עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני צריך המלצה ללוח-אם שתומך במעבד INTEL מסדרת ה 900 (סדרת כפולי ליבה)... התקציב הוא עד 1500 ש"ח (אבל רצוי כמה שיותר זול אבל גם שיהיה טוב) *מעוניין רק בסדרת ה NFORCE 4 של NVIDIA ורצוי מאוד של ASUS!!! אם אפשר גם לינקים...

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Kingston,

אני עומד לקנות מחשב בקרוב עוד כמה ימים....יש לי פה מפרט של AMD תגידו לי בבקשה עם הלוח טוב או להחליף אותו בדגם אחר או בלוח ביצרן אחר בכלל נגיד כמו asus AMD Athlon 64 3200+939 BOX VENICE Gigabyte K8N51GMF-9 pci express,dual ddr 1024 kingston dual gigabyte 6660GT 128 MB DDR ATX 400W Silver USb Front המחשב בעיקר למשחקים לתוכנות מוסיקה ועוד כמה דברים...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ophir555,

סתם שאלה מעניינת כאשר מרכיבים מאוורר גדול מסוג זלמן ודומיו על המעבד, נוצרים למעשה כוחות אופקיים על לוח האם ( שעומד בד"כ במרבית המארזים בניצב). האם המשקל הלא מתוכנן והרעידות, לא עלולים לגרום בטווח הארוך נזק ללוח האם ???

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by ^Z^,

סליחה על הבורות... איך נכנסים לביוס של לוח אם עם ביוס של FONIX?...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Bartleby,

למה הכוונה בלוחות שכתוב במפרט שלהם שבמצב SLI כל סלוט של PCIe עובד על 8X ולא על 16X? האם בפועל יש הבדלים בביצועים?

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by yotam.m,

כמו שאתם רואים יש לי מעבד בסוקט 478 ואני מחפש לו חבר חדש הלוח הזה זה אחד הלוחות היותר גרועים לאוברקלוק שפגשתי בחיים שלי אז אני מתכנן כנראה להחליף אותו. עכשיו לשאלה איזה לוח במחיר נורמלי (בלי הגבלת מחיר לא שלוחות לסוקט 478 צריכים לעלות 1000 ש"ח...) אפשר למצוא כמובן כמו שציינתי מקודם אני מחליף את הלוח הקיים בגלל יכולתיו העלובות באוברקלוק ככה שמומלץ לוח נחמד לאוברקלוק. איזה לוח מומלץ? הבנתי שהלוחות של אסוס בדגמים הקודמים שלהם הכי מומלצים אבל אולי יש משהו אחר? כמובן שיהיה אפשרי להשיג אותו איפשהו לא כמו ה- p4p800 se אם אני לא טועה, שאי אפשר להשיג אותו בשום מקום. תודה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Teldil,

שלום, אני שוקל לקנות כונן קשיח חדש שעובד על SATA II. יש לי לוח אם שתומך ב SATA אבל שמעתי שיתכן והוא לא תומך ב SATA II. הלוח אם הוא ATI IS7-E. מישהו יכול להגיד לי אם הוא תומך או לא? ואם לא, האם אפשר לחבר אליו בכל זאת כונן SATA II ושזה יעבוד כמו SATA רגיל ? תודה.

• 14 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by lmlm,

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1355976&postcount=485 יחד עם הלוח MSI 945GT Speedster Plus עשה OC ליונה שלנו מ2.16ל2.7 והתוצאות מדהימות .

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by eli_ezra,

אם למישהו פה ידוע אם נכונה השמועה שלמעבד של אינטל d920 יש בעיה שלוחות מסוימים לא מצליחים לזהות אותו כדואל ? בעיה שלא נמצאת בd930?? נציג של ksp טען בפני שקיימת בעיה ב920 האם זה נכון או שפשוט בגלל שהיה לו 930 במלאי הוא ניסה לדחוף לי אותו?

