מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
1. AXP2600M @ 225X11.5 2.5|3|3 Abit NF7-SL 6800GT @ 400/1100 1G ram 2. Athlon64 3200 S939 DFI LANPARTY UT nF4 6800GS 256mb 1G ram חשוב לציין שלמפרט השני לא מתוכנן OC כלל וכלל. תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 980 צפיות
-
-
כבר כמעט קניתי מעבד AMD 64 ביט (3000+), ומישהו אמר לי שמוכרים מעבדי אינטל 64 ביט במחירים לא גבוהים יחסית. אמרו לי שהאינטל 64 ביט הוא "חיה" ושזה מעבד פשוט מצויין, אבל מה, לא כל כך שמעתי עליו כמו ששמעתי על ה-AMD. מישהו מכיר את המעבדים האלה? שמע עליהם? בקיצור, מה כדאי לקנות? AMD 64 או Intel 64 bit ? (וכמובן, למה?? - איך הביצועים? הבנתי שפתרו את בעיית ההתחממות, זה נכון?)
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב למשתמשי הפורום,אני היום התכוונתי לפרמט את המחשב שלי בגלל כמה בעיות מעצבנות ובגלל שאני רוצה להתקין את הווינדווס 64 ביט אבל נתקלתי בבעיה כי אני רוצה לכוון בביוס שהמחשב שיקרא דרך כונן הפלופי ולא דרך הסידירום קודם בשביל להפעיל את הדיסקט איתחול ולפרמט את המחשב...אבל אני לא יודע את הסיסמא לביוס אולי אח שלי שם ושכח ששם סיסמא או שאני שמתי ושחכתי אבל זה לא משנה מי שכח כי זה לא יעזור לי לעבור את זה או להשיג את הסיסמא, שמעתי שיש אפשרות שאני מוציא בטריה מהלוח אם ואז הכל מתאפס כולל הסיסמא,אבל מה ההשלכות של זה ? והאם יש דרך אחרת לעבור את הסיסמא ? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות 2 זכרונות 512 אני לא רוצה לבצע oc אבל אני רוצה שהזכרונות יהיו מהירים וטובים על מה אתם ממליצים?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו זה או שאני לוקח תפנטים 4 3.0 או 3.2 או שאני הולך על הסדרה של אטלון3000 או 3200 זה בעיקר למשחקים מה יותר חזק ותפרטו לי גם מה יותר טוב לאיזה מטרות וגםם חשוב המחייר תודה מראשש לכל העוזרים...
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי זכרון של GEIL 466 גולדן דרגון 256X2 ואני רוצה להוסיף זכרון ל 1 גיגה אני מתלבט אם לקנות את אותו זכרון ולהגיע לגיגה או להחליף לזכרון מהיר יותר בנפח של גיגה אז חשבתי לקנות את ADATA 512X2 במהירות של 500 מה אתם אומרים? יש לי תקציב של 1500 שקל בערך אני צריך עזרה והמלצות המערכת היא ל OC ומשחקים
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=183994&sid=10
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של ASUS NVIDIA nFORCE2 עם מעבד AMD ATHLON XP 1900+. עכשיו אני מעוניין לקנות את ה AMD SEMPRON 2800-Tray, האם המעבד הזה יתאים ללוח האם שכבר יש לי, ולא יעשה בעיות ?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני עומד בפני קניית מחשב חדש, ואני מתלבט בין 3 לוחות אם. הלוח אמור להתאים למעבד AMD 64 +3200 אני לא אוברקלוקר והלוח כלל לא מיועד בשביל זה! אני רק רוצה לוח חזק, טוב, אמין ושיחזיק עדכני לכמה שיותר זמן! הלוחות הם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra) MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 אודה לכם אם תוכלו להסביר לי על ההבדלים המשמעותיים בניהים ואלי לתת גם לינק להשוואות בניהם. בתודה ניר
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלוח יגיע מחר, הזכרונות הם 2X256 של VDATA DDR400 CAS2.5 . זהו מחשב תקציבי מאוד לחבר והתוכנית המקורית היא לנסות להגיע ל300MHZ FSB ... שאלתי היא האם יש למישהו נסיון עם הלוח או המעבד הספציפי (ועדיף קומבינציה ). אודה לתגובות
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זכרונות PDP 512...... הם על תיזמונים של 2.5-3-3-6 עכשיו........ב400 מגה הרץ..... רציתי לדעת אם אפשר בכלל לשים אותם על 450 מגה הרץ או אפילו על 533 ......הם יעמדו בזה? ולכמה אני צריך להוריד את התיזמונים שלי כדי שזה יעבוד? תודה מראש..
