עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום שלך אותי מחפש מעבד 4 ליבות איכותי ל- OC זיכרונות 4 GB ל- OC לוח ל- OC לויסטה 64

• 18 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by Mike_Shinoda,

שלום, אז ככה. התקלקל למישהי שאני מכיר לוח האם. התושבת היא AM3+ וראיתי שהמחירים כבר לא כל כך זולים ללוחות לתושבת הזו ולאור העובדה שהיא יחסית ישנה במונחים טכנולוגים חשבתי שאולי שווה כבר להחליף למעבד+לוח. אין ממש תקציב מוגדר. בתכלס המחשב הוא לעבודות משרדיות. כרגע יש כבר זכרונות DDR3 אז זו המגבלה היחידה מהבחינה הזו. יש כרגע 3 סטיקים ועוד סלוט פנוי אז עדיפות ללוח עם 4 סלוטים. חשבתי על אינטל אבל סומך עליכם אם תמליצו אחרת. בדוגרי אני יכול להסתדר לבד אבל אם יש איזה צימוד שאתם ממליצים אז אשמח ללכת עליו. מבחינת חנויות אני מעדיף באזור נתניה-חדרה ככה שעדיפות ל- TMS/KSP/Ivory. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום אני מחפש מעבד טוב למשחקים כבדים ולוח מתאים. תקציב בסביבות ~1500 מה אתם חושבים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  4. Started by Haflo,

שלום לכולם! אני חפש אתרים או מקומות שיתנו לי הסבר על זיכרונות SDRAM DDR RDRAM,מעבדים (Intel and AMD) והתושבות שלהם....מהפנטיום הזכור לטוב ועד היום! יש למישהו קישורים מעניינים? ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני מחפש מפרט לשדרוג בסכום 2500 שקלים. אני צריך לוח אם , מעבד , וזיכרון. את כל השאר כבר יש לי. אני מתכוון להריץ על המחשב הזה לינוקס, ווינדוס ומשחקים כבדים. אני לא יודע עם ללכת על AMD או אינטל?? ואיזה לוח אם מומלץ ?? תודה מראש על העזרה tryf

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  6. שלום, אני מחפש אתר שניתן למצוא בו הורדה של דרייברים של לוחות ישנים וביוסים, אני צריך את זה כדי לצרוב ביוסים ללוחות ישנים של חברות שמכרו מחשב מותג (כגון HP) ושם לא ניתן לדעת של מי החברה שבאמת יצרה את הלוח והם נעלו בביוס את אפשרות הOC. אז מצאתי את החברה שיצרה את הלוח (כנראה) ואני מחפש מקום שאני יכול להוריד משם גרסא של הביוס לצריבה ספציפית אני צריך ביוס של חברת FOXCONN ללוחות של מעבדי SLOT1 תודה רבה מראש אם קיים מישהו בכלל שיודע על מה אני מדבר

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  7. Started by F430,

מעניין אותי שיהיה לי בלוח USB3 לתת בוסט לדברים שאני מעביר למכשירים השונים שיש לי

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. יש לי מחשב ישן בבית של AMD DURON 2000 1.3 גיגה הרץ.קיצר הלוח הפסיק משום מה לזהות את הכרטיס PCI שהיה עליו כי הכרטיס אונבורד עשה רעשים מוזרים.קיצר אין לי ברירה ואני חייב להשתמש בו ,חיפשתי באתר העלוב של ECS ולא ממש מצאתי כי אני לא יודע בדיוק את שם הלוחזה או K7SEM או K7SEM+ או K7SOM פשוט יש להם מלא דגמים ואני מתחרפן!.עזרו לי בבקשה! :please:

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by elkaifa,

שלום אני מחפש ספר לטכנאי PC לרמה מקצועית תוכנה וחומרה.עלי לציין שיש לי ספר טכנאי PC חומרה ותוכנה של דורון סיוון אבל מיציתי כבר הספר אפילו במהדורה שנייה,וזה היה מתאים להתחלת הדרך,אני מחפש ספר שעל כל נושא יעמיק ויהיו בו הרבה דפים,וכמובן בעברית. [pre][/pre]בתודה לכולם

