עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by barash,

יש לי זיכרון RDRAM והוא מעוד יקר מי שהוא יכול להגיד איפו אני יחול להסיג בזול תודה

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by E-Bear,

יש לי מעבד אינטל 2.8 פרסקוט ורציתי לדעת עד כמה אני יוכל להגיע בOC הסטינגס(מצטער אם אני קצת נוב ולא קוראים לזה ככה פשוט אני חדש בכל העסק הזה... :) של הCPU: SL79K COSTA RICA 3408A491 תודה.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by MetalB,

שלום! אז ככה: יש לי מעבד פנטיום 4 1.3GHZ שזה הדגם הישן ביותר של פנטיום 4... :'( בכל מקרה אני מחפש לקנות לוח אם שיתאים לו אני מעוניין שיתמוך ב- AGPx8 ושיתמוך בזכרון DDR333 וגם עדיף שיהיה מבוסס על צ'יפ i845 אני לא רוצה שיהיה לו כרטיסים כמו כרטיסי קול וכרטיסי מסך מובנים... היתי שמח אם תציעו לי הצעות ותרשמו גם את שם החברה והדגם. תודה!

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  4. Started by moskitos,

מה עם דרייברים לכרטיס רשת כי יש לי בעיות עם הדיסק של הדרייבר הוא אומר שצריך להתקין משהו עם USB 2.0 אבל כשאני מנסה להתקין אז זה אומר שהשפה של הווידוס שלי שונה ואז זה יוצא החוצה.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by 1nstall,

היי יש את הmushkin הזה: mushkin XP3200 Dual Pack 1GB (2 x 512MB) Cas Latency: 2 Heat Spreader: Yes Manufacturer Warranty: Lifetime Timing: 2-2-2 Voltage: 2.5V-2.8V ואת הcorsair הזה: CORSAIR XMS 1GB (2 x 512MB 3200xl Cas Latency: 2 Heat Spreader: Yes Manufacturer Warranty: Lifetime Timing: TCCD 2-2-2-5 Voltage: 2.75V שניהם בערך אותו מחיר...עכשיו רציתי לדעת מי מביניהם יותר טוב? ומי יותר אמין? ואיך אני יכול לדעת עם לmushkin יש BH5? תודה מראש install

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by shlomiu,

אם הלוח DS3 הוא טוב? כמו כן ישנן תלונות בפורום שלסדרה החדשה של גיגהבייט יש בעיות. האם זה נכון? האם הלוח כדאי?

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  7. מה ההבדל בין סדרות הE5500,E6600 לסדרות הCore i3? מה ההבדל בין סדרת הi3 לi5 ולi7?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by aerocool,

הפתעה לבעלי לוחות של גיגהבייט: כנסו לביוס של הלוח ותילחצו CTRL+F1 ותקבלו תפריט עים המון אפשרויות של תיזמונים ומתחים שלא היה גלוי קודם. במיקרה גיליתי את זה וזה נהדר ! ERO

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by Thunder Storm,

רציתי לדעת מי מהמעבדים טוב יותר.. לא לשכוח שטוריון 64 אם אפשר להתייחס בהשוואות בעיקר לדגם ML-28 , שיהיה ביחס של מהירות פתיחת תוכנות, משחקים, ומהירות ביצוע פעולות. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by Game5,

שלום , אני יודע שdxdiag דרך run נותן מפרט אבל הוא לא מספיק מדויק. אני רוצה לדעת איזה לוח אם יש לי ואיזה מעבד (לבדוק שקיבלתי את מה שקניתי). איך אפשר לבדוק את זה?

• 3 תגובות
    • 12.2k צפיות
  11. ^^ לא זה לא קשור לתמיכה טכנית נא לא להעביר- אני לא מחפש פיתרון לבעיה ^^ שלום לכולם.. אתמול קיבלתי את מסך המוות ולאחר שבדקתי את קובץ הDUMP גיליתי שזה כנראה בגלל memory corruption הפעלתי את המחשב מחדש עם דיסק של MEMTEST וגיליתי שגיאות בזיכרון. זה לא העניין. העניין הוא שזה כבר קרה. זה קרה בהתחלה כשקניתי את החלקים של המחשב והיו לי המון בעיות ובסוף גיליתי שגיאות בזיכרון, החנות החליפה לי אותם והמליצה בביוס לתת להם +0.2V וזה נפתר. עכשיו זה קרה שוב (ולא נגעתי במתחים של הזיכרון). שני דברים שמעצבנים אותי. 1, למה לעזאזל זה צריך לקרות? כאילו ואם הייתי רוצה לבצע OC (ואני אכן מתכנן כזה דבר) אז בטח הייתי מתחרפן? 2, האם יתכן שאלו זיכרונות בעייתיים באופן ספציפי? מישהו התנסה איתם? הנה קישו…

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by ariel7766,

צריך קישור לתוכנת המאמץ s&m בבקשה!

