מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה שידרגתי מחשב מפנטיום 3 500 על סלוט ל933 על סוקט370 הלוח המדובר הוא של מיקרו סטאר דגם MS-6309 התקנתי וינדוס אק פי פרו התקנה נקיה לאחר פורמט...ונתקלתי בתופעה מרגיזה... המחשב מבצע כיבוי לא מלא .הוא מבצע כיבוי של הדיסקים והמאוורים אבל הוא לא מכבה את המחשב לחלוטין.. הביוס עודכן ..שאר החלקים עבדו ללא דופי עם הלוח והמעבד הקודם..ככה זה לא קשור לאחד הרכיבים הנילווים... בביוס ניסיתי את כל האפשרויות של ההגדרות תצרוכת חשמל ככה שזה גם לא מזה. בדקתי בהגדות צריכת חשמל של המערכת הפעלה ...לא מצאתי את האופציה של תמיכה בתצרוכת חשמל מתקדמת... התקנתי דרייברים ללוח אם של ויה וגם זה לא עזר פירמטתי והתקנתי שוב ועדיין ללא שינוי... הודעה זאת מפורסמת פה כי לדעתי זה קשור רק ללוח בתודה מראש …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה. קנו לי מחשב שהיה מחובר פעם למחשב אחר. הבעיה היא כיוונתי בBIOS שיעבוד קודם עם הכונן קשיח או קודם עם הCDROM והמחשב לא מזהה לי אותם בכלל!!!!! הוא מזהה רק את כונן הדיסקטים. מה לעשות? בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
קניתי 2 כרטיסי טלוויזיה למחשב. אחד של FLY VIDEO והשני של PINNACLE הבעיה שאחרי שאני מחבר את הכרטיסים למחשב המחשב לא מזהה אותם!(ויש לי וינדווז XP) מה עליי לעשות כדי שהמחשב יזהה את הכרטיסים האלה? תודה מראש... :'(
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום קניתי את המעבד AMD AthlonXP-M 2500+, שמתי אותו בלוח אם, איפסתי ביוס והלוח לא זיהה אותו. הוא רק רושם "מעבד לא ידוע" ובביוס אין לי אפשרות לשים ערכים אוטומטייים(אין DEFULT), אבל בתוכנות AIDA32 ובCPU-Z יש זיהוי שזה מעבד נייד, אבל השם אינו. זה בעיה? או שזה נורמאלי אם המעבד הנייד הזה? ומה הערכים הסטנדרטיים של המעבד הזה, כמו מכפלה, באס ומתח? במעבד הקודם AXP2400+(לא MOBILE) לא היתה תופעה כזאת ד"א הלוח שלי זה ABIT NF7-S REV 2.0 BIOS VERSION 25
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום כל חבריי הפורום המחשב שלי לא נדלק מיזה שבועה אנ בטוח שזה או ספק או לוח או מעבד יש לי לוח ASUS RAMPAGE 2 EXTREME וספק HEC CUAGER 700W חברים מה אני יכול לעשות בשביל לוודות מה הלך דרך אגב הנורות בלוח דולקות וכתוב על הצג של הלוח CPU INIT תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
- 1 follower
-
-
בהמשך לבעיה שהתחילה אצלי במחשב לפני זמן קצר (שאת הפירוט שלה אפשר לקרוא כאן: http://forums.gentoo.org/viewtopic.php?t=179224&highlight= באנגלית). בכל מקרה, הגעתי לכזה מצב שהמחשב לא נדלק בכלל, כלומר אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה והדבר היחיד שקורה זה שהמנורה של ההארדיסק נדלקת. לפני כמה ימים לקח בערך 15 דקות מאז שהדלקתי את המחשב ועד שהוא עשה BOOT, עכשיו זה בכלל לא נדלק (גם לא אחרי חצי יום..). לדעתי זאת בעיה במעבד אבל בגלל שהחנות שממנה קניתי נסגרה ותיהיה לי קצת בעיה לקבל אחריות אני רוצה להיות בטוח. האם יש דרך לבדוק במה הבעיה חוץ מללכת לטכאני שבמלא ימציא עוד 50 תקלות ויקח 200 שקל? בנוסף רציתי לדעת פרטים על היבואן של AMD בארץ (יש להם סניף בחיפה או הסביבה?) ואיך אפשר ליצור אית…
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי asus p8h61-m lx והיה לי מעבד g620 pentium קניתי מעבד חדש i5 3470 אחרי שהחלפתי ביניהם המחשב לא עובד הוא פועל לשנייה נכבה פועל לשנייה נכבה ככה עד שמכבים אותו החזרתי לpentium ועבד זה קשור לספק או למעבד? כי יש ג'נרי 450W ואני קונה חדש אחרי שאצליח להחליף מעבד
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקווה שזה קשור לכאן אם לא תסגרו , ככה יש לי מחשב נייד של אסוס שקיבל מכה ומאז הוא נכנס למצב bios ותקוע עליו להלן התמונה , בבקשה תעזרו לי לחלץ את המחשב
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
בהמשך לבעיה שהתחילה אצלי במחשב לפני זמן קצר (שאת הפירוט שלה אפשר לקרוא כאן: http://forums.gentoo.org/viewtopic.php?t=179224&highlight= באנגלית). בכל מקרה, הגעתי לכזה מצב שהמחשב לא נדלק בכלל, כלומר אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה והדבר היחיד שקורה זה שהמנורה של ההארדיסק נדלקת. לפני כמה ימים לקח בערך 15 דקות מאז שהדלקתי את המחשב ועד שהוא עשה BOOT, עכשיו זה בכלל לא נדלק (גם לא אחרי חצי יום..). לדעתי זאת בעיה במעבד אבל בגלל שהחנות שממנה קניתי נסגרה ותיהיה לי קצת בעיה לקבל אחריות אני רוצה להיות בטוח. האם יש דרך לבדוק במה הבעיה חוץ מללכת לטכאני שבמלא ימציא עוד 50 תקלות ויקח 200 שקל? בנוסף רציתי לדעת פרטים על היבואן של AMD בארץ (יש להם סניף בחיפה או הסביבה?) ואיך אפשר ליצור אית…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב מבוסס על לוח אם ROG Strix B760-G D4, המחשב עבד בצורה טובה ללא בעיות במשך כמה שבועות. יום אחד ביצעתי כיבוי מסודר למחשב דרך הוינדוס וביום שאחרי המחשב לא עלה, ראיתי שהוא לא עושה פוסט בגלל בעיית DRAM. עשיתי כל דבר שאני חושב שאפשר כדי לסדר את הבעיה: החלפתי סלוטים, עברתי לסטיק אחד בסלוט הכי קרוב למעבד, החלפתי סט זכרונות לחברה אחרת (קינגסטון ← קורסייר), עשיתי פלאשבק לביוס, התקנתי את המעבד שוב, החלפתי למעבד אחר, ניקיתי CMOS כל אלה לא פתרו את הבעיה והמחשב עדיין לא עולה עם נורת DRAM. אשמח לשמוע אם יש לכם רעיונות מה גורם לזה ואיך אפשר לסדר את העניין? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 293 צפיות
- 1 follower
-
-
לוח אם Gigabyte GA-P67X-UD3-B3, זכרונות Mach Extreme 4gb x 2 1600MHZ הטכנאי בחנות הגדיר את הזכרונות ב-BIOS על 1600MHz (באמצעות פרופיל XMP). לאחר Restart למחשב, אין גישה ל-BIOS ומערכת הפעלה לא עולה. הייתה הודעת שגיאה בנוסח דומה למשהו שהמחשב לא עולה בגלל OC ו/או מתחים לא תקינים של הזכרונות. היה צורך לאפס את ה-BIOS. כרגע המחשב עובד תקין והזכרונות עובדים על 1333MHz (ברירת המחדל ב-BIOS). האם זה תקין? טכנאי נוסף (לא מהחנות) יעץ לי להשאיר את זה כך אם זה עובד. עריכה: במעמד הקנייה הטכנאי המליץ לי על זכרונות DDR3 של Mach Extreme במהירות 1600MHZ. האם כדאי להתעקש על זכרונות מחברה יותר מוכרת? במידה וכן, על איזה זכרונות אתם ממליצים לי מהאתר של לוג'יק פיסי? http://logicpc.co.il/heb/defa…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני עוזר לחבר עם החלפת מעבד, תושבת AM2. אני מחליף לו מsempron לAthlon. לאחר ההחלפה המחשב נדלק, אבל לא ממש עולה...עולה, אבל ללא תצוגה. התושבת זהה. יש אולי למישהו מדריך טוב \ פתרון לעניין ? הוצאתי והכנסתי חזרה את הבטריה שעל הלוח, אותה תוצאה. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי חברים, בשעה טובה קניתי מחשב חדש והתחלתי להרכיב אותו לצערי לאחר שסיימתי את ההרכבה הוא מסרב לעלות. הלוח אם נראה מת לחלוטין. יש חצי סיבוב של המאוורר של המארז ושל המעבד וזהו. בנוסף שמתי לב שאם מחברים USB אז יש מתח (בדקתי עם הפלאפון). עשיתי בדיקה לחיבורי ה ATX ונראה תקין. הזיכרונות נתמכים (hyperx fury). החשש שלי שהBIOS לא תומך במעבד וקראתי קצת על כך באינטרנט אבל לא הצלחתי להגיע לתשובה חד משמעית. הלוח המדובר ASROCK EXTEME4 Z97 ומעבד 4790K. אני יודע שייצור מסויים יש לעדכן את הביוס אבל לא יודע אם זה רלוונטי למקרה שלי. אשמח לעזרתכם תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי במחשב 2 סטיקים של 256MB DDR 400MHZ וסטיק נוסף של 512MB עם אותם מאפיינים. קניתי עכשיו סטיק של 1GB עם אותם מאפיינים. ברגע שהמחשב מגיע לטעינת מ.הפעלה הוא עושה ריסט, וכך בלופים יכול להיות שז משנה איך לשים אותם פיזית? יש לי 4 סלוטים מפרט המחשב בצד ימין תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום רב למחשב שבבעלותי יש שני סטיקים של 2GB זכרונות של OCZ על פי המדבקה הם נקראים: PC26400 2GB DUAL CH Reaper X edition והוספתי היום עוד שני סטיקים של זכרון הפעם של קינסגטון הנקראים: 4GB PC2 8500 CL5 240 ברגע שכל הארבע סטיקים פןעלים המחשב נדלק ונכבה עוד לפני שהמסך עולה. ברגע שאני שם 2 סטיקים של או סי זי או של קינגסטון המחשב עולה רגיל. ניסיתי לשלב גם סטיק אחד מכל חברה גם המחשב לא עולה מישהו יכול לעזור לי בעניין? תודה מראש, דימה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מחשב חדש, והוא בקונספט שאומר כשקונים צריך לקנות מבין המתקדמים ביותר! אני חושב שזה ממש מיותר לרכוש מחשב חזק כאשר כל מה שאתה עושה זה INTERNET וOFFICE, בקיצר מחשב לעבודה ביתית סטנדרטית. חשבתי לקנות לו2800 Semaphron על SOCKET 754 האם יש לכם המלצה ספיציפית על שילוב טוב של מעבד+לוח בסדר גודל הזה? או שאולי בכל זאת אכנע לרצונו ונלך על 939 (רק בשביל הקידמה) אבל הכי פשוט שיש ! זקוק לעצתכם תודה.
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P3-600 עם 192 מגה זכרון,כרטיס geforce ישן עם wireless usb(שעובד על תקןB במהירות 11מגה) המשמש להרצת divx וmp3 המחשב מחובר לטלויזיה בלבד. הסרטים נמצאים במחשב אחר שממופא ככונן במחשב זה. הבעיה שלפעמים בזמן צפייה סרט נתקע לשנייה-שתיים ואז ממשיך כרגיל. רציתי לדעת מהו המחשב המינמלי שאני יכול לשדרג כדי שהסרטים ירוצו חלק? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אינטל שחצי מהקבלים שם מפוצצים. יש לי מעבד pentium 4, 1.6 מגה הרץ, כמובן סוקט 478. זכרונות DDR1 400 איזה לוח יכול להתאים לי? ואיפה אני יכול לקנות? חבל לי להוציא כסף על מחשב חדש. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
המחשב מיודע להתעסקות בתחום המוסיקה....קיובייס עם הרבה כלים...השאלה איזה מעבד יותר עדיף... אינטל 805 או AMD 3200??
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה המלצה לאיזה לוח אם, מעבד וזכרון מומלץ בשביל משחקים. משהו פצצה על באמת. תודה
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
התקציב הוא 8500ש"ח למחשב, האם כדי להשקיע ב6000+ ולחרוג מהתקציב או ללכת על ה5600 ולהישאר בתקציב המקורי. לא מתכונן OC חנות מועדפת - IQPC אני שואל כי שמעתי שה300ש"ח הפרש בינהם אינו משמעותי למשחקים...אז אני שואל אותכם? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום, חדש כאן - מקווה שתוכלו לעזור אני מעוניין לקנות מחשב חזק למשחקים, בסכום של כ-6000 ש"ח ללא מסך. השתכנעתי שכדאי לקנות AMD64 ולא פרסקוט. אחרי חפירה באינטרנט הגעתי למפרט הבא בערך: ADM64 +3000 MSI K8N NEW PLATINUM SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB 256BIT 2X256MB DDR400 MAXTOR 120GB 8MB SATA צורב DVD DUAL LAYER X12 כונן DVD רמקולים CREATIVE 2.1 מקלדת ועכבר איכותיים יותר מהרגיל ההתלבטויות שלי : 1) האם AMD באמת מומלץ, אם כן איזה - ה-3000 באמת ? 2) לגבי הלוח אם - איזה מומלץ ? בכל חנות מוכרים משהו אחר, נראה לי שאני אקנה בנעה מחשבים (ליד הבית גם), לא מצאתי לוח שיש לו גם AGP (בשביל ה-9800 שעליו אני נעול), וגם PCI-E בשביל העתיד. יש דבר כזה ? 3)האם שווה להשקיע עוד 400 ש"ח בזכרון …
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם, מעבד, וזיכרונות ב 3000 ש''ח שיתאימו למשחקים חדשניים כי את השאר כבל יש לי
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
מחשב למשחקים עם 2GB זיכרון מספיק או צריך 4GB ? בתודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחשב למשחקים,מה עדיף INTEL או AMD? דוגמא: מה עדיף : ?Athlon64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore? או ?Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-