מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
[ltr]well the AXP 1800+ is getting old and being HL2 is around the corner I figger it's upgrade time again. I was thinking about getting an S939 A64 3000+ (190$ @ newegg), considerring the 754 socket is almost dead. looked around and there isn't many s939 mobos. anyways, I need a recommendation for one with an AGP and a PCI E slot. or for an PCI-E to AGP adapter. I assume that all athlon 64 (s754,s939,s940) uses the same type of heatsink, because I also need a heatsink since it comes as OEM. nothing fancy, but better than stock, and most important in the 100-150nis range. thanks in advance. and please reply, because I've noticed people just don't reply to my threads.[/ltr…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. רכשתי לאחרונה מחשב נייח לצורך עריכת וידאו (בעיקר פרימייר ואפטר, רזולוציית FHD). אני לא מבין גדול במחשבים, בחרתי את המפרט בהמשך להמלצות שניתנו כאן בפורום, ומנציגים של החברה עליה הומלצתי. לא תכננתי לעשות אוברקלוקינג למחשב - בעיקר מאחר אין לי שום נסיון בתחום. מעבד - intel i core 8700 לוח אם - msi z370 a pro זיכרון - ripjaws v g skill ddr4 3200 mhz --- 16x4 --- 64gb וכרטיס מסך - gigabyte geforce gtx 1060 6 gb השאלה שלי נוגעת לזכרון הראם - כשהתקנתי את המחשב, שמתי לב שהזכרונות עובדים במהירות 2133 הרץ, ולא ממצים את היכולת שלהם - 3200 הרץ. מקריאה באינטרנט, הבנתי שאני יכול לשנות בהגדרות הביוס פונקציה שנקראת xmp, ולהביא אותם…
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
- 2 followers
-
-
דיווחים טריים ברשת מעידים על כמה מתוכניותיה המסקרנות של ענקית השבבים לקראת השנה הקרובה לכתבה
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
- 3 followers
-
-
מישהו כאן יודע למה לא מייצרים לוח עם שתי תושבות לשני מעבדים רגילים ? אני לא מתכוון לתחנות עבודה ומעבדי XEON כי את זה יש לי כבר. השאלה היא למה לא מייצרים לוחות שיתמכו בשני מעבדי I7 רגילים או החדשים ? אגב אם מישהו כאן יודע על קיומו של לוח כזה אודה לכם מאוד אם תפנו אותי לכתובתו.
-
- 21 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד חדש ולשמור על עלויות כמה שיותר נמוכות (גם בלוח) רציתי AMD 1600או 1700 אבל אני מפחד שהוא ישרף לי. לקנות P4 1.6 או שהAMD בסדר??
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2958 נאמר לי ע"י המוכר שבלוח הזה ניתן לחבר 3 זכרונות 1 GB או 3 זכרונות 2 GB או 6 זכרונות של 2 GB לא מובן למה לא ניתן לחבר 6 זכרונות של 1 GB ? האם משהו חושב ש- 3 זכרונות של 2GB טובים מאשר 6 זכרונות של 1 GB ? ובאם כן למה ?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני משדרג את המחשב שלי,אני מחליף לו מעבד ולוח אם ורציתי גם להוסיף לו זיכרון RAM עכשיו יש לי 1 GB ובבית שלי יש עוד סטיק של 512 השאלה שלי היה עם כדי להוסיף את הסטיק כי לי יש סטיק 1 של GB ואמרו לי שאם אני יוסיף סטיק של גודל אחר אז הזיכרונות לא היו מתואמים וזה לא היה טוב וזה אפילו יכול לשרוף אותם זה נכון?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מעבד AMD 2500+ העובד ב 333 MHZ על לוח אם התומך ב400 MHZ יפיק תועלת מזכרון ב-400 (PC3200) או שאין טעם לכך ועדיף זיכרון ב 333 MHZ? בתודה מראש. M ???
