מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
מה שמקבלים ב KSP בקירור מעבדים של 939 יעבוד בסדר? ואם יש לכם המלצה על משהו יותר טוב בטווח של ה-1000 שקל מה 3200 X64.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי תא הלוח NF7-SL ושניי סטיקים של CORSAIR סמתי אותם ב DIMM1 ו בDIMM3 ככה אני זוכר שכתבו פה לעשות. איפה אני יכול לראות את זה מול העיניים שזה באמת עובד ב DUAL?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי חדש. יש לי כרגע מעבד AMD PHENOM II X4 920 ואני לא יודע לעשות OC למעבדי AMD אז אם מישהו יכול לעזור שיגיד. השאלה כרגע היא האם מעבד AMD PHENOM II X4 965 יתאים ללוח אם שלי שהוא Gigabyte ga-ma790gp-ds4h Socket:am2+ הסוקט של הלוח אם זה am2+ האם זה יתאים ? ואם מישהו יכול לעזור לי ב OC למעבד שלי כרגע מאוד יעזור כי אף אחד בפורום אוברקלוקינג לא עונה.
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי Windows XP 32bit וזה הspecs: מעבד: intel core 2 duo e6750 כרטיס מסך: ATI Raedon HD 5700 לוח אם: GA-P35-DS3 Gigabyte אני רוצה זכרונות חדשים כל אחד 2gb ram של חברה איכותית. עכשיו איך אני יכול לדעת איזה יתאימו למחשב שלי? צריך איזשהו תאימות שיהיה לרכיבים אחרים? לדוגמא PCI Express וכו'? תודה למי שיעזור
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כרגע נודע לי על המעבד שקיים בגירסת ENGENEERING ובקרוב מי יודע לאן הוא יגיע...??? :jump:
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עד כמה החצי זיכרון מטמון משפיע תחת הדברים השונים (משחקים, שימוש כללי במחשב וכו') ? האם הזיכרון המטמון משפיע באופן ניכר על ההתחממות של המעבד / יכולת ה OC שלו ? האם שווה להוסיף 250-350 שקל בשביל ה Q9550 ?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס core2duo E6600 לשימושים רגילים (אינטרנט, matlab, sims וכו'). לא למשחקים כבדים ובלי OC. הוצע לי לקנות לוח intel westchester BLKDG965WHMKR שעל פניו נראה סביר (מכיל 6 SATA, כניסת 1394 וכו'). מה דעתכם על הלוח הזה? האם שווה לקנות אותו או להוסיף כמה מאות שקלים עבור לוחות של חברות אחרות (כמו ASUS, GIGABYTE וכו') תודה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אחד מהשנים מחזיק בייתרון ברור על השני? עד עכשיו אני נוטה לכיוון ה P35, בגלל התאימות לעתיד, שבב האודיו המשודרג, שבב הרשת המתקדם יותר והקירור המשודרג. האם יש לי סיבה להעדיף את ה 965? תודה מראש רום.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות לעצמי מחשב אחרי ההורדת מחירים של אינטל ב22 לאפריל... קיצר אני מתלבט אם לקנות את ה CORE 2 DUE אקסטרים אדישן, או ללכת על מעבד בעל 4 ליבות.. האם WINDOWS משתמש בארבעת הליבות, או הוא משתמש ב2 והשאר סתם קיימות?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתר צרפתי החליט שלא להמתין לשריקת הפתיחה הרשמית ופרסם ביקורת בלתי תלוי ראשונה עבור דוגמית של מעבד הדור הבא מבית AMD לכתבה
-
- 21 תגובות
- 4.3k צפיות
- 4 followers
-
-
