עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by embedded,

אני מחפש זכרון זול ואמין. בעיקר לשימוש משרדי. אשמח לקבל המלצה על חנות טובה באזור המרכז. תודה.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  2. Started by rc_p,

יש לי מחשב AMD K7 2400+ XP והלך לי הלוח; ההתלבטות שלי היא האם לקנות לוח תואם למעבד שיש לי או לשדרג ולקנות לוח ומעבד AMD 64 או להגר לסביבת INTEL. מה שאני צריך זה המלצה על לוח אמין לכל האופציות. אני לא משתמש במחשב הזה למשחקים וגם לא לOC. האם הלוחות של INTEL (למקרה שאני מהגר לכיוון הזה) מומלצים? יש לי משיכה כלפי הלוחות של ג'יגה בייט.

• 12 תגובות
    • 735 צפיות
  3. עם יכולות OC בסיסיות ביותר וביצועים טובים חשוב לי 1G LAN SATA DDR 400 Quality Sound

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by Ashand,

שלום אני מחפש לוח אם MATX או אפילו M ITX עם חיבורי סאטה 3 (6GB/S) , לא משנה איזה תושבת, חברת גיגהבייט או אסוס תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  5. הכרטיס מסך שלי לא זז במחשב שלי יש לי פנטיום 4 1500 256 ראם אז אני רוצה לשדרג אותו מישהו יכול לתת לי הצעות ללוח אם טוב עים מעבד תודה רבה

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by Aternus,

שלום לכולם, הלוח אם הנוכחי שלי התחיל לגסוס לאחרונה לכן החלטתי להקדים תרופה למכה ולחפש תחליף. להלן המפרט: מעבד: INTEL C2Q Q6600 G0 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R זיכרון: GSKILL 4X2GB 800MHZ כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 קשיח ראשי: GSKILL FM-25S2-115GBPE קשיח משני: WDC WD6400AAKS-65A7B0 ספק: CORSAIR VX450W מארז: ANTEC SOLO כרגע אני מחפש אלטרנטיבות ללוח אם הנוכחי... הלוח צריך להיות מספיק טוב בשביל OC ל 3GHZ ובאיכות מעולה - המחשב דלוק 24\7. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מחפש לוח אם של אסוס (חובה אסוס) עם הפיצ'רים הבאים: מתאים ל-OC בעל יציאת IDE תומך במעבד אינטל E8400 תומך ב-8GB זכרון (עדיף 16GB סתם כי ראיתי שיש מלא כאלה, לא קריטי) בעל טכנולוגיית RAID (ראיתי כאלה של ג'יגהבייט אבל אני קונה במקום ספציפי אז אני מחוייב לאסוס) עדיפות לכניסת firewire אבל לא קריטי תודה!

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by zuchmier,

שלום לכולם, אני מחפש לוח אם חדש לאחר שה- asus p8z68 v pro נשרף :-[ . הרכיבים שברשותי הם: מעבד - i7 2700k זיכרונות - 2x4GB low voltage 1.25 sniper של G.Skill כרטיס מסך - Asus DirectCU II (EAH 6950) ספק כח - SeaSonic 520W 80plus bronze אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם יציב ואמין. והכי חשוב ... שלא ישרף. :

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by mbs,

היי, יש המלצות?

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  10. לא ידעתי איפה לפרסם אבל הנחתי שזה כאן, אם לא... תעבירו..תודה שלום, אני צריך המלצה על שלושה דברים לוח אם: יש לי לוח אם שלASUS מסוג A8N-SLI לאחרונה גיליתי שהוא לא תומך בDDR2 אני רוצה לקנות לוח אם חדש של ASUS או GIGABYTE אשר יתמוך בכל מה שהנוכחי תומך בו: שילוב של כרטיסי מסך (7600 GT מחברת NVIDIA שעובדים בתכנולוגיית SLI) DDR2 במהירות סבירה (אני לא ממש מבין בזה אז מה שנראה לכם טוב מבחינתי זה בסדר אני חושב ש800...) וכל הדברים הבסיסיים: 4 סלוטים... USB 2.0 S\PDIF וRCA כרטיס קול מובנה חיבור אטרנט וכל אלה... זיכרון: DDR2 רצוי של קינגסטון במהירות שתואמת את המהירות של הלוח אם... אני צריך לפחות 2 ג'יגה אבל אני לא יודע מה יותר טוב, כרטיס אחד של 2G או שתיים של 1G והחלק האחרון הוא מע…

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by noam-r,

אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני מחפש המלצות ללוח בתקציב סביר 500-700 המחשב יהיה מיועד למשחקים ולעריכת סרטי ווידאו מפעם לפעם באמצעות תוכנת Adobe Premiere ו Windows Movie Maker אין לי כוונה לבצע O.C רצוי שללוח תהיה יציאת IEEE 1394 לחבר את המצלמת ווידאו אבל אני מוכן להשקיע עוד 100 ש"ח בשביל לוח טוב יותר וכרטיס נפרד. וכמובן שיתמוך ב SATA2, Core2 Duo , PCI Express וזכרונות של DDR II 667 לפחות חשבתי על ה Asrock ConRoexFire-eSata כי התקציב שלו ממש טוב אבל הבנתי שהוא בעייתי במקצת, אם יש למישהו ממכם רעיון ללוח בסדר גודל דומה, אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  12. שלום, למישהו יש המלצות בבקשה על אתרים בחו"ל לקניית חומרה? (אני מחפש לוח-אם עם תושבת 939 למעבד AMD והמחירים של לוחות-אם יד שנייה בארץ דיי דומים למחירי לוחות-אם חדשים באתרים בחו"ל) תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל קודם אני רוצה ללמוד על החומרות יותר לעומק על מעבדים למדתי ועכשיו אני רוצה להתמקד בלוחות אם. האם מישהו יכול לרשום הסבר רציני על לוח אם ולא מה התפקיד שלו.. אילה איך הוא נמדד על-פי איזה קריטריונים, ואני רוצה מעבד אינטל E6600\E6400\E6300 אז אם אפשר גם לתת לי כמה דגמים מומלצים ופירוט שלהם.. תודה רבה רבה לעוזרים!!!

