עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. איזה דגם ועל איזה צ'יפסט?

• 12 תגובות
    • 957 צפיות
  2. רציתי לדעת עד כמה אפשר לשדרג לוח מסידרת P45, לכן אני רוצה לדעת איזה מעבד אחרון לפי מפת הדרכים של אינטל יכול עוד לעבוד על הלוח שתומך בתדר MHZ 1600

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  3. סתם מעניין אותי לדעת מה המעבד החזק ביותר מהסדרה הזאת. האם זה QUAD או ש-DUO?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by Shay17,

מהו המעבד החזק ביותר המתאים ל-Socket זה?

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  5. Started by amir77a,

יש לי מחשב עם לוח אם של MSI Neo2 (שהיה להיט אדיר לפני כמה שנים). המעבד שלי הוא פנטיום 4 2.4GHz. המחשב כיום הפך ל-HTPC ואני רוצה לחפש מעבד משומש חדש יותר. מהו המעבד החזק ביותר המתאים ל-Socket זה? תודה.

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. ואם אפשר קישור לקנות אותו ושינצל HD6850 OC של MSI בצורה הטובה ביותר תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. צריך להתאים ללוח אם Ga 770ud3

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  8. לא חשוב AMD או INTEL

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  9. לפי מה שראיתי מבחינת נתונים המעבד i7-2600 נראה כי הוא פחות חזק מ -990X ואם אינני טועה ה990X איננו מסדרת המעבדים החדשה מהו המעבד החזק ביותר כיום למשתמש הביתי שאין לו בעיית תקציב והאם באמת אני צודק כפי שרשמתי למעלה אשמח לתגובות

10. חבר שלי קונה מחשב חדש אני רוצה לדעת מה המעבד הכי טוב שקיים עד היום

11. במחשב של אחי יש לוח אם ישן של Gigabyte GA-K8VM800M אני רוצה להחליף לו ת'מעבד למשהו יותר מהיר כרגע יש לו AMD 64 2800 יש משהו יותר מהיר מזה ? יש כפולי ליבה ללוח אם הזה ?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  12. אני רוצה לקנות מחשב חדש, כשהדבר הכי חשוב זה שיפור הביצועים בקופילציות של Webpack, למי שמכיר. לא הצלחתי למצוא מידע משמעותי בנושא. עושה רושם שRyzen 7 טוב בהרבה מהמתחרים של אינטל באותו מחיר כשמדובר בmultithreading , אבל לא מי יודע מה כשמדובר בsingle thread. מכיוון שאיני בקיא בקונפיגורציות של webpack, אני לא יודע מה רלוונטי לגבי. יש רעיון?

13. לתרד זה אין שום מטרה אלא הדיון עצמו בלבד הוא המטרה. בשנתיים האחרונות אנחנו עדים לאין ספור מעבדים חדשים כתוצאה ממלחמת הענקים AMD וINTEL ,INTEL עובדת תוך כדי הזרמת כספים רבים לייצור ופיתוח בעודה מנסה לדחוק את AMD מאחור ,AMD אינה נכנעת ומנסה להשיג עליונות תוך כדי הצגת טכנולוגיות וייעול המבנה של המעבד. כתוצאה מכל זאת אנו זוכים לדגמים רבים של מעבדים ולשפור ניכר בתכונות המעבד. בתרד זה עליכם להכתיר את המעבד שבעינכם הוא הכי טוב מבחינת יחס ביצועים מחיר. צרפו להודעתכם תרשימים וגרפים וכל מה שתרצו. בסוף התרד אני יכתיר את המעבד הזוכה בהתאם לתגובות במידה ויהיו מספר מעבדים שלא ניכר ההבדל בינהם נבצע עליהם סקר. התחרות מתחילה......INTEL VS AMD.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. AMD?? INTEL?? ומה שמו? תודה מראשש~

