עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nt2003,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בחירת מעבד למחשב חדש שאני רוצה לקנות, מרוב שלל ההצעות אני כבר לא יודע איפה להתחיל. הצרכים שלי הם: מעבד של חברת אינטל, עד 1500 ש"ח שיחזיק מעמד ולא יהפוך לישן עוד שנה, קצת משחקים, צריך להתאים לויסטה ייתכן עריכת וידאו אבל לא יותר מידי, הכי חשוב שיהיה חזק וידע להריץ הרבה תוכנות במקביל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 432 צפיות
  2. העליתי צילומים מתוך הCPU-Z שלא ממש הבנתי למה הם ככה , המחשב בOC מ2.8 ל3.5 ללא העלאת מתחים . בתמונה הראשונה מופיע לי זכרונות שהם על 667 במקום 1333 שזה האמיתי שלהם זה הגיוני ? תמונה שניה מראה לי שהמהירות ליבה של הכרטיס היא 250 רק זה הגיוני ? ותמונה אחרונה מזה QPI ולמה הוא רק על 3000 במקום 3500 שזה אמור ליהיות כמו העמבד אם אני לא טועה ? שבוע טוב ..

3. היצרנית הטאיוואנית משיקה לוח ראשון עבור הצרכנים בתצורת ה-STX הייחודית לכתבה

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by Fontana,

אנשים אני מחפש כבר שבוע איזה לוח אם יש לי בבקשה תעזרו לי למצוא מה השם שלו תודה

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  5. הלוח ?ConRoeXFire-eSATA2 s775 מתאים למארזATX 12 X 9.6?

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  6. Started by Inzagi,

ראיתי שיש להם מספר דגמים, XMS, XMS PRO, XMS DHX, DOMINAITOR ועוד, מה ההבדלים ביניהים ואיזה הכי מומלץ למשחקים בלי אוברקלוק? גודל הזיכרון יהיה 2GB DDRII 800.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  7. עומד לקנות מחשב עם מעבד אינטל 3GHZ (יש כמה סוגים?) המחשב לא מיועד להיות מחשב עיקרי לעבודת פוטושופ. השימושים העיקריים הם אופיס אינטרנט ולעיתים רחוקות פוטושופ ומשחקים של ילדים קטנים (לא גיימרים) מתלבט בין שני סטים ללוח אם +כרטיס מסך 1 - לוח אם intel 915 400DDR הכרטיס מסך O/B (לא נאמר לי איזה דגם הלוח אם) בכ- $90 2- לוח אם ASUS P5S 800VM + כרטיס מסך FX5200 128MB בכ110$ אשמח לתשובה מהירה תודה

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  8. Started by צפיד,

חברים אני בלי מעבד ואני לא יכול לעבוד מהבית, (מכרתי את המעבד שלי) אני רוצה לשאול על איזה מעבד אתם ממליצים לשימושי ALL AROUND ללוח של GIGABYTE X38. המערכת מים צריכה להגיע אלי מארה"ב שבוע הבא - אז אני רוצה גם מעבד ל OC אבל לא משהו אימתני שיגמור לי את המערכת אלא משהו בטווח ראוי שאפשר להגיע עם מערכת קירור מים טובה מאוד. אני כן הולך לעשות OC אבל לא במתחים וטמפ קיצוניות,אלא בגבול סימפטי. מצד אחד אתם אומרים ש Q6700 הוא טוב ל OC אני רוצה לדעת שסה"כ שורה תחתונה אני אקבל מקסימום ביצועים. לדוגמא אם אני אקנה את ה Q6700 אני יוכל לעבוד 24/7 ב 4GHZ בשקט עם המערכת קירור שלי (400*10) לעומת זאת הבנתי שה 9450 מוגבל עד 450~ ואז נניח אני אלך על FSB בערך של 430 *8 אני אקבל 3400 השאלה אם סה"כ…

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by gal426,

היי כולם יש לי מחשב עם הלוח הנ''ל H77-D3H ויש בו בתוכו שני סטיקים של 4GB בסה''כ הכל 8GB השאלה שלי אם אני יכול להוסיף עוד שתיים של 4GB ואז יהיה לי בסה''כ 16GB והכל יעבוד תקין? המעבד הוא I5 3470 והראם זה הדגם שיש לי ומה שרוצה להוסיף לו:KVR16N11/4

10. מה יותר כדאי: AMD Barton 2500+ ATI X800Pro ("צוואר בקבוק") או AMD 64Bit ATI Radeon 9800 pro מה אתם הייתם בוחרים?