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  10. יש לי לוח של אסוס p4s533-mx ללוח ערכת ציפסטים של sis - sis 651 ו - sis 962L חיפשתי בפורומים שונים, כולל זה, ובאתרי חומרה טלא הצלחתי למצוא סקירה או מבחני השוואה לערכת הציפים הנ"ל לעוזרים תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  11. חיפשתי באתרים שונים וגם באתר הבית של Chaintech ולא מצאתי. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by אבי11,

שלום אני מחפש עדכון ביוס ללוח אם פנטיום 3 של יצרן בשם PROCOMP הלוח דגם b680/683 . ניסיתי לחפש באתר היצרן אבל זה כבר לא קיים שם. ניסיתי לחפש באתר driverguide אבל שם מפנים לאתר היצרן. אודה לכם על תשובות עיניניות היכן ניתן אולי למצוא עדכון ביוס לנ"ל. תודה אבי

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  13. היי יש לחבר שלי פנטיום 3 (אינטל) עם 128 מגה זכרון לוח אם asus - 440bk/flagship הוא רוצה לחבר לו 120GB יש למישהו מושג איפה אני משיג את העדכון?

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  14. שלום חבר'ה. אני בדיוק מסיים להרכיב את המפרט שלי בסקאיפיסי.ונתקלתי בהתלבטות בין 2 לוחות אם. http://www.skypc.co.il/pl_product~38470~10~0.htm - ג'יגבייט http://www.skypc.co.il/pl_product~31540~10~0.htm - אסוס לשניהם יש אותה ערכת שבבים כמדומני,רק שהג'יגבייט תומך בשדרוג עתידי של עד 16 ג'יגה זכרון פנימי. שניהם סה"כ אותו מחיר,האם יש העדפה לגבי איזשהיא מהמפרטים?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. http://us.shuttle.com/barebone/Models/sg33g5_pro_spec.html זה המחשב, אני מזמין אותו מאיביי עוד כמה ימים, באמת שתשתדלו לעזוב שיקולי האם כדאי דווקא SHUTTLE ולמה... כרגע מה שרוצים בבית, מארז קטן ויפה על השולחן ולאחר שהSHUTTLE הקודם הגיע לפני שבוע אין ספק שאני לא חוזר בזמן הקרוב למארזים הגודלים והמגושמים (למרות שמן הסתם אני גם משחק פחות אז הדרישות בהתאם). בכל אופן... אני לא הכי מעודכן בדקויות האחרונות בעולם החומרה אז אני אצטרך קצת עזרה... הכיוון הוא מעבד מרובע ליבה כי המחשב הוא בעיקר לסרטים/אינטרנט/עריכה וכו' והוא לא מיועד למשחקים, הכרטיס שיהיה בשימוש יהיה זה המובנה ואני מעדיף כרגע את המרובע ליבה שיוכל בעתיד לתת יותר ביצועים בהבדל משמעותי יותר מהכפולים. בגדול אני פתוח להצע…

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by ppe,

תעזרו לי למצוא ביקורות על לוח M2N-E AM2 570Ultra

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  17. שלום, יש בידי את המחשב הנייד הזה http://support.ajp.co.uk/specs_html/7200.htm התקנתי עליו וינדוס מי, את הדרייברים לכרטיס מסך מצאתי.. אבל אני לא ממצליח למצוא דרייברים ללוח אם, אני חייב את זה כי הUSB לא פועל וצריך את הדרייבר.. בקשה אם מישהו יכול לעזור למצוא לי אותו אני אשמח מאוד, תודה.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by gtlv79,

חברה בבקשה אני צריך עזרה יש לי דיורן 1300עם ו זכרונות pc 133 sdram ואני מחפש לוח אם עם יש המלצות אני ישמח עם אין לsdram אז גם לddr טוב אני מחפש לוח שהכול על הלוח (כ.רשת כ.מסך כ.קול)

