עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gk,

שלום מחר אני מזמין מחשב המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט סרטים מוזיקה ועובדה משרדית אני צריך להחליט על המעבד המחשב יורכב מ לוח של אינטל 945 זכרון ddr2 667 עכשיו על מה שאני מתלבט נורא וצריך את עזרתכם האדיבה האם לקחת מעבד 3 גיגה עם באס של 800 mh"z? או לקחת את המעבד 805 שהוא הבאס שלו 533? (וא נקודה לציון אני לא מעונין לעשות אובר קלוק כלשהו למעבד) כמה זה חשוב הבאס של המעבד?? איפה שני רוצה לקנות אמרו לי שהעדיף לקחת מעבד עם bus 800 ושגם ככה אין עדין שימוש לכפול ליבה (ועוד הערה אין לי תקציב לקנות את ה820 )

• 8 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by T-Flash,

בשבוע האחרון ראינו תוצאות בבנצ'מארקים של המעבד Core E6600 שהופיע אצל הOcer הסיני VictorWang. המערכת שבה בודק המעבד, רחוקה מלהיות מושלמת... היו הרבה אי תאימות בין הרכיבים. היום, המעבד X2 4600+ AM2 הופיע אצל ויקטור. בבדיקות, הוא השתמש עם זיכרונות DDR2 667MHZ ולוח אם היה בעל כמה באגים ב BIOS... ומעבד ממוהר עד 2.7GHZ... התוצאות: * pi_1m=39.8sec (conroe 2.4G=21.25sec) * PCMark05 cputest=5510 (conroe 2.4G=6101) * 3DMark03 cputest=1073 (conroe 2.4G=1413) * 3DMark05 cputest=5582 (conroe 2.4G=8320) * ScienMark2.0=1454 (conroe 2.4G=1310) * pi_fast=46.03/58.44 (conroe 2.4G=32.55/40.41) * sisoft alu=24220/11022 * sisoft multi=51287/55489 * sisoft m…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by zoshi,

שלום לחברי הפורום, גיליתי ברשותי 2 מעבדי פנטיום 4 סוקט 478 זהים. כמובן שמייד עלה במוחי הרעיון להרכיב מערכת כפולת CPU אולם לא הצלחתי למצוא מידע לגבי לוחות בקונפיגורציה מתאימה (סוקט 478 כפול). מישהו מכיר דגמים ספציפים שיכולים להתאים? כמובן שאני מחפש לוח איכותי ולא איזה היבריד כושל. תודה, -Z-

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by a-r,

עיסוי רפואי ומפנק ממטפל שרירי וחטוב עם ניסיון רב.מציע מהלב טיפולים יעילים ואיכותים נגד בעיות ולכיף.מסיבות רווקות וכל אירוע פרטי באווירה נעימה ודיסקרטיות.עיסוי ארוטי לנשים וזוגות.ניתן לקבל שירות גם בבית הלקוח באיזור חיפה,קריות והסביבה עם ציוד מקצועי.כולל שישי-שבת וחגים.מחיר גמיש.לפנות לאנדרי בטל:05x-xxx-xxxx עריכה: הורדתי את המספר. אין דבר כזה פירסום חינם

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by AtR,

חשבתי שאולי זה יעניין אתכם... כפי שאתה יודעים אינטל השיקה לא מזמן מעבד כפול ליבה חדש, כמובן שבתוצרת של 65NN בשם 965 המעבד רץ בתדר של 3.6GHZ בסטוק , מחיר לא מצאתי אבל אני מניח שהוא יעלה בערך 1150$ אחד מפורום XS הניח את ידיו על אחד כזה והריץ את הכל על המפרט הבא: MB: P5WDG2-WS CPU: Intel 965XE ES Ram: Cosair DDR2 800 1GBX2 VGA: 7800GTX 512MB 650/1850 כאן תוכלו לראות את כל השאר ולהתרשם: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95529 התוצאה של 3DMARK2006 במיוחד הרשימה אותי!

