להיראות לוח מושקע ? לא מבחינת פיצ'רים אלא איכות בניה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by CrashZone,

היי, אני רוצה לקנות זכרונות טובים וזולים לOC, חשבתי על הADATA ויטסטה שיש בKSP...(שני מודלים של 256 כי זה פשוט יוצא יותר זול מאחד של 512:|) רציתי לדעת האם הזכרונות האלה TCCD?? האם הם שוים קניה או שיש זכרונות אחרים עדיפים ובאותו המחיר אולי גם מחנות אחרת...? האם למישהו יש אותם?אפשר להגיע איתם רחוק? מה התזמונים שלהם? הלוח שלי הוא ASUS p4p800se לא יהיו בעיות נכון? תודה.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by shu sha,

אני מתכוון לקנות עכשיו מערכת AMD(לוח עם כרטיס גרפי מובנה-הבנתי שזה משפיע על העיניין) עם 512 זיכרון ובעוד שנה ככה להוסיף עוד 512 השאלה שלי היא אם לקחת עכשיו שני סטיקים של 256 ועוד שנה להוסיף עוד שני סטיקים של 256(1G סך הכל) או לקחת עכשיו רק 512 ואז עוד 512? זתומרת... האם תהיה ירידה בביצועים אם אני ישתמש בT2 ב4 הסטיקים או לא? כי הבנתי שגם בT2 הזכרונות עדיין פועלים בדיול צ'אנל. ואם אכן ישנה פגיעה האם היא משמעותית? עריכה: עשיתי חיפוש בנושא לפני כן והבנתי שT2 פחות טוב אבל לא ברור לי לחלוטין אם במקרה שלי שימוש ב4 סטיקים יפגע בביצועים ובכמה אחוזים תתבטא הפגיעה(בערך)...

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by אליאור21,

שלום לכולם. אני חדש בפורומים פה, ומקווה להשתלב תוך למידה לאט לאט. :jump1: רציתי לשאול שאלה קטנה שלא הבנתי באחד המאמרים, ואני מעוניין להרחיב את ידיעותי בנושא זה. מה ההבדל בין צ'יפים לזכרונות? מה תפקיד הצ'יפים המדויק? איך הם פועלים ואיך הם נקשרים לזיכרון? תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  24. קראתי כמה הודעות בפורום וראיתי כל מיני הודעות שהיה כתוב בהם ש DUAL CORE נותן ביצועים פחות טובים במשחקים 1. זה נכון ? 2. מה זאת אומרת ביצועים ? אני לא מבין.. מהירות אולי ?

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  25. קניתי היום את הלוח Gigabyte K8n51GMF-9 ויש לו כרטיס 6100 מובנה ויש לי מספר שאלות לגבי הלוח רציתי לדעת איך בדיוק הולך כל הקטע עם הזיכרון שהלוח מקצה לכרטיס -כמה הוא מקצה בתור ברירת מחדל? ו-איך אפשר לשנות את זה? -האם רצוי לשנות את זה? -האם אפשר לגרום לזיכרון המוקצה להשתנות אוטומטית לפי הצורך בזיכרון לעיבוד גרפי? כלומר במשחקים וסרטים יהיה שימוש רב יותר בזיכרון ע"י השבב הגרפי וכשאין משו שדורש עיבוד גרפי מעט זיכרון יוקצה לשם כך ויותר זיכרון יהיה פנוי לשימושים אחרים... -הבנתי גם שבד"כ לשבבים גרפיים מובנים אין קירור פסיבי... האין זה הכרחי שיהיה? ואם כן איך אפשר להוסיף? -ובעתיד אני מתכנן לרכוש כרטיס מסך(יש יציאת PCI-E בלוח) האם הלוח אוטומטית מפסיק להקצות זיכרון לשבב המובנה בו או…

• 5 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.