• 40 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי, אני עומד לקנות מחשב בקרוב... השלב הראשון שלי הוא להחליט האם המחשב יהיה מבוסס AMD או INTEL אני לא כ"כ מעודכן בחומרה הנוכחית בשוק, ראיתי שיש הרבה רעש סביב ה Q6600 אבל.... השאלה שלי היא מהו המעבד בעל היחס הטוב ביותר של ביצועים\מחיר כיום? האם זה אכן ה Q6600 ? המחשב יהיה למטרת משחקים בעיקר. תודה ולילה טוב!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שאלת תם: מהו המעבד המתקדם ביותר ש-8RDA+ יכול להריץ? (סדרת Socket A) מהו המעבד האחרון בסדרה? (הבנתי שסדרת המעבדים החדשה מותאמת לסוקט אחר = לא מתאים ללוח) תודה.

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  17. שלום, המחשב בחלקו בן 6 שנים, משמש בעיקר למשחקים. על הלוח כרגע E8400 3GHZ, וכרטיס מסך 7850HD, ספק 610W. שקלתי האם להוסיף כרטיס נוסף לCF או לרכוש חדש כמו ה 290X, אך נאמר לי שהCPU יוצר צוואר בקבוק. לכן אשמח לשמוע על CPU חלופי מתקדם יותר שיוכל לשבת על אותה תושבתת וישמש לאותם שימושים (בעיקר משחקים). תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מהו המעבד התקציבי הזול ביותר ,שאינו מהווה צוואר בקבוק בניצול מלא של x1950pro ? בהנחה שמדובר בכרטיס x1950pro 512mb 1024mb זיכרון ram

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  19. ?Sempron 2800+ (Socket AM2)? ?Sempron 3000+ (Socket AM2) ?Athlon64 3000+ (S-754 ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? ?Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO? ?Athlon64 3000+ (Socket AM2)? ?Athlon64 3200+ (Socket AM2 ?Athlon64 3500+ (Socket AM2 ?Athlon64 3800+ (Socket AM2 ?Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE? ואל תגידו לי לחפש בחנויות כי אני לא כ"כ מבדיל בין כפולי ליבה לבין חד ליבה...... ואיך מבדילים.?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת עד איזה מתח אפשר להביא למעבד AMD ATHLON XP בלי קשר לטמפרטורה... מה המתח שלא גורם לו נזק ??

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אהלן אני עושה אוברקלוק וכרגע המעבד על 1.5 וולט בבאס של 438 (יציב). המעבד הגיע גם לבאס של 455 אבל לא יציב. אני מפחד להוסיף לו מעבר לזה כי המתח המקורי הוא 1.35 וולט וזה כבר העלאה די מכובדת. מהו המתח אותו אסור בתכלית האיסור לעבור? המפרט בצד תודה

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  22. Started by nemesisx2,

אהלן חברה, יש לי מעבד AMD ATHLON64 3200, רציתי לדעת מהו המתח האידיאלי בשבילו כדי שהוא יעבוד "פיקס". וגם רציתי לדעת אם יותר מידי או פחות מידי מתח פוגע במעבד. תודה

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by SloOmPer,

תגידו יש לי שאלה, מהו המתח של הזכרונות האלה: Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=10 אמרו לי שהמתח שלהם הוא 1.8V, אבל שדיברתי עם המוכר, הוא היה נחוש בדעתו כי הזכרונות האלה אכן מתחילים מ 1.8V, אבל יכולים להגיע ל2.1V. כמו כן הוא אמר שכול זכרונות GEIL מגיעים למתח 1.9V לפחות. אז השאלה שלי היא האם בטוח שהמתח של הזכרונות האלה לא עובר את 1.8V? משום שהלוח אם שלי לא תומך בזכרונות מעבר ל1.8V. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by Smooouken!,

אהלן מהו הצ'יפסט הטוב/מתקדם/מומלץ ביותר עבור מעבדי AMD ולאילו מעבדי AMD הוא מתאים? בסס, נמק הדגם וכו'...

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by or_cool,

ומה מיוחד בו תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.