מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
בס"ד מחפש גרסת BIOS עדכנית ללוח אם P67A-UD4-B3 ! תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
HDMI,DVI יש חיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לאינטרנט, סרטים ואופיס. חייב שיהיו מובנים גם TVOUT (ואין לי פלאזמה או LCD אלא TV רגילה ופשוטה) ולכן הDVI לא מספיק; לפחות 5.1 יציאות שמע (ולא 3 רגילות שהיציאה של הרמקולים "יודעת" לחלק את זה!) חייב שיהיה מקום להכניס 6 כבלים לפחות; לא צריך OC; שיהיה מסוגל לשאת זיכרון עד 1066 (אלא אם זה בעיה, ואז זה זניח יחסית). מעבד חזק אבל לא למות. גג 450 ש"ח. ושכל החלקים כולל זיכרון 1G לא יעברו את ה-900 ש"ח. אנא, עשו טובה, אחים יקרים- חייב תשובה עוד הלילה-בוקר כי רוצה אותו לסופ"ש. אה, ואני באיזור ת"א, אז המלצות על חנויות בהתאם, בבקשה. ים תודות!!!
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
מחפש לוח ישן ל- AMD 1.4 Athlon שתומך ב- SDRAM. רעיונות/הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
שלום חברה. קודם כל אני מתנצל אם אני מפרסם את ההודעה בפורום הלא מתאים, פשוט לא מצאתי פה פורום לקניות ומכירות. בכל אופן אני מחפש מעבד Athlon Slot A, עדיף עם מאוורר מתאים. חובה שיהיה במהירות 700 ומעלה. מי שיש לו מה להציע שיכתוב לי הודעה או ישלח לי מייל: noamha@netvision.net.il תודה רבה, להתראות.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, או לשדרג את המחשב הנוכחי באופן מאסיבי (לוח אם, זכרונות, דיסק קשיח, מעבד וכרטיס מסך). כעקרון, התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שקלים, עם עדיפות לכרטיס מסך טוב (אני גיימר). מה שהבנתי שיהיה הכי משתלם בשבילי, הוא לרכוש את הדברים הבאים: מעבד AMD: Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: GIGABYTE M52L-S3 AM2, nForce 520LE, DDRII800, PCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL5 (סה"כ 2GRAM). דיסק קשיח: Western Digital - שלוש שנות אחריות 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך: GIGABYTE 8500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E סה"כ 1950 ש"ח עכשיו, השאלות שלי הן: 1) מה דעתכם על הכרטיס מסך? האם אני אוכל להפעיל איתו משחקים שיצאו …
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש דרייבר ל GA-60F אם למשהו יש ? אשמח לעזרה :-) תודה מראש ישראל (אגב , זה לוח אם ) [br]פורסם בתאריך: 20.09.2007 בשעה 12:48:30 אגב האימייל שלי israelmg@walla.com
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב באחרונה ואבד לי הדיסק התקנה של הלוח אם ואני צריך להתקין את הכרטיס קול שיושב עליו איפה אני יכול למצוא דרייבר מתאים ?!
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אז ככה יש לי של GIGABYTE KT400 AGP8X/FSB33 מי שמכיר זה כולל 6 channel audio שזה הכרטיס קול, norton anivirus 2002 (לול ^^"), SUPER FSB333 socket A, AGP8X DDR 40+ אז אם מישו יכול בבקשה למצוא לי אני מחפש כבר המון זמן.. תודה רבה מראש :]
-
- 10 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא דרייברים אשמח לקבל עזרה Dell Dimension 8250
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אח שלי קנה דיסק SATA ורוצה להתקין עליו windows xp אבל הוא לא מוצא את הדיסק של לוח-אם (epox 8rda3+) אז אין את הדרייברים של ה-SATA בשביל ההתקנה... מישהו יודע איפה למצוא אותם, או לפחות איזה בקר יש שם בדיוק ? (נדמה לי משהו של Silicon Image אבל אני לא זוכר איזה דגם) בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הלו בובות. אני מחפש דרייברים ללוח אם של חברת קבר בשם PCChips (שעליו מותקן Celeron 667MHz), שהדגם שלו הוא M754LMR+ . צ'יפסט: ALI M1631 Aladdin TNT2 ניסיתי לחפש, אבל הלוח הזה קצת בעייתי. אז מי שיש לו דרייברים לזה או יכול לעזור לי למצוא אותם יתקבל בברכה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