• 4 תגובות
    • 475 צפיות
  10. Started by Dready,

אחי קנה לחבר שלו מחשב מ-P1000 במחיר מציאה, כמובן אם הייתי יודע שהוא עשה את זה, הייתי עוצר אותו קראו לי לבדוק שהכל בסדר ולא עבדו עליו. היו כמה דברים מוזרים 1. הוא קיבל קוספא ריקה של AMD 64 3000+ מקורית, וכשבדקתי בשני תוכנות, וביניהם CPU-Z הגרסה החדשה , הוא זיהה AMD ATHLON XP 3100+ 2. וכמו שאני יודע, ואם אני זוכר נכון המהירות במגה הרץ של 3100+ הוא 2.0 -2.2 G לפחות, בשני התוכנות הוא הראה 1.100 מגה הרץ אחרי שבדתי בתוכנות, לא הסתפקתי ופתחתי את המארז, והבחנתי בשני יציקות דבק חם על הקיפסים, וחשבתי לעצמי שאם הוא הכן עבד עלינו לא כדי לפתוח שלא יגיד אח"כ שאנחנו החלפנו. עוד פרט מעניין באתר יש מפרט בגדול , סתומרת לא מפורט שבוא רשום AMD 3000+ 256mg וכ"ו ובמפרט המפורט יותר רשום AMD 3…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by TARON,

ישלי מעבד 3 מגה הרז של אינטל לפני שנה קניתי אותו עכשיו כמה שאלות איך אני יודע עם הוא 32 או 64 BIT ? ועכשיו בדקתי בכמה תוכנות תמעלות של המעבד באוורסט המעבד על 70 מעלות קבוע לא בדקתי במאמץ אבל במאמץ בטח 80 והמעבד 70 איך שמדליקים את המחשב אפילו עם הוא היה מכובה יומים ומדליקים ל 10 דקות רק הלוח אם על 30 מעלות והארדיסק גם על 30 עכשיו המעבד 70 זה לא הרבה ישלו תקירור סטוק הרגיל שלו

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  12. Started by idan_92,

?איזה לוח אם הכי טוב פה ?KN8 Ultra S-939, nForce4U, GBL, SATA II או זהה ?A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra? אווו זההה ?DFI Infinity NF4 Ultra s939? איזה מהם הכי טוב?

• 12 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by le011,

AMD 3500 VENIC CORE 2*512 DDR 400 SUMSUNG DFI INFINITY ULTRA EVGA 6800 GS FSP 400 GLN האם הרכיבים הנל יוכלו לעבוד בT1 או שיהיה איזשהו רכיב שיגביל.....??

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  14. כמו שאפשר לראות, הקונרו פשוט קורע ל-FX-60 (שהוא בעצמו באוברקלוק) את הצורה. הבדיקות לא בוצעו אצל Hexus אלא במעבדה של אינטל, אבל Hexus ביצעו את הבדיקות כולל התקנת עותק חדש של Windows המערכת AMD היא FX-60 בתדר 2.8GHz על מנת לדמות FX-62 שיהיה לסוקט AM2, עם זכרונות על 2-2-2 המערכת אינטל היא Conroe על 2.66GHz (קונרו Mid-End ולא High-End), לוח Intel D975XBK Bad Axe, וזכרונות DDR2-667 בתזמונים 4-4-4. משותף להם זה ערכת כרטיסי מסך X1900XT ב-CrossFire יש לשים לב שהקונרו ייצא עם תמיכה בזכרונות DDR2-800MHz מה שצופה שיפור נוסף בביצועים כמו כן הלוח הוא Modified, הוא לא לוח Retail לחלוטין, אבל לוחות שייוצרו החל מעוד כשבועיים יכללו תמיכה בקונרו כפי שאפשר לראות בבנצ'ים הקונרו מנצח בכל בנצ'…

• 165 תגובות
    • 15.7k צפיות
  15. Started by LiorP23,

מרום (ימני) מול יונה (שמאלי) ותמונה של הרגליים מקור כמ שאפשר לראות המרום יותר גדול משמעותית, זה בגלל ה-4MB L2 שיש לו כמו כן אפשר לראות שהמרום הוא לסוקט 479 תואם לסוקט של היונה

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. מתי ייצא הגשר הדרומי של ATI ה- SB600 תוך כמה זמן להערכתם ישולב כבר בלוחות האם הוא יהיה בעצם חלק מערכת השבבים Xpress 3200 או שתקרא בשם חדש ומה בעצם יהיו החידושים בו לעומת הקודמים

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  17. חברה קבלו את המעבד הכי חזק שיש קיום למחשב שולחני ביתי רגיל: http://www.intel.com/products/processor/pentiumXE/index.htm כפול ליבה. עם 4 מגה קאש (2 מגה לכל ליבה) מהירות FSB 1066 MHZ תדר שעון של 3.73 GHZ !!!! עם 64 ביט ... וכל שאר הבולשיט!! אחלה מעבד הכי טוב של אינטל ושל AMD ....... וגם נראה לי יותר טוב מה FX 60 ...... להלן עמוד של השוואתו למעבדי Intel אחרים: http://indigo.intel.com/compare_cpu/default.aspx?familyID=1 נ.ב 65 ננומטר....+ HT....

