עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by daniel1994,

אז ככה אני צריך עזרה: הכרטיס הנוכחי nvidia geforce fx 5200 הדרישות שלי: פרו פיפא 2008 NBA מנג'ר סרטים וסדרות ולא חובה GTA זה הדרישות שלי. לאחרונה ניסיתי לשחק בפרו ולא פעל לי בגלל הכרטיס מסך וגם הזכרון שאותו אני אשדרג. עכשיו השאלה מאיפה לקנות ומה לקנות החנות הקרובה והיחידה שהוא שאני מכיר היא אייבורי ככה שתמליצו מאיפה לקנות ומה לקנות ד''א אני גר בבת ים. ובזיכרון: עד איזה שנה יעבדו משחקים של 1 ג'יגה ואיזה 2 ג'יגה. ושאלה אחרונה: בשביל שאני אוכל לשחק במשחקים הללו אני אצטרך גם מעבד ולוח אם חדש?

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  2. Started by h0e,

שלום רב, כרגע ברשותי זכרון DDR שרץ ב 166MHz: 2.0-3-3-7 וב 200MHz: 2.5-3-3-8 (אני מריץ אותו ב200, רק רציתי לתת את כל המידע שיש לי לגביו) אני רוצה לקנות עוד זכרון למחשב אשר רשום כ 400MHz: 3-4-4-8 אני מניח שההשוואה היא ל 200MHz בזכרון הנוכחי שלי וההכפלה זה צורת ביטוי שונה של טכנולוגית ה DDR (תקנו אותי אם אני טועה) אני לא מעוניין לעשות OC, מה בדיוק יקרה כאשר אני אחבר את שתי הזכרונות האלה למחשב ביחד? ממה שאני מבין כל הזכרונות ירוצו בצורה המושתפת המהירה ביותר שהיא תהיה 3.0, אך האם זה יתבצע אוטומטית או שאני אצטרך לבצע שינויים? בנוסף עד כמה שאני מבין ההשפעה של מהירות הזכרון על המהירות הכללית של המחשב היא מינימלית ולהשקיע עוד 300 שקל בזכרון חדש של 2.5 הוא לא דבר כדאי (במידה והכל י…

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  3. המעבד שלי הוא p 4 2.4 ghz עכשיו הייתי מעוניין לדעת באיזה סידרה מדובר, כי אני כל הזמן רואה אנשים שרושמים אות ליד המהירות... עכשיו השאלה שלי היא כזו, מה ההבדל בין האותיות וכיצד ניתן לזהות באיזו אות מדובר המעבד שלי?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  4. היי לכולם! אני מתקשה בבחירה של לוח אם בין שלושת הלוחות הבאים: 1. ASUS P5B Deluxe 2. GIGABYTE GA-965P-DS4 3. GIGABYTE GA-965P-DQ6 אני משתמש ב-OC

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  5. ה-4V מגומפר, הזכרונות על 2.7, מסוכן למשמו של הלוח שאחראי על הוולטים? DFI NF4 LP UT

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  6. שלום . אני רוצה לדעת : איך אני ידע שהלוח שאני יקנה יתאים למארז .. יש משהוא ATM / MIDI-ATX / K7 /P4 משהוא כזה?

7. Started by yotam.m,

יש לי בעיה די רצינית עם Athlon 3000 בסוקט 939, הטמפ' שלו מגיע ל-100 מעלות ללא שום מאמץ והמחשב נכבה. הדבר קורה בביוס שכן אין לי שום אפשרות להתקין מערכת הפעלה מכיוון שהמחשב נופל ברגע שהטמפ' עולה. על המעבד מותקן גוף קירור סטנדרטי נקי מאבק כמובן עם מאוורר של Glacialtech ב-2400RPM. ניסיתי גם למזג את החדר כמה שאפשר בעזרת מזגן וכן להצמיד לו מאוורר ישירות לתוך המארז, לא משנה באיזה סיטואציה הטמפ' מטפסת ומגיעה לכ-100 מעלות והמחשב מכבה את עצמו. המעבד הוא Athlon 3000 כמו שציינתי עם ה-A8V של ASUS.. רעיונות? הצעות? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  8. רוצה לקנות לוח אם שיתחבר ככל הנראה ל- i5-9600K וזוג כרטיסי מסך ולכן יש צורך גם בתמיכה ב- SLI לשני כרטיסים לפחות. שימוש עיקרי - אוברקלוק כבד למעבד, זיכרונות ולכרטיסי המסך, פחות דגש על המעבד ויותר על הזיכרונות וכרטיסי המסך. תקציב עד 800 ש"ח. הכיוון כרגע הוא זה: https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Z390-PHANTOM-GAMING-6 אשמח להמלצות נוספות. תודה מראש.

