מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני מחפש להוסיך למחשב של אחי עוד סקט של 256MB כך שיהיה לו חצי GB עכשיו יש לו כרגע זיכרונות של 256MB PC2100 בקשר לתיזמונים 2.3 משהו לא ממש זוכר אומר לי שזה לא כ"כ חשוב בכול אופן אומר לי שהוא צריך לדעת גם איזה חברה הזיכרונות שלו כי זה נדיר מאוד אבל יש בעיה של אי תאימות למשל עם חיברתי זיכרון אחד של OCZ ואחד של סמסנג אז יכולות להיות בעיות 1: אם אני סתם קונה עוד סקט אחד של 256MB DDR 400MHZ ומוסיף אותו למה שיש לי 256MB DDR 266MHZ אז המחשב יפעל ללא בעיה לא צריך לפרמט להתקין מחשב לעשות עידכון ביוס וכל זה ? 2: כמה זיכרון כזה אומר לעלות ויש מישהו שאני צריך לדעת עליו חוץ מ שזה יהיה DDR עוד 256MB וזה בסדר שזה לא פועל על אותו ת'דר? 3:מותר גם להוסיף סתם בכללי עוד סקט אחד של 512MB …
-
- 14 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי כולם. רציתי לדעת מה ההבדלים העיקריים בין הצ'יפסטים של החברות השונות. תודה מראש לעונים.
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
השאלה בכותרת איזו חברת לוחות אם עדיפה למעבדי אינטל : גי'גה בייט או אינטל ? נתקלתי במוכר ממורמר שטוען כי הלוחות של ג'יגה בייט למעבדי אינטל ובכלל "על הפנים" ושהלוחות של אינטל יותר טובים למעבדי אינטל מאשר גי'גה בייט... אומנם יש פה "פשר" קליל לטענה שלו... בכל זאת לוחות אינטל.. ומעבדים של אינטל.. אבל גי'גה בייט חברה מוכרות ולא מדובר בלוחות גרועים.. לי אפילו נדמה שהפיצ'ירים והמבנה של הלוחות של ג'יגה בייט טובים יותר משל אינטל אבל... לא יודע מה אתם אומרים ? מה עדיף למעבדי INTEL ?
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני רוצה SLI אבל לא רוצה להחליף זכרונות ומעבד האם יש פתרון בשבילי?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשבר לי התופסן הלבן שיש בד"כ בסלוט של כרטיס המסך מאחורה שמשמש לנעול את הכרטיס מאחורה. האם זה קריטי ?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הזמנתי מפנדה (כי כל ההזמנה של כבר משם), לא היה להם PQI אז הם נתנו לי את הסמסונג ב 625 ש"ח שווה עוד 45 ש"ח על ה PQI שאני יכול להשיג ב 580 מנועה, הם לא היו מוכנים לרדת יותר,
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
-
בעת ניסיון ניקיון לגוף הקירור של המעבד, השתמשתי בכוח מופרז ומכיוון שאייבורי שמו לי דבק טרמי ולא משחה טרמית, המעבד עף החוצה וכ-10 פינים נתלשו או התעקמו. ניסיתי לסדר אבל כלום לא עזר. עכשיו אני מנסה לצאת מהבעיה עם כמה שפחות נזק כספי. האם מעבד שעולה כ-500 שקל של סלרון יתאים ללוח אם של פנטיום 4, העובד ב FSB של 800? אני יודע שה-FSB של מעבדי סלרון הוא 533.
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
רכשתי מעבד AMD athlon 64 3000+ אבל יש בעיה, מהירות המעבד אמורה להיות 3.0GHz אך כשבדקתי במאפייני מערכת וב dxdiag היה רשום שמדובר ב 1.8Ghz התקשרתי אליהם והם אמרו שכל מהירות של הגרסת המעבד הזה יופיע כ1.8GHz שאלתי אותם איך לבדוק איזה מהירות מעבד הם הכניסו למחשב הם אמרו להוריד CPU-Z אך גם שם כתוב 1.8GHz האם זו רמאות? אם לא אז איך אני בודק מהי מהירות המעבד.. תודה
-
- 9 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין היום גיגה זכרון והשאלות הן כאלה : 1:כדאי לקנות דואל צ'אנל או סטיק אחד ? 2:מה הזכרונות הכי טובים בסכום הזה ? אני לא אוברקלוקר או משהו אבל אני אוהב לשחק משחקים ואניל א רוצה לקנות זבל ב 400 שקל
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
לפי כתבה בYNET אינטל שוב תתחיל לסבך לנו את החיים אם מיתוג מחדש של המעבדים שלה ה"יונה" יקרא "CORE" או CORE DUO או CORE SOLO בהתאמה לפי מספר הליבות שבו. לינק למקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3171849,00.html#n תמונות של המתוגים החדשים: http://tinypic.com/ftfxnc.jpg
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש זיכרון בגודל של GIGA 1 למחשב הMEDIA CENTER החדש שלי. יש המלצות, לא זול מידי ולא יקר מידי.
