עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. במחיר עד 600! תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by avidan28,

שלום חברי הפורום. אני מחפש A8N כלשהו מקולקל ולא תקין על מנת לפתח גוף קירור כדוגמת ההיטפייפ שיש לגרסת פרמיום. אני צריך לוח שזרוק אצל מישהו כדי לעשות מדידות וניסיונות כי עלו לי כמה רעיונות שאולי אם יצליחו יהיו מעניינים לכולם. תודה אם למישהו תיהיה תשובה.

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  3. Started by efee123,

היי, אשמח לעזרתכם. הפכתי את הרשת בניסיון למצוא bios ללוח Intel dh77eb אך ללא הצלחה. כרגע אני חווה בעיה שכרטיסי nvidia לא עובדים בצורה טובה (אם בכלל) על הלוח והדבר היחיד שלא ניסיתי זה לעדכן את הbios. לפי מה שהבנתי Intel הסירו את כל גרסאות הbios ללוחות ישנים. תודה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מחפש עדכון ביוס ללוח ישן ואני לא מוצא... הדגם של הלוח הוא : ms6119 ver1.1 bx2 אני צריך את העדכון ממש דחוף אז תודה מראש לעוזרים !!!

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  5. שלום, כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש מעבד ולוח אם שיהיו מיועדים לאוברקלוק (אני מקווה להגיע ל3.2 בערך... לא הרבה יותר). חשבתי לקנות את הGigabyte P31 DS3L ביחד עם איזה E6600/E6750 משומש או E4500. מה הכי כדאי לדעתכם? ועוד דבר אחד- האם הFreezer 7 pro טוב מספיק בשביל להביא מעבד לתדר הזה? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  6. Started by Transfer,

אני לא יודע חיפשתי שעות באתר שלהם ולא מצאתי דרייבר ללוח שלי Motherboard Properties: Motherboard ID 02/12/2008-NF-CK804-6A61FD4FC-00 Motherboard Name DFI Infinity NF UltraII-M2/g / NF SLI II-M2 / NFII-M2 Motherboard Manufacturer: Company Name DFI Corporation Product Information http://sj.dfi.com.tw/Product/xx_product_by_category_us.jsp?PAGE_TYPE=US&CATEGORY_TYPE=MB&ARCHIVED_FLAG=N&INDEX_TYPE=MB BIOS Download http://sj.dfi.com.tw/Support/Download/download_us.jsp?CATEGORY_TYPE=MB&INDEX_TYPE=MB וזה לא האתר שרשום באוורסט, זה זה: http://tw.dfi-acp.com/Product/xx…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי אפשרות לקנות אחד מאלה ב-900 ש"ח: Team Xtreem 1GB Kit DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-10 Team Xtreem 1GB Kit DDR2 PC8000 1000Mhz 5-5-5-15 מה יהיה עדיף ל-OC של AM2 Sempron? האם ישנו זיכרון טוב יותר באותו המחיר?

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  8. מחפש אחר לוח לפנטיום 4 עם האפשרויות הבאות: *תמיכה ב-DDR333 ומעלה. *אפשרות לחבר לפחות 6 התקני IDE ומעלה. *USB גירסה 2.0 ומעלה. *כרטיס קול מובנה + כרטיס רשת. *4 חריצי PCI. *AGP 4 ומעלה. והכי חשוב שיש אותו כבר בארץ. ושיהיה איכותי.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  9. שלום, לא מצאתי ממש פורום מתאים שלאלה, אז אני אשאל כאן: כרגע יש לי שני סטיקים של 512 MB ב DUAL CHANNEL אחד אני רוצה לשדרג, ולהוסיף עוד שני סטיקים, כל אחד של 1GB בשני הסלוטים שנשארו.. רציתי לשאול אילו כרטיסים הכי כדאי לקנות, בתקציב של עד 180 שקל? 2 KINGSTON VALUE? 2 של LG? לא היה לי ניסיון איתם, לכן אני שואל? וראיתי גם 2 סטיקים של PATRIOT SIGNATURE שעולים 10 שקל יותר מאשר 2 של KINGSTON VALUE, הם עדיפים על הKINGSTON VALUE? עוד שאלה קצרה - כדאי להעדיף KINGSTON כי כבר יש לי 2 סטיקים של קינגסטון, או שCHANNEL אחד לא משפיע על השני?[br]פורסם בתאריך: 25.08.2009 בשעה 18:01:51 סליחה, לא ראיתי שכבר יש פורום של זכרונות..

