מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
http://www.tgdaily.com/2006/01/26/ddr3_2007/ המהירות של הזיכרון צריכה להיות 800MHZ... נשמע מצויין
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הבעיה המטרידה (את העין) נורית ה standby דולקת ללא הפסקה מרגע הדלקת המחשב עד לרגע הכיבוי, מיותר לציין שהמחשב אינו בstandby במשך הזמן הזה. :s05: הבעיה הקשה: זכרונות לא עובדים לי בסלוטים הצהובים. אין BOOT (אבל יש POST) ולעיתים יש תופעות מוזרות כמו מסך מלא קישקושים וסימנים מוזרים או שגיאות בנוגע לקבצי אתחול (NTLDR למשל) חסרים בכונן הקשיח וכו' - עם סטיקים בסלוטים הכתומים דקה אח"כ - הכל בסדר. נסיונות לפתרון: הסטיקים שלי לא עובדים בצהובים. ניסיתי kingston value - לא עובדים. ניסיתי digma value - לא עובדים. ניסתי ב single channel וב dual channel - אף אחד מהם לא עובד. עדכנתי BIOS לגירסה הרשמית האחרונה - לא עובד. שיניתי BIOS לBIOS שהוא MOD מומלץ ומיוחד ל BH5 שיש לי - לא עובד. (B…
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום . אני מחפש זכרונות שיהיו טובים מאוד לOC ושלא תהיה להם ממש בעיה גדולה להגיע לבאס 280, אחרי שעשיתי OC למעבד מ 2.4 ל 3.5 אני צריך להיות עם מחלק 3:2 שהוא הכי גרוע שיש.. ולכן אני מחפש זכרונות שיעשו או 1:1 ב 280+- או 5:4 בסביבות 300 גם טוב.. התקציב הוא 1200+- אם ממש שווה אז אפשר 1300. ותכניסו לשכלול גם את הזכרונות GEiL One TCCD 1.5-2-2-5, אני יכול להשיג אותם ב 1300+- אז תגידו לי אם זה שווה יותר מה ג'יסקיל למיניהם וכו'. תודה
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
איזה סטיק יהיה יותר חזק? שמעתי שבקרוסיאר יש קירור יותר טוב. בעקרון בעתיד אני ארצה להוסיף עוד סטיק. הקורסיר עולה בKSP 590 שקל והסמסונג בנועה 650 שקל. מה כדאי?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,ברצוני להוסיף זכרון לנכחי (512 MB) הנה תמונות מ-CPUZ בתקווה שתעזרו לי למצוא זכרון מתאים. חשוב לציין שאני מזמין את הזכרון מחו"ל. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הבנתי שכפולי הליבה של אינטל הם כפולי ליבה רק מבחינה פיזית ולא לוגית. אבל האם ה- X2 של AMD מחוברים גם מבחינה לוגית ?? אם כן זה נותן להם כמובן יתרון עצום על אינטל. אך האם יש עוד הבדלים או שצפויים הבדלים - נכנסת עכשיו תושבת חדשה ל- AMD, אינטל הולכת להוציא קו מעבדים חדש. אז מה עדיף ?? איזה מעבד יותר טוב ואיזה לדעתכם יהיה יותר טוב (מבחינה ספקולטיבית כמובן)
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איזה לוח אם יהיה הכי טוב לצורכי משחקים , עם מעבד AMD 3200 VENICE??? בלי OC.
-
- 13 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני מחפש זיכרון 512 MB במהירות 333 MHZ אבקש לדעת איפה אני יכול לקנות באיזה חנות ? תודה מראש ושבת שלום לכולם
-
- 2 תגובות
- 425 צפיות
-
-
צהריים טובים החלטתי להשאר עם המעבד שלי לפחות עוד איזה שנה+ ואני מתכנן לעשות לו C@ לאיזה 3GHZ איזה לוח אם כדאי לי לקחת? Albatron PX865PE Pro http://www.isracomp.com/define.asp?idd=1884 http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=52# GA8IPE1000G Gigabyte http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=214
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להרכיב את הפאזל האחרון של הרכיבים למחשב . הגעתי לתצורה כפי שרשום מעלה ורק חסר לי זכרונות שחייבים להיות שני סטיקים של 1,024 =2,048 עכשיו אני אבצע במחשב זה oc בשלב זה או אחר זה בטוח! וחבל לי להשקיע בזכרונות value אז אני מצאתי משהוא נחמד בנועה G.SKILL DDR 2048MB DUAL CHANNEL 400MHZ 2-3-2-5 דגם: F1-3200BIU2-2GBHX מחיר בחנות: ¤1,850.00 הם נראים לי סבירים המחיר קצת יקר ורציתי לדעת : 1 איך הם בהתאמה ללוח הנ"ל? (קראתי במאמר שתחום המימתוח של הלוח הוא מוגבל ויש להתייחס לזה) 2 קיימות אלטרנטיבות רבות אחרות כדאיות יותר או כדאיות פחות.(אם יש פרטים מדוייקים כמו שם החנות עלות ובכלל כל פרט אני אשמח לקבל) מצאתי עוד סוגים שניתן על פי מה שמצאתי לתת עליהם את…
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם DDR2 יכול לעבוד על כל מחשב שעובד אם DDR רגיל? אני יש לי ASUS P4P800 ואני רוצה לדעת אם אני יכול להפעיל כל DDR2? או שרק עד 800MHZ
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי, שני ההיטסינקים הם של אינטל אבל דיי שונים. הימני הוא - FHP-2157 REV M (הבסיס שלו עגול וקצת יותר כבד מהשני) והשמאלי הוא - F08A-12B8S2 (בסיס מרובע רגיל) הבסיס שלהם גם שונה - לא שזה כ"כ משנה כי הוא אמור לכסות רק את הליבה של המעבד שזה המרכז. צרפתי תמונות.. מחכה לתשובות... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם התושבת החדשה של AMD שבכך מנפצת את הDDR וכולם מרגע יציאת התושבת ישתמשו רק בזכרונות DDR2 ... שאלתי היא האם צפויה ירידת מחירים(אפילו דרסטית) של זכרונות מסוג DDR מהסיבה הפשוטה שהם יהיו כבר שייכים לדור העבר והDDR2 יהיה השולט... אשמח לדעת את זה מכיוון שאני מתכוון לרכוש בקרוב זכרונות, האם משתלם לחכות עד מאי? כי לא הכי דחוף לי, אפשר לחכות...השאלה היא האם זה משתלם וכדאי מבחינתי ומהבחינה הכספית כמובן......