9. Started by R@mi,

שלום, אני קונה מפרט חודש הזה ואני מעוניין לעשות OC למעבד מ 1.8ל 3.0 עכשיו זכרונות ולוח אם זה דבר חשוב מאד אני קונה את הזכרונות האלו ואת הלוח הזה (מצויין בתמונה האם הזכרונות יגבילו אותי ? תודה..

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מה יותר טוב מבחינת ביצועים במשחקים? מעבד Q6600 stepping go זכרונות 2GB לבין מעבד E4400 וזכרונות 4GB? (בערך 300 ש"ח הבדל במחיר)

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by sxs,

בזמן הקרוב אני עשוי לקנות מעבד+לוח+זיכרון חדשים ואני מעוניין בסוקט הכי חדש שייחזיק להרבה זמן(והחלפת מעבד בעתיד) עדיין לא החלטתי אם זה יהיה AMD או אינטל socket 939 זה האחרון של AMD... האם מתוכנן לצאת סוקט חדש בקרוב או שסוקט זה ישמש לשנה שנתיים הקרובים לפחות כמו שהיה עם ה Socket A עד עכשיו? ואותה שאלה לגבי אינטל האם LGA 775 החדש הולך לשמש להרבה זמן כמו Socket 478 הוותיק או שמתוככנן לצאת אחר בחצי שנה הקרובה? ושאלה קצת סוטה מהנושא... יש לי כיום כרטיס מסך AGP... במידה ואני אקנה לוח בעל חריצי PCI Express בלבד, אני אוכל להשתמש מכרטיס ה AGP שלי? (ע"י מתאם למשל) או שאני יהיה חייב לקנות לוח בעל חריץ AGP? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by moshel7,

ש לום לכולם! אני מחליף את המעבד הקיים amd 4000+x2 ואני מיתלבט בין ה-amd 5200 x2 dual-core השימוש הוא למישחקים האים יש הבדל משמעותי בביצועים הפער במחיר לא משמעותי כל-כך 150 ש"ח (600+750 ל 5200)

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by a-gold,

לפי התמונה יש לי זכרונות sdram או ddr ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 490 צפיות
  14. Started by huhxd,

שלום לכולם, אני עומד להזמין מחשב בימים הקרובים ויש לי שאלה. הכרטיס מסך שהולך להיות לי הוא 8800GTS אשר תומך ב DDR3. השאלה שלי היא אם אני יקח את הלוח אם הבא: GA-P35C-S3 אשר תומך גם ב DDR2 וגם DDR3 הכרטיס יעבוד בצורה טובה יותר? מבלוח אם אשר תומך אך ורק ב DDR2? או שיעבוד אותו דבר וההבדל היחידי הוא הזכרונות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  15. הסדרה החדשה של לוחות האם של GIGABYTE הלוחות משתמשים בטכנולוגיה ULTRA DURABLE 3 שנועדה לשפר את ביצועי הOC על ידי קירור טוב יותר של הלוח ועוד שיפורים מאוד חיוניים הסבר על הטכנולוגיה באנגלית http://www.gigabyte.com.tw/FileList/WebPage/mb_080924_ud3/data/tech_080924_ud3_ultra-cool.htm הסבר על הטכנולוגיה בעברית (לא הכי ברור אבל מספיק להבין את הדברים החשובים) http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.gigabyte.com.tw%2FFileList%2FWebPage%2Fmb_080924_ud3%2Fdata%2Ftech_080924_ud3_ultra-cool.htm&hl=iw&ie=UTF-8&sl=en&tl=iw קצת תמונות process by intel,E8500 cooled by LN2 and just -50, yup tested fsb no need too cold, i keep this mobo original, …