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  10. חשבתי לקנות באייבי, אולי 2*4G או לקנות עוד סטיק של 2G , אבל לא יודע עד איזה מהירות הלוח אם שלי יתמוך, ולא יודע אם זה מומלץ "מחברות שונות" בהנחה שאני רק מצרף סלוט נוסף. אם המחירים של הסלוטים לא יקרים, אני יכול להשקיע עד 400 שקל, יש לך המלצה עד איזה מהירות ואיזה סלוט מומלץ לי? מצורף תמונת המפרט

11. ראיתי באיזשהו אתר טבלה של הגרסאות החדשות של מעבדי ה- Pentium 4 עם ה- stepping החדש של כל מעבד. הכוונה היא לא למהירויות גבוהות יותר, אלה core חדש למהירויות שכבר כימות. ניראה לי שהגרסאות החדשות איכותיות יותר, ומאפשרות המהרה גבוהה יותר. מישהו יכול להפנות אותי לאינפורמציה הזו?

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  12. Started by eXtReMeHaLo,

מחפש זיכרון חזק מאוד הכי טוב לא משנה המחיר תיהיה פשוט מערכת מטורפת AMD 64 FX53 6800U +TV TUNER צורב DVD ועוד אז אני צריך משהו חזק אני רוצה 512 MB הכי טוב אני יקנה שניים כאלה כי הבנתי שב1024 אין *** נמוך חח שכחתי איך קוראים לזה... אז תמליצו לי בבקשה על זיכרון הכי טוב של 512 לא משנה המחיר ואני לא הולך לעשות OC !!! וזיכרון שיש בארץ לא שאמור להגיע יהיה לי תלוח הבא : MSI NEO 2 PLATINUM תודה /הכותרת נערכה - ראה הודעה קודמת שלך/

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ^Z^,

בשביל חבר כנראה מה הלוח הכי זול לD805?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. כפי שענו לי בהודעה קודמת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236619.msg2079376#msg2079376 אני צריך להחליף לוח אם כדי שאוכל לשים זיכרון של שתי ג'יגה. עכשיו זה מה שאני צריך מהלוח: 1) שיתאים למעבד שיש לי עכשיו-Pentium 4 3.0 Ghz 2Mb Cache 64 bit 630 (אני לא ממש רוצה להחליף מעבד בנוסף) 2) שיתאים לכרטיס מסך (הוא PCI EXPREESS) 3) שיתאים לזכרונות מסוג DDRII 533, אני לא ממש רוצה לזרוק אותם. 4) רצוי שיתמוך ב-QUAD, למען שדרוגיות בעתיד. התקציב הוא 1000 ש"ח, אם אצטרך להוסיף בשביל תמיכה ב-QUAD אני אעשה זאת. אני ארצה להוסיף את הזיכרון הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5814 כדי שיהיה לי 2 ג'יגה... אין צורך לשלם EXTRA בשביל 800 לא? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  15. מעבד אט'לון בארטון 2500+ 333MHZ זכרון ווינבונד 512MB 3200PC (אלא אם אנשים יצליחו לשכנע אותי שלא, ואני הולך הולך ומשתכנע, אגב. אם לא אז זה יהיה טווינמוס תואם במהירות ובנפח). WD 60GB 7200 8MB. המערכת בעיקר למשחקים. כל השאר די לא חשוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  16. אני מחפש את הלוח הכי טוב למעבדי Athlon 64 לא משנה מה המחיר עדיף שיהיה בוא 4 מקומות לזיכרון או 3 לא פחות... בסוקט 939 ... תודה /הכותרת נערכה, אתה לא חדש פה אז למה לצפצף על החוקים ?/

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  17. אני מחפש את המפרט הטכני המפורט של הכרטיס בדי להשוות אותו לכרטיסים אחרים. תודה.

