מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
סתם מעניין אותי לדעת מה המעבד החזק ביותר מהסדרה הזאת. האם זה QUAD או ש-DUO?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי. אני שוקל על לקנות מעבד AMD Phenom 9500, וכבר זמן רב ששאלה זאת נושאת על ליבי - אפשרי לחבר מעבד AM2+ ללוח בעל תושבת AM2? תודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מתלבט בין i5 6500 לבין i7 6700. שאר המפרט החדש: DDR4 16G evo 850 660 GTX האם יש יתרון לi7 בחווית השימוש עם התוכנה סוני וגאס 13 פרו? זמן הרנדור פחות משמעותי. אני עורך בFHD. האם לדעתכם שווה להשקיע בi7? עם i5 המחשב יהיה "מושבת" בזמן הרנדור לעומת הi7? לא אוכל לעשות דברים במקביל? למשל עם המחשב הנוכחי שלי כיום phenom 965 8g ddr3 660 gtx התוכנה מגמגת כשאני מנסה להפעיל דרך התוכנה את מה שערכתי עד כה, במיוחד כשיש כמה שכבות זה ממש מרגיז. אני צריך להפעיל את הקטע עשרות פעמים עד שאוכל לצפות בו באופן חלק כמו שהוא אמור להיות. יש לזה קשר אולי ל660? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אממ אז ככה אני מחפש המלצה ללוח אם.. אשר יהיה בסוקט am2 יתמוך בחיבור AGP וב DDR2 קיים כזה דבר? אם כן אשמח להמלצה
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אני באמצע בניית מפרט (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=57661&start=0) ורציתי לשמוע את דעתכם לגבי האתלון64 בסביבת חלונות סרבר 2003, תחת מולטיטסטינג כבד. האם כדאי יותר לקחת Pentium 4 3.0GHZ 800FSB? האם בכלל כדאי לקחת מערכת כפולת מעבדים כלשהי במעט יותר כסף? המערכת היא לצרכי למידה ושימוש עצמי בלבד. תודה! ;D
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי עשיתי לחבר הצעת מחשב מדובר בksp כי רק הם מוכרים את הלוח הנל עשיתי לו מפרט נחמד בעזרתכם תודה כאן לכולם ועכשיו הוא אמר לו שם שעלאק זה לא מסתר נווידיה עם הלוח דיברתי איתו והוא לא מוכן לשמוע הוא אמר שהוא לא לוקח אחריות כי "זה לא תואם" כנראה שמע את המילה כרוספייר ונלחץ הסתכלתי ראיתי ביקורות על הלוח וראיתי שהרכיבו עליו 7900gtx נכנסתי לאתר של אסרוק ושם גם ראיתי רשימה של כרטיסים שהלוח תומך עכשיו אני רוצה להסביר לו את העניין ולא יודע איך??? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הבנתי שבפורום הזה מתמקדים בשילוש הקדוש של לוח אם-מעבד-זכרון :-) מדובר במחשב נייד HP Pavilion ze4523 בעל מעבד AMD Athlon XP-M 2400 256 מגה זכרון מסך "15 וכו וכו' פתחתי דיון כללי על המלצות למחשב נייד בפורום, אך לאחר שהחלטתי על הדגם, הגעתי לפורום הזה ע"מ לשאול שאלה ספציפית לגבי הזכרון. והשאלה היא : המחשב יעבוד עם חלונות XP PRO, ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, עבודה עם כל חבילה האופיס, קצת SPSS וקצת קומפילציות ב Visual Studio - בעיקר לעבודה באינטרנט ועבודה משרדית. אם ארחיב את הזכרון ל 512 מגה, האם יורגש הבדל ממשי ?
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
חיפשתי ברשת ולא מצאתי... מה תאכלס ההבדל?
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לילה טוב. ברשותי המפרט הבא: GAEP35DS3L Gigabyte E6750 8800GT DDR II 800Mhz - 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition יש לי גוף גירור של Scythe Mugen (INFINITY) הבעיה היא שהוא תופס לי 2 סלוטים שקרובים למעבד. כמה קריטי יהיה לא לעבוד ב-dual channel? תודה
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי 1GB של DDR ואני רוצה לקנות עוד סטיק של ג'יגה. חשבתי על זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=716975 אבל המוכר בחנות אמר לי שכדאי לי כבר לקנות זכרון עם CL2.5 במקום CL3, שהוא יותר יקר מן הסתם. האם יש לזה משמעות רצינית?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לאיזה O.C ניתן להגיעה עם קירור סטוק ל-E5200 על לוח P31 ?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
טוב אנשים אז ככה.. יש לי את הלוח של אסוס ומנסיון מר שלי איתו הוא אוברקלוקר הכי חרא שראיתי אי פעם בנוסף לזה הוא גם לא מציג את הטמ"פ הנכונה של מעבדי 65NM ושתי הציפ'סטים של נפורס 4 על הלוח רותחים מעל 120 מעלות והם מחממים את כל העסק שם מהיום הראשון שקניתי את הלוח אני משוטט בפורומים של אסוס ושומע רק תלונות על הלוח וביקורות רעות.. לכולם יש אותם בעיות יציבות.. OC..מתח..טמ"פ וכו... יש בו כל כך הרבה פיצ'רים שהלוח עצמו מתבלבל ועובד לא טוב.. באמת!! אני הולך להחליף את הלוח הזה ב ABIT הזה.. שלפי ביקורות הוא לוח מצויין יציב וחיה רעה ב OC.. טוב אחרי הסיפור נוגע לב.. רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע ללוח של ABIT א. לא ראיתי שיש בו יציאות של כרטיס קול מאחורה.. אני מפספס משהו??? ב. והאם הציפסט …