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח הזה:?ASUS P-4C800Deluxe(875P) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2085 ויש לי מעבד פנטיום 4 2ג'יגה ליבת נורטווד שעובד על 400 מגה הרץ או אפ-אס-בי. עכשיו אני רוצה לדעת איך יהיה השילוב עם המעבד והלוח אם ? המעבד והלוח אם האילו טובים לאובר לפי מה שאני יודע ואני רוצה לעשות אובד של בין 600 -1000 מגה הרץ ל2.6 בין 3.0. מה יהיו התוצאות ? המעבד יהיה מספיק קר בכל זאת זה לא אובר רציני ויהיה לי קירור xp90 ביחד עם מאוורר נחמד שעוד לא החלטתי עליו.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם Kingston - 1GB DUAL CHANNEL HyperX PC2-8500 (1066-MHz יעבוד על הלוח ASUS - P5B Deluxe אם אני לא יבצע OC!!!!!! השאלה היא מכיוון שהלוח תומך רק ב 800MHZ והזיכרון הוא בעל תדר של 1066MHZ
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אני אחרוג הפעם מהנוהל הנוקשה ואפרסם משהו שהוא די off-topic ביחס לפורום הזה, ואולי לא. בעקבות מספר סיבות אשר אינן קשורות לפורום כלל, אני נאלץ להפסיק את פעילותי במסגרת הפורום בפרט והאתר בכלל. במהלך השנה וחצי שהייתי פעיל בקהילת החומרה יצא לי לפגוש אנשים נחמדים יותר ונחמדים פחות אבל שמחתי להיות חלק מהקהילה כאשר היא צמחה וברגעים הקריטים שלה. עם כל העליות והמורדות שהיו, אני יכול לומר שהיה נחמד מאוד להסתובב בקהילת החומרה הגדולה בישראל, HWzone. אני מקווה שבמהלך השנה הקרובה דברים ישתפרו עוד יותר, ואני מאחל לכל אתרי החומרה האוביקטיביים להביא את מודעות החומרה לעוד בתים בישראל שבשנתיים האחרונה עלתה פלאים, אך העבודה עדיין לא יסתיימה. מכתב זה נכנס לתוקף מהיום בשעה 16:00 שלכם, ath£…
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואמרו לי שאני צריך לבחור בין 2 ליבות ל4 ליבות בשתי ליבות הציעו לי את המעבד של אינטל הזה: INTEL CORE 2 DUO E8400 3GHZ 6MB 1333MHZ BOX http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6029 אמרו לי שהוא יספיק לצרכים שלי (אני צריך את המחשב בשביל משחקים כמו GTA החדש ושיוכל להפעיל ברקע אימיול, שירים, וכו') אבל אני נוטה לארבע ליבות, השאלה שלי היא מה ההבדל העיקרי בניהם ואם שווה לי להשקיע 250 ש"ח יותר בשביל ההבדל הזה כמובן שאני רוצה שהמחשב ישרוד אצלי כמה שיותר שנים בארבע ליבות הציעו לי את המעבד הזה: AMD Phenom II X4 920 Box http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=AMD1281&Cat2Cat1ID=60&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE תודה רבה יום טוב!
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה עדיף לגיימר??? (אין לי הרבה כסף ) לוח-אם Abit SG-80 ואת המעבד Intel Celeron D 346 או לוח-אם Abit ?UL8? ואת המעבד AMD Sempron 2600+ ?????? מה עדיף ... גם תסבירו למה עדיף אחד על פני השני אם יש משהו בסביבות ה700שח משהו טוב יותר אז תציעו בבקשה תודה רבה לעוזרים וצום קל
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי הטבלה הזאת הE6600 יותר חזק מהE6300 רק ב23 אחוז זה נכון..? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=193920.0 או שלא הבנתי טוב? ואם כע אז למה שווה להשקיע בו עוד 900 שקל אם זה רק 23 אחוז?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.מה ההבדל בין לוח האם:NVIDIA Asus Nforce4 P5nd2-Sli רגיל ל DELUXE ? ההבדל משמעותי? ההבדל מורגש? רגיל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4215 DELUXE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3560 2. רשום באתר: "Dual-Channel DDR2 800/667/533" - מה המספרים אומרים (אולי המהירות של הזכרון) ?? 3. אני יראה הבדלים בביצועים שלו לבין לוח אם ישן מחברה לא מוקרת? אם כן אז במה? 4. כדאי לי לקנות את הרגיל או ה DELUXE ?? תודה מראש [אם אפשר אז תענו לפי סדר מספרים (1..... אחר כך 2....)]
