עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Sepsis,

אהלן, רגעים אחרונים לפני קניית מחשב חדש. השימושים הם בעיקר לגיימינג וכמחשב בייתי. לא מתוכנן OC (אולי משהו בקטנה בשלב מאוחר יותר - לא לקחת כשיקול). ההתלבטות היא כזאת: מפרט א' - AM3: AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪544 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Cooler Master 690 Black, יחידות 1 ₪334 http://www.rsm.c…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Doron404,

אני שוקל להחליף את המעבד ב4200 כפול הליבה. זה יתן לי שיפור ביצועים רציני? הליבה הכפולה מכפילה את הביצועים פי 2? מישהו אמר לי שהמעבד לא תומך בDDR1 על הלוח, הגיוני? (הלוח עם אותו סוקט לשניהם)

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by mc_elad,

אני מתקין ויסטה ...האם יהיה הבדל אם 8GB ל4GB... מתרת המחשב משחקים סרטים וOC קטן... בבקשה תגיבו

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. 1. כשבוחרים לוח אם, מה צריכים להיות ההיבטים שלי? זאת אומרת למה צריך לשים לב, מה חייב להיות מה כדי שיהייה ככה וככה.. 2. מהוא הלוח אם הטוב ביותר למעבדי AMD ATHLON 64? ולמה? ככה אתה מרוצה?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אם כן, למה זה קורה ? חשבתי על משהו : אם הדואל מפריע ל OC אז ניתן לקנות 2 סטיקים אבל לא לשים אותם בבנקים לדאול אלא שיהיו ביחד אבל ב SINGLE CHANNEL ... ככה לא תהיה הפרעה לOC וככה לא יהיה הבדל בין 2 סטיקים בOC לאחד . - מה אתם אומרים ?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Bartleby,

שלום, איזה מעבד (חייב להיות של AMD) עד תקציב של 1700 ש"ח הכי מומלץ למשחקים? והאם ניתן בכלל לקנות במחיר הזה מעבד "שלוקח בהליכה" את כל המשחקים הכבדים של היום כמו F.E.A.R למשל? קניתי את הלוח בלינק שלמטה כך שהמעבד יהיה חייב להתאים לו. תודה. http://www.asrock.com/product/product_939Dual-SATA2.htm

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אהלן יש לי חבר די טחון וכנראה יתנו לי 10K לקנות מחשב! אני ועוד כמה מתווכחים על אם כדאי לו לקנות 2 6800U ומעבד 3500+ (939) אווווווווו 6800U ומעבד 4000+ מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by liran_85,

שלום, אני עומד לקנות מחשב ..... מעבד של אינטל 64-BIT עכשיו המליצו על 945 עם DDR 2 ... הבעיה שאין אותו ב KSP והם אומרים שיש להם את ה - 955 שהוא אותו דרב הם טוענים והוא של חברת ABIT... האם זה באמת אותו הלוח ? או עדיף לקנות 945 ? תודה, לירן,

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by AMIT1024,

קודם כל שלום לכולם.אני חדש כאן,יש לי שאלה מסוימת אליכם.אני מרכיב מחשב עכשיו והייתי רוצה מספר הבהרות....ראשית החלקים שכבר קניתי ולאחר מכן החלקים שאני הולך לקנות קניתי: לוח FATALITY AN8 ABIT זיכרון PLATINUM REV2 OCZ 2.2.2.5 1GIGA קירור THERMAL TAKE BIGWATER 12MM כרטיס מסך 3800ULTRA LEADTEK כוננים קשיחים: WD2000JB 2X WD RAPTOR 10000 RPM RAID-0 . WD 3200SD WD 800JB זאת לא טעות 5 כוננים קשיחים. פאנלים:AEROCOOL COOLPANEL AEROCOOL GATEWATCH מארז:THERMALTAKE SHARK צורב DVD 3520A NEC צורב רגיל THOSIBA COMBO DVD ספק כוח ENERMAX 535W VER2 מה שנותר לי לקנות זה מעבד....חשבתי על ה SAN DIEGO 3700 ....האם הוא תומך בארבעה זכרונות מבלי להוריד את המהירות שלהם. ומה דעתכם על …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by The Ripper,

יש לי כרגע 2 סטיקים של 256 כ"א כמפורט בחתימה. אני חושב לשדרג לסה"כ גיגה או שתיים הבעיה שקשה מאד להשיג שני סטיקים זהים לקינגסטון היפרX שיש לי כרגע, כי הם שינו את סוג הזכרונת בדגם הזה באיזשהו שלב. בנוסף אני לא יודע אם כדאי לי לוותר על Doal Chanel ולהשאר עם אותם זכרונות + תוספת או למכור את הקיים ולקנות שניים חדשים - במקרה זה מה אתם אומרים יהיה מחיר הוגן למכירה? המרטש

