עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מאיזה מעבד אינטל הופכים ליותר כדאיים לעומת הXP1800?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, אני אחרוג הפעם מהנוהל הנוקשה ואפרסם משהו שהוא די off-topic ביחס לפורום הזה, ואולי לא. בעקבות מספר סיבות אשר אינן קשורות לפורום כלל, אני נאלץ להפסיק את פעילותי במסגרת הפורום בפרט והאתר בכלל. במהלך השנה וחצי שהייתי פעיל בקהילת החומרה יצא לי לפגוש אנשים נחמדים יותר ונחמדים פחות אבל שמחתי להיות חלק מהקהילה כאשר היא צמחה וברגעים הקריטים שלה. עם כל העליות והמורדות שהיו, אני יכול לומר שהיה נחמד מאוד להסתובב בקהילת החומרה הגדולה בישראל, HWzone. אני מקווה שבמהלך השנה הקרובה דברים ישתפרו עוד יותר, ואני מאחל לכל אתרי החומרה האוביקטיביים להביא את מודעות החומרה לעוד בתים בישראל שבשנתיים האחרונה עלתה פלאים, אך העבודה עדיין לא יסתיימה. מכתב זה נכנס לתוקף מהיום בשעה 16:00 שלכם, ath£…

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by idanpc,

למה מעבדי AMD מתחממים יותר מאינטל?

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by InFecT[0]r,

השאלה מופנת לשתי הגדמים DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D היבנתי שמתי ששמים שתי כרטיסי מסך אחד מהם עובד על 100% ושני עובד על 40% זה נכון? (ביגלל שזה 16X והשני 8X) והיבנתי שיצא 16X 16X אז הכרטיסים יעבדו על 100% שתיהם? ואם כן מתי?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by k_700,

בקרוב יש לי יום הולדת ואני מתכוון לקנות מעבד חזק מאוד וטוב לoc מארה"ב. הלוח אם של המחשב יהיה DFI Infinity NF4 Ultra או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D אל תתקמצנו במחיר תביאו משהו טוב, ואם צריך עוד נתונים על המפרט תגידו ואני אביא.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Magen,

שלום אני משדרג את המחשב שלי,אני מחליף לו מעבד ולוח אם ורציתי גם להוסיף לו זיכרון RAM עכשיו יש לי 1 GB ובבית שלי יש עוד סטיק של 512 השאלה שלי היה עם כדי להוסיף את הסטיק כי לי יש סטיק 1 של GB ואמרו לי שאם אני יוסיף סטיק של גודל אחר אז הזיכרונות לא היו מתואמים וזה לא היה טוב וזה אפילו יכול לשרוף אותם זה נכון?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. תשלחו לי קישורים איזה סטפינג הכי טוב למעבד הזה בשביל OC ובכללי

• 21 תגובות
    • 904 צפיות
  8. אני מעוניין במשהו שיחזיק לי שנה אבל שיריץ טוב!! את כל המשחקים החדשים (F.E.A.R Quake IV למניהם) לא מחפש רזולוציות מספיק לי 800 על 600 ובלי AA אבל ברמת גרפיקה גבוהה עם צל וכל השאר המפרט שלי amd 2500+ זיכרון 1 ג'יגה כ.מסך 9500pro אין לי PCI-E אם אני אחליף אז ל Amd 64 3200 (וינס) ולוח אם של MSI אם אני מחליף מחשב אני אקח x800GTO2 כי אז יהיה לי אפיק PCIE ואם אני לא אחליף אז נראה לי Gigabyte 6600gt או Gainward דומה או Msi תודה

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by MOFRA,

מבקש המלצה ללוח אם תושבת 478 עד 600 שח

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by dark_b0y,

אני עומד לפני החלפה של מחשב. (שבוע הבא, אם הכל יהיה בסדר ) בעקרון אני רוצה מחשב שיחזיק לפחות 3 שנים .. למשחקים כבדים , תכנות ועבודות של סטודנט.. השאלה העיקרית שעדיין לא מצאתי תשובה עליה היא האם שווה להשקיע את הכמה מאות שקלים הנוספים במעבד AMD X2 3800 ולקבל מעבד יחסית ממוצע במשחקים (אבל חזק בשימוש רגיל) (למי ששואל אני קונה 7800GT), מאשר להשקיע את השקלים ב4000+ רגיל או דומה ולקבל מעבד חזק במשחקים, אבל לקבל מעבד רגיל .. כאשר כבר באינטל יש את הHT והDUAL CORES .. דבר נוסף , האם תוכלו להביא לי ביקורות OC על המעבד הכפול ליבה 3800 ? תודה מראש,