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  19. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם , זוכרים אותי רציתי להגיד שסוף סוף קניתי מחשב, ורציתי שתגידו לי מה דעתכם :saint: אבל בנחמדות. פירוט המחשב: מעבד: P4 1.8GHZ 512KB CACHE לוח אם: GIGABYTE 8ITXE (478) RAMBUS זיכרון: RAMBUS RDRAM 128MB SAMSUNG x 2 דרייבר: MAXTOR 40GB 7200 (ATA 133) כרטיס מסך: GEFORCE 2 MX400 64MB + TV מארז: מפואר P4 (400W) האתר של הלוח אם: GA-8ITXE קניתי מספר דברים נוספים כי בסוף קניתי מחשב עם מסך ועם כל התוספות שצריך (סידי,מודם,עכבר, וכולי...) רציתי לדעת בנוסף לדעת מה הכי טוב לעשות בקשר OC ואיך לשפר את המחשב שיעבוד בביצועים יותר גבוהים (שאני ממש לא מבין בנושאים אלה). אני יודע שהלוח לא משהו ,ואין הרבה ביקרות\המלצות, אבל בחנות אמרו והמליצו לי לקחת אותו ואמרו לי שאף …

20. Started by Wolf-Net,

השאלה שלי כך איך אני בודק שמעבד שלי הוא אכן 1.8GHZ (512KB) מה שקניתי ולא 1.8GHZ בלי ה cace איך שקוראים לזה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה. בתודה רבה זאביק :AR15:

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  21. היי אני חייב לשדרג את המחשב שלי כדי שאוכל לעבד ווידאו ותמונות באופן מקצועי... בנוסף גם למטרת משחקים המחשב שלי: intel i7 860 @ 2.80GHz 2794MHz 12 ram geforce gts 250 intel desktop board dp55wb לום אם הבעיה היא כזאת... כשהגעתי לחנות מחשבים לקנות כרטיס מסך ולוח אם מהדור ה3 שאוכל להתאים את הכרטיס מסך... אמרו לי שהסוקט או מתאם של המעבד שלי הוא טכנולוגיה ישנה ושלא אוכל למצוא כהיום לוח אם שיתמוך כרטיס מסך gen3 שיוכל להתאים למעבד שלי... יש לי את המחשב כ8 שנים עובד מצויין.. רק כשאני מעבד זה הופך להיות קצת קשה.. ואני לא יכול לשחק במשחקים החדשים יותר... התקציב שלי הוא כ 1200 שח... מקווה שאני לא צריך לקנות מעבד חדש ושהכן קיימים לוחות אם שיתאים למעבד שלי mother bo…

22. Started by MAOR,

מחפש עידכון ביוס ללוח Asus Cusi-M. זה לוח לפנטיום 3 ולסלרון. תודה

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by MAOR,

קיבלתי מחשב התעללויות - CELERON 1000 אם 256 SDRAM ולוח של ASUS מדגם cusi-m אני מרוצה - מחשב כזה בחינם איך אפשר להיות לא מרוצה ! הדבר הקטן שקצת ביאס אותי זה שהלוח הוא הכל OnBord כרטיס קול+כרטיס רשת+כרטיס מסך(הכי מבאס) עכשיו העידכון האחרון הוא מ 98 - ככה ראיתי בביוס תעזרו לי למצוא עידכונים לביוס + ללוח (ולכל הדברים שעליו) תודה

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by treva42,

שלום, אני רוצה לקנות ssd זול כדי להתקין עליו את ווינדוס ומשחק או שניים. אשמח להמלצות והסברים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by carew,

שלום. כרגע המחשב שלי עובד על 2 סטיקים של 1GB DDR3, סה"כ 2GB. הלוח אם שברשותי הוא: gigabyte ga-p35c-ds3r והוא תומך ב : בעקבות התחלת עבודה עם תוכנות כמו סולידוורקס ומטלב אני שוקל לשדרג את הזכרון. האם יש טעם בכלל? אם כן מה מומלץ? (במסגרת מגבלת תקציב של 500 ש"ח) תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.