<פרולוג> (פתיחה, למתקשים) : ממה שאני מכיר משוק המחשבים (ונסיוני) הרחב, מנורת ה-HD LED דולקת כאשר ה-HD נמצא בעבודה (= קריאה/כתיבה). אצלי לא כך הדבר </פרולוג> ה-LED של ה-HD מהבהב באופן קבוע בקצב קבוע (כל שנייה בערך), בלי קשר לפעולת(פעילות) ה-HD. חשבתי שאולי יש בעיית חיבור של החוט והחלטתי לבדוק :החוט של ה-HD (כתוב עליו HD LED אני לא חמור) מחובר טוב למקום המתאים בלוח (בדקתי מס' פעמים). כמו כן הפכתי את החיבור ב-180 מעלות - מה שגורם למנורה לא לעבוד בכלל (= לא הפתרון). : מה הסיפור פה? אם למישהו יש לוח דומה אשמח לשמוע איך המצב אצלו.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב ותודה לעוזרים, יש ברשותי לוח אם ארור של חברת MSI צ'יפסט 915 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=915P_Combo-FR ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. האם ניתן/מומלץ לעדכן ביוס, בהנחה שהוא מעולם לא עודכן מאז תאריך הרכישה? 2. בביוס הטמפ' של המעבד מצבעיה על בערך 70 מעלות האם ניתן לסמוך על ערך זה, כי בSpeedFan הטמפ' במעבד עומדת יציב על 46-8? 3. בעיה שמתרידה אותי המון זמן, קצת קשה לנסח את זה אבל, יש לי בלוח 4 DIMMs אוקיי? כשהם ממוספרים מ1 עד 4, DIMMs 1,3=DDR2 DIMMs 2,4=DDR1 מדוע סלוט 1 DDR2 וסלוט מסוים אחר בDDR1 לא עובדים? זאת אומרת יש אותה בעיה בשניהם אני מחבר זכרון אחד בסלוט 3 למשל שם עובד ובסלוט 1 לא עובד כנ"ל לגבי DDR1... ?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו מה אומרים עליו אנשים שקנו http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?board_id=1&model=Striker+Extreme&SLanguage=en-us מה אתם אומרים לוח גרוע או לקנות בכל זאת? חשובה לי תמיכה ב FSB של 1333 למעבדים עתדיים אחרת הייתי לוקח משהו יותר פשוט
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של ASUS NVIDIA nFORCE2 עם מעבד AMD ATHLON XP 1900+. עכשיו אני מעוניין לקנות את ה AMD SEMPRON 2800-Tray, האם המעבד הזה יתאים ללוח האם שכבר יש לי, ולא יעשה בעיות ?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הלוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עכשיו יש לי התלבטות קטנה לגבי זכרונות ראיתי שיש בפנדה את הזכרונת האלה ולפי מה שהבנתי הם בכלל רעים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041&products_id=13006 העניין הוא שראיתי את הזכרונות האלה באותו המחיר פחות או יותר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041&products_id=13005 השאלה היא מי מהזכרונות עדיף עבור מחשב שמיועד לOC בעתיד אשמח אם תוכלו לתת לי הצעות לזכרונות אחרים במחרים של 800 עד 900 שקל בארך
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא זה לא פאנום ,באנצים ואפילו לא קרוב. כל הרעש והצלצולים לגבי הצד האפל של AMD בשביל " Athlon 64 X2 5000+ הגירסא השחורה" מה מיוחד במעבד הזה שהיא עשתה עליו כל כך הרבה צלצולים ורעשים? ה X2 5000+ החדש יכלול מכפלה פתוחה, יהיה 65 נ"מ ויבוא בתדר 2.6Ghz, יצרוך רק "65W" TDP ויבוא עם 2X512 קאש L2 אם אתה קונה 1000 יחידות של המעבד הנ"ל, כל יחידה תעלה לך כ 136$. "מה עם פאנום?" פאנום עדיין מתוכנן להשקה בנובמבר, החודש שפנרין יושק וגם הכרזה מבית אנוידיה תבוא. Fudzilla - AMD dared the world with new K8
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני עומד בפני קניית מחשב חדש, ואני מתלבט בין 3 לוחות אם. הלוח אמור להתאים למעבד AMD 64 +3200 אני לא אוברקלוקר והלוח כלל לא מיועד בשביל זה! אני רק רוצה לוח חזק, טוב, אמין ושיחזיק עדכני לכמה שיותר זמן! הלוחות הם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra) MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 אודה לכם אם תוכלו להסביר לי על ההבדלים המשמעותיים בניהים ואלי לתת גם לינק להשוואות בניהם. בתודה ניר
