מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רב, רציתי לעמוד על ההבדל שבין זכרון 4GB DDR3 שנתוניו הם: 9-9-9-27 לבין אותו הזכרון, שנתוניו הם 9-9-9-24 האם יש הבדל, וככל שכן האם הוא מצדיק תוספת של 30 ש"ח במחיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
דואל קור זה ליבה כפולה, אז מה זה קור 2 דיו? מה ההבדל ביניהם? לשניהם ליבה כפולה אבל איך הדיו משאיר אבק מבחינת ביצועים לדואל קורים?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אם כן אני צריך ששהם יהיו מאותו הסוג? יהיה בכלל הבדל משמעותי? צריך לפרמט את המחשב בשביל זה? קראתי משהו על WINXP 32BIT שלא מאפשר 4GB של זכרון ולא הבנתי כ"כ. בעעע אני כ"כ מבולבל
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מעיון בדיונים קודמים בפורום,עולה כי הנושא די שנוי במחלוקת,והדעות חלוקות לכאן ולכאן. אבקש לשאול 3 שאלותיש בלוח 2 סטיקים לזכרון) 1-מה עדיף למשחקים 2-שימוש רגיל אך עם "ויסטה"(לא משחקים) 3-בכלל,מה בדיוק נותן dc
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני עומד לקנות זכרונות משומשים... איך לבדוק שהכל בסדר וכדאי? (RDRAM)
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לדעת אם הלוח DFI LANParty DK X38-T2RB טוב לCF של שני HD4850 , או HD4850 ו HD4870 או אם יש לוח טוב לCF כזה עד 750 ש"ח ?.. תודה לעוזרים !!.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה של אינטל d915pcy אם מעבד intel p4 prescott 3000ואני רוצה לשדרג לPD820 האם הלוח תומך במעבד כפול ליבה זה ?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס על מעבד Intel Core 2, כנראה ה-Q6600. עברתי על מפרטים והמלצות באתר, וראיתי שיש המלצה גורפת לגבי לוח האם Gigabyte GA-P35-DS3L. רציתי להבין למה. מה עושה אותו הכי משתלם, אם בכלל? האם יש חלופות אחרות (אולי בתקציב גבוה יותר)? מה החסרונות שלו? האם הצ'יפסט שלו הוא המומלץ? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
בעיה דיי מוזרה: למחשב יש איזה 12 IRQ שונים אבל משום מה הוא מתעקש לחלק את כל ההתקנים שלי על פסיקות 5 ו 11 בעיקר. ככה יוצא שהכרטיס מסך שלי והכרטיס רשת משתמשים באותה פסיקה, והכרטיס קול ו USB משתמשים גם הם באותה פסיקה אני לא חושב שיש לי בעיה של פסיקות כי עשיתי בדיקה ורובן ריקות יש אפשרות לסדר את הענ יין? בדקתי בביוס ואי אפשר לעשות את זה שם
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=1166
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה אולי אפילו קצת תאורתית כי לא נראה לי שמישהו ממש בדק את זה אבל זה ידוע שאם נגיד יש לך לוח שתומך בDDR 2100/2700 עכשו את קנית זכרונות של 3200 התקנת אותם במחשב והם עובדים על 2700 עכשיו השאלה שלי זה האם הזכרונות יהיה להם בלאי מואץ כאילו הם יהרסו יותר מהר מהרגיל כי הם לא רצים במהירות המקורית שלהם? או שזה יותר טוב להם כי כאילו הם לא מנצלים את כול המהירות ו"נקרעים" מביצועים?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אני מעוניין לקנות מעבד ורציתי לדעת למה צריך מעבד למשל 2.4 מה זה עושה !!!! יותר מהר א המחשב!! מה??
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לינק ללוח באתר של ASUS http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1311&l1=3&l2=11&l3=331 ביקורת ב Anandtech http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2820&p=9 הלוח נמכר ב newegg בכ 120 דולר, מה שאומר שבארץ מחירו לא אמור לעבור את ה 700 ש"ח. הלוח מבוסס על ערכת השבבים nForce 570 SLI של nVidia. לפי הביקורת, הלוח מציג ביצועים לא רעים, אך עדין מפסיד ברוב המקרים ללוחות המבוססים על ערכות שבבים של אינטל (לא בהרבה). האם לדעתכם לוח כזה משתלם עבור מי שרוצה מעבד E6300 עם OC קל, זיכרונות 667MHz וכרטיס מסך פשוט יחסית (כמו ה 7600GS, בלי שימוש בפונקציית ה SLI), או שעדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים עבור לוח מבוסס 965?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
במחצית השניה של 2005 אינטל צפויה להכריז על מעבדים חד-ליבתיים חדשים מבוססי ליבת CedarMill (ליטוגרפיית 65 ננומטר, 2 מגה-קאש, 64-ביט) שיחליפו את מעבדי הפרסקוט לשוק הבינוני וירוצו בטווח תדרים 3-3.8 ג'יגהרץ. במחצית הראשונה של 2006 צפויים להצטרף אליהם מעבדי Presler שיהיו כפולי ליבה ויתמכו בטכנולוגיית LT בטווח תדרים 3-3.6 ג'יגהרץ, כמו-גם צ'יפסט חדש לגמרי בשם iAMT2. ליבות Presler שיתמכו בצ'יפסט ייקראו Conroe ויושקו במחצית השנייה של 2006. באותו זמן גם השוק הנמוך צפוי להשתנות עם כניסתם של מעבדי CedarMill-V (מסורסים עם 512K קאש, fsb533, אי-תמיכה בHT או VT). הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום בנושא, אז כנראה שזה הת'רד הראשון ואני ממליץ שיהיה גם הרשמי. כל ידעני הפורום מוזמנים לעדכן או…
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הרכטיס מסך שלי (nvidia 6800 ultra) הפסיק לעבוד לפני כמה ימים, ואני מחפש מחליף. כרגע זה 7900gtx2, אבל אני לא מצליח למצוא לוח אם שיתאים לו וגם יפעל עם מעבד core2 duo. חשבתי על הלוח אם הזה: http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=331&model=1311&modelmenu=1 אבל בשום מקום לא מוכרים אותו. מישהו מכיר חנות או לוח אם דומה? אם אני לא אמצא משהו, אני פשוט אלך על 7900gtx או 1950xtx תודה!
