עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tal90,

שלום לכם יש לי שאלה > > אני מתכנן לקנות מחשב > השימוש שלו בעיקר יהיה אינטרנט עיבוד תמלילים מדי פעם אולי יצירת מיקס של > שירים או איזה סרטון קצר. בכל אופן לא מכונת משחקים > > הוצא לי מעבד > AMD - athlon 64 3500 + AM2 > ולוח אם > gigabyte GA-M51GM-S2G > > האם מה שהוצא לי הוא מעבד טוב וראוי או שרוצים למכור לי חתול בשק > ?

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  2. אני קניתי מחשב לפני כשנה שעוד לא הייתי משחק משחקים במחשב אז לפני חצי שנה התחלתי ודוד שלי הביא לי כרטיס מסך 9600 עכשיו רציתי לשאול יש לי מעבד e2200 גרוע למשחקים ולוח אם atx 7100ob עכשיו יש לי תקציב של 900 שקל מה כדי לי לקנות? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  3. שלום לכולם, ללוח אם GA-H67M-UD2H-B3 יש שלושה חיבורי וידאו, האם ניתן לחבר לכולם מסכים בו זמנית ולהציג על כל מסך תצוגה שונה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לקוראים שלום : עמלתי קשות על תקציב ומעט ידע, וברצוני להרכיב [ בנתיים ] מפרט חלקי של מחשב. הבעייה שלי כעת היא בחירת לוח אם יעיל שנותן תמורה טובה לאגרה. [סטודנטית תפרנית] לכן ההתלבטות מאד משמעותית וקשה להחליט בתוך ים של מוצרים. המחשב ישמש לצפיית סרטים, משחקים [ לא קרייסיס ] אבל רוצה גרפיקה טובה. המפרט החלקי שלי הוא : 1. מעבד AMD Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box / AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 BOX אגב, פער המחיר בין 2 סוגי המעבדים הוא 80 ש"ח. האם שווה את זה? 2. לוח אם : GA-MA78GM-S2H של גיגהבייט http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 האם הלוח הזה מתאים לחומרה, כגון המעבד, הזכרונות, וכ. המסך שבמפרט? ה…

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  5. Started by Svartberg,

אני מתכוון לשדרג את הלוח אם והמעבד לאטלון 64 סוקט 939, אבל הבעיה שלי שיש לי כרטיס גרפי שעובד על 6800GT, AGP ואין לי שום כוונה להחליף אותו בשנים הקרובות. ציפיתי לראות איזה ADAPTER שיענה לבעיה (אני בטוח שיש אלפים בעולם עם אותה בעיה) אבל לא מצאתי, אז הדבר היחידי שיעזור לי זה לוח אם עם תמיכה לAGP בנוסף במקום או בנוסף לAGP. כמובן שאני מחפש לוח אם שיהיה שווה בביצועים ללוחות אם החדשים ביותר

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  6. לא רוצה להשקיע על מאוורר רציני,סתם חבל על הכסף ד"א בזה שלא בקופסא רשום E6, משנה משהו(אם מישהו יכול לראות זה נמצא בפנדה)

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  7. מחיר: 1750 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום מישהו מוכן אולי להעלות מדריך כיצד לעדכן את הביוס בצורה שלא תהרוס את המחשב? ניכנסתי לאתר של גיגבייט הורדתי את העדכון ואני פשוט לא הבנתי איך אני עושה את העדכון. (זה חשוב לעדכן את הביוס מכיוון שאם העדכון הוא יידע איך לתקשר אם שאר הרכיבים במחשב ולזהות את כל המהירויות שיש בזיכרון ובכרטיסי מסך) תודה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by mystic-d,

מישהו יכול בבקשה לתת לי חוות דעת לגבי המעבדים הבאים: intel Q8200 intel Q9400 שמעתי שהם מאד מתחממים ורציתי לדעת האם זה נכון ... האם שווה לקחת את אחד מהמעבדים הללו או את הE8500 אם אני רוצה שזה "יחזיק" לי לכמה שנים הבאות ? תודה !