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by xgamer,

שלום לכם. התקנתי לפני כמה ימים לוח אם של ASROCK (דגם במפרט). עכשיו המעבד מזוהה כ AXP 2200, במסך הראשון שמדליקים תמחשב, וגם בכל מני תוכנות. לדוגמא ב CPUZ. ממה יכולה לנבוע הבעיה? לפי ה MHZ אני מבין שזה תואם ל AXP 2500 (או שלא?) המעבד הוא בוודאות 2500, אז זה קשור לעידכון של הביוס? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 30 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by xgamer,

שלום... יש לי מעבד אינטל 2.4 / 533MHZ. עקב כך שהלך לו הלוח חשבתי על הלוח הבא: P4S800D-X http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&model=407&modelmenu=1 יש לוח טוב יותר שאפשר להביא בתקציב של 400 שקל? כמו כן איזה זיכרון מומלץ? אני מתכוון לקחת 512. כדאי לקחת 2*256 עכשיו ובעתיד לשים עוד זוג כאלה? כדי לנצל את הדואל? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 703 צפיות
  8. קבלו את מפלצת האוברקלוק בפעולה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95483

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום אני מעוניין לרכוש לוח אם מסוג Asus P5LD2 אך נתקלתי במספר סוגים: P5LD2 P5LD2-VM P5LD2-V P5LD2 SE P5LD2 Deluxe --------------------------------------------------- כל הסוגים מפורטים בלינק הבא באתר הבית של ASUS. http://www.asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=P5LD2 מה ההבדלים בניהם ובסופו ש דבר מה לרכוש? אני רוכש DUAL CORE 3. כרטיס מסך 7600 GT. 1 GIGA זכרון 200 HD...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני רוצה לקנות זכרונות TCCD , בלבד! עם אחד מן התזמונים האלה: 2-2-2 2-3-2 2-3-3 לא משהו אחר, כמובן כמו שציינתי 512x2 , לא של איזה חברה גנרית וזהו אני חושב... יש למישהו חנות שמוכרת את מה שאני מחפש..?

• 138 תגובות
    • 10.1k צפיות
  11. אז ככה,אני משאיר את המחשב פתוח בלילה בד"כ,הבנתי שהCool N' Quiet אמור להפחית את מידת הרעש שמחשב מייצר. לא מצאתי את האופציה הזאת בביוס ולא בדרייברים של Amd . אז שתי שאלות. 1.שווה בכלל להפעיל את זה,זה עוזר במשהו,אם זה מתעסק עם הקלוקים זה לא מסכון? 2.איך מפעילים את זה? תודה

• 10 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by yotam.m,

הלוח הנ"ל תומך RDRAM. בביוס של הלוח יש כותרת שנקראת extended options אבל אי אפשר להיכנס אליה. אני יודע שבלוחות של אינטל האוברקלוק מבוטל ובכלל לא קיים האם יש דרך להגיע לאפשרויות האלו ולפחות לגעת בהגדרות של הזכרונות? נ.ב בחוברת של הלוח בנושא הג'מפרים לא קיים שום דבר שמדברת על הגדרות מורחבות אבל ההגדרה הזאת קיימת וכמעט בטוח שיש דרך לפתוח אותה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Adielion,

יש מצב להשיג כפול ליבה בסוקט הנ"ל? אני אישית לא מאמין בגלל הDDR הרגיל ,

• 14 תגובות
    • 709 צפיות
  14. שלום לכולם. הגיע הזמן לשדרג לוח+מעבד+זיכרון. המטרה העיקרית שלי היא לקנות לוח אם טוב וחדש שיחזיק מעמד זמן רב ויהיה מתאים לשדרוגים עתידיים של מעבד וזיכרון, לא רוצה לחסוך כאן (כמובן שלא צריך גם להגזים). כמו כן, מעוניין OnBoard בכרטיס מסך (אני לא גיימר אבל קצת משחק ורואה סרטים), כרטיס קול, כרטיס רשת ותמיכה ב-RAID. מבחינת מעבד, כמעט כל דבר יספק אותי עכשיו (אני משדרג מ-Pentium III). פה אני רוצה לחסוך קצת ולקנות מעבד בסיסי, אולי עוד איזה שנה שנתיים אוכל להשקיע במעבד רציני יותר (לכן חשוב שללוח תהיה תאימות עתידית גבוהה). לגבי הזיכרון, אני רוצה לקנות כמות נמוכה (1GB) אבל איכות טובה. כך כשארצה לשדרג אוכל להוסיף זיכרון ולא להחליף את הישן. או שאולי כדאי לקנות הרבה זיכרון זול ואם ארצה …

• 39 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ולרי88,

תנו לי את שתי המוצרים האלה הכי טובים שאפשר בשביל משחקים למה אני גיימר ..! ואת העלות כמובן!!