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by djelectric,

HWzone גאה להכריז על תחרות "מהו לוח האם?" של MSI הזוכה בתחרות יקבל את לוח האם MSI Z87I Gaming AC (לביקורת שלנו על הלוח) מהו לוח האם? התחרות תכיל חמישה פאזלים בהם חלק מהתמונה יהיה חסר. עליכם לנחש מהפאזל איזה לוח מסתתר בתמונה. רמת הקושי תעלה מפאזל לפאזל התחרות תחל היום (ראשון) בשעה 18:00 ותסתיים ביום שישי (21.2.14) היום בשעה 18:00 נעלה את חידה הראשונה החל ממחר יפתח דיון בשעה 12:00 בצהריים עם חידה כאשר הקודמת לה תיסגר את הפתרון יש לשלוח כתגובה לדיון שיפתח לכל חידה הזוכה יוכרז ביום ראשון (23.2.14) בצהריים בדיון זה שימו לב, אתם יכולים לעקוב אחרי הדיון הזה על ידי לחיצה על כפתור המועדף () כדי להוסיף דיון זה למועדפים - כאשר יתווסף, יופיע הדיון כבעל ה…

• 20 תגובות
    • 6.6k צפיות
  12. Started by eliom,

שאני מפעיל את המחשב הוא נדלק ל-5 שניות ונכבה וגם עושה רעש היום ונורא. ושאני מנסה לסובב ביד את המאורר המעבד הוא מסתובב בהתנגדות מסויומת לא כמו מאוורר המחשב הרגיל.ושאני מפעיל את המחשב המאוורר בכלל לא מסתובב.הנה: רעש המחשב: ופה מאורר המעבד לא מסתובב:

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by THE-MASTER,

יש לי שני סטיקים של זכרון 128mb ddr 333mhz. לפני שלוש שבועות קניתי סטיק זכרון (2.5) A-DATA 512MB DDR 400MHZ אני מעוניין לבדוק את הזכרונות לפני ההוספה ולאחריה(בתקווה שתהיה התאמה) איזה תוכנה מומלצת לבדיקה של העבודה של המחשב עם הזכרון. ואיזה בדיקות אני צריך לבצע בשביל לראות את השיפור בביצועים. אני מקווה שהיה שיפור (עוד לא בדקתי את הזכרון והוא עדיין בשקית) בתודה מראש לכל העונים.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Dready,

אחי קנה לחבר שלו מחשב מ-P1000 במחיר מציאה, כמובן אם הייתי יודע שהוא עשה את זה, הייתי עוצר אותו קראו לי לבדוק שהכל בסדר ולא עבדו עליו. היו כמה דברים מוזרים 1. הוא קיבל קוספא ריקה של AMD 64 3000+ מקורית, וכשבדקתי בשני תוכנות, וביניהם CPU-Z הגרסה החדשה , הוא זיהה AMD ATHLON XP 3100+ 2. וכמו שאני יודע, ואם אני זוכר נכון המהירות במגה הרץ של 3100+ הוא 2.0 -2.2 G לפחות, בשני התוכנות הוא הראה 1.100 מגה הרץ אחרי שבדתי בתוכנות, לא הסתפקתי ופתחתי את המארז, והבחנתי בשני יציקות דבק חם על הקיפסים, וחשבתי לעצמי שאם הוא הכן עבד עלינו לא כדי לפתוח שלא יגיד אח"כ שאנחנו החלפנו. עוד פרט מעניין באתר יש מפרט בגדול , סתומרת לא מפורט שבוא רשום AMD 3000+ 256mg וכ"ו ובמפרט המפורט יותר רשום AMD 3…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכל גולשי האתר! אני רק היום גיליתי את האתר ועל סף קנייה של מספר חלקים למחשב. כתוצאה מחוסר ידע בעבר קניתי חלקים לא טובים ולקראת הקנייה הבאה שתכלול זיכרון ראם לוח אם וכרטיס מסך אני מבקש בדרכה לאיזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות כמה כסף כדאי להשקיע מה עלי לדעת על לוחות אם ועזרה שתעזור לי למצוא פיתרון. אני לא יודע הרבה על לוחות אם אבל אני צריך מחשב שישמש אותי למשחקים חזקים וכבדים ושיחזיק לי מעמד להרבה זמן עם חלקים טובים ושלא יעלה לי הרבה כי אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך וצריך ועצה כמה כדאי להשקיע. אני על סף קניית המחשב בקרוב ומבקש את עזרתכם לפיתרון בחלק זה של הבעיה תודה רבה לכל העוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by shil_o,