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  10. אני לא מבין מה הסיבה שאני מקבל 13600 בתוצאות של המעבד שזה נמוך מamd 4000 כל זה שאני התקנתי את הויסטה לפני זה היה לי xp וקיבלתי תוצאות גבוהות יותר אולי בגלל עדכון ביוס שעשיתי המעבד לא עובד בצורה אופטימלית? בבקשה עזרה אני ממש מבולבול כבר

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by Ashand,

הלוח שלי הוא ABIT IP35PRO באתר הבית לא מוזכר תמיכה ב-DDR3 אבל בהרצת EVEREST תסתכלו על התמונה...אולי אני לא מבין גדול במה שרשום שם אבל מישהו יכול להסביר לי מה פשר הדבר?? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  12. שלום, אני נמצא עכשיו בארה"ב, רציתי לשדרג את המחשב בבית (המפרט מעודכן בפרופיל). חשבתי ללכת עד הסוף: http://computers.pricegrabber.com/laptop-memory/m/51557896/details/ אני רוצה לא פחות מ-4 GB ואפילו מוכן ללכת על שני קיטים כאלה ולהגיע ל-8 GB גם אם זה ישפר במעט את הביצועים. העניין הוא שאני לא בטוח ב-100 אחוז אם הכרטיסים תואמים ללוח אם.. ואם כדאי לי לרדת לקיט של 2 GB עם תזמונים יותר טובים?? חשוב לי בבקשה לעשות את הקניה דרך האתר הספציפי שנתתי בקישור. אני מוכן להשקיע עד 250 דולר. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 442 צפיות
  13. Started by indescrimonous,

שלום, אני מעוניין לקנות בעתיד הקרוב מחשב חדש, ובתוכו כמובן מעבד חדש. אני קונה על תקציב הדוק מאוד, ולכן התעניינתי במעבדים זולים וחזקים יחסית. מצאתי את מעבדי ה-i3 שנראו מתאימים, אבל ראיתי כי הם בעלי multithreading שגורם לשתי הליבות שלהם להתנהג כמו ארבע. הבעיה היא, שאני משתמש קביעות באפליקציות כבדות יחסית, אשר משתמשות רק בליבה אחת. רציתי להבין האם, לדוגמא אני קונה מעבד i3 עם מהירות שעון 3.0 ג'יגה הרץ, האם האפליקציות האלה בעצם יתייחסו למעבד שלי כאל ליבה אחת בת 1.5 ג'יגה הרץ. אם כן, בכך שאני קונה מעבד i3 לכאורה חזק יותר ומתקדם יותר, אני אקבל ביצועים גרועים יותר מהמעבד הנוכחי שלי, שהוא דו ליבתי 1.8 ג'יגה הרץ. האם מישהו יוכל להסביר לי כיצד אפליקציות המשתמשות בליבה אחת יתייחסו למ…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by lipa,

http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=456

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by HeaT-SinK,

:auto:

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by eegg,

כרגע יש לי 2*512 ואני הולך להוסיף לו עוד 2*1024 כדי שויסטה ירוץ מהר וגם כן משחקים וראיתי בנועה שיש את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697 שזה נראה כמו גנרי וחברה זולה ולעומת זאת יש את זה של ocz בעוד 50 ש"ח: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7746 ואת זה שהוא אותו מחיר כמו הteam http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5730 וגם אם צריך לדעת אני לא מתכנן oc

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  17. שלום חיבורי esata ו firewire עוד בכלל רלוונטיים? אני שואל לגבי האם כרטיסי קול חדשים נגיד עושים עוד שימוש בfirewire? ונגיד דיסקים קשיחים חיצוניים עוד עושים שימוש בesata? ואם כן תוכלו לתת לי המלצה ללוח אם טוב שיוכל להתאים למפרט הבא שחבר פה בפורום בשם שניצקי יצר לי במקום הלוח האם שהוא המליץ עליו כלומר אפשר לעלות במחיר גם עד עוד 800 שח ללוח אם בערך Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray, יחידות 1 ₪931 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3754 Gigabyte GA- B75M-D3H Socket 1155 B75 Chipset VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 ₪427 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3696 Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7,…

