עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by JohnClark,

איזה אחד מהם עדיף? OC רציני לא צריך כרטיס רשת

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by kikkler,

אוקיי זאת ההחלטה האחרונה שנשארה לי בקשר למחשב שאני מזמין הכוונה היא למצוא לוח שיוכל לעמוד באוברקלוק רציני מאוד, אבל יציג ביצועים טובים גם במהירויות המקוריות בעיקרון הבחירה היא בין שני אלה, אבל אם יש לכם הצעות ללוחות אחרים עד 750, אני אשמח לשמוע

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום חברים, למביני המפרט התכני של שני הלוחות הנ"ל אני מבקש הבהרה. מה ההבדלים בין הגרסא הראשונה לבין הגרסא השנייה של הלוח ? האם ההבדלים משמעותיים ? http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P800&langs=01 לינק לגרסא הראשונה^^ http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P800%20SE&langs=01 לינק לגרסא השנייה^^ חוץ משינוי כרטיס הקול והרשת והוספה של זוג יציאות USB אני לא רואה הבדל כלשהוא.

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by yossiso,

טוב אז ככה אני זקוק לעזרה כי ממש בילבלו אותי יש לי לוח אם חדש P4P800 שרכשתי לא מזמן בגלל שהלוח הקודם פשוט מת המעבד הוא P4 1.6 אני מעוניין להגדיל את כמות הזיכרון ואם אפשר לנצל את הDUAL DDR שהלוח תומך בו בחוברת של הלו מצוין שבגלל שבFSB של המעבד שלי הוא 400 אני יכול להשתמש רק בזיכרונות במהירות 266MHZ מה יקרה אם אני ישים זיכרונות מהירים יותר? האם המשפט הקודם מתייחס רק לאפשרות של הDUAL DDR? אילו זיכרונות מומלצים (אני מעוניין לקנות 512MB)? נ.ב הזיכרונות הנוכחיים הולכים לטובת מחשב אחר בתודה מראש יוסי

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by KF,

שלום רציתי לשאול כמה שאלות על הלוח ASUS P4P800SE 1)האם הוא לוח אם טוב ? 2)האם הוא טוב ל-OC ? שמתי לב שיש במקומות שונים את אותו הלוח רק עם תמונה שונה... כמו כאן: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1310 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9705 האם זו גירסא שונה של הלוח ? או שזה אותו הלוח ? למה יש תמונה שונה ? תודה לעונים..!

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  6. היי רציתי לקנות את הp4pe ונתקלתי בבעיה של מוכרים טיפשים ואי פרוט כמו שצריך בחנויות ובאתר asus הם אומרים שיש את הלוח עם lan .. בלי lan ... ולפי מה שהבנתי עם firewire מה שחשוב לי זה הserial aTa ורציתי לדעת אם משהו נתקל בלוח בדגמיו השונים ועוד שאלה מכיוון שאני חדש לתחום הo/c .. רק צופה מהצד בגלל thunderbird 900 קלוקל איזה זכרון מסדרת ה corsair עלי לקנות על מנת שאני ימשוך אתו ועם הלוח למקסימום כדי לקבל מהירות מקסימלית מהזכרון ביחס ללוח? Corsair CMX256A-3200C2? Corsair CMX256A-3500C2? תודה לכל העונים מראש :-* נ.ב הפעם לא סיבכתי אותכם בשאלות טכניות קשות :smoke:

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  7. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם יש ללוח הזה נעילה של PCI\AGP כעיקרון יש לי את הלוח ורצית ילעשות OC לא גדול מ 100MHZ FSB ל 120MHZ FSB לרציתי לדעת העם הדבר יפגע ב HD או בכרטיסים. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by D-M-X,

הזיכרון הזה ילך טוב עם הלוח? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=423589

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by Godlike2k,

האם הוא תומך סוקט 478 (נראה לי שכן בגלל ה- P4) אבל הוא מתאים ל- PCIE ?