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by sagi_10,

אני מתכוון למכור את הלוח שלי וקנות לוח חדש לאובר קלוק חזק מאוד אבל אני עוד לא החלטתי איזה לוח.... האם עדיף לי lanparty או infinity ??? האם ההפרש בינהם שווה 230 שח??? בתודה שגיא

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני לא ממש יודע לאן זה קשור ואיפה הייתי צריך לכתוב את ההודעה אז תעבירו אם זה לא קשור לפה!!! שמעו אני לא יודע למה רוצה לנסות להרוס את המעבד אבל לא לשבור אותו או משהו כאילו שהוא יראה כמו שנראה עכשיו רק שיהרס לא יעבוד אתמול ניסיתי לשרוף אותו אם מצית לא הלך הכל פועל טוב עדיין ??? אני יודע שזאת שאלה דפוקה אבל תענו בבקשה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לאחר שפירמטתי את המחשב, רציתי לקבוע את הפירסט בוט כדיסקט. יצאתי מהדוס, וכשהדלקתי תמחשב שוב (או כמה שעות אחרי או יום אחרי - לא זוכר בדיוק), כלום לא עלה, לא ראיתי בהתחלה תסטרטאפ של הלוח אם (או משזה לא יהיה), וכשלחצתי DEL כלום לא קרה... אז איך אני יכול להתקין על המחשב הזה ווינדוס? חשבתי אולי לקחת תהרד דיסק אלי, ולהתקין דרך המחשב שלי, אבל זה מסובך ואין לי כוח לזה... אז מה אני צריך לעשות?...

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1. המעבר ל 64 ביט משמעותו שהאוגרים בזכרון יוכלו להחזיק כתובות המורכבות מ 64 ביטים, במקום 32 ביטים -> האם זה נכון ? 2. האם יש משמעות נוספת פרט למשמעות שציינתי, במעבר מ 32 ביט ל 64 ביט ? 3. אם מסתכלים על 32 ביט, אז אוגר בזכרון המצביע לכתובת בזכרון מחזיק 32 ביטים המייצגים את הכתובת, וסך כל האפשרויות הם 2 בחזרת 32 שזה כ 4.3 מיליארד כתובות (4,294,967,296) => איך מזה אני יכול לחשב מה כמות הזכרון המקסימלית במחשב שעובד 32 ביט ? (4 'ג'יגה ?) 4. 2 בחזקת 64 נותן 18,446,744,073,709,551,616 => איזו כמות זכרון מקסימלית זה נותן ?

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by wArezm0n,

שלום אני צריך הצעה איזה לוח אם לבחור אני לא OCer אבל אני גיימר כבד מאוד ואני לא רוצה לקנות שתי Geforce אני קונה X850 XT PE התקציב של הלוח זה 1200 עד 1550 לא פחות ולא יותר וחשוב שהלוח יהיה בChipset nForce 4 ושיהיה בו SLI או DXG למרות שאני לא ישתמש בהם עכשיו תודה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני צריך תפרטים של החומרה שלי במחשב כולל הכל טמפ וכו יש איזה תוכנה או משהו?? ואם אפשר גם קישור!!! נ.ב. יש לי כ.מסך של xfx 6600gt ושמעתי שהם החליפו היסנק משהו כזה איך אני יכול לדעת אם לי יש תישן או תחדש??

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. ערב טוב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ומה שבאמת חשוב לי זה כמות הזיכרון וכרטיס מסך שיריץ משחקים כמו שצריך.. מפרט ראשון: http://ivory.co.il/product.asp?productid=26&CatCode= או מפרט שני: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3&CatCode= איזה לוח לקחת? כנראה שבעתיד יבוצע OC.. איזה הרדיסק לקחת? 80 giga SATA או 120giga IDE ? תודה לכל מי שיעזור לי ושיהיה לכולם ערב מצוין! אסף. עריכה,שמישהו בבקשה יעביר את הת'ארד הזה לפורום :" מפרטי מחשב " בטעות שלחתי כאן....