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אוקיי, ממה שהבנתי אנחנו נמצאים בתקופת ביניים בה כולם מחכים ליציאת הConroe וזה לא הזמן הכי טוב לקנות בו מחשב.(לא שיש זמן טוב כי תמיד יוצאים דברים חדשים) האם יצאו מעבדי Conroe בסביבות מחיר ה-1000 שקל + - ? ואם כן ,האם הם יהיו הרבה יותר טובים מה 805 D? האם כדאי באמת לחכות כמה חודשים( עוד כמה זמן הוא יוצא? :s05:) או שעדיף שאני אקנה את ה 805 D בראש שקט?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by poltergeits,

אצלי הוא על 166 השאלה שלי היא האם אני יכול להפעיל אותו על 200 (כבמובן בדואל) ללא אובר קלולק ?

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  18. Started by אבי11,

יש לי לוח אם ישן פנטיום3 מתוצרת procomp דגם B680/683 אני מחפש את הקובץ לעדכן לו את הביוב.חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי. ישנה הפניה לאתר היצרן ולהורדת הקובץ אבל היא כבר לא פועלת. אולי יש למישהו רעיון / מידע איך ניתן להשיג ולעדכן. אודה לכל עצה. כמו כן אם יש למישהו לוח אם פנטיום 3 שרוצה למכור (סלוט1 או 370) נא צרו איתי קשר.

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  19. Started by אבי11,

אני חושב לרכוש מעבד ולוח אם חדשים פנטיום 4. במה (אם בכלל) עדיף מעבד 775 על מעבד 478 אני מדבר על מעבד במהירות 2.66g fsb 533 תשובות רציניות בבקשה

• 10 תגובות
    • 685 צפיות
  20. שאלה שמציקה לי קבר הרבה זמן באמת יותר שווה לשים על המחשב שלך בבית. פעם זה הייה ממש ברור אינטל אבל עכישו זה ממש לא ברור. הייתי רוצה לדעת בשורה התחתונה מה יותר כדאי, יותר טוב, מיבן שני החברות האלה???

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  21. Started by vToMy,

מה שהכותרת אומרת, עם PCI-E x16, USB2 ו-SATA II (אם אין סאטה2 אז 1, ואם אפשר אז חיבורי PCI-E x1) אה, ועם כרטיס קול ורשת ONBOARD.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by lmlm,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2734

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  23. Started by Nemesis,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2736&p=1 לא מאוד מקיפה, ומדידת הפריימרייט במשחקים נעשתה ברזולוציה נמוכה מדי לטעמי אבל עדיין מדגים מצויין למה מקומם של חדי הליבה בפח. עריכה: אגב, מה שמאוד מפתיע הוא צריכה ההספק הגבוהה יותר מאשר המעבדים המהירים יותר.

• 14 תגובות
    • 995 צפיות
  24. Started by Asafmaruani,

המעבד שלי מסוג 2.4 גיגה אינטל עובד ב- 533 מגה הלוח אם שלי הלך. מצאתי לוח שתומך ב- 400 מגה. איך זה ישפיע על המהירות והאם מותר לי להשתמש בו? האם זה יאיט את מהירות המעבד (לכמה) או על מה זה עוד יכול להשפיע? יש לי4 זיכרונות במהירות של 800 מגה.

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  25. יש לי מעבד 2.4 גיגה של אינטל והלוח שלי נידפק. המעבד שלי עובד בתדר של 533 מגה ומצאתי לוח שהוא תומך ב- 400 מגה. אני יכול להשתמש בו? במה זה יפגע לי , ואם במהירות אז איזה מהירות המעבד שלי יהפוך להיות?

• 5 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.