עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by HeaT-SinK,

CELERON P3 DURON ATHLON (THUNDERBIRD) ו... אין לאינטל מעבד שעובד בבאס של 166 ?? (A ב100 B ב133 וC ב200)

2. Started by ben060,

האם יש הבדל בין זיכרון מטמון של מעבד לבין זיכרון מטמון של דיסק קשיח? לא מבחינת הנפח! זה נכון שתפקידו הוא להפעיל מידע ששימש בעבר ואם רוצים אותו שוב אז הוא פותח אותו מהמטמון יותר מהר? תקנו אותי כי אני בטוח שזה לא מדויק תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by avidan28,

קראתי בדביק שיש תיזמונים בזכרונות לפי בדיקה של הזכרונות שלי הם T2 ובביוס יש לי אפשרות שניקראת כמו הכותרת שלי.ששמתי את זה על T1 המחשב השתגע. רק אחרי שהורדתי את הזכרונות ווהרכבתי במקום 1 גיגה (2 X512) יכולתי להחזיר את המצב ל T2 ולהרכיב אותם מחדש. אשמח אם מישהו יסביר לי. תודה.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by cool_boy-PP,

like i said before i'm going to buy the ultimate motherboard for my northwood,i look for an intel 865 PE chipset and i saw this gigabyte, a few q about him: GA-8IPE1000-G (Rev 4.x) was it suposed to be a graet performance MB? will the 8 chenel sound card (build-in) has a great quality for the creative x-free spekers? how he is in standing for the P4S800D (655FX) x? will i feel the difernt betwin the SIS chip to the INTELChipset? can you give me a review about him from a proffesional hW site? i need some ansewrs today cuz tmrw the MB is deliverd to me from Ebuy you can ansewr me in hebrew 10X a link for the mb in gigaqbyte website http://www.gigabyte.com.tw…

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  5. שלום, האם המעבדים נמצאים על מעגל מודפס או לא? Core ix למיניהם תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by E_XeQuit,

רציתי לדעת מתי USB 3, SATA 3, PCI-E 3 מושקים ? ומתי כבר נוכל לראות כל אחד מהם משולבים במוצרים ?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by eranir,

לקראת ההשקה של ה-i5, יש עד עכשיו בחנויות רק לוחות אם יחסית יקרים (כמו סדרת ה-UD של ג'יגהבייט ומקבילותיה). מתי להערכתכם יהיה ניתן למצוא לוחות זולים יותר (כמו ה-ds3 של ג'יגהבייט), או שהללו יוזלו משמעותית? ברור לי שאף אחד לא יודע באמת, פשוט מניסיון העבר

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by dandy,

שלום אני קונה מחשב חדש והמליצו לי בפורום שם על הלוח אם הנ"ל בשביל DDR3 שאני לא יודע מה זה אבל נשמע כמו משו שכדאי שיהיה התאמה אליו בעתיד... האמנם? יש המלצה על אחר? הוא עולה קצת יותר מהלוח אם שאני רציתי אבל מסתבר שלא מתאים Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ומה לגבי הזכרונות? יש המלצה על יותר טובים בשביל משחקים, גלישה והורדות? +OC ולמרות שאני די סגור כבר, ה6550 עם OC עדיף או לא משנה כלפי ה7550? QUAD אמיתי נקנה עוד שנתיים... אולי מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3R Conroe Support GP35DS3R ¤ 700 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver - 1YW PSU ¤ 811 1 קירור למעבד Thermaltake Big T…

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  9. Started by DOR_2911,

הרי הזיכרונות שבכתבה הם DDR2 שתואמים רק לאינטל וכפי שכולם יודעים AMD הם הטובים במישחקים... אז בעצם AMD 3000 עם DDR1 יתן יותר לגיימרים מאשר אינטל 3.0 עם DDR2 לא?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  10. כאלה שיעלו באזור ה1000 שקל?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by אריה7,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב AMD מבוסס Athlon 939. ברשותי 1 ג'יגה זכרון DDR2 533 ממחשב אחר. האם אוכל להשתמש בזכרון זה? כלומר, אני יודע שAMD תומכים רק ב-DDR בקצב 400, אך האם זה יעבוד? או שאני צריך לקנות זכרון חדש? תודה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  12. אני צריך לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ברמה של 945P S3 על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by punisher6578,

אם הדבר אינו חורג מכללי הפורום, אבקש לעזור לי במציאת ספקי חומרה (לדילרים) איכותיים, אמינים ומגוונים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by nimrod5,

שלום צריך לוח אם שיהיה בוא כרטיס קול,כרטיס רשת תקן N וUSB 3 וזיכרונות (8 גיגה ראם לפחות) ,אני צריך למעבד AMD FX-8150 Bulldozer 3.6Ghz 125Watt Eight Core AM3+ BOX תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by boss,

בשביל משחקים כבדים ארה"ב אמרו לי עדיף אמד. אירופה אמרו לי עדיף אינטל.. אין לי מושג איזו מעבד מעולה ??? תודה

