מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
זה משהו שקונים בנפרד או שבא קומפלט על כל לוח? ואם כן מומלץ להחליף אותו?
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבחירת זכרונות האופציות שעומדות לפני: 1.זכרונות twinmos twister 2*1024 ddr2 800mhz cl5 2. g.skill 1024*2 ddr2 800 mhz cl4-F2-6400CL4D-2GBPK הזכרונות יבואו עם לוח אם p5b-deluxe השאלה היא האם ידוע על בעיות תאימות באחד מהשניים ויותר חשוב מה יותר עדיף לביצועים?? האופציה הראשונה נמצאת אצל המוכר ממנו אני קונה את כל שאר הרכיבים לעומת האופציה השנייה בה אני קונה את כל שאר הרכיבים חוץ מהזכרונות מה דעתכם? ההבדלים במחיר הם 200 ש"ח וזה לא משמעותי תודה
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
ראיתי יש אותו ב 800 שקל בזיגזאג אבל לא מצאתי שום מידע עליו בפורום או המלצה.. על הנייר נראה טוב למישהו יש אותו ונתן עליו המלצה או ביקורת?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ללוח לE4300,מתוכנן OC עד 700 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבד Core 2 Duo ל-Dual Core תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
nForce 2 400 - אותו nForce הפעם בגירסת Single Channel (ערוץ זיכרון יחיד) הזולה יותר. תמיד ידענו שהאתלון לא יכול לנצל את רוחב הפס שהאנפורס 2 מציע משני הערוצים שלו כיוון שה FSB עצמו מוגבל ל 400Mhz או 3.2Gb/s ~ שיכול להיות מסופק על ידי מודל PC3200 יחיד... והנה זה מוכח בהשוואה של amdmb בו בוחנים את ה ASUS A7N8X כנגד ה NV-400-64 של Soltek שמשתמש בציפסט החדש. הציפסט החדש שווה ואף עולה בביצועיו ברוב הבנצמארקים על ה A7N8X. וזה לא הכל - כמו שנאמר הציפסט הזה ישמש ללוחות זולים יותר על מנת להתמודד מול VIA. ואכן הלוח של סולטק צפוי לעלות סכום זעום של 70 דולר - לא רע בשביל מלך ביצועים - אם אתה לא זקוק ל RAID, SATA ולשאר הפינוקים. כמו כן לדעתי הציפסט הזה יתברר כאוברקלוקר מעולה - אין …
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שוב אני חוזר על אותה שאלה בבקשה לא להיות ציניים ולענות לעיניין אני מכיר בכך שאני NOOB ואין צורך לדון בכך האים לוח אם הזה נחשב לטוב בקשר לגיימר בינוני שכמותי?
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אילו זכרונות הכי יתאימו לי לDUAL? (באזור 500 שקל). האם יש לי אפשרות להתקין זכרונות מעל 3200?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הי! לפני 3 שנים קניתי מחשב מפלונטר עם מעבד AMD AM2 3500+ עבד טוב 3 שנים ואז פתאום הפסיק לעבוד ולא נדלק יותר. הלוח והמעבד נשלחו לפלונטר לתיקון(נשארו חודשיים לאחריות) פלונטר קיבלו את הלוח שבור. כנראה עבודה מרושלת של דואר ישראל.(תוגש תלונה בקרוב בתקווה לקבל פיצויים) המעבד נבדק ונשלח חזרה. עכשיו אני מחפש לוח אם עם התושבת הזאת. הדרישות הן פשוטות: 2/3 סלוטים של PCI. שיהיה כמה שפחות יקר. יקנה כנראה בKSP הר חוצבים, ירושלים. שיהיה אמין ויעמוד בקצת עומס של 15 לשוניות פתוחות בAVANT BROWSER =) תודהה
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
היי. אני ממש לא מבין בלוחות אם וכל הסוגים (845, 875 וכדומה), וגם בזכרונות. יש לי רף של 1500 - 1600 שח שאני לא יכול לעבור אותו. אני מעוניין לקנות לוח אם וזכרון חדשים. במחשב שלי יש זכרון RDRAM 256 MB ולוח אם מתאים ואמרו לי שאני לא יכול לחבר אליו זכרון מסוג DDR אז אם אני רוצה להוסיף זכרון אני צריך להחליף לוח אם. אני גיימר כבד מאוד אז אני חייב יותר מ 256 MB. אני רוצה לקנות לוח אם שיתמוך הכל הדברים החדשים שיש (SATA ועוד כמה דברים שאין לי מושג מה הם אומרים ), ולצרף לו זיכרון שיתאים לו, לפחות 512 MB ושיהיה מספיק מהיר. שלוש שאלות : 1. רציתי לדעת מה אומרים המספרים 845 או 875 או 865 והאותיות P או PE אחריהם. 2. עוד דבר שרציתי לדעת הוא באיזה גורמים אני צריך להתחשב כשא…
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב חדש לאחותי ששימושו גלישה באינטרנט ואופיס. השאלה שלי היא בנושא המעבד ולוח האם ... האם ללכת על ה-sempron של AMD או celeron D של INTEL ? וכמובן בעקבות השאלה הזאת עולה השאלה על לוח האם ... מכתבות שונות אני מבין שעם שחרור גרסת celeron D יש איזשהו שיוויון בין הביצועים של שני המעבדים, זה נכון ? מה אתם אומרים על Chaintech SK8T800 (S-754 ? אין לי תקציב גדול מידי ואני מבין שאני לא קונה מחשב שיריץ DOOM3, אבל אני מנסה להוציא את המירב מהתקציב שלי. תודה
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש ברשותי מעבד AMD Athlon 64 3700, אני מעוניין לרכוש משחה טרמית עבורו (האורגינלית כבר נהרסה) איך איני יודע מה המשחה שהכי תתאים למעבד שלי. בבקשה תייעצו לי ! תודה !