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ברבוניה,

מאיפה ואיזה לוח אם - AMD socket A לקנות ? הלך לי אחד של epox

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Omerole,

לפי מה שהבנתי זה עובד על מערכות האיקס86,זה יעבוד גם על AMD? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אז ככ יש לי לוח אם מדגם MSI P4N Diamond NF4 SLI DDR2 Socket 775 NVIDIA® nForce4 SLI Intel Edition Chipset http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_287&products_id=10071 ואני רוצה לקנות לו את המעבד הזה: Intel P4 3.2ghz lga775 2mb cach 64bit 65NM http://www.ksp.co.il/hmain.php עכשיו דיברתי עם פנדה מחשבים ועם עוד הרבה אנשים והם אמרו לי פשוט ללכת לפורומים ולשאול לעזרה שלכם האם המעבד הזה בכלל יכול לעלות על הלוח הזה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. 1.מה ההבדל בין לוח האם:NVIDIA Asus Nforce4 P5nd2-Sli רגיל ל DELUXE ? ההבדל משמעותי? ההבדל מורגש? רגיל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4215 DELUXE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3560 2. רשום באתר: "Dual-Channel DDR2 800/667/533" - מה המספרים אומרים (אולי המהירות של הזכרון) ?? 3. אני יראה הבדלים בביצועים שלו לבין לוח אם ישן מחברה לא מוקרת? אם כן אז במה? 4. כדאי לי לקנות את הרגיל או ה DELUXE ?? תודה מראש [אם אפשר אז תענו לפי סדר מספרים (1..... אחר כך 2....)]

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. 37% מהשוק הקמעונאי לניידים בארה"ב של AMD, כך עלפי נתונים שמתייחסים ל 7 השבועות הראשונים של 2006. צריך לציין שהשוק הקמעונאי מהווה 9% מהשוק העולמי. AMD's surge can be seen most strongly in the U.S. retail market, which accounts for about 9 percent of global PC shipments. In the first seven weeks of 2006, AMD's share in desktops in that area climbed to 81.5 percent, while Intel's has slid to 18.5 percent, Baker said. That's almost a complete reversal of their typical relative positions. In notebooks, Intel's share has declined to 63 percent בשוק השרתים, האופטרון הזניק את AMD מכמעט 0% לפני מספר שנים ל 14.3% בשוק העולמי. מקור http://news.com.com/Strike%20three%20for%20Intel/…

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Yaron-Cohen,

יש לי את האפשרות להביא FX משומש ב800 שעושה 600MHZ....או להביא ZX ב725 חדש מנעה... מה עדיף?? הלוח הוא כנראה אינפיניטי אולטרה...(אבל עדיין יש ספקות כי אולי יהיה האינפיניטי RS482....)...

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by TARON,

תגידו ישלי לוח אם שהוא תומך דול צאנל!!! עכשיו ישלי 2 סטיקים של 256 ואספתי 200 שקל ואהני רוטצה לקנות עוד סטיק של 256 אבל הם יהיה לי רק 3 אני יפסיד תדול צאנל??. זהיעבוד יותר לאט ?? ואם אני יוסיף עוד 256 יהיה יותר מהיר נכון?? אבל רק בגלל הדול צאנל דופק אותי מה לעשות???

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by afik zach,

אני מתכנן לקנות את הלוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עכשיו יש לי התלבטות קטנה לגבי זכרונות ראיתי שיש בפנדה את הזכרונת האלה ולפי מה שהבנתי הם בכלל רעים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041&products_id=13006 העניין הוא שראיתי את הזכרונות האלה באותו המחיר פחות או יותר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041&products_id=13005 השאלה היא מי מהזכרונות עדיף עבור מחשב שמיועד לOC בעתיד אשמח אם תוכלו לתת לי הצעות לזכרונות אחרים במחרים של 800 עד 900 שקל בארך

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.