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[ltr]well the AXP 1800+ is getting old and being HL2 is around the corner I figger it's upgrade time again. I was thinking about getting an S939 A64 3000+ (190$ @ newegg), considerring the 754 socket is almost dead. looked around and there isn't many s939 mobos. anyways, I need a recommendation for one with an AGP and a PCI E slot. or for an PCI-E to AGP adapter. I assume that all athlon 64 (s754,s939,s940) uses the same type of heatsink, because I also need a heatsink since it comes as OEM. nothing fancy, but better than stock, and most important in the 100-150nis range. thanks in advance. and please reply, because I've noticed people just don't reply to my threads.[/ltr…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רואה יותר ויותר לוחות אם חדשים ללא חיבור ל-SPEAKER. אין צפצוף של הPOST. אבל הכל עובד תקין כמובן. אבל, במקרה שתהיה בעיית זיכרון או כ.מסך איך תהיה אפשרות למציאת ובידוד התקלה?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנותמעבד A64 SOCKET 939 ומכיוון שיצא עכשיו הציפסט החדש אני מחכה לראות את הביצועים שלו ואם יהיה שווה לקנות אותו על גבי ה NFORCE3 ULTRA העניין הוא שראיתי שבכל ה NFORCE4 למיניהם אין תמיכה ב חריץ AGP בכלל האם אני טועה או שזה באמת כך? כי אם כן אז זאת אומרת שאני לא יוכל להשתמש ב RADEON 9800PRO שיש לי ובהחלט מספיק לי למשחקים שאני משחק וישחק בזמן הקרוב. אני צריך את המחשב לא רק למשחקים אלה גם לעבודה בגרפיקה ועוד תוכנות ואני כן רוצה לקבל את הביצועים של NFORCE4 מבלי לשדרג את הכרטיס מסך כרגע אפילו אם בעתיד אני כן יעשה זאת.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשביל מעבד Athlon 64 3400+ (S-754
-
יש בפורומים הרבה התבכיינות על OC של Sandy Bridge, למרות שכבר פורסם שיהיה OC כלשהו על כל המעבדים, ופורסמו תוצאות לא רעות בקרור סטוק. לכן הייתי רוצה לנסות להבין למה מצפים. תזכרו ש-Sandy Bridge מהיר בלפחות 10%-20% clock-per-clock ממעבדים קודמים של אינטל, ומהיר פי 5 לפחות בקידוד וידאו.
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אוקיי חדש. יש לי כרגע מעבד AMD PHENOM II X4 920 ואני לא יודע לעשות OC למעבדי AMD אז אם מישהו יכול לעזור שיגיד. השאלה כרגע היא האם מעבד AMD PHENOM II X4 965 יתאים ללוח אם שלי שהוא Gigabyte ga-ma790gp-ds4h Socket:am2+ הסוקט של הלוח אם זה am2+ האם זה יתאים ? ואם מישהו יכול לעזור לי ב OC למעבד שלי כרגע מאוד יעזור כי אף אחד בפורום אוברקלוקינג לא עונה.
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו כאן יודע למה לא מייצרים לוח עם שתי תושבות לשני מעבדים רגילים ? אני לא מתכוון לתחנות עבודה ומעבדי XEON כי את זה יש לי כבר. השאלה היא למה לא מייצרים לוחות שיתמכו בשני מעבדי I7 רגילים או החדשים ? אגב אם מישהו כאן יודע על קיומו של לוח כזה אודה לכם מאוד אם תפנו אותי לכתובתו.