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יכול לרכוש את הלוח האם הזה - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5490#ov ה[GA-H170M-D3H] ב550 ש"ח פחות מהלוח אם הזה - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5515#ovה[GA-Z170X-Gaming GT] להלן ההשוואה באתר היצרן (GIGABYTE)ה- http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=5490,5515 אשמח אם מישהו שמבין יוכל לענות לי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 21 תגובות
- 7.3k צפיות
- 1 follower
-
-
תמיד רציתי לדעת. ועכשיו, כשאני בקרוב רוכש מחשב משרדי פשוט לקרוב משפחה, חשבתי לשאול את השפיצים בפורום מה דעתם על החברה. אשמח לקבל תשובה, רוסטר.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
על הלוח אם ישנו רכיב מסתורי , אינו מוכר לקהל הרחב (קהל החומרה המקצועית לצערי אינו רחב) , אז בואו ותחשפו אותו !!! ועכשיו ברצינות , אני מדריך באיזה קייטנת מחשבים והבוס שלי שאל אותי היום מזה , רגע מביך מאוד מאוד ליחיד בקיטנה שמבין בחומרה, על אכביר במילים ... (לוקח אוויר) מישהו מוכן להסביר לי מה ל***זל הדבר הזה עושה ?!?!?!?!?
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה הם הרכיבים (מחשב חדש) הכי מומלצים כדי לנצל SLI אם 2 כרטיסי מסך 8800GTS 604MB ועל איזו השקעה מדובר והאם זה שווה את זה(מבחינת ביצועים)
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייתי אמור לקבל את המחשב שלי עם ה Q6600 השבוע אבל כנראה עקב חוסר במעבדים הקבלה של המחשב נידחתה לתחילת שבוע הבא והם כרגע ממתינים להספקה חדשה לחנות (החנות היא גיבור מחשבים - רמת גן) יש מצב שההספקה החדשה תהיה סטפינג G0 דבר שני זה אם אפשרי לדעת מה הסטפינג גם לאחר הרכבה של המעבד והמאוורר וללא הקופסא זאת אומרת לפי ה BIOS? ושאלה אחרונה, עם המפרט הנ"ל GIGABYTE GA-P35C-DS3R (QUAD READY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX CORSAIR TWIN2X2048-6400 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL5 DUAL XMS HIGH PERFOMANCE וקירור של ביג טייפון סתם ככה כדי לסבר את האוזן, יש איזה לכם השערות לכמה אני אוכל להגיע ב OC במצב של יציבות מקסימלית וללא חשש להתחממות יתר…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כבר קניתי פשוט מחשב חדש הכל אצלי חדשששש קניתי מעבד ולוח חדשים היום קניתי GF3 עשיתי פורמט והוא עובד פחוא טוב מ GF4 MX ! המשחקים לא עובדים חלק הDEMO של 3DMARK2001 ניקתע כזה ולא זז חלק מה לעשות חברייה? למה דווקה לי יש את כל הבעיות שבעולם?
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=98164
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום . לאחר עיון בפורום וחיפוש עדיין לא הבנתי תכלס איך אני מחשב את ה"מחלק" ?? הבנתי שיש הבדלים בין AMD , שמחושב ל HTT . לבין INTEL שמחושב לפי חילוק של הצ'יפסט . אני מעוניין לדעת תכלס , איך אני מחשב עם איזו מהירות זיכרון המעבד שלי יכול לפעול ( ללא OC ) , בלי למה וכו' . דוגמא : 1: מעבד D805 2: Athlon 3800+ . תודה רבה .
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-