מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
האם מישהוא יכול לתת פה הסבר מה בדיוק הם עושים למי זה טוב האם לתלת מימד? האם זה יכול לבוא במקום כרטיס מסך ? או איך זה מחלק עבודה עם כרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש ותכננתי לקנות את הלוח הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5853. השאלה שלי האם שווה להוסיף 80 ש"ח ולקנות את הלוח הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7024
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
טוב במזל טוב היום קניתי את המארז החדש שלי-raidmax scorpio 868 וגם מעבד amd barton 2600. בנוסף אני קונה גם לוח אם חדש למעבד שלי. היום הייתי ב- pch ושאלו אם אני לא רוצה את ה- ABIT NF7 הרגיל במקום הלוח של epox 8RDA+ rev 2.1 . מה כדאי לי לעשות אחים שלי.?? אני החלטתי לי כבר על האיפוקס ופתאום הם אומרים לי שכדאי לי לקחת את האביט!! אין לי מושג בבקשה עזרה... אני רוצה ביצועים,איכות,ואמינות. אני אולי יעשה OC אבל לא משהו מוגזם נניח עם המעבד שלי 2600 עד 2800-2900 בערך.... וגם זה במצב"אולי". איזה לוח לקחת???
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה מעבד לקנות הוא צריך להיות מעבד מהיר שעוד שנתיים המשחקים עדיין יעבדו בו. אני מתלבט בין: סלרון 2800MHZ פנטיום 4 2400MHZ AMD ALTHON 2400 XP PLUS תודה אנשים ;D
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
פשוט הלוח שברשותי עם כרטיס מסך מובנה שדי מגביל אותי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן לא התעדכנתי במצב לוחות האם אז יש לי כמה שאלות שאני אהיה ממש שמח אם תעני לי עליהם 1. אני צריך הסבר ממש קצרצר ומתמצת מה ההבדל בין P33 ל P35 ל X38י?? 2. א. מתי יוצא סידרה (לאינטל) מעל הX38 ב. יש לה כבר שם (יותר נכון מספר) ? ג. ידוע אם יהיה לה 1600MHZ FSB י? 3. בקשר ללוחות Gigabyte יש לי שאלה על סידרת הP35 י: *אני יודע שהD מכיל קבלים יותר אייכותיים (כמו שהיה בP965) כך שאין צורך להסביר ולומר שדילגתי עליהם מה ההבדל בין הסוגים: S3L P35-S3 P35C-S3 DS3R (יש גם DS3 בלי Rי) P35C-DS3R DS3p (יש גם DS3 בלי Pי) DS4 P35T-DQ6 P35-DQ6 (סידרתי אותם לפי מחיר) תודה רבה לעונים (וסליחה אם חפרתי יותר מידי)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שכוסה בכל מקום ברשת אחיו הגדול 10900k, ואחיו הקטן 10600K (שהוא המעניין יותר בינהם) נשאלת השאלה - הכיצד ממוקם ועד כמה כדאי הוא אח הסנדוויץ הידוע בשמו 10700K ? הנה מה שסטיב מ- HU חושב:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי שקראתי פעם אחת פה שכדאי למקם את הזכרון בסלוט הראשון , אבל יש שני סלוטים כאלה , אחד משמאל ואחד מימין אין אני יודע איזה מהם הוא הנכון ולמה בכלל מומלץ לשים אותו בסלוט הראשון?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רציתי בבקשה לקבל הסבר קצר לגבי סוג זכרון DDR שבא בכל מיני דגמים: 2100,2700,3100 מה זה בדיוק הזכרון הזה? הבנתי שצריך לקנות לו לוח אם מיוחד אשר תומך בזכרון מסוג DDR אך האם לכל דגם של DDR יש לוח אם אחר? מהו ההבדל בין המודלים השונים של DDR זה...? תודה, ליאור
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ירידת מחירי מעבדים של AMD, עולים כרגע בIQPC (אימתתי בטלפון) 622 ש"ח - 4200+ X2 661 ש"ח - 4600+ X2 לאור העובדה ש4600 משתווה ל-E6300, זו ממש מציאה!!