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  18. בהמשך להודעה האחרונה שפתחתי, לא הרגשתי שקיבלתי מענה למה שאני בדיוק צריך ולכן פתחתי פוסט נוסף כדי שאוכל להבהיר את עצמי טוב יותר מההתחלה. אני כרגע מחפש לשדרג את המחשב - לוח אם + מעבד - הכיוון שלי הוא AMD וזה רק בגלל התמחור הגבוה של INTEL . אני מבין שכנראה אצטרך לקנות זכרונות אבל את זה אבחר לבד וללא כל תלות בתקציב הנ"ל ( 2000 שקלים ) הדרישות שלי מהלוח אם + מעבד זה יכולות OC גבוהות וכמובן ביצועים גבוהים במשחקים. מעבד - טמפרטורה נמוכה, מעבד UNLOCK, תדרים גבוהים שניתן להגיע אליהם . לוח אם - אפשרויות מתקדמות של העלאת מתחים והגדרת משתנים כאלו ואחרים. אני לא מחפש להשתדרג בראייה קצרת טווח, אני לא רוצה לקנות מעבד 1090T שהוא 2 דורות אחורה מהמעבדים החדשים. כנ"ל לגבי לוח אם, אני לא רוצ…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אם כן, הגיע גם זמני להשתדרג במיוחד לאור המסך החדש שברשותי [2209WA]. המחשב למטרות סדרות\סרטים בHD ומשחקים. יש ברשותי ספק כח 450VX של corsair כך שאני מאמין שזה יחזיק את המערכת, כרטיס מסך 9800GT שבינתיים מספק אותי ואני מאמין שהוא יחזיק לי משחקים על בינוני-גבוה. המערכת הנוכחית שלי מהווה צאוור בקבוק לכרטיס המסך ולסדרות HD כך שהגיע הזמן לשדרג. אין לי העדפה למערכת מסויימת [AMD\אינטל], בעתיד אולי יהיה OC קל ולכן אני צריך שתכללו בקניה גם קירור למעבד וכן AC או כל חומר טוב אחר. יש לציין שאני מחפש את המערכת הטובה ביותר, הבנתי שהפנום עם ה3 ליבות הוא הכוכב של התקופה הנוכחית? אני לא רוצה לקנות חתול בשק. כלומר, לפני 5 שנים כאשר קניתי את המחשב הנוכחי עם מעבד 3000 בסוקט 939, ואחרי…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אנני מוצא את התוכנה באתר ולא ב CD של לוח האם תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שחכתי תשם של התוכנה לקירור הצ'יפסט של ה NFORCE 2, מישהו מוכן לתת לי לינק? והדרייבר החדש הזה לסאונדסטורם? באתר של נוידיה זה 4.57, זה זה?

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי את 1007 ו 1008 בטא. אני מחפש את גרסאות 1006 ואחורה. מי שיש לו שישלח בבקשה ל: (תופים). maphisto101@hotmail.com תודה מראש. נב ממש היתה לי התלבטות לגבי - איפה לכתוב את התרד מקווה שתסכימו עם הבחירה. לילה שקט

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  23. חרשתי אל האתר שלכם ושלהם ולא מצאתי מישהוא יכול לתת לי לינק

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  24. מצטער על השאלה המטופשת אבל אני לא מצליח למצוא את פורום התמיכה ללוחות גגיבייט. משהו יכול אולי להפנות אותי לכתובת הנכונה?

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  25. מחפש אתר המראה את המעבדים הכי שווים בשוק של AMD ו INTEL תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.