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  13. שלום לכולם לחבר שלי יש מחשב עם 1 גיגה של זיכרון ראם (2 סטיקים של 512 ) הוא הלך לחנות וקנה עוד סטיק אחד של גיגה חיברנו את כול 3 הסטיקים (צריך להיות 2 גיגה ) והווינדוס מזהה רק 1.5 גיגה ולא 2 מה שכן ב CPU-Z הוא מראה את כול ה3 סטיקים ואומר שיש 2 גיגה היסתכלתי בביוס והוא היה שונה משלי ( יש לו לוח של Gigabyte ולי אסוס ) ולא הבנתי כלום שם צריך לציין שהזיכרונות הם DDR2 מה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים

14. Started by shoval,

רציתי לדעת איך אני מגדיר רייד אם לוח האם שלי תומך(EX58-DS4 ג'יגהבייט) ויש לי גם 2 הארד דיסקים נפרדים תודה

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  15. בעבודה שוטפת, משחקים או כל שימוש רגיל אחר ? מתי תבוא לידי ביטוי תכונת ה-HT ? תודה.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by erez_hazan,

שלום, אני אנסה לנסח את השאלה הזאת בדרך הקצרה ביותר. יש לי כרגע 2GB RAM 667Mhz ואני רוצה לשדרג ל4GB. שלוש אופציות: 1. לקנות 2GB (כרטיס אחד) במהירות 800Mhz - במחיר של 196 ש"ח. 2. לקנות 2GB (כרטיס אחד) במהירות 667Mhz - במחיר של 224 ש"ח. 3. לקנות 1GB + 1GB (שני כרטיסים) במהירות 667Mhz - כל אחד במחיר של 122 ש"ח, סה"כ 244 ש"ח. (וכך לאפשר Dual Channel ולא Triple Channel)

17. Started by Oprapc,

אני הולך לקנות מחשב חדש עם לוח ASUS חדש ורציתי לדעת אם RAID זה כל כך חשוב ומה זה בכלל. תודה חברה! ;D

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by dazzler,

לפני כמה ימים קניתי לוח EPOX 8RDA3I Nforce 2 . רציתי לשאול מה ההבדל בין הלוח הזה לבין EPOX 8RDA3 + NFORCE 2 ??? מדוע הוא עולה 150 שקל יותר ? לפי מה שקראתי בmanual של ה8rda3i הוא תומך בכל הדברים שה84da3 תומך...אז מדוע הוא יותר יקר?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by דוד1717,

היי, בכוונתי לקנות תחנת עבודה של HP מסדרת z800 עם שני מעבדי xeon x5677. התחלתי לשמוע הדים לגבי ה-7i-980x extreme שהוא נותן ביצועים טובים יותר גם ממחשבים עם שני מעבדים. האם הדבר תקף במקרה הנ"ל ועליי לשקול מעבד בודד? (שגם יהיה הרבה יותר זול). אין לי בעייה להשקיע את הכסף בתחנת העבודה, אבל אני רוצה לדעת שזה באמת יותר טוב. השימוש במחשב הוא לטובת תוכנות CS5, ותלת עם cinema4d. כרטיס המסך ב-z800 יהיה quatro-fx3800. תודה מראש, דוד.

20. Started by amitbatito,

יש לי מעבד e6400 וזיכרונות 2 ג'יגה 667 של corsair ולוח אם של asus p5b לכמה אני יצליח להגיע אם אוברקלוק אם המעבד???

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  21. אז ככה, מעבד: Q6600 זכרונות PLATINIUM של OCZ 1000MHZ 4GB כ.מסך ULTRA 8800 של לידטק. זה בערך מה שחשוב+שתי HD מחוברים בRAID. עכשיו ההתלבטות שלי היא לגבי לוח אם,החלטתי במחשבה לעתיד לא לקחת לוח SLI ובמקום להוסיף עוד כרטיס בעתיד אני פשוט אקנה כל פעם את ההכי חדש עקב סוג של קומבינה שיש לי. לפיכך, אשמח לקבל המלצה ללוח אם עם DDR3 אשר יתמוך את הזכרונות DDR2 שאני משתמש בהם היום. תודה רבה לכולם.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  22. שלום, רציתי את חוות הדעת שלכם על הבנדל שחברת RSM: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2619 למטרת משחקים.. תודה.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by ביז'ו המוס,

איך יודעים איזה ציפים של הראם? הסיפור הוא שלחבר שלי יש HYPER X ואני רוצה לדעת אם יש לו את סידרת הBH5 או משהו אחר.. אז איך אני בודק?

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  24. Started by Stastyle,

שלום! המפרט של המחשב שלי הוא : E6300 Gigabyte 945P-S3 Twinmos 2GB 667mhz אני מתחיל לערוך סאונד במחשב וחשבתי שאולי מומלץ להוסיף עוד זכרון פנימי למחשב. במידה ואני רוצה להוסיף עוד 2GB (שני סטיקים של 1GB כל אחד), האם ההבדל יהיה משמעותי? בנוסף לכך, הבנתי לפני הFAQ פה בפורום שהוינדוס יקלוט רק 3 עד 3 וחצי ג'יגה ולא 4, ככה שבהתחשב בזה, האם בכל זאת מומלץ להוסיף? במידה ואכן מומלץ, איזה זכרון טוב יש היום? אציין שאני לא עושה OC. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  25. תודה רבה לעוזרים....

• 3 תגובות
    • 456 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.