מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הכותרת מדברת בעד עצמה.
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
והאם הוא מצדיק 200 שקל הפרש..? דיי חשוב - מחר קונה מחשב.... תודה.. בראל.
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בינהם? באתר של אינטל זה לא כלכך ברור (לפחות לא לי) הדבר היחיד שאני מבין ששונה זה שימוש בזכרון ECC, מישהו יודע מה זה? יש למעבדי הXeon האלו יתרונות על פני הI7 במערכת נתונה זהה?? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לוחות האם הבאים: nVIDIA nForce3-250GB - Epox 8KDA3J - 3Y Warranty nVIDIA nForce3-250GB - Gigabyte GA-K8NS - 3Y Warranty מה עדיף למשחקים, ולמה. מה ההבדלים העיקריים בינהם? הבנתי שההבדל במחיר הוא לא גדול ושני אלה הם המומלצים
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון מסוג DDR SDRAM עכשיו משהו לא ברור לי: DDR ו SDRAM זה שני דברים שונים נכון? אז איך זה אפשרי? בכל מקום רשום לי DDR גם במפרט שקניתי את המחשב אבל רק בתוכנה EVERSET רשום לי type: DDR SDRAM זה מבלבל אותי...
-
- 10 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לאבא שלי יש במחשב שלו AMD-K6-450MHZ קשה לי להגיד שהוא מרוצה ממנו, וזה בלשון המעטה... הP2-350 שלנו עובד יותר מהר ממנו בהרבה. אבל את זה כבר הבנו. בכל מקרה כמה שאלות: - מה הטמפרטורה הנורמלית של המעבד הזה? על הלוח שלו אני לא מאמין שיש חיישן חום והדרך היחידה שאני מצליח למדוד היא דרך הביוס (שם המעבד דיי חם(מ60++ בקיץ עד 49 עכשיו אחרי עבודת IDLE) כל שאר התוכנות קוראות מספרים לא הגיוניים/נכונים... - מה הוולטז' שהמעבד הזה אמור לקבל? כמו שרואים בתמונה, סנרה טוענת ש2.2-2.4V אבל היא כותבת שהמעבד מקבל 2.03, מה נכון? (בביוס כתוב על הVCORE 2.17) - מה ההשואה של המעבד הזה לאינטל? כמה קאש יש לו? כי הוא - אחרי פירמוט כללי ועם אותה כמות זיכרון רץ הרבה יותר לאז מהP2 שלי
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
למישהו יש שמץ של מושג מה הSTEPPING הכי טוב למעבדים האלו???
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מדבר ספציפית על זכרונות DDR3 ללפטופ, אני לא יודע מה המצב עם DDR4 וכו', אבל ממה שבדקתי לפני מספר חודשים, כעת המחירים עלו בצורה דרמטית, עלייה של 100 ש"ח ויותר לסטיק. אז דבר ראשון, האם מישהו יודע מה הסיבה לכך, ושנית, האם יש צפי לירידה במחיר?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי שהQ6600 יעלה בסביבות ה1500 שקל ואני מעוניין לדעת מתיי בערך זה אמור לקרות שאני ידע אם שווה לחכות קצת או ללכת השבוע לקנות את החלקים למחשב. וגם עוד שאלה קטנה,לא תיהיה לי בעיה לעבוד עם שניי הארד דיסקים? יש לי עכשיו WD120GB ואני רוצה לשים עוד אחד של 250GB. יש לי C ו D ואני מעוניין שהוא יהיה E אם זה אפשרי,יש לי המון דברים לאחסן... תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
חבר שלי טס לארצות הברית ואני רוצה שיקנה לי זיכרונות.. ואני ראיתי באינטרנט כמה עולה סטיק של 512 של A-DATA ומה אני יגיד לכם זה מחיר שוק 68 דולר לסטיק של 512 ראם!!!!!!!! תעשו חישוב קליל....ב 1224 שקל אתם קונים 2 gb ddr!! אז ההתלבטות שלי עם שווה לקנות גיגה ראם ב 650 שקל בערך?!?! או שכדי לקחת של ocz 2-2-2-5 ב 1200 ?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח של PCPARTNER ויש עליו סלוט קטן בצבע חום(יותר קטן מPCI). מישהו יודע מה זה?
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
לאחר הרצת תוכנת EVEREST קבלתי כמה הצעות ליעול המחשב והראשונה היא: Suggestion: SSE is not supported. Upgrade your CPU to speed up applications optimized for SSE. מה זה SSE? איך אני מצליח במערכת ההפעלה של חלונות 2000 (פרופשונל) להתעסק עם ה SSE? איך אני יכול לעדכן אותו? ואיך בעצם אני פותר את הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הציעו לי לי זיכרון : 2GB (1024x2) DDR-2 667-MHz Dual Channel Compatible (Tested מה זה TESTED?
-
- 11 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הבנתי שזה דרייברים לצ'יפסט, אבל מה הם נותנים לי? ומתקינים אותם כמו בעידכון ביוס, כלומר בצריבה של פלאש, או פשוט כמו דרייברים של כרטיס מסך למשל. ד"א יש עידכונים לצ'יפסטים של אינטל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הקדמה : אני לא יודע אם הת'ראד הזה שייך לפורום מעבדים ולוחות אם או לפורום קולנוע ביתי שהבנתי שאולי הטכנולוגיה שייכת לשם , המודר הראשון שעובר פה שישפוט בעצמו . שמעתי את השם דיי הרבה , אבל עוד אין לי מושג מה זה אומר , הדבר היחיד שאני כן יודע זה שמדובר בטכנולוגיה בלוחות אם של INTEL , שגם לוחות אם של חברות אחרות משתמשים בה, יש למישהו משהו להוסיף ?
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל והוא כותב לי שיש לו בעיה C3, אז אם יש מישהו שיודע מה זה אומר. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
סליחה על הבורות (בתמונה מתחת לחשמל המרכזי של הלוח) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה זה עושה ועוד שאלה איך מנטרלים את האופציה שהביוס מכבה את המאוורר כשהמעבד יורד לחום מסוים כלומר אני רוצה שהמאוורר יעבוד רצוף? תודה
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קראתי איפשהו שיש כרטיסי מסך שתומכים בקרוס פייר מישהו יודע מה זה <<<<<<<<<<???
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש אצלי אפשרות כזו בביוס איפה שאני עושה ת OC יש לי לוח NF7-SL ורואים בצד ENABLE ו DESABLE ורשום בDESABLE שזה ישתמש בפרמטרים הכי יציבים או משהו כזה ובENABLE רשום שזה ישתמש בפרמטרים של OC מישהו יודע מה זה? ומה כדאי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הAN8 של ABIT מגיע לארץ ואם יהיה כדי לקנות וכמובן שאני מדבר על גירסת הFatality של הלוח ושמעתי שהוא nForce 4 Ultra ויש אותו כבר בארצות הברית אז מישהו יודע מתי הוא מגיע אלינו ואם הוא שווה משהו??
-
- 13 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אם מישו יודע בבקשה מי החברה שמייבאת את המוצרים או יותר נכון את הלוחות אם של epox או של DFI שיגיד לי בבקשה למה אני צריך להגיד לחנות שממנה אני רוצה לקנות מי היבואנים כדי שהם יוכלו להזמין לי אם אני רוצה את אחת הלוחות של החברות האלה... תודה רבה רבה ...
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
למישהו יש ניסיון איתם? כי פשוט מצאתי את הזכרונות האלה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 כעקרון ראיתי אתר שבדק אותם ונתן להם ביקורת לא רע בכלל, ואני רוצה לדעת אם כדאי בכלל לגעת בהם...
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-