-
- 11 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ברצוני לקנות זיכרון נוסף למחשב שלי מסוג RDRAM. נכנסתי לאתר הקניות זאפ וראיתי שלזכרונות RDRAM בשם הדגם והנתונים רשום CL3. מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר CL3 כי הזיכרון שיש לי הוא די ישן ואני לא לא יודע אם זה סוג חדש של טכנולוגיה או מה שזה לא אומר ואני לא יודע אם זה מתאים או לא למחשס שלי והאם תיהיה תאימות עם הזיכרון שיש לי עכשיו. יש לי עכשיו RDRAM Kingston 2*128 pc800 בקיצור השאלה היא מה זה אומר CL3. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מישהו בפורום אמר שהוא לא מרוצה מהamd שלו והמליצו לו לעבור ל t1 מישהו יכול להסביר לי מה זה ואיך אני עושה את זה יש לי לוח abit av8 nforce ultra, amd 3000v venice וראיתי בביוס של הבורד שיש אופציה לשנות מהt2 defult ל t1 אבל זה קשור בכלל לזכרונות ולא למעבד הכונה לזה או שלמשהו אחר תודה
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הבנתי שלSLI הלוח אם הכי טוב לOC זה הDFI. אבל אני מחפש לוח אם טוב לOC שקע 939 חיבור PCI-E X16 אחד בלבד וsata2 כמובן, וNforce4ultra ציפסט(אם תשכנעו אותי שזה לא צ'יפסט טוב לOC אז אני אתפשר)
-
- 11 תגובות
- 764 צפיות
-
-
<בכותרת>
-
- 14 תגובות
- 998 צפיות
-
-
ה-4V מגומפר, הזכרונות על 2.7, מסוכן למשמו של הלוח שאחראי על הוולטים? DFI NF4 LP UT
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לא מזמן את הזכרונות שלי- Twinmos Speed Premium 3500. נחרדתי לגלות שאני לא מוצא את הכיתוב BH5 על הצ'יפים... הוספתי תמונה של הצ'יפ, מישהו יוכל להגיד לי איזה צ'יפ זה? כמו כן גם הוספתי תמונה של הצ'יפ עם הכיתוב BH5 שמצאתי פה בפורום (לצורך השוואה????). תודה מראש. עמרי. [attachment deleted by admin]
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש איזה תוכנה?? ואם זה דרך הביוס אז הלוח אם שלי הוא ASUS A8N SLI DELUXE
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את הלוח אם הזה http://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/Products/Products_8VM533M-RZ.htm אני רוצה לקנות זיכרון 512 MB עכשיו מה לקנות כי אני רואה שיש כל מיני סוגים של MHZ
-
- 7 תגובות
- 482 צפיות
-
-
כמה שאלות בקשר ללוחות אם האלו: ABIT Fatal1ty AN8 NVIDIA NF4 Ultra ABIT AN8 Ultra 1.מה יותר טוב? 2. מה ההבדלים בביצועים שלהם? 3.מה ההבדל ביהים בכללי? 4.מה מומלץ יותר?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
מזה physical address extension ובעברית הרחבת כתובת פיזית ואיך אני מפעיל אותו? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אחים שלי אני מתכוון לקנות מעבד חדש וראתי שלכל דגם כמעט יש סטפינג E3 או E6 אבל ב KSP לא כתוב איזה סטפינג יש לכל מעבד וב LOGIC כתוב אבל לא ל 3200+ BOX זה אומר שהם לא מוכרים או שאין סטפינג אחר ל BOX 3200 ??? הינה קישור : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6728 תודה : >
-
- 13 תגובות
- 940 צפיות
-