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהתשובה היא שזה תלוי אבל נניח שמדובר בזוג הסטיקים הבא מה יהיה עדיף בין שניהם - ולמה? OCZ PC-3200 EL Dual Channel DDR 400MZ Platinum CL 2-3-2-5 OCZ PC-4000 EL DDR 500MHZ Gold Edition GX XTC CL 3-4-3-8 תודה
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה לוח אם מתאים יותר לטכנולוגיה הזאת(MSI,ASUS,GIGABYTE).
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
עד כמה שאני זוכר כמעט תמיד אם ה-CL נמוך (מ-5) אז גם שאר התזמונים נמוכים באותה מידה כמוהו. למשל 5-5-5-15 לעומת 4-4-4-12. למרות שכל 4 התזמונים הנ"ל הולכים תמיד ביחד יש תזמונים אחרים שלא יורדים גם כן באותה מידה? כי אם כל הזכרון יכול לעבוד ב-4/5 ממספר מחזורי שעון אז יהיה אפשר בעצם להריץ כל זכרון 667MHz CL4 כ-800MHz CL5 למשל (מה שלאו דווקא קורה נדמה לי) או ליתר דיוק עד 667*5/4=833MHz ב-CL5. מה קורה בפועל אז?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. אתמול קיבלנו את המחשב שהזמנו, עם לוח P5LD2 מתוצרת ASUS. לאחר התקנת Windows XP ורוב הדרייברים האחרונים (הורדו מהאתר של ASUS), ניסיתי להתקין את הדרייברים של כרטיס הקול. ההתקנה התבצעה, היה צורך באיתחול, אך לאחריו הכרטיס לא זוהה - במנהל ההתקנים הופיע רק PCI DEVICE עם סימן שאלה צהוב. הסרתי את הדרייברים, והתקנתי את הדרייברים שהגיעו עם הלוח (בדיסק המצורף), אך גם זה לא עזר. לאחר מספר ניסיונות כושלים, חיפשתי באתר של יצרן כרטיס הקןל את הדרייברים המתאימים. הכרטיס (אם אפשר לקרוא לשבב ה CODEC הזה "כרטיס") הוא ALC882 מתוצרת Realtek, אך באתר של Realtek (וגם בשרתי ה FTP שלהם) לא היה דרייבר מתאים. חיפוש באתר של ASUS גילה שהבעיה קיימת אצל מספר רב של משתמשים, ורובם פשוט קנ…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הלוחות הבאים : ga-ep45-ds3r ga-ep45-ds4 p5q deluxe p5q pro p5q e למפרט הבא : מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB כרטיסי מסך GTX 280 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II x2 צורבים LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מאווררים וגופי קירור Zalman CNPS9300 AT מארזים Thermaltake Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Black ספקי כוח Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin)- 3 Year Warranty מקלדות Logitech Natural Ergonomic Keyboard 4000 - Retail לא מתוכנן oc וכמובן לא cf (שהרי אני משתמש בכרטיס מסך של nvidia . 1. אני יודע שבתקציב שלי נכנסים הלוחות הכי יקרים מהרשימה אך אני רוצה לדעת אם יש לי…
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מעבד הכי חזק יש בתקציב הזה? ומה ההבדל בין BOX,TRAY ? האם אתם ממליצים בכלל להחליף לוח אם ולעבור ל AM2 ? והאם החלפת מעבד דורשת פירמוט? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 986 צפיות
-
-
המחשב דיי ישן אולי ישן מאוד. 4 שנים אצלי. המעבד הוא פנטיום 4 1.6 אני מת לעשות לו OC ולא יודע אם לוחות אינטל מאפשרים זאת
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשביל מעבד Athlon 64 3400+ (S-754
-
איזה מהלוחות אם תומך בPCI-EXPRESS 2.0 ep43-ds3l או ep43-ds3 ?? אני רוכש כרטיס מסך hd 4850 ddr3 ולכן חשוב הלוח אם יתמוך בPCI-EXPRESS 2.0 כדי שיעלו הביצועים נכון? לא יתבצע oc .
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-