מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין הדגמים: Corsair 6GB 3x2GB 1600MHZ CL8 - Kingston DDR3 2x2GB 4GB HyperX 2000MHZ CL8 אני מבין שיש כאן את עניין ה TRIPPLE CHANNEL... מכאן ההתלבטות... וגם מבחינת תאימות לא ממש מצאתי התאמה 100%: Gigabyte GA-X58A-UD7. תודה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח עוב יציב לבנתיים . עם A-DATA VITESA 512X2 ולאחר ניסיון אחד הלוח עובד בדואל צ'אנל וב T1 לא ניסיתי את הג'יגה בייט אבל הלוח לא רע בכלל ובהתחשב במחיר - אחל'ה אשמח לענות על שאלות אם מישהו מעוניין
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, מפרט המחשב הנוכחי שלי הוא: AMD Athlon XP 2000+ Radeon 9800 Pro AGPx8 512 DDR 333 Epox 8k9a2 MOBO הבעיה שלי היא כזו: אני מעוניין לשדרג קצת את המחשב, ולא להוציא על זה יותר מדי כסף. שקלתי לקנות את המעבד Athlon XP 3000+, אבל החלטתי שזה לא משתלם כיוון שמחירו זהה למחיר המעבד החדיש יותר Athlon 64 3000 וחבל להוציא הרבה כסף על חומרה שלא תחזיק מעמד עוד זמן רב. מצד שני, על מנת להחליף למעבד 64 ביט עליי להחליף גם את לוח האם. שקלתי לעשות זאת, אך גיליתי שלוחות האם החדשים מגיעים עם יציאת PCIE ולא AGP. נכון שאני עדיין יכול לקנות לוח עם יציאת AGP, אבל זה אומר שבעתיד לא אוכל לשדרג לכרטיסי מסך חדישים שככל הנראה יגיעו רק ביציאות PCIE. נכון לעכשיו אני מרוצה מה-9800 פרו שלי, ואין לי שום …
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
האם זה כולל המהרה של הבאס ל1333 או רק תאימות למעבד אך באותו באס של הלוח ? ? ?
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
בעדכון ביוס בחברות כמו ASUS יש רשימה של עדכונים מהעדכון הישן ביותר לחדש ביותר שמתקנים באגים וכו.. השאלה שלי האים אני מתחיל לעדכן את הביוס אחד אחד מהישן לחדש?, כי הרי התיקון של הבאגים בעדכון הישן לא נמצא בחדש, או שאני מעדכן רק את החדש ביותר?, כי אים בחדש יש גם את העדכונים הישנים הקובץ היה מגיע לפחות למגביטים ספורים וזה לא המצב מה הדרך לעדכון נכון. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פער האבטחה במעבדים המודרניים מכל הסוגים זוכה לתיקון במערכת ההפעלה של מיקרוסופט, ובחינות שונות מרחבי הרשת מעידות על כך שברוב המקרים ניתן לנשום לרווחה ולהפסיק לחשוש ממערכת שתהפוך למקרטעת ואיטית לפתע לכתבה
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
- 2 followers
-
-
איפה אני יכול להוריד את הדיסק של הלוח הזה להתקנה בווינדוס 7 ? מה שקיבלתי עם הלוח מתאים ל XP ב 7 הוא לא עולה הגעתי לאתר של ASUS אבל שם לא מצאתי את הדיסק המלא רק דרייברים להורדה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
בלוח אם שהזמנתי של DFI יש לי רק 2 רגילים+PCI E. לא יודע למה, זה נשמע לי פתאום מעט מידי....
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
דגמי גיימינג ניידים ראשונים עם מעבדי דור ה-Renoir מבית אסוס ו-MSI מושקים רשמית - ומציבים תחרות חסרת תקדים עבור הדגמים העוצמתיים ביותר של אינטל בקטגוריה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
- 2 followers
-
-
המטרה שדרוג בעוד חצי שנה של ה C2D 4300 שלי. אני מתכוון למעבדים החדשים שרק יוצאים עכשיו - לכתבה: http://www.vr-zone.com/articles/Intel_Core_2_Extreme_QX9650_Review_-_45nm_Era_Begins/5368.html#Scene_1 קישור ללוח האם הנשאל עליו -- http://www.intel.com/products/motherboard/DG33BU/index.htm
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אין לי תקציב מוגדר אבל גם אני לא רוצה יותר מדי להיסחף נגיד בסביבות ה1000? לגיימינג אני מרחרח לבדיקת כדאיות
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
א) הNFORCE 3 250GB מה זה אומר ה250 האלו ?! ב) מה זה FIREWIRE? ג) מה זה 1394 ? תודה רבה רבה
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
חברים אולי משהו יודע האם הלוח MSI K8N Neo2 Platinum תומך בכפול ליבה?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כן כן .. יש עוד כאלה .. אני צריך לוח כזה .. שתומך גם ב RDRAM המקורי שלי הוא אינטל אבל הזונות האלה נעלו אותו בכל דרך אפשרית שאני לא אוכל לעשות OC .. אם למישהו יש הצעה ללוח ויודע איפה אפשר להשיג את זה באזור ירושלים אני אשמח מאוד ..