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by yonatan.mendelson,

צמד מעבדים חדשים משולבי ליבות גראפיות עתידית לקבל את שם המותג התקציבי הנודע מעברה של AMD, בתור איתות לירידה אל רמות מחיר נמוכות יותר לכתבה

12. Started by galmic,

היי, יש לי לפטופ SAMSUNG NP270E5E ,I5-3230M 2.6 GHz 8 GM RAM שנקנה עוד בהיותי סטודנט לפני 7 והוא משמש כרגע לצרכים בייתים בסיסיים אך עדיין איטי מאוד. אני רוצה לשדרג אותו ולהוסיף לו עוד 8 גיגה זיכרון ולהחליף את הדיסק הקשיח ב SSD. יש לי מספר שאלות: עד כמה זה באמת יעזור ? איך אני יכול לבדוק בלי לפרק את הלפטופ אם כרגע מחוברים 2X4 GB או 1X8 ? והאם רק ההחלפה ל SSD תביא לתוצאה מספיק טובה? כמו כן, אפשר המלצות לזכרונות ודיסק קשיח שיתאימו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by marvin_fyne,

שלום , ברשותי לוח מסוג X58-UD7 של GIGABYTE . הוא תומך בזכרונות TRIPLE CHANNEL . ויש לי זכרונות מסוג זה מותקנים בתצורה של 3X2GB . סה"כ 6 GB . אני מחפש להוסיף זכרות או לקנות בכלל סט חדש. עקב כך שהמחירים לא בשמיים . הבעיה היא שבארץ לא מוכרים את הזכרונות האלו. (בדקתי). כשהייתי בחנות מסויימת אמרו לי שאין כל בעיה לקנות זכרונות בודדים מאותו סוג בדיוק רק בתצורה של שלישיה והם אמורים לעבוד בצורת TRIPLE CHANNEL גם אם הם לא ייעודיים לזה. הנושא נשמע לי מוזר ואין לי הבנה בו אז החלטתי לבדוק פה . אשמח לתשובה בהקדם . תודה מראש לכל מי שעוזר.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  14. אני מתכנן OC רציני למעבד שלי (6400), אני בונה על 4GHZ. יש לי כבר קירור מים. הזכרונות הקיימים של של SELLSHOCK, ואני רוצה להחליף לאלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1377&products_id=16957

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  15. שלום , אני מקווה שהשאלה שלה מספיק ברורה , אם יש לי מחשב חלש בבית + מחשב חזק , האם יש לי דרך להשתמש במעבד של החזק על מנת לסייע לישן? הפתרון היחידי שאני מוצא כרגע זה - vmware על מנת להריץ תוכנות כבדות על החזק מרחוק , אבל זה רחוק ממה שאני מחפש. תודה

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by ns,

שלום , קניתי שני סטיקים של 512 ddr2 667mhz ורציתי לדעת באיזה אופן להכניס אותם לסלוטים של הלוח אם כך שאני אוכל להשתמש בהם בדואל די די אר. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  17. Started by omri_ro,

*

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  18. שלום. לא מזמן מכרתי את המחשב האישי שלי (2500K), ששירת אותי מעולה עם כרטיס המסך המובנה בו (HD 3000). אני רוצה לבנות לעצמי מחשב צנוע, ומוצא עצמי מבולבל לגמרי מכל האפשרויות. HD 2000, HD 3000, AMD APUs, וכרטיסי מסך יעודיים. אשמח לבחור בפלפורמה פשוטה דוגמת Intel Pentum מסדרה G, אשר מכיל את HD 2000, אם די בכך. המחיר הוא שיקול, כמובן. יכול להיות שהכי קל לשאול כך: במידה והנכם מתגוררים בארה"ב, ומבקשים מחשב שסך הכל יגלוש ברשת (אם כי גלישה עמוסה, מלאה בתוספים), כאשר ברקע כמעט תמיד מתנגן ווידאו (בד"כ אחד מערוצי הטלוויזיה), ושלא ירגיש שהוא גורר את עצמו.... לאיזה כיוון הייתם פונים? אני משתמש ביום האחרון במחשב הנייד שלי (מעבד E-350 מבית AMD), שמחובר למסך המחשב שלי 1920x1200 - U241…