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני צריך את הביוס האחרון של הלוח הזה (F22) לגירסת וינדוס 7 64 ביט . הביוס שלי הוא בין 3 שנים לפחות (F3) ויש כמה עדכונים שאמורים לפתור לי כמה בעיות במערכת .... אני צריך קישור ישר לקובץ . כי האתר החברה נותן לי את לגירסת 32 ביט בלבד
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
חברים יקרים, בשבוע האחרון וכפי שידוע לכל, נערכה לה תערוכת Computex 2017 בה AMD ערכה את ה- Conference השנתי שלה. המצגת מעניינת, גם אם חוזרת על מרבית הדברים שאנו כבר יודעים. בכל זאת אמליץ לצפות בה, שכן היא מעניינת את החובבים בתחום ויש בה עוד מספר פרטים חדשים חשובים, כמו זאת שכל הליין של סדרת threadripper ובניגוד לאינטל, משמרת את כל היכולות שמסביב למעבד באותה רמה וללא תלות במיקומו של המעבד בסדרה: קרי שכבר מהמעבד הכי קטן ולו "רק" 10 ליבות, לא יופחתו כל יכולות IO שהן - יהיו פתוחים כל 64 ה- PCI Lanes וכל ארבעת הנתיבים לזיכרון Quad memory channel. AMD דוגלת באסטרטגיה, של לא לגרום לצרכן להיאלץ לשדרג למעבד יקר יותר בסדרה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכל התותחים, אני רוצה לשדרג את הזיכרון שלי למשהו טוב. כרגע יש לי מחשב : MD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.2GHz Memory: 1024MB RAM Card name: RADEON X800GT H.D : 250G WD 16M Buffer הייתי רוצה לשפר את הזיכרון, רציתי לדעת כמה דברים: 1. איזה זיכרון הכי כדאי לטובת עבודה עם תוכנת פרימייר ובכלל עם עריכת ווידאו. 2. האם המחשב שלי תומך בכל סוגי הזכרונות ואם לא באיזה הוא לא תומך. 3. האם אפשר להשתמש ב 2G זיכרון במערכת הפעלה WIN XP? עד כמה אפשר הכי הרבה? 4. עניין ה CL מה הכי טוב לעריכת ווידאו. 5. מה הבדל בין DDR לבין DDR2? ומה יותר טוב? תודה מראש לכל העוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 442 צפיות
-
-
מפרט המערכת נמצא בצד ניסיתי לשנות דרך האתחול (msconfig ) וניסיתי גם דרך הגדרות מערכת מתקדמות , שניהם לא עזרו ואין לי בBIOS אפשרות של memory remap... הבנתי שאיפוס של הBIOS יכול לעזור? איך אני עושה את זה? ,הBIOS מעודכן לגרסא F8.(לא אני עדכנתי ככה הוא בא) Uploaded with ImageShack.us
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מתכוון לקנות אחד מהם, יש לי אותם פשוט ואני רוצה לדעת מה יותר טוב כדי לדעת מה לשים במחשב. 1. Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz (אני יודע שאין הרבה פרטים, אבל זה מה שהמחשב שלי נותן, זה מחובר למחשב) 2. Intel®©'04 Pentium® 4 506 SL8J8 2.66GHz/1M/533 3. Intel®©'04 Pentium® 4 506 SL8ZH 2.66GHz/2M/533 אשמח לקבל תשובה, תודה!
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
http://www.techreport.com/reviews/2006q4/athlon-65nm/index.x?pg=1 שאלה הם מתאימים למשחקי מחשב או רק שרתים או משהוא?
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
איזה מבין המפרטים הבאים יהיה יותר טוב לOC אני מתכנן להעלות את הבאס ל133 : מפרט 1 מבוסס DDR Intel Pentium 4 1.8 Northwood 512 cache ABIT IT7 DDR 2700 256 לא סגור על חברה אבל נראה לי CROSAIR מפרט 2 מבוסס RD : Intel Pentium 4 1.8 Northwood 512 cache GIGABYTE 8IHXP 2 סטיקים של RDARAM 1066 של קינגסטון 128 מגה כ"א איזה מהם יותר כדאי, שניהם יוצאים אותו מחיר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי בדיקה כל הלילה לזיכרון הוא עבר 52 טסטים במשך 11 שעות בערך והיה ארור 1 (1 eror) זה טוב?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-