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by bah10,

קניתי את הלוח ASUS P4T 533 וגם את הIPANEL דגם DELUXE. התקנתי את הWINDOWS אבל כל 8 שניות המחשב נתקע לי למשך חצי שניה ואז ממשיך כרגיל אחרי יומיים שאני מנסה לבדוק מה הבעיה בסוף גיליתי שהבעיה נובעת מהIPANEL בBIOS הוא היה מוגדר לעשות REFRESH לIPANEL כל 8 שניות אז שיניתי ל30 שניות ועכשיו הוא לא נתקע לי כל 8 שניות... בעצם הוא לא נתקע בכלל (סוף סוף ) אבלשמתי לב שהמחשב נתקע למשך שבריר שניה רק אם אני "משחק" עם הIPANEL באמצע עבודה, כלומר בודק נתונים כמו טמפרטורות, מהירות מאווררים וכו'. זאת בעיה מוכרת? אני צריך לדאוג? למישהו יש לוח של ASUS עם IPANEL שיכול להרגיע אותי? ???

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by bah10,

אז אני מבין שהרוחב פס של זכרונות הRDRAM עלה מ16 ל32 ביט אבל זה אומר עוד משהו? שניתן לחבר כרטיס בודד של זכרון או שעדיין חובה בזוגות? אם עדיין צריך לחבר אותם בזוגות אז ללוח הנ"ל יש חסרון גדול בגלל שיש לו רק 2 סלוטים לזכרון כלומר אם יש לי 256 RAM נניח 128+128 ואני רוצה להוסיף עוד אני חייב לזרוק 2 כרטיס זכרון ולהכניס במקומם 2 אחרים או זכרון + מתאם. מישהו יכול להוסיף פרטים?

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  12. Started by le cat,

אני עומד לקנות מחשב: מעבד: Intel Pentium 4, 1.8A Ghz 512KB Cache - Socket 478 זכרון: 512MB RDRAM אני שוקל לקנות לוח אם ASUS P4T-E. מה דעתכם עליו? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by shuky123,

הלוח אם בנדון שווק חיים, אני מתקשה למצוא את אותו לוח אם בדיוק. במקומות שחיפשתי אין במלאי. אשמח להצעה איך לשדרג את הלוח במינימום הוצאות

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by Vortex,

אני מחפש לוח לפנטיום 4 1.7 בעל תמיכה גם בSDR וגם בDDR. איזה מבין השניים יותר טוב ? P4S533-MX P4XP-X

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. לאחרונה התקנתי 8 מחשבים עם לוחות ASUS מהזולים ביותר עד ליקרים ביותר ממחיר 500 עד 1350 שקל לכל לקוח-לוח עם מפרט שונה. במה בדיוק הלוחות של אסוס בעיתיים ? קראתי איזה כמה תגובות טיפשיות כגון: "שמעתי מאחד שראה את אחד שמישש את הלוח בלה בלה . . .שהלוחות של ג'יגבייט עדיפים ואסוס גם יקרנים וגם לוח נחות יותר . . .". מן הראוי שלא תפזרו הכללות (מי שאני מדבר אליו יודע את זה). כנראה שלא סתם הלוחות האלה נמכרים כמו לחמניות ואני עוד לא שמעתי על RECALL של "לוחות חדשים של ASUS בעייתיים". השוותי בין הלוחות המומלצים למפרטים הגיוניים, בלי פיצ'פקעס: ג'יגהבייט GIGABYTE GA-P35-DS3 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1937&category_id=61e02763c9912b92964d2c709…

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by tzahif,

עבור מעבד Core 2 Duo E6400 , כנראה לא עומד לבצע Overclocking או Raid. האם שווה את ההפרש או ניתן להסתפק ב"רגיל" ?