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני רואה יותר ויותר חנויות מוכרים את הלוח של ASUS הP5K3 Deluxe/WiFi-AP שתומך בDDR3 אבל עוד לא ראיתי את הזכרון הנ"ל בארץ.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום! האם תוכלו לכוון אותי למפרט עדכני של הלוח הנ"ל ? באתר הראשי שלהם הלוח רשום בגרסא המקורית שלו כתומך רק ב DDR 333 ? אני מבין שהלוח בא עם MCP-T אבל במפרט הישן רשום שיש צ'יפ של CMI, האם הכוונה רק לחיבורים או שזה אומר שאין שם SoundStorm? תודה מראש, יובל
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לוח Intel desktop board D945GCCR עולה מ USB ו IDE CD ללא בעיה לא עולה מכוננים קשיחים (IDE או SATA) - ניסיתי את כל האפשרויות הקשורות בביוס, ניסיתי להעביר כוננים אם מערכת הפעלה ממחשב אחר (לא עולים) ולהתקין מערכת לתוך כונן ריק אל המחשב הזה עצמו (ההתקנה מסתיימת בהצלחה, אחריי הריסט אי אפשר לעלות אותה מהכונן) המחשב מזהה בביוס שיש כוננים קשיחים, ניתן להיכנס אליהם ולעבוד איתם אחריי שעשיתי בוט מ USB או CD אם אני משאיר רק א הכונן הקשיח מחובר - No bootable device -- insert boot disk and press any key
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
bit-tech מדווחים שאם נשים ברצלונה בתדר 2.0Ghz וקלוברטוון בתדר 2.33Ghz התחרות תהיה צמודה ביותר: http://www.bit-tech.net/news/2007/07/26/2ghz_barcelona_to_compete_with_2333_clovertown/1
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי היום מחשב חדש וכשהגעתי הביתה התעוררו בי שתי שאלות: 1) ראיתי באתר של DFI את הלוח אם שקניתי ULTRA D עם המון פיצרים כולל כבלים עגולים וכו'. כאשר מרכיבים את המחשב אני מקבל את כול הפיתרים מורכבים נכון? (לא עוקצים בדברים האלה אני מקווה) 2) הזמנתי שני סטיקים של 512 של PQI ב DUAL CHANNEL CAS3 האם הזכרונות הללו איכותיים או שעלי למהר וביום ראשון לבקש שיחלפו למשהו אחר (סכום שברצוני להשקיע 600 +-)? 3) האם ARTIC COOLER SILENCER 64 הוא יחידת קירור טובה או להחליפה בגוף אחר? (שוב אני לא OC אבל מחפש יחידה טובה בסביבות ה 60 ש"ח) תודה רבה ושבת שלום לכולם :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ברשותי המעבד: PD805 2.6 GHZ INTEL DUAL CORE. רציתי לדעת במדויק כמה זיכרון מטמון יש לו. לפי מייטב ידיעתי יש לו 1MB לכל מעבד-כלומר יש לו 2 MB זיכרון מטמטן סה"כ? או שאני טועה?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כותרת תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אהלן, רציתי להתייעץ לגבי שדרוג המעבד ולוח האם שלי (ראו במפרט שלי). לאחרונה אני מרגיש שהביצועים של המחשב שלי כבר לא כלכך טובים. במיוחד במצבי Multi-Task (לדוגמא פתיחת קובץ ZIP גדול + גלישה באינטרנט). מה גם אני די בטוח שיש לי צוואר בקבוק במשחקים. הייתי רוצה לשפר את הביצועים (בלי לבצע אוברקלוק). מה לדעתכם כדאי לעשות? האם שווה לשדרג את המעבד ולוח האם? האם שווה לשדרג רק את לוח האם לאחד שיתמוך בזכרונות מהירים יותר? מצפה לתגובותיכם. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לוח האם 785GMT של ג'יגבייט. כעת יש זוג זכרונות של קינגסטון 1333 בנפח 2GB כל אחד. יש מקום להוסיף עוד 2 סטיקים. האם חייבים להיות זהים ל2 הקיימים בתוצרת ו/או במהירות ובפרמטרים נוספים ? האם אפשר לקחת תוצרת אחרת ומהירות 1666 למשל ? בדקתי בכמה חנויות ואין להם כבר זכרונות בדיוק כמו אלה שיש לי כעת.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום. ברשותי פנטיום 4 - 2.4GHZ לוח אם: Asrock P4i65G כרגע יושב אצלי כרטיס זכרון של 256 מגה, לו אני רוצה להוסיף (או להחליף אם צריך) בכרטיס גיגה לפחות. (היות ומדובר בDDR, לפחות זה אומר להוסיף כרטיס גיגה ועוד כרטיס של חצי גיגה למשל.) עכשיו, אני לא כל כך מתמצא בענייני תדירות של זכרונות ולכן כאן הבעיה. הזכרון שאצלי יושב הוא בעל תדירות 266. אני יודע שקיים גם אילוץ של לוח אם (שאצלי די חלש אני חושב) שמסוגל לתמוך עד תדירות מסויימת (לא יודע איזו). וגם ידוע כי הזכרונות של גיגה הם לרוב בתדירות של 400 שכנראה לא תעבוד אצלי. מה אתם מציעים לי לעשות? (תוך שיקולי עלות מינימלית)
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ל-AMD יש מעבד חדש בעל ליבה גרפית מובנית, והיא רוצה שתאהבו אותו על אף השימוש בארכיטקטורה גרפית שאינה חדשה כלל - אז יצאנו לבדוק האם השילוב הזה מצליח להוכיח את עצמו בעולם האמיתילכתבה
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש ברשותי נייד של asus דגם x571g עם 8 גיגה זיכרון. במהלך עבודה עם ZOOM ו AUTOCAD ועוד כל מיני תכניות שפעלו ברקע המסך התחיל לרצד ותכניות קרסו. לדעתי מדובר על בעיית זיכרון (תקנו אותי אם אני טועה) ולכן אני מעוניין לשדרג. למיטב הבנתי המחשב תומך עד 16 גיגה וארצה לשדרג בהתאם (להוסיף עוד 8 גיגה). משהו שהפתיע אותי כשנכנסתי למנהל המשימות הוא שכתוב שרק חריץ אחד בשימוש מתוך 4 (נראה לי מוזר), יש למישהו מושג על מה מדובר? מצרף תמונה בהמשך הפוסט. אשמח לקבל המלצה איזה זיכרון לקנות (אפשר גם בחו"ל). האם אני יכול להרכיב בעצמי או שיש לקחת למעבדה? על הדרך, אני מעוניין לבצע ניקוי יסודי למחשב מאבק (המחשב כבר בן 3-4 ואף פעם לא עבר ניקוי), כמה דבר כזה אמור לעלו…
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
- 2 followers
-
-
1)האם יצרני הלוחות הכי אמינים (לשימוש רגיל, לא OC כבד) הם אינטל, אסוס וג'יגהבייט? האם יש דירוג של האמינות שלהם, או שהיא נחשבת דומה? 2)האם יש משמעות מיוחד לתוספות כמו ה solid capacitors או ultra durable של ג'יגהבייט? 3)כמה שנים לוח תקין אמור לעבוד בלי בעיות ותקלות?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
לאחד המכרים שלי נהרס הספק כח (ככל הנראה - מדליקים את המחשב ושום דבר לא זז). אז אני מתכוון להחליף לו את הספק, עכשיו אני צריך לדעת על איזה ספק את ממליצים (אני חושב שג'נרי יספיק), בעיקרון זה מחשב שרק גולשים איתו באינטנרט וכותבים מסמים בוורד. יש לי 2 שאלות: 1. האם את החיבור שמחברים מהספק ללוח אם אני מקבל עם הספק? (כמו מולקס גדול כזה עם הרבה מאוד חוטים שנכנסים אליו בשני טורים) 2. האם העובדה שאין בביתו הארכה משפיעה על המחשב? (אם נוגעים במחשב בזמן שהוא דולק לפעמים מתחשמלים מעט) תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-