עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by liordavid,

יש ברשותי לוח אם asus p4gpl-x. רציתי לדעת איזה מעבד אני יכול לשים עליו (מעוניין לקנות את המעבד הכי חזק שאפשר מיד שניה) הסתבכתי עם השמות: האם prescott יכול לעבוד על לוח אם זה ? מה זה lga775 ?

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  2. המעבד שיש לי כעת הוא e2160 לוח האם הוא gigabyte 965p-ds3 כרטיס המסך הוא 4850hd אני מחפש מעבד שיוכל להריץ לי משחקים ברמה סבירה חשבתי על e5800 ,האם השינוי לעומת המעבד שיש לי עכשיו יהיה גדול ? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  3. שלום לכולם, אני צלם שעובד בעריכת תמונות ווידאו, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב והמליצו לי מאוד על המעבד intel core 2 quad q6700 - 2.66 ghz - 8mb cache - lga775 tray, האם המעבד הזה טוב? האם ניתן והאם יש צורך לעשות למעבד הזה overclocking? האם אני צריך משהו יותר טוב מזה לצרכים הללו? טל

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by IDOnoach,

שלום. אני מרכיב מחשב לשימוש משרדי. שימוש במערכות crm מיושנות וכבדות, שימוש כבד ב chrome וכו... המחשב מיועד להחזיק 5-7 שנים לכן חשוב לי מפרט עמיד מתלבט בין לפנטיום 5xxx לבין i3 שעולה עוד כמה מאות שקלים ותוהה אם שווה את ההפרש. ובאותו קונטקסט ניתן לשאול היום האם מי שקנה פנטיום 2xxx לפני 5 שנים לא היה מוטב לו שישקיע עוד ל i3 דור 4 עם השימושים של היום

5. היי חברים אני מחפש מעבד מספיק חזק בשביל סטרים/ לייב אני משתמש בתוכנות obs studio וגם obs stream labs ושאני עולה ללייב ואז מתחיל לשחק (BF4) יש לי תקיעות במשחק ככל הנראה בגלל שהמעבד חלש תקציב עד 500 ש"ח (יד שניה)

6. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  7. שלום, צרכים: כלליים. ז"א VMWARE (שיריץ WINXP אוWIN7. לא בטוח אם רק מכונה אחת או ששתיים יפעלו בו זמנית) מפעם לפעם, תוכנות רבות שפועלות ברקע, אינטרנט עם כ 200 טאבים כשלפחות חצי מהם זה פלאש (בין אם יוטוב ובין אם משחקים), מעט פוטושופ בסיסי, לא ידוע לי לגבי אקסל אבל אולי בעתיד יהיו טבלאות כבדות (שמעתי שהוא לא טוב בריבוי ליבות). משחקים: כל המשחקים העדכניים (לשנים הבאות) ברמה גבוהה מכל הז'אנרים. וכיוון שמדובר במעבד אני רוצה לציין גם משחקי אסטרטגיה בסגנון של TOTAL WAR,CIV,CRUSADER KINGS ,וכל מיני RTSים למינהם. לא יודע אם צריך לציין סדרות BF,SKYRIM או שזה ברור. כרטיס המסך יהיה נפרד (מתישהו בעתיד אקנה משומש ברמה של 6870 כשיהיה מחיר טוב. או יותר חזק אם צריך), מסך 23/24' (זה, של …

• 28 תגובות
    • 4.9k צפיות
  8. שלום אני מחפש מעבד עם גשר צפוני מעל 3000MHZ מעבדים סדרה 47XX לא טובים לי המעבדים נחנקים ומרעישים ונופלים האם מעבדים אקסטרים 5XXX יש להם גשר צפוני רחב פס ? איך אני בודק על המעבד רוחב פס לגשר צפוני ?

