מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
יש לי dfi infinity אני לא בטוח אם התקנתי דרייברים ללוח אם כמו שצריך... איך אני יכול לבדוק?? התקנתי את הדברים שהיו בדיסק (לא בדיסקט, כי לא ידעתי איך להתקין אותם ואם צרים בכלל) התקנתי nVidia Chipset Drivers וזהו... עכשיו נכנסתי לאתר של dfi וראיתי שאני יכול להוריד את הדרייברים הבאים: RAID Driver ו-NVIDIA System Driver איזה מהם אני צריך להוריד ולהתקין?? והאם אני צריך לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מהתחלה או שזה לא חשוב?
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם - GA-EP45-DS5 ואני צריך דרייבר ל Windows7
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה קצרה: הסלוטים הלוח מחולקים לשני צבעים :כחול,כחול וזוג שני :סגול,סגול ( זוגות הצבעים מסודרים ביחד ולא מסודרים כגון:סגול,כחול,סגול,כחול ) מקווה שהבנתם. כל זוג צבעים זהה יעבוד כ Dual Channel ?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
בקרוב כנראה אני יקנה מחשב... שמעתי שלפעמים יש מצב של בעיית תמיכה בין מעבדים ולוחות אם מסויימים השאלה היא אם יש בעיה של תמיכה בין Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX (מעבד) לבין ASUS P5Q-E (לוח אם)
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו גם לי , איך אני מזהה את REV שלי? DOMINATORS 6400C4D http://ramlist.ath.cx/ddr2//
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני סטיקים של 512MB, אחד של קינגסטון ואחד של a-data, אחרי הרבה נסיונות ושינויי תזמונים, אני רואה שאין מצב להפעיל אותם ב1T (יש לי מערכת AMD 939) וגם באותה הזדמנות אני רוצה כבר זכרונות שיעבדו בDC. מה הזכרונות המינימליים שאני יכול לקנות שיעבדו בT1 בתזמונים סבירים? יש לי 600 שקלים, אני פשוט אמכור את שני הסטיקים הנוכחיים, אז אני אוסיף קצת כסף (בקיצור יש לי 600 שקלים לג'יגה שיעבוד ב1T וDC). ויש לי עדיפות לKSP (צריך משהו באיזור תל-אביב). תודה (:
-
- 9 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מחפש לשדרג לוח אם לאוברקלוק ואני מתלבט בין שני הלוחות המחיר שלהם זהה אין לי נסיון עם ציפסט של NVIDIA אבל מצד שני הוא נותן לי SLI שזה יתרון גדול מה דעתכם??
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט בין שני לוחות אם, abit kv7 ו abit NF7 הראשון מבוסס KT600 והשני nForce 2. מי מהם עדיף? אני מתכוון להוסיף אותם למערכת עם שתי סטיקים של 256MB DDR, אתלון 2200+, GF4MX400 והארד דיסק 120GB 8MB CACHE של WD.
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
איך הלוח? אני צריך לעבודה גרפית + OC. מה החסרונות שלו? הוא ב300 שח זול מכל דבר אחר איזה זכרונות הייתי ממליצים? אני צריך 8 גיגה.
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולכם. לפני כמה ימים קיבלתי את החלקים למחשבי החדש. הזמנתי מהדובים כמה חלקים וביניהם מעבד AMD Athlon64 3200+ שהוא 1MB קאש. קיבלתי מעבד -retail, ועכשיו עם ה CPUID כתוב לי שהוא newcastle וה L2 שלו הוא 512k עבדו עליי ?