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  18. האם כדאי לקנות זיכרון עם קירור? האם זה עוזר?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  19. המערכת שתיבנה סביבו, תהיה לגיימינג .... זה יהיה I7 זה בטוח, לא יהיה אוברקלוקינג .... אני משיג כל מעבד בחצי מחיר, לכן אני שואל על 2000 .... אשמח לתשובה איכותית =] תודה !!!!!

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  20. Started by liav12,

לדוד שלי יש מחשב חדש שהוא קנה רק לפני איזה שבועיים, ושהוא הפעיל את המחשב הוא הראה לו בהתחלה: cpu overclocking error והמעבד שלו על 3 ג'יגה הרץ ללא שום אובר קלוק, מה זה יכול להיות? האם המעבד שלו הוא על אובר קלוק ורימו אותו או משהו??

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by Gilo2005,

תראו כרגע יש לי 512 ואני מעונין לרכוש עוד 512 מגה חיפשתי ביד שנייה ומצאתי זיכרון במחיר טוב. אז רציתי לדעת האם הוא יתאים למחשב שלי המפרט שלי- amd sempron 2400 gigabyte GA-7N400-L Nvidia Nforce2 socketA \ agp8 ddr dual ch האם זיכרון pc3200 400mhz ירוץ אצלי על המחשב,הבן אדם שמוכר לי את הזיכרון אמר שיש לו לוח אם עם nforce3

• 3 תגובות
    • 421 צפיות
  22. Started by 8dsim,

אני מיתלבת בין שני הזכרונות האלו ---- OCZ 512MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Series 678 שח אבל זה לא יהיה dull ddr כך שאולי זה יוריד קצט את הביצועים בoveclocing ? ------------------------------------------------------------------------------------ או ליקנות שניי זכרונות כאלו --- OCZ 256MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Series 377 שח לזיכרון אחד בבקשה תגידו מה יותר שווה לי ליקנות והאם ה512MB יוריד איכות ביגלל שהלוח תומך בdull ddr ?

• 3 תגובות
    • 431 צפיות
  23. Started by cold-fire,

?512MB Supertalent CL2.5? ?512Mb 400MHz Kingston CL3? ??512Mb 400MHz Samsung? 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5? מה יותר כדאי למעבד AMD?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by almogas,

מה אתם אומרים על המעבד הזה:AMD Athlon XP 2200Plus? נגיד והייתם צריכים להשוות אותו לפנטיום לאיזה הווא הכי דומה?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  25. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש עוד החודש, סביב מעבד 2400, לצורכי משחקים בעיקר אך גם לעריכת סרטים ביתיים ב HD (פינקל 11) והמרת סרטי HD MKV לקובץ שיוכל לרוץ חלק על מחשב eeePC 1005P. אין לי עניין ב OC (לא מתנגד לאפשרות אבל לא באמת מתכנן על זה) חוץ מהרצון בסדרה Z עבור צ'יפ האינטגרציה בין כ.מסך לזה של המעבד אני זקוק רק ל PCI אחד עבור כרטיס קול (X-Fi Gamer) ושיתמוך ב USB3 ו SATA3 . יספיקו לי 2 חריצי זיכרון - לא מתכוון לשדרג את המערכת ומעוניין שהיא תסחוב לשלוש שנים הבאות (לפחות) ההתלבטות שלי היא תוספת המחיר המשמעותית, כ 250 ש"ח , עבור לוח-אם הכי פשוט מסדרה Z ביחס סדרה H61 שדי מספיקה מכל שאר הבחינות. המסך הוא 21.5' ככה שלא יזיק לי עוד כח עיבוד לרזולוציות גבוהות. 1. כמה משמע…

• 3 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.