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by reloader,

שלום כולם. אני כנראה השבוע אזמין מחשב חדש אבל אני נשאר עם המארז שלי. השאלה שלי היא אם הפאנל הקדמי של המארז מושפע ע"י הלוח אם באופן ישיר. ז"א שאם יש לי USB במארז הוא מושפע מהלוח אם ישירות? לצורך העניין, יש לי את המארז Gigabyte Aurora 3D מלפני 7 שנים. עדיין לא היה USB3 אז. אבל אם אקנה לוח אם חדש שתומך USB3 כמו כל לוח אם היום והוא יחובר למארז, הUSB בפאנל הקדמי יקבל תמיכה של USB3? בקיצור איך בעצם פועל הפאנל הקדמי ומה משפיע עליו?! תודה רבה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  17. שלום, אני מתכוון לקנות AMD 3800 X2 עם הלוח הנ"ל רציתי לשאול לגבי הזיכרונות אני מעוניין לקנות 1.5 GB זיכרון מורכב מ : 1GB + 512MB האם זה אפשרי ??? או שצריכים 512X3 ?

• 3 תגובות
    • 449 צפיות
  18. כל פעם שאני שם זיכרון אני טועה בצד שאני שם תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מצורף קובף שמפרט את רכיבי המחשב שלי שאלתי היא : א. מדוע הוא לא זיהה לוח אם K8N Neo4-F של MSI ? ב. איך הזכרונות של חברה CEON ? ג. מדוע מצוין 200MHz ולא 400MHz? ד. האם המעבד מסוג VENICE ? ה.המחשב חדש רק אתמול התקנתי מערכת חלונות XP PRO והמחשב עובד מאוד לאט מדוע??? ו. קצב התקשורת בין כונן DVD COMBO של LG X16 לבין המחשב מאוד איטי כאשר אני מכניס משחק או קבצים של תמונות בJPEG מדוע? הוא מאט לי את המחשב בצורה דרסטית? ז. כמן כן התקנתי משחק IGI2 ואני לא רואה טוב את המשחק על מסך AOC725 LCD 17" בכרטיס מסך MSIRX600PRO למה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  20. אינטל הודיע רשמית שהיא עובדת על מעבד דור 8 שמשלב כרטיס גרפי של AMD(!) וזכרונות HBM2. בינתיים לא מדובר ממש בחלק אחד אלא בכמה חלקים נפרדים מחוברים על לוח בטכנולוגיה שנקראת EMIB. המעבד מיועד לניידים, צורך 45W וצפוי לצאת בתחילת השנה הבאה. מעניין באיזה מוצרים נראה אותו: https://www.anandtech.com/show/12003/intel-to-create-new-8th-generation-cpus-with-amd-radeon-graphics-with-hbm2-using-emib

21. תקציב דל למחשב בסיסי עבור אינטרנט\אופיס\מוזיקה\סרטים. לוח-אם: Gigabyte GA-EG41MF-US2H Intel מעבד: Intel Core 2 Duo E7500 Processor 3.0GHz 1066FSB 3Mb זכרונות: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz או Crucial 2Gb DDR3 1333Mhz (שתי סטיקים של 2GB). מה דעתכם? יש מקום לשיפור? באותו מסגרת תקציב לא יכול לחרוג ממנה. איפה כדאי לקנות? איך המוצרים של KSP\SKYPC\RSM\PANDAS? ועוד שאלה בבקשה. איך מעבד E6550 יותר טוב מהמעבד הזה E7500? זה לא כמה דגמים לפני? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by mastermomo,

מה עדיף לעריכת וידיאו AMD3000 או P4 Athlon 64 3000(1.8GHz) Socket 939 512k או P4 3.0Ghz LGA775 800fsb 2M 64bit

• 3 תגובות
    • 449 צפיות
  23. Started by SPIDERRRMAN,

אסוס סטרייקר אקסטרים (כמה אפשר לקבל עליו?) כי אני לא ממש משתמש באופציות של ה SLI וגם לא עושה בכלל אוברקלוק לשום חלק במחשב.. השאלה זה גם כמה יעלה לי לוח אם שבא עם כרטיס קול סביר וחייב שעל הלוח יהיה יציאה של אודיו קוקסיאל ולפחות 4 חיבורי SATA... * אני שואל את זה כי אני מתלבט אם זה בכלל שווה לי לעשות את כל המהלך הזה והאם בכלל אני יצא פה מרווח מבחינת כסף

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  24. Started by Tycoon,

שלום לכולם אשמח אם למישהו יש תשובה אני עומד לרכוש את הלוח של אסוס p4c800-dlx שימו לב לא p4c800-e-dlx מישהו יודע עד כמה מגיע הVCORE ?? שלו ???אחרי חיפושים לא מעטים (ובגלל שרוב הביקורות שלו נכתבו לפני כשנה וחצי) אני יודע שעם הביוסים הראשונים שלו הוא הגיע עד 1.600 וולט ושמעתי שעם ביוס 1006 הוא אמור להגיע עד 1.95 ואני מחפש מישהו שיאשר לי את זה או יספר לי מה הוא יודע תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.