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by S_pitts,

אני לא בטוח שזה הפורום לפרסם אם לא אז תעבירו הבעיה היא ככה יש לי מחשב פנטיום 3 1.1 גיגהרץ עם לוח אם אסוס TUCL2-C אני חושב שיש לי בעיה עם המתחים השונים של המחשב אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי שהמתחים לא ממש מתאימים למעבד פנטיום 3 טואלטין למשל המתח של ה CORE הוא 1.536 וולט במקום 1.475 כמו שהוא צריך להיות אבל זה הרבה פחות מדאיג בניגוד למתח של ה 12 וולט שהוא נמוך יותר ממה שהוא צריך להיות לא גבוה יותר (בקשר למתח של הליבה של המעבד נראה שהוא עובד בטמפ' רגילה והוא מכוון למתח נכון בביוס) עכשיו למה אני שואל את זה?? בגלל שהכרטיס מסך(Geforce 2 mx 200) שלי עושה לי בעיות כל פעם שאני מריץ משחק מחשב אחרי כמה זמן או שיש לי מסך כחול של ווינדוס אקס פי שרשום בו Nonpage fault או משהו כזה או …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום, איך הזכרונות של סמסונק DDR400 PC3200 CL2.5 בהשוואה לחברות כמו TWINMOS ו-GEIL ? (אני מעוניין לרכוש שני סטיקים של 1GB) מבחינת OC וביצועים כלליים... תודה,

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, אני כרגע עובד עם סט של 1GBX2 של זיכרון OCZ Titanium 800mhz ddr2 שעובדים לי במתח של 2.23V בclock של 888 עכשוו אני מעוניין לשדרג ל-4GB אבל הבעיה שאני לא מוצא בחנויות זיכרון כזה בסט של 1GBX2 ואני מפחד שזיכרון אחר לא יתמוך בClock ובמתח . מישהו בבקשה יכול ללהמליץ לי על זיכרון שיכול להחזיק במתח וclock שיש לי ? תודה רבה לכל מי שיוכל ללעזור אני די מתוסכל מכל העניין הזה =\

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  19. לא רק G-Sync ו-Optimus - למפתחת השבבים הירוקה יש עוד כמה פרוייקטים מסקרנים שיוכלו לשדרג את הביצועים המתקבלים מכרטיסי מסך בתצוגת Max-Q לכתבה

20. מה יקרה אם נחבר ללוח שתומך דואל צ'אנל (צ'יפסט P67 או Z68... לא ממש רלוונטי לשאלה) 3 סטיקים של זכרונות (מאותו סוג וגודל כמובן)? האם זה יהיה אפקטיווי? האם יהיה שימוש בדואל צ'אנל?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by aviv00,

https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103341&search=4000+cl18 הוא זול מאוד יחסית למפרט שלו

22. Started by יניב קופר,

תמיד חששתי שלוח שלא 965 לא יעבוד כמו שצריך מעבדים החדשים של אינטל CORE 2 DOU http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=372369 תקציב 600 שקל של asus בלבד

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  23. אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד כי הסטוק לא מספיק לאוברקלוק .. ורציתי לקנות או את ה TT הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1856&CatCode=414 או את של זלמן הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia ואני לא ידוע איך מחברים אותם במקום הקירור הנוכחי .. אמרו לי שזה קשור לתושבת בלוח אם ואני לא ידוע איך קוראים לה .. אם אתם רוצים את הדגם של הקירור שיש לי עכשיו זה : intel e5200 Box Cooler master X dream 4 p775 ואמרו לי שזה תושבת LGA 775

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by dRoyal,

יש לי המון בעיות עם המחשב, זה מתחיל מזה שלפעמים המסך לא מקבל שום מידע מהכרטיס מסך, כלומר הכרטיס מסך לא פועל וצריך להפעיל את המחשב כמה פעמים מחדש עד שהוא מתחיל את הכרטיס כמו שצריך. לפעמים גם המחשב בכלל לא עולה, כלומר הכפתור של ההפעלה פועל כמו אוטו שלא מתניע, האורות נדלקים לחצי שנייה ואז הוא חוזר להיות מכובה. בנוסף גם שום כונן דיסקטים לא עובד, גם כאלו שעובדים במחשבים אחרים. החלפתי ספק, ככה שזאת לא הבעיה. לדעתי הבעיה היא בלוח אם, אם יש לכם רעיונות נוספים אשמח לשמוע. עכשיו אם אני רוצה להחליף את הלוח אם, אני מחפש לוח אם חדש מתאים. יש לי מעבד PENTIUM 2.8PRESSCOT (1024 CACHE) מארז thermaltake armor full tower מערכת קירור thermaltake bigwater 12cm liquid cooling system 4X512MB Ki…

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  25. Started by avieini,

שלום לכולם! העניין הוא כזה: לחבר שלי יש לוח מסוג: ASUSTek Computer INC. P4V533-MX שאלתי היא כזו : באיזה זכרונות תומך הלוח הזה? DDR1 או DDR2 ? והאם הוא תומך בכרטיסי pci-e או רק בכרטיסי agp? תודה רבה לעונים !

• 3 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.