חפשתי באתר היצרן ולא מצאתי שם. חרשתי אתרי דרייברים ולא מצאתי. משהו בבקשה יכול לעזור לי עם זה?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב שייעודו בעיקר משחקים אך גם גרפיקה פה ושם כאשר הכוונה המרכזית היא לא להחליף\לשדרג אותו בשנתיים הקרובות. אני שואל ספציפית על המעבדים 661/660/i5 750 ו-930/i7 860 כי קיבלתי הצעה ספציפית עבורם במחירים טובים מאוד כאשר המעבדים מאותה סידרה עולים כמעט אותו הדבר וה-i7 עולים בערך 150 ש"ח יותר מה-i5. אשמח גם לשמוע נימוק מקוצר להדיוטות מה העדיפות של מעבד אחד על פני השני והאם הוא שווה תוספת של 150 ש"ח. בנוסף יש לציין שקיבלתי גם הצעה טובה על לוח אם של אינטל - DH55TC. למיטב הבנ תי רכישתו פוסלת את הi7 930 מכיוון שמדובר בחיבור אחר. אשמח לחוות דעת מאוד כללית לגבי לוח האם המדובר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי כבר זיכרונות DDR2 1GBX2 עכשיו רק נשאר לי לוח וזיכרון מן הסתם אני מעדיף לקנות C2D השאלה אם ייכנס לי בתקציב אין לי בעיה לקנות יד שניה העניין שאני לא מתמצא בעולם האינטלי ... השילוב מיועד לקצת משחקים סרטים ואולי OC קטן . חשוב שתיהיה יציאת SPDIF לאודיו (עם כרטיס OB טוב ) יכולות OC נחמדות והעיקר שייכנס בתקציב ולגבי מעבד אני לא סגור בכלל אם כדי לקנות את ה 4400 או 6300 או 6320 עזרה בבקשה (כול שאר החומרה קיימת כבר , כרגע אני ממתין עם הכרטיס מסך ) תודה
-
- 15 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני מניח שהכותרת אומרת הכל ובנוסף מפרט המחשב שלי מופיע בפרטים. תודה מראש לחווי הדעות
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
א.איזה זכרונות טובים של 2X2048 יש במחיר של עד 1500 שקל? ב.האם צפויה רדית מחירים ל-ddr2 בזמן הקרוב?
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כרגע הזכרון שלי הוא של סמסונג בתדירות של 400mhz, ואני רוצה לקנות עוד סטיק במחיר שציינתי בכותרת. אשמח לקבל המלצות מכם p:
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני הולך לשדרג את המחשב שלי ל-AMD 64ביט 3200 סוקט 939 ו-MSI K8N Neo2 Platinum אני מחפש ג'יגה זיכרון וחשבתי על זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_90_468_732&products_id=5664 עכשיו העניין הוא שאני לא יודע אם מספיק לי 400MHZ כי אני מתאר לעצמי שאני יעשה OC אבל לא ממש גדול,אני רואה גם שהזיכרונות האלו יש להם תיזמונים נמוכים מה שיתן לי ביצועים יותר טובים (או שלא??) אז על מה היים ממליצים לי הכי (התקציב שלי לזכרונות הוא בערך 1600 ש"ח).
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש למישהו המלצה על גוף קירור שקט, איכותי ולא ממש יקר? התקציב הוא בסביבות 200-300 שקל. אפשר קצת לחרוג אם הוא מקרר ממש יותר טוב מכל גוף קירור אחר... אם זה עוזר, אני קונה מעבד IB- 3570K, ומתכוון לעשות לו OC לסביבות 4.7Ghz, ככה שהטמפרטורות יהיו די גבוהות.. ודרך אגב, קירור מים לאו דווקא שקט יותר, נכון? הרי גם לו יש מאוורר לרדיאטור. האם בכל זאת כדאי לקנות קירור מים? (אני מדבר על קירור מים די זול- 300-400 שקל)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה למבצע ללוח אם+מעבד+זיכרון מחיר עד 900 ש"ח למחשב רב תכליתי שאר הרכיבים קיימים יש מבצעים מעניינים ??? המפרט הקיים נמצא בפרופיל שלי תודה
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם Asus P4SC מעבד Celeron 1.7 לצערי יש לי זכרון 128 דפוק אז יש לי בעצם רק 96 RAM. אני מחפש המלצה לזכרון של 256-512 (עדיפות 512) עם דגש על מחיר זול, אין אוברקלוקינג אין ביצועים העיקר שיהיה זול ואמין שלא יהרס או ישרף אחרי חודשיים. מחכה לשמוע תגובותיכם. תודה רבה, אורן.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע זכרונות: G.Skill 2GB Kit DDR2 800mhz F2-6400CL4D-2GBPK הלוח אם שלי הוא: Gigabyte Ga-965p-s3 rev.1 האם אני יכול לשים עליו זכרונות 1066 והוא יעשה Downgrade? אני מעוניין לשדרג ל4 ג'יגה. איזה קיט של 4 ג'יגה הכי משתלם לי לקנות ביחס של עלות תועלת באיזור ה300 ש"ח? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-