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ראיון עם מהנדס המערכת של קונסולת הדור הבא היפנית מספק לנו אישור רשמי לשימוש בשבבי עיבוד מתקדמים מעידן ה-Zen 2 וה-Navi לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
הרבה פעמים ראיתי ויכוחים בין המחנות של AMD/INTEL שבהם היו תגובות כגון "אל תקנה X, חשבון החשמל שלך יקפוץ פלאים" וכו. הוידאו הבא בא לתת סופסוף מענה לשאלה האם באמת בחירה ב CPU מיצרן X לעומת המתחרה תשפיע איכשהו על חשבון החשמל שלכם. התוצאות יפתיעו את רובכם - מובטח: https://www.youtube.com/watch?v=kbWWQGJcpdQ
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1862&modelmenu=1 תומך במעבדי QUAD או לא כי באתר רשום - Intel® Core2 Extreme / Core2 Duo Ready
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום. אני ממשיך לנסות וללמוד יותר על כל ה"עניין" הזה.... CPU-Z מראה מכפלה של x4, והמהירות של המעבד יורדת ל 2 גיגה הרץ, כאשר אין פעולות רצות (idle). כאשר דבר מה דורש חישובים [אני מניח], המכפלה עולה ל 16, והתדר מגיע לתדר ה"מקורי" - 3.2Ghz [Phenom II X4 840] שיחקתי קצת ב BIOS, ואחד הדברים ששמתי לב אליהם שם זה ש Cool n Quite היה על Enabled. העברתי ל DISABLE מאז, המכפלה נשארת קבוע על 16, והמהירות על 3.2, גם בעת שהמחשב לא עושה דבר מסוים [idle] האם זאת מהותה של הטכנולוגיה הזאת - ה Cool N Quite??? או שאולי אני מפספס פה משהו? ובואופן כללי - האם להשאיר אותה פעילה או לא? תודה!
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 לוחות האם האלו ? Asus P6T Deluxe V2 ל- Asus P6TD Deluxe תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
האם לפי התמונה המחשב לא מנצל את כל יכולת הזיכרון ואם לא מה לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני זוכר שלמעבדים הבסיסיים מתאים גם 533 כי הם 266 בבסיס מה מתאים ל מעבדים החדשים האלה של 1333 מגהרץ ? E6750
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 512MB 533MHZ ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה, זה אפשרי להוסיף 1GB בתדר 667MHZ ? זה יתפקד בתור דואל צ'אנל (כמובן עם התדר הנמוך- 533MHZ) ?
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
הלוח אם שלי כפי הנריאה נשרף לא יודע למה הדגם ש/לי הוא של GIGA BAIT GA-8SG800 SIS 648/SIS 648FX CHIPSET זה מה שרשום לי על החוברת הטכנאי שבא עלי לבדוק אז הוא אמר לי שזה נשרף וזה גם דגם ישן וזה לא שווה וזה גם איטי ואני לא זוכר מה הוא עוד אמר... אז ככה אני צריך המלצה ללוח אם טוב לפנטיום 4 2.66 400 מגה ארץ הטכנאי שלי אמר לי שאני יחפש באינטרנט על הדגם הזה:865 והוא אמר לי שזה משפר ב30 אחוז יותר את המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב מבוסס AMD ורוצה לקחת 2 סטיקים של ג'ידה כל אחד מהזיכרון הנ"ל. OC לא מתוכנן כרגע. אני רואה שהמחיר של הזיכרון הזה הוא זול יחסית לאחרים אבל אני יודע ש-KINGSTON נחשבת חברה טובה אז אין לי מושג האם הזיכרון הזה כדאי. אולי התיזמונים שלו דפוקים ? מה הקאטש פה אם בכלל יש ?
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אוקי עקב התגובות פה בפורום הבנתי שאני חייב לקנות מעבד חדש אז קניתי את AMD Athlon 64 X2 4200 Dual Core - 2.2 GHz - Tray - 512KB x2 Cache - Socket 939 יום ראשון הוא אצלי בתיבת דואר ! . מחנות PLONTER ! ! עכשיו השאלות ! : הוא יעבוד טוב עם המערכת שלי ? מפרט בצד . האם אני ירגיש הבדל ? . אני יכול לשים את המעבד רגיל נכון ? אין לו ליבות באמצע או משהו כמו INTEL זה כמו AMD הישן שלי 939 .. פשוט למרוח משחה טרמית על כל גב המעבד.. ולשים עליו תHEATSTINK
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני ממש לא בקיא בתחום הניידים וקרוב משפחה שלי סיפר לי אתמול על הצורך שלו בקניית מחשב נייד בסביבות ה6K... אמרתי לו שהמעבדים החדשים של אינטל צריכים לצאת והם יהיו הרבה יותר טובים או לפחות מה שהוא מתכנן לקנות יהיה יותר זול, אני מניח שצדקתי לא? עכשיו, השאלה האמיתית היא מתי כדאי לו לקנות מחשב נייד? כדאי לו לחכות חודש-חודש וחצי או כבר עכשיו? אודה לכולם על התשובות
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-