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
??? ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה בקשר למשחקים. כיום איזה מעבד יהיה טוב יותר למשחקיםם ? מבחינת כוח ידוע לי שאינטל אבל מבחינתת ביצועי משחקי וכו'.... תודההה
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לבצע סטרים למשחק פורטנייט ואני לא מבין למה המחשב כה איטי שאני מסטרים, אפילו ב720P, ואני חושב שזה קשור למעבד האינטרנט שלי הוא HOT 5MB העלאה, האם הצוואר בקבוק במחשב/מעבד או באינטרנט? האם כדאי לקנות מעבד חדש או כבר לחסוך למחשב חדש שבו ארכיב את הRX580? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע הוא רוצה זיכרונות שיתאימו לגיגהבייט DS3 והוא כרגע רוצה ללכת על GSKILL PK 512X2, עכשיו.. יש לו עד 135-140 דולר לזיכרונות מארה"ב חייב 800מגהרץ ועדיף שיגיעו כמה שיותר רחוק באוברקלוק.. מNEWEGG. אז אני חשבתי אולי אפשר כבר ללכת על הזיכרונות הכי זולים שיש שם ל800מגהרץ ולשים במקום הDS3 איזה P5B-DELUXE עסיסי... ואם כבר קונים לוח בארץ ב950 פלוס מינוס.. אז ללכת על הP5B-E... אז חברים.. מה אתם אומרים.. הבחירה כאן קשה.. יש לו עד 1600-1650שקל לזיכרונות ולוח כאשר הלוח נקנה בארץ והזיכרונות בארה"ב דרך NEWEGG.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
-
חיה רעה? בארץ 750 שקל http://www.intel.com/products/motherboard/dg965wh/index.htm הכל טוב ויפה רק: 1-איך הכרטיס מסך המובנה שבו? 2-האם הוא תומך בסאטה2? 3-בכמה יקנו ממני אותו בארץ אם הוא עולה 750~
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הזכרונות הבאים עולים פחות או יותר אותו הדבר וכולם של G.Skill, ההתלבטות שלי היא האם עדיף 1000MHZ עם תזמונים CL5 או 800MHZ אבל עם תזמונים CL4? אבל נראה לי שגם אם אני קונה נגיד 800MHZ CL4 ואני מעלה בביוס את התזמונים לCL5 אני יצליח בOC להגיע ל1000MHZ לא? בכל מקרה: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4085 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2912 מה לקחת?
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט האם שווה להשקיע מעל התקציב שלי כדי לרכוש i7, או להסתפק ב - i5. אני משווה את המעבד הכי פשוט של i7, שעובד בתדר 3.4GHz, מול המעבד החזק ביותר של i5, בתדר דומה (לא מדבר על סדרת ה- k, אוברקלוק לא מתוכנן). שני המעבדים מרובעי ליבה, אותו תדר. ל - i5 יש 6MB זיכרון cache לעומת 8MB של ה - i7. אם אני לוקח i5, אני יכול בהפרש אולי להוסיף זיכרון. השימושים שלי, מעבר לבסיסיים, הם בעיקר חישובים מתמטיים וסטטיסטיים, תוכנות כמו SAS, SPSS ו - MATHEMATICA. מבחינת משחקים, רק FIFA. השיקול שלי הוא מבחינת ראייה לעתיד, כשהמחשב יהפוך ישן, האם ה - i7 בעדיפותו יאריך את החיי המחשב, כאשר i5 יהיה איטי להחריד, בעוד 5 שנים, האם i7 עוד יהיה רלוונטי ?
-
איך אני מפעיל Physical Address Extension במחשב שלי המערכת הפעלה תומכת וגם המעבד יש לי 512 מגה דואל דידיאר איך אני מפעיל ת Physical Address Extension ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
^^כותרת כי לפי זאפ כן: http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-CPU&model_id=577191 הייתי בטוח שהם 32 ביט. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
חבר שלי תהה לגבי המעבדים והוא טען שהפסקוט יותר טוב מה-A64 3000 מה לדעתכם יותר טוב היום? ובכלל מה יותר חזק????????? :jump:
-
שלום בהמשך לסיפור המקסים שלי ושל ANCIENT1 אני מתחיל לחשוב על היום שאחרי ומחפש לוח אם שיהיה טוב לאוברקלוקינג במחיר סביר (סדר גודל 900 שח + -) הציעו לי את 975X של MSI ב 900 שקל מה דעתכם עליו?
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי האם יש הבדל גדול בביצועים במשחקים של Sempron 3000+\3400 אל מול Athlon 3000\3200? באם זה בסוקט AM2\754\939
-
- 14 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
הכוונה של יצרנים אחרים כמובן... בשבילי זה ה-Killer Feature של הלוחות של ASUS כי הם מגיעים ל-OC יפה ובטוח ישירות מ-WIN ורמת ה-OC מותאמת בזמן אמת לעומס ולא קבועה. לא צריך לגעת בכלל בביוס אלא אם רוצים להגיע ממש לקצה היכולת של הלוח והמעבד. זה חוסך חום, הספק ורעש מיותר כי מה לעשות - 90% מהזמן המחשב לא נמצא בעומס שדורש OC בכלל. רק ASUS הבינו את זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-