-
- 21 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
הזכרונות שלי משום מה מוגדרים כ-PC2-6400 במערכת כשהם בעצם PC2-8500 על הקופסא. מדובר בזכרונות G.Skill 4GB 1066Mhz Black PI. מה הולך כאן? יש מצב שבגלל הטעות בזיהוי הזכרונות מגבילים אותי לבאס של 400MHZ?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ש הבדל גדול בין הE5300 לE2160? ואם יש הבדל גדול, יש הבדל גדול בין הE5800 לבין E5300? אני אוכל לעשות לו OC טוב עם הלוח אם Asus P5G41C-M LX? אה... ונגיד אני אקבל את המעבד, אני פשוט שם אוות במקום המעבד הקודם? לא צריך לעשות שום דבר מיוחד?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Gigabyte GA-EP45-UD3 Gigabyte GA-EP45-UD3L Gigabyte GA-EP45-UD3LR וגם מדוע?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. התקנתי היום WINDOWS 7 X64 אחרי שהיה לי שבוע את הגירסת ה 32 והכל עבד חלק. רציתי לעבור שלב... והתקנתי את ה64 ביט. הכל עבד מצויין ממש חלק התקנתי משחקים ואפילו הספקתי לשחק. בערב עשיתי ריסט סתם לבדוק כמה זמן לוקח למחשב לעלות ...לא שהתקנתי דברים חדשים וקיבלתי מסך כחול שאומר לי שאני צצריך לעדכן את הביוס. עשיתי שוב ריסט ברוטלי ושוב מסך כחול. כיביתי את המחשב הוצאתי מהחשמל חיכיתי דקה והוינדוס עלה לי.... עכשיו לפני שהוא לא יעלה לי יותר אני לא מחכה אותו :-( עד שאני יודע בידיוק איך אני מעדכן את הביוס הזה!!! יש לי כמה שאלות. א.אם אני יכול מדיסק און קיי כי אין לי חשק לחבר את הכונן 1.44 ב. מה אני אמור להוריד אם יש לי GA-N680SLI-DQ6 ver 1.0 אני חושב שמפה …
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
I7 Gulftown מעבד עם 6 ליבות שאמור לצאת לעולם ברבעון הראשון של 2010 (אוטוטו!!) הולך לנצח פשוט הכל ! המעבד מיועד לסוקט של 1366 , מחירים עדיין אין . הנה אחד שנפל לו לידיים המעבד האדיר הזה . http://kingpincooling.com/forum/showthread.php?t=131 http://kingpincooling.com/forum/showthread.php?t=131&page=3
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניתחתי את לוח האם שלי עם אברסט אני צריך קצת עזרה בניתוח אני לא מבין את מה שרשום בזיכרון והציפסט ואת הקטע של האפקטיב קלוק בלוח [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם אני בונה מחשב חדש מעבד כנראה ATLON 2*4 635 לוח GA-870A-UD3 לפי המלצת ניק הלכתי לחפש את זכרון ה-DDR3 (סכ"ה 4 גיגה) תדר מינימים 1333 במחיר הטוב ביותר שאמצא. חשבתי בתחילה ללכת על KINGSTON DDR3 2048 1333MHZ CL 9-9-9-27 (שניים כאלה) שלפי מה שהבנתי פשוטים אבל לא אמורה להיות איתם שום בעיה ואמורים להתאים לי יופי. אולם כאשר שוחחתי עם המוכר הוא ציין שהמארז בו אני בונה את המפרט SILVERSTONE LC17B הינו מארז שוכב ולא מאוורר מידי ולכן מומלץ לי ללכת על G.SKILL DDR3 4096MB (2048MB*2) 1333 CL 7-7-7-21 ECO שבניגוד לקינגסטון שלדבריו הינם מאוד בסיסים וחסרי גוף קירור , גם עובד במתחים נמוכים במיוחד וגם בעל גוף קירור ולכן מתאם יותר למארז בעל איוורור לקוי מסוג זה. כמובן שבאתי לשאול…
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-