14. היי! לאחרונה חשבתי על פתיחת עסק קטן מהצד לייבוא חלקי מחשב איכותיים לארץ ומכירתם. מדובר על כמות קטנה (כ-5 עד 10 לוחות אם, 5-10 סטיקים של זכרונות, 5-10 מעבדים). לדוגמא, DFI NF4, G.Skill, AMD 64. אני משוכנע שזה יכול ללכת לא רע. מדובר בהתחלה בהשקעה לא גדולה. חשבתי לקנות מאתר בחו"ל (ארה"ב, לדוגמא) ולמכור בארץ במחיר נמוך מחנויות. חשוב שיהיה רווח (אם כי אני לא מצפה לרווח גדול בהתחלה) ואולי בהמשך להתפתח לעסק גדול יותר כדוגמת נועה או הדובים (שזה החלום שלי). רציתי לקבל הצעות במה זה כרוך (ממי שיש לו נסיון בעבר), לדוגמא, עלויות שילוח, שחרור מהמכס, מע"מ. אשמח לשמוע גם משותפים פוטנציאליים. ביי, Zulu

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום יש לי 2 לוחות אם להחלפה 1. PG5D1-VM LGA 775 DDR1 FSB800 2. ECS A780GM-A AM2+ DDR2 האם כל לוח עם הסוקטים הנ"ל למעבדים יתאים? אין לי אפשרות לראות איזה מעבד זה , כי הלוחות לא עובדים אשמח להמלצות זולות שמעון

16. במחשב כעמדת אינטרנט בלבד בעל מעבד סלרון 1700 על לוח אם אסוס P4S533-VM לאחר קבלת מסכים כחולים הוחלט להרחיב זיכרון מ ה 256 הקיימים כעת במידה ודעתכם שצריך לזרוק את המחשב אקבל זאת. במידה ואפשר להגדיל זיכרון ועדיין לגלוש ללא מסכים כחולים אודה על המלצה על זיכרון. לציין ללוח שני סלוטים של DDR DIMM עם יכולת מקסימלית של 2GB באתר של אסוס מציינים שימוש במספר חברות המוכרות יותר הם סמסונג וקינגסטון DDR333 עם 256 MB מקסימלי. ולא נראה לי ש 500MB יספקו?! או שאפשר לקחת 512 או 1GB כמו בניידים. תודה

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  17. שלום לאחרונה רציתי להרכיב את המחשב הבא שלי כעיקרון אני רוצה מחשב מבוסס I7 אבל אני פשוט לא בטוח לגבי זה כאילו אני הולך לקנו תאת המחשב רק בעוד שנה אני רציתי מחשב מבוסס על I7 כי אני גיימר כבד ברמת על כאילו ברמה של 5 טרה בייט של משחקים על המחשב ברמה כזאת של גיימר בכל מקרה אני צריך לוח אם שיתמוך בI7 וגם בזיכרונות הI7 אני עדיין לא סגור על איזה לקנות בגלל שאני קונה רק בעוד שנה אז כנראה המחיר של ה980 ירד משמעותית בעוד שנה שבטח תצא גירסא חדשה של מעבדים אבל אם לא אז אני פשוט יקנה את ה930 הכרטיס מסך הוא 480GTX של נוידיה כמובן כולם מכירים בכל מקרה אני צריך רק זיכרונות ולוח אם תואם למעבד שלי לגבי OC אני לא אוברקלוקר מדהים או משהו כזה אני גם עושה אוברקלוק למחשבים שלי סתם בישביל הכיף לא…

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by iyehuda,

sempron 2800(754) vs celeron 2.8G(775) vs xp 3100(socket a)f

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by lipa,

בין לוחות עם ערכת שבבים 865|875 לבין לוחות עם 850E יש לי ויכוח אם חבר שטוען שזכרונות RDRAM 1066 הם הכי מהירים שיש תודה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  20. השוואה ממצה ואמינה כמה שיותר השוואות יותר טוב תודה.

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  21. מחפש השוואה בין זכרון ddr-sdram לזכרון ddr2-sdram מבחינת:סוגי תושב,מתחי עבודה,תדרי עבודה,נפח אכסון-אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  22. לדוגמא עד כמה יש שיפור בביצועיי המערכת כתוצאה ממעבר לDDR2 לדוגמא שני מעבדים זהים 3800*2 939 DDR1 לעומת 3800*2 AM2 DDR2 תודה מראש לכל המגיבים!!

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  23. אם מישו יכול להביא קישור או משהו (לא מצאתי באתר של טום)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by lion03,

אני לא ממש מכיר את הצ'יפסטים ולכן אני לא יכול לבחור לוח בעצמי אז אני מחפש השווא בין כל הצ'יפ סטים שיכולה לעזור לי

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  25. Started by Homey,

שלום רציתי לדעת אם מישהו מכיר בנאצמרק ל intel d820 (גם 830 יהיה טוב), בינו לבין כפול ליבה של AMD וגם בינו לבין חד ליבה של AMD חיפשתי בגוגל, וחיפשתי בחיפוש של הפורום ולא מצאתי כלום תודה...

• 2 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.