9. המעבד יכול להקנות בחו"ל בשני האתרים האלו http://www.newegg.com/Store/BrandSubCategory.aspx?Brand=1157&SubCategory=343&name=CPUs-Processors http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2+50001157+40000343+1051707842+1050727216&name=Core+2+Quad והלוח חייב להקנות בארץ המחשב יעבוד בעיקר עם סרטי HD. אם זה פיצול, ניגון ועריכה. אבל בגדול הנושא הוא ניגון 1080P ללא בעיות. יש לומר שאני מצמיד לו HD2400 של ATI. מה שמוריד מהעומס. אבל אני לא רוצה לקנות מחשב חדש ולהתאכזב שהוא מקרטע ב1080P. זה העיקר. אני גם לא רוצה שב90% מאמץ הוא יריץ תכנים כמו 1080P, אלא יתאמץ כמה שפחות. אני יודע שזאת בקשה קצת מוגזמת. אבל אני מאמין שקיים מעבד כזה, במיוחד בטווח מחירים הזה …

• 14 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by shaithebest,

שלום חברים אני מחפש לשדרג את המעבד כרגע יש לי e4500 core 2 dou! הלוח שלי ASUS P5K-VM תומך בC2DOU וגם QUAD קוואד ממש לא בא לי, אז השאלה שלי היא איזה מעבד טוב להרצת משחקים כבדים(יש כבר כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800GTS 512MB) כי מקרטע לי משחקים כמו MAFIA COD MEDAL OF HONOR ASSASIN2 LEFT FOR DEAD ועוד ועוד אני גם מוגבל בכסף מוכן להשקיע עד 800 שקל. איזה core 2 dou ישרת אותי לצרכים שלי??? תודה לעוזרים

11. Started by musari,

יש לי לוח DFI P35 מעבד Q6600 ואני רוצה להחליף אותו למשהוא יותר רציני כי במשחקי אסטרטגיה שונים מרגישים תקיעות המפרט הוא לוח DFI P35 מעבד כמו שרשום למעלה 4GB זיכרון על הלוח DDR 2 800 כרטיס מסך HD4870X2 וכו וכו אני רוצה מעבד שירוצו עליו משחקי אסטרטגיה כמו CNC3 ,WAR FRONT TUNING..,WORLD IN CONFLICT וכו וכו ברמה טובה בתקציב 2500 שקל! תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  12. שלום שלך אותי מחפש מעבד 4 ליבות איכותי ל- OC זיכרונות 4 GB ל- OC לוח ל- OC לויסטה 64

• 18 תגובות
    • 956 צפיות
  13. Started by Mike_Shinoda,

שלום, אז ככה. התקלקל למישהי שאני מכיר לוח האם. התושבת היא AM3+ וראיתי שהמחירים כבר לא כל כך זולים ללוחות לתושבת הזו ולאור העובדה שהיא יחסית ישנה במונחים טכנולוגים חשבתי שאולי שווה כבר להחליף למעבד+לוח. אין ממש תקציב מוגדר. בתכלס המחשב הוא לעבודות משרדיות. כרגע יש כבר זכרונות DDR3 אז זו המגבלה היחידה מהבחינה הזו. יש כרגע 3 סטיקים ועוד סלוט פנוי אז עדיפות ללוח עם 4 סלוטים. חשבתי על אינטל אבל סומך עליכם אם תמליצו אחרת. בדוגרי אני יכול להסתדר לבד אבל אם יש איזה צימוד שאתם ממליצים אז אשמח ללכת עליו. מבחינת חנויות אני מעדיף באזור נתניה-חדרה ככה שעדיפות ל- TMS/KSP/Ivory. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום אני מחפש מעבד טוב למשחקים כבדים ולוח מתאים. תקציב בסביבות ~1500 מה אתם חושבים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  15. Started by Haflo,

שלום לכולם! אני חפש אתרים או מקומות שיתנו לי הסבר על זיכרונות SDRAM DDR RDRAM,מעבדים (Intel and AMD) והתושבות שלהם....מהפנטיום הזכור לטוב ועד היום! יש למישהו קישורים מעניינים? ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מחפש מפרט לשדרוג בסכום 2500 שקלים. אני צריך לוח אם , מעבד , וזיכרון. את כל השאר כבר יש לי. אני מתכוון להריץ על המחשב הזה לינוקס, ווינדוס ומשחקים כבדים. אני לא יודע עם ללכת על AMD או אינטל?? ואיזה לוח אם מומלץ ?? תודה מראש על העזרה tryf