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הציפסטיםםם? H55 וP55 והאם הוא ממש קריטי כי הזמנתי H55 והתבאסתי מאוד כי הבנתי שהP55 טוב יותר והם אותו מחיר פחות וא יותר
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
צריך המלצה ללוח עבור Q6600 בתקציב 600-700 ש"ח שיהיה אפשר להתקין עליו את טוניק, ושתיהיה לו יציאת E1394. ללא כרטיס מסך מובנה. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
הנה לינק לזה: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray משהו יכול להגיד לי מה זה אומר ה- BW-E6 ומה ההבדל בינו ובין הגרסה הרגילה?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי תקציב דיי נמוך של 600-700 שקל.. ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות איזה לוח אם טוב למחשב שלי שהוא פנטיום 4 1.80..? אני לא מחפש משהו בומבסטי, אלא משהו סביר.. אה ושיתמוך ב-DDR זה חשוב
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים השאלה האם עדיף לי לחכות לסדרה החדשה של אינטל או שזה לא ישנה כל כך ועדיף לקנות את ה-sandy bridge ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לאתר אחד כזה בביוס וגם לא בspeedfan
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קניתי לוח חדש לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב- דבר ראשון ששמתי לב אליו זה כשאני מדליק את המחשב אז זה עושה רעש חזק המעבד [ המאוורר ] ואז אחרי כמה שניות זה חוזר למצב רגיל ויותר שקט [לא קרה בלוח הישן שלי] כשחיברתי את הלוח למחשב זה התחיל לזהות את החומרה לבד וזהה את הכל , שמתי שיר לשמוע, וכבר שמתי לב להבדל הענק שיש לבין איך שאני רגיל לשמוע , זה נשמע ממש לא טוב ולא צלול וחד כמו שאני רגיל, אמרתי אולי זה סתם.. נכנסתי למשחק רשת ששומעים צעדים והכל, ושם ממש שמתי לב לשוני הגדול, זה נשמע ממש ממש גרוע והסאונד היה לא תואם כמעט למשחק, אז יצאתי, ניסיתי להתקין את הדרייברים שקיבלתי עם הלוח [למרות שזה זהה את הכל לבד] התקנתי והפעלתי מחדש, ואין שינוי מלבד תוכנה חדשה שנוספה לי. נכנסתי לתוכנה נ…
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול, מה עדיף - זיכרון פנימי בגודל 1GB במהירות 800MHZ או זיכרון 2GB במהירות 667MHZ? לדעתי זה משמעותי בעיקר בקניית מחשב נייד , השאלה על מה להתפשר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
אני צריך לוח אם שיתמוך במעבדים ה"חדשים", של הסוקט 775, מרובע ליבה, 45NM. תמיכה בDDR2 1066MHZ עדיף עד 8 ג'יגה לשדרוג עתידי. לוח שיתמוך בOC קל-בינוני למעבד לא משנה חברה אבל צריך מהחנויות שקרובות ו/או בחיפה (TMS,KSP,IVORY נדמה לי) תודה רבה מראש לעוזרים, גיל
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אתמול המעבד 4200+ עלה 720 אם זכור לי טוב, היום הוא עולה 622 ש"ח. אתמול המעבד 4600+ עלה 900 ומשהו ש"ח, והיום הוא עולה רק 661. ירידת מחירים ענקית אם זה לא טעות באתר שלהם. עכשיו הבנתי סוף סוף את פשר המבצע שעשו השבוע שמי שקונה מעבד 3800+ מקבל באותו מחיר את ה-4200+. קישורים: פרטי המעבד 4200+: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2197&Pname=AMD%20ATHLON%2064%20AM2%20-%20DUAL%20CORE פרטי המעבד 4600+: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3151&Pname=AMD%20ATHLON%2064%20AM2%20-%20DUAL%20CORE לדעתי עכשיו, אם אתה לא עושה OC למה שמעתי שבמעבדים האלו זה משנה, עדיף ב-99% לקחת את ה-4600+ על פני ה-4200+. אני מדבר על החנות www.IQPC.co.il כמובן. --- עריכה: נזכרתי,…
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני רוכש מחשב חדש המיועד לשימוש שוטף + גיימינג כבד. לוח האם הינו ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL ו- 2 כרטיסי מסך מסוג - Sapphire HD 7850 OC הלוח אם הוא לפי המלצה מפורום זה (הרכיבו לי את המחשב), שמתי לב שלוח אם זה תומך ב: - 3 x PCI Express 2.0 x16 slots (PCIE2/PCIE4: Single at x16(PCIE2) / x8 (PCIE4), or dual at x8(PCIE2) / x8 (PCIE4); PCIE5: x4 mode) - 2 x PCI Express 2.0 x1 slots - 2 x PCI slots - Supports ATI™ Quad CrossFireX™, 3-Way CrossFireX™ and CrossFireX™ - Supports NVIDIA ® Quad SLI™ and SLI™ כמו שאני רואה הלוח אם תומך בכרטיס מסך אחד x16 (כמו שסימנתי באדום מוגדש למעלה מכיוון שאני רוכש 2 כרטיסי מסך אשר יחוברו ויעבדו ביחד, האם אני צריך ל…
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
האם ללוח אם ASUS P5KPL-CM יש חיבור PCI EX 2.0 מכייון שאני רוצה לשים עליו כרטיס 9600 GT ? תודה, ירון.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-