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
גלשתי לי באתר של ג'יגה בייט וראיתי חיבור חדש (בשבילי) שהוא קטן יותר מPCI! בקובץ המצורף הוא מסומן במלבן אדום. אני רוצה לדעת הכל על החיבור הזה: אלו כרטיסים קיימים בשבילו היום, מתי צפוי להחליף את הPCI (אם בכלל), איך נקרא וכל מידע אחר. תודה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 453 צפיות
-
-
http://www.silentpcreview.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=42&page=1 קניתי כזאת קופסא ב IKEA וכבר פירקתי תמחשב רק שאלה נכון בין הלוח אם לבין הפלסטיק לשים איזה מבודד..@!#? איזה ?! חשבתי את הנילון האנטי סטטי שמקבלים עם חלקים של המחשב או את הספוג הזה שמקבלים עם הלוח אם.. תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
האם יש AMD בתושבת 939 בדירוג 3000+ אשר אינו מסוג ווניס? אני אמור אולי לקבל כזה מעבד אך אני רוצה שיהיה בו סט הפקודות SSE3 שיש רק ב ווניס ומעלה.
-
- 3 תגובות
- 442 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה מיועד רק לגלישה באינטרנט, ועבודה עם תוכנת פוטושופ. לא מעניין אותי סרטים, מוזיקה ומשחקים. השאלה היא האם צריך כרטיס מסך מיוחד בשביל עבודה עם פוטושופ? במידה ולא, האם ניתן להסתפק בכרטיס מסך מובנה על לוח האם? ואיך בכלל אני יודע אם בלוח האם שאני מעוניין בו (כנראה של ג'יגה-בייט או אסוס) כרטיס מסך מובנה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כמה דברים, תן תקציב לכל המחשב. האם אתה מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש לוח למחשב סלוני, ראיתי שהלוח של asus ה p7 מתאים, לי כרגע יש לוח ישן p5w dh שיש לו הרבה פיצ'רים, האם ה p7 נחשב לטוב יותר, עשיר יותר, או אולי כדאי לרכוש לוח אחר למחשב הביתי ולהעביר את הלוח הישן לסלון
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש 16 גיגה ddr 3 שיתאימו ללוח אם שמופיע בכותרת. האם יש דגשים מסוימים שעלי לחפש עבור הלוח הזה? בנוסף אני מעוניין לדעת האם ישנו הבדל בתצורה של 8x2 או 4x4? זה משנה? משפיע על משהו..? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 970 שקל ו AMD Athlon 64 (3800+) - [AM2]- RETAIL 780 שקל .. כמה שאלות : 1) ההבדל הוא בעצם רק ה 1 מגה קאש הזה כןןן ? אבל מזה אומר בפועל תחלס ביצועים ....כמה הבדל זה ייתן בכלל ה 1 מגה קאש הזה ? 2) מה ההבדל בפועל בביצועים בין 3800 תושבת AM2 לבין הרגיל 939 ? (למי ש"תקוע" עם 939) 3) לאן אני יכול לשפר מה המקסימום שלי אם כרגע אני עם תושבת של 939 ומעבד 3200 AMD ? המקסימום שלי בעצם הוא AMD 5000 X 2 939 ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן היה לי בעיה הבאתי זיכרונות 667 היו לי 800MHZ עכשיו חבר הביא לי 2 סטיקים DDR2 667 2G רשום עליהם KINGSTON הם קצת קטנים יותר מהרגיל הפעלתי EVERST CPU-Z הם מזהים שזה KINGSTON איך אני יכול לדעת שזה KINGSTON מקורי?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את המחשב שלי (בפעם השנייה תוך 3 חודשים ;D) אני עובד בחנות מחשבים ככה שאני יכול להזדכות על החלקים ה"ישנים" ולשלם רק על ההפרש. אני מתכנן להתבסס על ה- E6400/6600, ואני רוצה לשדרג את הלוח ללוח של Gygabyte או Asus, עם 2X1GB, ותוספת דיסק של 250GB WD. (במקביל אני עובר למארז HEC מאוורר יותר עם ספק 500W של TT או Enermax). בקיצור, אני צריך את עזרתם בבחירת לוח טוב של Gygabyte/Asus עם צ'יפסט 965. לא מתוכנן OC בעתיד הקרוב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
ידוע לי שבמעבד Pentuim ישנם 32 קווי כתובת. כמה דפים בגודל של 16KB ניתן למקם בזכרון הפיזי ? ואם אפשר הסבר. ועוד משהו - נניח שאנחנו פונים לדף שכתובתו הלוגית היא 0F3A5h . מהי הכתובת הפיזית של נתון זה לאחר שהוקצה לדף זה מספר מסגרת d10 בזכרון הפיזי ? אם מישהו יכול לעזור אז אני יודה לו מאוד תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-