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by mrsph666,

שלום חברי פורום יקרים! יש לי שאלה לגבי זכרונות של Kingston: מה ההבדל בין Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory לבין Kingston 512MB DDR 3200 HyperX CAS2 Memory ? כמות הזכרון והמהירות זהים, אך המחיר של ה - HyperX הוא פי שניים, כשהראשון עולה 499 ש"ח, והשני עולה 929 ש"ח! ההאם ההבדל מורגש במשחקים? אודה לכם מאד אם תענו, ואודה לכם עוד יותר אם גם תפרטו לי! תודה רבה! 8)

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  20. Started by outburst,

אהלן חברה, יש לי 8GB RAM שמורכב מ-2X2 של Mushkin ו-2X2 של Kingstone, שניהם יודעים לעבוד בתדר 1066MHZ, אך מאז שהוספתי את הקינגסטון התדר ירד ל-800MHZ, קראתי על זה קצת (בלינק של קינגסטון שצרפתי - למטה) וכנראה צריך להגביר את המתח לזכרונות בלוח. (כרגע הלוח מספק 1.8v, מושקין דורשים ב-SPEC בין 2.0-2.1v , קינגסטון דורשים 2.2v) שני הדגמים המדוייקים של הזכרונות : קינגסטון - http://www.ebuyer.com/148859-kingston-4gb-ddr2-1066mhz-hyperx-memory-khx8500d2k2-4g מושקין- http://www.mushkin.com/Memory/Blackline/996599.aspx השאלה היא אם אני מגדיל בביוס את המתח ל2.2V זה לא יפגע בזכרונות של המושקין?יש פה סיכון בתהליך הזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  21. אינטל מאשרת את הדיווחים על באג במעבדי הסקיילייק שלה הגורמים לקריסה בעת עומסים כבדים ספציפיים, ומנגד MSI כבר הוציאה עדכון BIOS מתקן בשבוע שעבר, עלה האתר hardwareluxx על קיומו של באג במעבדי הסקיילייק החדשים של אינטל. הבאג, כפי שהתבטא בממצאים שנבחנו לעומק על ידי קבוצת GIMPS, הינו קיפאון מוחלט של המערכת וקריסה בעת הרצה של התוכנה Prime95 תחת הגדרות ספציפיות – כלומר בעת עומסים כבדים למדי שתוכנה מסוג זו יוצרת במסגרת מציאתם של מספרים ראשוניים. הדיווחים הועברו לחברת אינטל, שמיהרה לבדוק את העניין וכעת מאשרת את קיומו של הבאג במעבדים שלה. החברה הודתה, בטון חצי מנחם, שהבאג עשוי להשפיע על כמה ממעבדיה, ועשוי להופיע אך ורק במצבים של עומס קיצוני הנוצר כתוצאה מתוכנה כזו, תוכנה המ…

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by Aner,

אשמח לדעת...מכיון שאני מתלבט האם התוספת מחיר ללוח אם שווה את זה... ומה הכוונה שבפירוט של הלוח epox 8rda+ הפיירווייר הוא "אופציונאלי"..?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  23. מדובר על 80gb sata מי יותר טוב ואמין ונותן ביצועים יותר גבוהים seagate או samsung

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by oz12,

אני רוצה לשדרג את המעבד שלי או רק להחליף לו גוף קירור ליותר טוב או לשדרג אותו בכלל מה אתם ממליצים ותביאו בבקשה סוגי מעבדים גם המעבד עכשיו שיש לי : pentium 4 3 GHZ (טמפ' בין 40-50 \בזמן מאמץ מגיע ל60+) לוח אם intel 915 PGN כרטיס מסך 66000 גיגה-ביט

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by yvkr,

שלום אשמח לקבל המלצה ללוח אם המתאים למעבד E6400 הלוח אמור להתאים בעיקר למשחקים כבדים. התקציב הוא עד כ- 700 ש"ח בתודה יריב

• 3 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.