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  17. שלום, אני מחפש אתר שניתן למצוא בו הורדה של דרייברים של לוחות ישנים וביוסים, אני צריך את זה כדי לצרוב ביוסים ללוחות ישנים של חברות שמכרו מחשב מותג (כגון HP) ושם לא ניתן לדעת של מי החברה שבאמת יצרה את הלוח והם נעלו בביוס את אפשרות הOC. אז מצאתי את החברה שיצרה את הלוח (כנראה) ואני מחפש מקום שאני יכול להוריד משם גרסא של הביוס לצריבה ספציפית אני צריך ביוס של חברת FOXCONN ללוחות של מעבדי SLOT1 תודה רבה מראש אם קיים מישהו בכלל שיודע על מה אני מדבר

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  18. Started by F430,

מעניין אותי שיהיה לי בלוח USB3 לתת בוסט לדברים שאני מעביר למכשירים השונים שיש לי

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. יש לי מחשב ישן בבית של AMD DURON 2000 1.3 גיגה הרץ.קיצר הלוח הפסיק משום מה לזהות את הכרטיס PCI שהיה עליו כי הכרטיס אונבורד עשה רעשים מוזרים.קיצר אין לי ברירה ואני חייב להשתמש בו ,חיפשתי באתר העלוב של ECS ולא ממש מצאתי כי אני לא יודע בדיוק את שם הלוחזה או K7SEM או K7SEM+ או K7SOM פשוט יש להם מלא דגמים ואני מתחרפן!.עזרו לי בבקשה! :please:

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by elkaifa,

שלום אני מחפש ספר לטכנאי PC לרמה מקצועית תוכנה וחומרה.עלי לציין שיש לי ספר טכנאי PC חומרה ותוכנה של דורון סיוון אבל מיציתי כבר הספר אפילו במהדורה שנייה,וזה היה מתאים להתחלת הדרך,אני מחפש ספר שעל כל נושא יעמיק ויהיו בו הרבה דפים,וכמובן בעברית. [pre][/pre]בתודה לכולם

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  21. יש לי לוח של אסוס p4s533-mx ללוח ערכת ציפסטים של sis - sis 651 ו - sis 962L חיפשתי בפורומים שונים, כולל זה, ובאתרי חומרה טלא הצלחתי למצוא סקירה או מבחני השוואה לערכת הציפים הנ"ל לעוזרים תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  22. חיפשתי באתרים שונים וגם באתר הבית של Chaintech ולא מצאתי. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by אבי11,

שלום אני מחפש עדכון ביוס ללוח אם פנטיום 3 של יצרן בשם PROCOMP הלוח דגם b680/683 . ניסיתי לחפש באתר היצרן אבל זה כבר לא קיים שם. ניסיתי לחפש באתר driverguide אבל שם מפנים לאתר היצרן. אודה לכם על תשובות עיניניות היכן ניתן אולי למצוא עדכון ביוס לנ"ל. תודה אבי

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  24. היי יש לחבר שלי פנטיום 3 (אינטל) עם 128 מגה זכרון לוח אם asus - 440bk/flagship הוא רוצה לחבר לו 120GB יש למישהו מושג איפה אני משיג את העדכון?

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  25. שלום חבר'ה. אני בדיוק מסיים להרכיב את המפרט שלי בסקאיפיסי.ונתקלתי בהתלבטות בין 2 לוחות אם. http://www.skypc.co.il/pl_product~38470~10~0.htm - ג'יגבייט http://www.skypc.co.il/pl_product~31540~10~0.htm - אסוס לשניהם יש אותה ערכת שבבים כמדומני,רק שהג'יגבייט תומך בשדרוג עתידי של עד 16 ג'יגה זכרון פנימי. שניהם סה"כ אותו מחיר,האם יש העדפה לגבי איזשהיא מהמפרטים?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.