השאלה כתובה בכותרת והשימושים הם פוטושופ cs3 אינטרנט וקצת משחקים והאם כדי להוסיף עוד 100 שקל למשולש ליבות היקצר מה יותר טוב זהhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode=1 אוhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3063&CatCode=3 אני לא מעונין לבצע oc התכנאי של חבר שלי אמר שלא כדאי amd לא הבנתי למה אבל יש בכלל ביסוס לטענה הזו

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. עבודה יפה בסיקור הלוח, מאוד נחמד (במיוחד הציוד). רק חבל שזה לא נכון, הAsus P5B Deluxe לא מלך הOverclock, אבל חפיף. כמה הערות, שאלות וסתם עובדות: 1. התוצאה תחת LN2 היתה טיפה מאכזבת, חשבתי שתגיעו ל5GHz או יותר. 2. הP5B Deluxe הוא לוח מעולה, אבל לא "טוב ביותר" מכוון והוא כושל תחת טמפ' נמוכה במיוחד ומתחים גבוהים במיוחד (מה שמוביל אותי לשאלה הבאה). 3. לא היתה לכם בעיה עם קירור הלוח? בטמפ' נמוכות במיוחד הלוח לא ממש מתפקד.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. עד כמה ההבדל ביניהם משמעותי? למה מומלץ כל אחד? אם כבר פתחתי ת'רד אז יש לי עוד שאלות : בתקציב של 550 שקל (גמיש) ללוח M, איזה כדאי? (עדיף מIQPC), אני לא עושה OC, לא SLI, יהיה במחשב 8800GTS,ומעבד אינטל כלשהו..

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by wwll soldier,

אני רוצה לדעת איזה מבין 3 הלוחות שאני אומר שווה מבחינת ביצועים ומבחינת כסף, אני רוצה מין השוואה של ביצועים בינהם. אני לא עושה אוברקלוק וכאלה, המחשב למשחקים כבדים. asus a8n sli delux אני אשתמש רק בכרטיס מסך אחד, רציתי לדעת אם הוא שווה תכסף gigabyte GK8NU9 NFORCE ULTRA PCI E K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E אז איזה מבין שלושתם הכי משתלם למחיר שלו ומספיק טוב למשחקים.(שאר המחשב סוס) אם יש לכם דגם אחר שאתם חושבים שהוא מתאים אני אשמח להצעות בבקשה תעזרו, תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by T-Flash,

בשבוע האחרון ראינו תוצאות בבנצ'מארקים של המעבד Core E6600 שהופיע אצל הOcer הסיני VictorWang. המערכת שבה בודק המעבד, רחוקה מלהיות מושלמת... היו הרבה אי תאימות בין הרכיבים. היום, המעבד X2 4600+ AM2 הופיע אצל ויקטור. בבדיקות, הוא השתמש עם זיכרונות DDR2 667MHZ ולוח אם היה בעל כמה באגים ב BIOS... ומעבד ממוהר עד 2.7GHZ... התוצאות: * pi_1m=39.8sec (conroe 2.4G=21.25sec) * PCMark05 cputest=5510 (conroe 2.4G=6101) * 3DMark03 cputest=1073 (conroe 2.4G=1413) * 3DMark05 cputest=5582 (conroe 2.4G=8320) * ScienMark2.0=1454 (conroe 2.4G=1310) * pi_fast=46.03/58.44 (conroe 2.4G=32.55/40.41) * sisoft alu=24220/11022 * sisoft multi=51287/55489 * sisoft m…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. פשוט יש לי עכשיו את המעבד הישן של amd שהיה אז מאד מוצלח 754 amd 3.0 .ואני הולך לקנות מחשב חדש amd3800x2 האם אני ירגיש הרבה בהבדל? בלי קשר לשימושים שלי כי אני משתמש בהכל .

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. זה אומר שיש בעיה בזיכרון? או שאם לא, אז איך אפשר לצמצם את זה. לעשות בדיקת MEMTEST?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום. קניתי היום 2 סטיקים של 2G כלומר 4G זיכרון והחלפתי אותם ב4 סטיקים של חצי גיגה שהיו לי מקודם. הידקתי אותם ללוח כמו שצריך עם הקליפסים האלה אבל משום מה ויסטה מראה לי רק 2 גיגה לאומת הביוס שקולט את כל ה4... ניסיתי להכניס כל סטיק בנפרד לכל סלוט אפשרי והוא מראה לי 2 גיגה, כלומר, הסולטים והזכרונות תקינים. מה הבעיה אצלי? ווינדוס ויסטה 32 הום בייסיק SP2. <-----------------מפרט (חוץ מהזיכרון)

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  24. והאם לוח שתומך ב venice תומך גם ב san diego ו=או שצריך לוח מיוחד?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Fetalo,

P4 - 1.5 423 לוח אינטל d845hv 128 ram תודה ;D

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.