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  18. ב ZAP לא ראיתי.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  19. Started by most,

ראיתי שיש לוחות אם שבאים אם כרטיס geforce 6100 (asrock)s אונ-בורד ורציתי לדעת עד כמה הביצועים שלו טובים? האם הוא יותר טוב מה-fx 5200 ?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  20. למה המעבד: Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box פחות טוב מ: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX ? שמעתי שיש לו קרור חזק ומאוד טוב (כך שהוא לא מתחמם הרבה), שיותר טוב מקרור מעבד ה AMD יש לו 2.8GHZ לעומת מעבד ה AMD שיש לו 2.0GHZ זכרון המטמון שלו הוא 4MB לעומת זכרון המטמון של מעבד ה AMD שיש לו רק 1MB 1. למה מעבד ה AMD יותר טוב ממעבד ה INTEL (המעבדים שצינתי) ? 2. ההבדל בין ביצועי שני המעבדים רב מורגש או שכלל לא מבחינים בהבדל? 3. בכלליות איזה מעבד יותר טוב למשחקים? 4. האם יש הבדל רב ומורגש בין מעבד עם 2.8GHZ לבין מעבד 2.0GHZ , הכוונה למעבד מסויים שיש לו דגם אחד עם 2.0GHZ לבין אותו מעבד בדיוק רק עם 2.8GHZ ? **** התייחסות לשאלה …

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by iyehuda,

1. איך אני יכול לדעת מה גירסת הביוס שלו ? 2.איך אני בודק אם הUSB של המחשב הוא אכן USB 2.0

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  22. Started by amd,

שלום לכם חברים לפני חודש וחצי קניתי לוח אם ?K8NF4G-SATA2 ומה שרק הרגשתי ממנו זה רק בעיות וכבר 2 החלפות מהאחריות!!! קודם כל היו בעיות תאימות עם כרטיסי מסך RADEON שניסיתי להרכיב עליו (X1300/X800/X1600) זאת אומרת שאף אחד לא עלה , רק כרטיס אחד עבד והוא GF6600GT ושמתי לב לתופעה הזו ברשת עם כרטיסי ראדון בשילוב הלוח הזה ולוחות אחרים NFORCE4X. עוד בעייה היא שהלוח התחיל לקרוס באופן רנדומלי אפילו שלפעמים עבר בדיקות יציבות מלאות של S&M ו MEMTEST . בלוח השני שקיבלתי מהאחריות הכרטיס רשת לא עובד הוא במצב ENABLE בBIOS אך אין שום אזכור עליו בWINDOWS אפילו כהתקן שלא מותקן. עשיתי עדכוני ביוס אך ללא שום שיפור במצב לכן שלחתי לASROCK אימייל על הבעייה , הוא אמר שהבעייה קיימת בחלק מהלוחות ל…

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by poltergeits,

אז ככה לאחר שעידכנתי ביוס לא הבנתי משהו אחד בהגדרות של הכרטיס מסך מאחר וחדש לי כל עיניין ה PCIE, מצורפת תמונה : מישהו יכול להסביר לי בכמה מילים מה זה אומר , ועל כמה אני צריך לקבוע ?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  24. יש לי את זה Intel Pentium 630 64BIT 3.0GHz LGA775 2MB ואני ימכור אותו ב850 שח אני רוצה לקנות אחד חדש ואני לא יודע מה עדיף מבחינת יחס ביצועים למחיר והאם בכלל שוה לי למכור ולקנות..? למרות שאני בבמחיר קנייה מוריד תמע"מ כי זה לעבודה :] קידוד סרטים עריכה וידאו וכו/.. Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1760 Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 1500 Intel® Pentium® D 830 Dual Core 3.0Ghz LGA 775 1870

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by pimp_daddy,

יש לי מעבד של אינטל בסוקט 478 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך של pci-e אז אני צריך להחליף ללוח אם שתומך גם ב478 וגם Pci-e אני אשמח לקבל הצעות\פתרונות?

• 2 תגובות
    • 392 צפיות

דיונים חדשים בפורומים