• 18 תגובות
    • 987 צפיות
  17. שלום לכם, עד היום הייתי סגור לגביי קניה של לוח אם Gigabyte 965P-DS3 אבל אחרי שנתקלתי גם בפורום הזה וגם בפורומים בחו"ל בבעיות שיש ללוח עם היציאות הדיגיטליות שלו, החלטתי לרדת מהלוח הזה (אני חייב יציאות דיגיטליות שעובדות בצורה תקינה בלי שום בעיות). האופציה החלופית שלי ללוח הנ"ל היא הלוח Asus P5B - ע"פ בדיקת המפרט שלו הלוח ממש דומה ל-DS3, וגם ע"פ קצת קריאה הבנתי שהוא לא פחות איכותי. השאלה שלי אליכם האם יש חסרונות כלשהם בלוח הזה שאני לא מודע אליהם ?? אם אין חסרונות ואתם ממליצים על הלוח, אני קונה אותו מחר בבוקר כמובן שאם יש המלצות אחרות ספציפיות אני אשמח לשמוע - הדרישות הן לוח במחיר של עד 700 ש"ח, עם יציאות דיגיטליות (אופטית ו-COAX), כמה שיותר כניסות USB וכמה שיותר חיבורי …

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by Sctoweri,

אוקי אז אני מתלבט בין שתי לוחות האם האלו: GIGABYTE 965 DS3 REV3.3 ASUS P5B Deluxe 965 . ואם שמתם לב שתיהם תומכים באוברקלוק הכי טוב שיש. מה אתם מציעים לקחת כי ההפרשים במחירים הם גדולים!

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by Cilay,

האם הזכרונות האלה : G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1000 (PC2 8000) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-8000PHU2-2GBHZ - Retail נתמכים ע"י הלוח הנ"ל: ASUS P5B Deluxe LGA 775 Intel P965 Express ATX Intel Motherboard - Retail KSP טענו שכן אבל לא יכולים להבטיח לי בוודאות

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by dudu26,

רב סרן שמועתי טוען שה-DS4 ואפילו ה-DQ6 סובלים מחרדת נטישה מאת ג'יגבייט : 1. עבור OC בינוני עם 6400, האם כדאי להוסיף 100 ש"ח על ה-DS4 ולעבור ל-P5Bdlx? 2. האם ל- P5B dlx יש קירור נורמלי או שכדאי להוסיף לו? תודה, אני כמעט מתמוטט עקב נסיונות פענוח של אתרים ביפנית ובגרמנית העוסקים בנושא... ו-אין לי זמן לחכות ל roundup המדובר של anadtech...

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  21. Started by Miros,

איזה לוח טוב יותר לפי דעתכם? ללא קשר למחיר!

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by violator,

שלום אנשים , הלכתי לKSP במטרה לקנות את GIGABYTE 945P-S3 אבל לבסוף בגלל שהמוכר אמר לי שיש הרבה בעיות עם הלוח של GIGABYTE והציע לי את ASUS P5B . מה אתם אומרים? יש הפרש של איזה 200 שקל...

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by SensatioN,

1.אני רוצה לעדכן את הביוס ואין לי כונן Floppy איך אני מעדכן? מדריך משהו ? 2.איזה גירסת ביוס הכי טובה 507 ,609 , 711 , 804 , 1004 ? 3.צריך לאפס את הביוס לפני שעושים עדכון?

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  24. שלום, הזמנתי מחשב עם GIGABYTE p965 S3, והיבואן התקשר אלי ואמר לי שהלוח חסר במלאי בארץ, ובמקום זה הוא הציע לי את ה ASUS P5B965 הרגיל (לא הדלוקס). מה דעתכם עליו??? האם הוא בסדר לOC? אציין ששניהם באותו מחיר... חייב לחזור אליו עם תשובה תודה

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by DarkFire,

ASUS ממשיכה בלוחות העל שלה .. עכשיו עם לוח ה Ai עם הצ'פסט החדש X38 ... תהנו

• 1 תגובה
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים