עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. נפל לי לידיים לוח: MSI MicroStar MS 6119 BX2 Ver 1.1 - לסלוט1. יש את האיזור של 10 ומשהו פינים, השאלה על איזה 2 אני מחבר את הכפתור של ההדלקה? ושאלה כללית לא דווקא ללוח הזה: האם הכפתור הדלקה צריך להיות מתג שלשניה לוחץ הדלקה ושניה לכיבוי (כמו של הריסט) או שזה מתג שבמשך כל זמן הפעולה הוא מקצר בין שני נקודות, ובעצם ג'אמפר יכול להחליף אותו וגמרנו? (כי לא יודע איפה המתג חחחייחח)... תודה!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by rafip77,

שלום, לא הצלחתי למצוא תשובות לשאלות אלו, וסליחתכם על חוסר הידע שלי במחשבים.... 1. אני מתכנן לקנות מחשב, האם זניח לרכוש זכרונות 800MHZ לעומת 667MHZ ואם אני עושה DUAL CHANNEL האם יעזור במשהו ?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  3. Started by Sarlula,

פעם שעברה שכתבתי כאן מישהו הציע לי ללכת על מעבד Intel Core 2 Duo E6750 עם לוח אם ASUS P5L 1394 המוכר אמר לי שהמעבד לא תואם ללוח, ולכן: אני מחפש לוח-אם חלופי שאותו מחיר כמו של האסוס שתואם למעבד ויספק לי גם יציאת IEEE. יואש הנואש!

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  4. המחשב עריכה שלי בנוי על הלוח אם הזה שהלך לעולמו (בגלל קצר שעשיתי בספק כוח!!!) נכון שזה לוח ענתיקה אבל אולי יש למישהו במחסן מחשב ישן ויכול לבדוק לוח אם של אסוס מדגם p4 t533-c תודהההההההההה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי לכולם 1. ניסיתי לחפש מבחנים וטבלאות השוואה רצוי לפי פרמטרים שונים בין מעבדים עם חשיבות למעבדי AMD (החל מ- amd athlon 64 x2 dual core 4800+ ולחדשים יותר) אני זוכרת שבעבר הפנו אותי (נדמה לי גם מפה) לכאלה אולם כעת לצערי לא הצלחתי למצא, אודה לעזרתכם. 2. אשמח גם לטבלאות דומות עבור לוחות אם - זאת גם בין יצרנים שונים (מכירה את טבלאות ההשוואה באתר של GIGABYTE) לזכרונות, ואם אפשר גם לספקים. 3. ראיתי מבחן השוואתי בין AMD ATHLON II X2 240 VS ATHLON64 X2 4800 אולם הוא באתר שלא יצא לי לשמוע עליו ובחיפוש לא ראיתי שהוא מופיע פה. מישהו מכיר את האתר הזה? http://www.ultimatehardware.net/ האם הוא כזה שיש טעם להסתמך עליו? אשמח אם תציצו במבחן http://www.ultimatehardware.net/amd/amd_athlo…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Dana_s,

על התכונות הבאות: (ובכלל לא חשובים לי יכולות OVERCLOCKING כי אני לא אשתמש בזה) 1. זול ויציב (שלא יתקע לי לעיתים תכופות) 2. לפחות 4 יציאות USB אחוריות ו- 2 יציאות מקדימה 3. עדיף (אבל לא הכרחי) תמיכה ב SATA 4. כמה שיותר אחריות יצרן 5. השימוש של המחשב יהיה גם למשחקים (גם לתלת מימד - אם כי לא תלת מימד כבד. כרטיס המסך שארכוש (ראו בהמשך) יהיה GIGABYTE RADEON 9200 6. סוג המעבד - עדיין לא נקבע - תלוי בלוח. אני אוהבת אינטל אבל ברור לי שעדיף AMD כי הוא זול יותר כלפי הביצועים שלו הערות: 1. לידיד שלי יש לוח אינטל איסטון. הלוח מצויין. הוא לא נתקע אבל הוא כבר מיושן. הלוחות החדשים של אינטל מאוד יקרים יחסית. האם כדאי להשקיע באינטל בכל זאת? 2. מאחר שחשובים לי יציאות VIVO אז תודות ל…

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. לקוראים שלום : עמלתי קשות על תקציב ומעט ידע, וברצוני להרכיב [ בנתיים ] מפרט חלקי של מחשב. הבעייה שלי כעת היא בחירת לוח אם יעיל שנותן תמורה טובה לאגרה. [סטודנטית תפרנית] לכן ההתלבטות מאד משמעותית וקשה להחליט בתוך ים של מוצרים. המחשב ישמש לצפיית סרטים, משחקים [ לא קרייסיס ] אבל רוצה גרפיקה טובה. המפרט החלקי שלי הוא : 1. מעבד AMD Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box / AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 BOX אגב, פער המחיר בין 2 סוגי המעבדים הוא 80 ש"ח. האם שווה את זה? 2. לוח אם : GA-MA78GM-S2H של גיגהבייט http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 האם הלוח הזה מתאים לחומרה, כגון המעבד, הזכרונות, וכ. המסך שבמפרט? ה…

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  8. Started by yafit,

???לאחר חיפוש ממושך בקישורי היצרנים,לא הצלחתי למצוא לוח אם לאינטל או ל AMD אשר תומך בכל!!! התכונות הבאות:raid,ata133,s-ata,agpx8,dual ddr,usb2, כמו כן שמהירות הזכרון על הלוח תהיה 400 ומעלה .המחשב מיועד כמתנת גיוס משפחתית לאחי(אני השליחה)והמפרט,שאומר לי רק מעט,ניתן לי ע"י חברו אשר לדבריו זה מה שאחי מתכנן לקנות בהמשך.לדעתי,המחשב ישמש למשחקים,אינטרנט ועריכת סרטוני וידאו.אבקש את עזרתכם האדיבה.תודה .יפית

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. מה אתם אומרים על זה? http://www.maxitmag.com/loose-wires/articles/intel-users-less-intelligent-than-amd.html "The survey concluded that AMD users tended to be more 'computer smart' and 'enthusiast' orientated having researched the market before purchasing their computer. Most people recognise the Intel brand and tend to purchase bog standard off the shelf computers knowing little about the details of the hardware. People who buy AMD are more creative and willing to adopt new technology more easily. "

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שווה כל רגע של לימוד:

11. בניסיון לעדכן את הביוס בטעות מחקתי אותו ולאחר הפעלה מחדש המחשב לא עולה לגמרי, אפשר לזרוק את הלוח? או שיש פתרונות זולים? זה לא ביוס מולחם ללוח

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by -Blaze-,

הזמנתי עכשיו E6400 וDFI INFINITY 975X, זה מגיע מחר. זה עלה 1515 למעבד ו1060 ללוח אם + משלוח זה 2615 שקל אז נכנסתי ל NEWEGG לראות כמה זה יעלה, וזה מה שמצאתי: מעבד: 1350 לוח: 1125 סה"כ 2475! וזה עוד בלי משלוח! המשלוח שם זה עוד איזה 30 דולר המשלוח הכי יקר, אז זה 2600! זה אשכרה אותו מחיר כמו בארה"ב! איך זה יכול להיות!??! כנראה שזה בגלל שנועה מביאים את המעבדים בייבוא אישי מארה"ב, לדעתי עוד מעט המחירים בארץ יעלו

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, מחר הגיע הזמן לאסוף את המחשב החדש ואיתו לשלוח את הזיכרון Muskin DDR2 4096MB (2048x2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM 557 לתיקון. הבעיה שהוא מגיע בקיט ויש בו 2 זכרונות שכל אחד 2 ג'יגה, אבל אחד הכרטיסים עובד כך שאני צריך לשלוח לתיקון רק את אחד הכרטיסים. בשביל לשלוח את הכרטיס לתיקון אני צריך למסור גם את הכרטיס העובד? או לפחות להביא אותו איתי? כי בלי זה אין לי עוד זכרון בנתיים למחשב חשבתי שאם הם ירצו להחליף את הזכרון הם ירצו גם את השני . תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני מתלבט בן : A8N-E עם ציפסט של nForce4 Ultra במחיר 650 ש"ח או A8V-E SE עם ציפסט של VIA K8T890 במחיר של 550 ש"ח שמעתי שללוח עם nForce4 Ultra יש בעיות של פליטת חום גבוהה אולי אני טועה חשוב לי בעיקר שיהיה אמין ויעבוד טוב בזה הרגע יש לי סמפרון 3000 939 ויותר מאוחר אני בונה על מעבדים כפולי ליבה

• 12 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by jackass,

מחר אני קונה מחשב ואני לוקח AXP 2000+ 256MB 333DDR ואני עוד לא סגור על הלוח... תגידו לי מה עדיף: ASUS NFORCE2 \ GA-7AX ?????? מבחינת המחיר לא אכפת לי להוסיף קצת בשביל האסוס אבל האם זה שווה את זה? תתחשבו בכל הרוחב פס והזכרונות והמעבד ובכל הדברים תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הייי... תראו, מחר מגיע החלק האחרון שחסר למחשב שלי למלאי - המעבד זה AMD Athlon 64Bit 3200+ Venice core 512Kb L2 =P עכשיו ... יש לי אפשרות אוליי לקחת את המעבד הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_279&products_id=2572 הוא עולה יותר , אבל אוליי אבא שלי יסכים ... יותר טוב ממה שאני לקחתי ? שווה אותו לקחת ? אפשר באנצ'ים ? הוא בכלל מתאים לסוקט 939 ? כמה קאש יש לו ? מיוצר ב-90נ"מ ? תודה מראש, מצפה לתשובה דחוף - אור !

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אז כך מחר צריך להגיע לי Opteron 165 כפול ליבה בעל 2 מגה קאש (אבל אני בטח לא מחדש לכם) מה שאני כן רוצה לחדש לכם זה שזה מספק בארץ כולל אחריות ובמחיר של 1700 ש"ח....(אבא שלי עשה קצת קומבינה במחיר), מחר תקבלו תמונות ועוד מידע 8)

• 13 תגובות
    • 779 צפיות
  18. http://www.prnewswire.com/cgi-bin/stories.pl?ACCT=109&STORY=/www/story/05-18-2007/0004591782&EDATE=

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. המפרט נמצא בהמשך. רציתי לקחת Asrock z68 pro 3 - M כי הוא יותר זול אבל המוכר אמר לי שעדיף לי לשדרג ל Asrock Z68 pro 3. אבל בעקבות הכתבה שמופיעה בעמוד הראשי של האתר לגבי הביצועים של Z68 בהשוואה ל P67 האם כדאי היה מלכתחילה להישאר עם הערכה P67??? המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - TRAY ₪1417 לוח אם: [..] ASROCK Z68 PRO 3 - זמין במלאי ₪689 זיכרון: [..] G.SKILL "RM" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - זמין במלאי ₪333 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 DUAL FAN DIRT3 SPECIAL EDITION חדש! לרוכשי מערכת מחשב מעל 4000! ₪1275 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] ANTEC DF-30 w/o PSU ₪480 ספק כוח: [..] ANTEC …

20. לקחנו לסקירה מערכת מחשב מתקדמת לגיימינג שלא דומה לאף אחת אחרת - ה-Beast Canyon NUC של אינטל הוא שילוב מעניין של רכיבים מעולם המובייל והמחשבים הנייחיםלכתבה

21. Started by Runny,

אז ככה, המחשב שלי החליט להענות להפסקות החשמל הרבות של החורף ושבק חיים סופית (Athlon XP 2500, הלוח נשרף, המעבד אולי עוד עובד) ולכן החלטתי להחליף את השילוש כולו. התלהבתי מהלוח של Gigabyte MA69GM-S2 ,גם זול ,גם מאפשר לי לחבר את המחשב לכל טלויזיה/LCD שיש וגם בא עם כרטיס מסך סביר. http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Accessories.aspx?ProductID=2579 אני לא משחק כמעט בכלל, רק חוטא לעיתים נדירותב בNeed For Speed 6 (הישן) או NBA Live 2007. השאלה היא, לנוכח כרטיס המסך המאד בסיסי (X1250 של ATi-AMD) ,שבטח יהווה צוואר בקבוק, האם יש טעם להשקיע במעבד דו ליבתי(4200 X2)או שמא להסתפק בחד ליבתי (64Bit 3500) שמחירו חצי מהדו ליבתי.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by gedalia,

אני בונה מחשב HTPC, ועמדתי לרכוש מעבד G620 עם לוח תומך SATA3 (יש לי כבר דיסק) וזכרון. במקום, הציעו לי שילוש עם מעבד A4-3400, בערך באותו מחיר. השימוש במחשב יהיה לצפיה בסרטים HD (לא BLURAY), אינטרנט ומשחקים לא גרפיים (HOYLE וכו'). האם המעבד הזה שווה ל-G620? בנוסף, הזכרון שהציעו לי הוא ללא HEATSINK. האם זה משפיע על הזכרון לאורך זמן? לא מתוכנן שום OC או שינוי במפרט הראשוני. תודה

23. Started by מורנו,

כמה שאלות: מהו המחשב הזה ? עלות מוערכת של מחשב כזה (המחשב כולל כרטיס תקשורת 8 פורט)? האם יש "בעיה" כל שהיא להשיג לוח אם למחשב P-1 ? איזה הבדלים ישנם בין P-1 לP-350?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  24. נכון לכרגע > מחיר זיכרונות DDR 2 במהירות 667 = 2Gעולים 380 ש"ח רוצה לשדרג לאחותי את המחשב = רק עבור הזיכרונות האם טכנית זה אפשרי ? ( המהירות שהזיכרונות יעבדו = בטוח פחות מהר > יודע ופחות מעניין אותנו ) THX

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by omrit,

שלום, לפני בערך חודש שאלתי בפורום לגבי קניה של מחשב אודיו לאולפן (nuendo, cubase), ידוע שיש בעיות עם nforce4 ומעבדים חדי ליבה במחשב לעריכת אודיו. אף אחד לא היה יכול לתת לי תשובה חד משמעית, בכל מקרה השילוב שנלקח- הוא DFI INFINITY NF4U+ AMD 3800. הביוס עודכן (revision A). המחשב עובד מצויין (כחודש) ולא נצפו כל בעיות בזמן עבודה בתוכנות. זהו זה.... נ.ב אם מישהו ממליץ אי פעם על השילוב הזה, קחו בחשבון שרק הגרסאות האחרונות של cubase/nuendo תומכים בכפולי ליבה....

• 8 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.