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
האם אפשרי לשים שני מעבדים על לוח אחד? (כמובן לוח שתומך בזה...) אני צריך אותם ליצירת מוזיקה דיי מקצועית, וכל הדברים הרגילים כמו גלישה, סרטים וכו... האם יש דבר כזה?
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם נגיד משחק דורש 2.8 גיגיה הרץ ויש לי AMD 64 3000 אז המשחק יעבוד מהר? למה המעבדים של AMD עובדים במהירויות כמו 1.8-2.8 ולא ב3.0+גיגה הרץ? ואם יש לי כפול ליבה 2.0 גיגה הרץ אז זה כאילו 4.0 גיגה הרץ?
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אמרו לי פעם שכמה שיותר נמוך יותר טוב אבל בזכרונות החדשים כמו של גיל DDR2 שמה התזמונים הם 5-5-5-15 אבל זה ניראה לי מוזר כי אצלי יש אס די והתזמונים הם 3-3-3-6
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי זכרון DIMM1: GeIL CL25-4-4DDR 400 256 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-4-4-8 @ 200 MHz) (2.0-4-4-7 @ 166 MHz) וKINGSTONG 512 PC3200 DDR 3.3.3.6 ?200MHZ האם זה שהזכרונות שונים....(חברה,תיזמונים,גודל......) מוריד לי ביצועין?
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
האם יש לוחות אם שיש לו גם יציאת AGP וגם יציאת PCI-E?
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הרכבתי מפרט אבל אני עדיין מתלבט בקשר לזיכרונות. אני צריך שתמליצו לי על זיכרונות שיתנו לי ביצועים טובים בכללי ויכולת OC טובה ! המפרט הוא: מעבד AMD ATHLON 64BIT 3200+ VENICE CORE לוח אם DFI NF4 ULTRA D LANPARTY thermaltake w0062RU silent purepower 420W v2.0 התקציב הוא 700 ש"ח אפשר לחרוג קצת ל-512X2 זיכרון שחשבתי הוא Twinmos Speed Premium BH5 pc3500 שמגיע אם צ'יפים BH5 שהבתי שהם טובים ! יש עלהם ביקורת כאן - http://www.vr-zone.com/?i=2179&s=1 עוד זיכרון שחשבתי הוא G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL דגם - F1-3200PHU2-1GBZX על מה אתם ממליצים ? ושהזיכרון היה מנעה מחשבים ! תו…
-
- 19 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש הערכות למחירים של המעבדים והלוחות שיתאימו לסוקט?
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
שלום, הרכיבו לי מפרט חדש פה בפורום, אבל המחיר של 7800GT שרציתי לקנות ירד ב 150 שקל ;D אז אני יכול להשקיע עוד 200 שקל בLAN PARTY. רציתי לדעת אם התוספת שווה את הביצועים. הבנתי שהLANPARTY מעולה לOC, אבל אני לא אעשה עד שאני לא יהיה חייב (לא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב). מה אתם אומרים, שווה להשקיע? ואיזה זכרונות אתם ממליצים? (סטיק אחד של 1G DDR ) שוב, מטרות אוברקלוק בעתיד הרחוק... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 756 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק שמעבד תקין לחלוטין ? יש איזו תוכנה טובה "שטוחנת" אותו לראות שהוא לא קורס וכ"ו ? מעבד פנטיום 4 . אני פשוט רוצה לקנות מחשב ממישהו ולבדוק טוב טוב את המעבד. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
איזה מבין הלוחות הנ"ל עדיף? או יותר נכון האם הלוח של asus בוא טוב, כי הוא בא כחלק ממפרט של ksp וכל שינוי שם די מייקר את העסק. לא איכפת לי מיכולות אוברקלוק וכו... רק איך הלוח מתפקד ביחס ללוחות אחרים.
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
בקיצור הזיכרונות מהלינק הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4008 לא ברור לי אם הם אכן מסדרת TURBO, כי אז יש סיכוי שהם אלה : PQI Turbo Memory DDR 400 1GB CL (2-3-2-6/2-2-2-5/2-3-3-6/7) = Samsung TCCD (מתוך : http://forums.whirlpool.net.au/index.cfm?a=wiki&tag=rmp_rsc) מישהו יודע ? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-