עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by amnesia,

היי, רציתי לשאול כמה שאלות: 1. מתי kaby lake אמור להגיע לשוק בישראל? 2. קראתי שהוא תומך רק בווינדוס 10, זאת אומרת שאם אני מרכיב אותו לא אוכל להתקין עוד ווינדוס 7? 3. האם כדאי לחכות ל 7700K או שהעדכון לא משמעותי ולקחת עכשיו 6700K?

2. Started by sirexrv1,

אני מעוניין לרכוש מחשב חדש (מעוניין ב i5-6600K או i5-7500, אבחר בהמשך). מעוניין ביציאה אופטית ובתקציב נמוך יחסית (אם יש בסביבות 450-600). תודה

3. דור מעבדי ה-Ryzen השני מבית AMD מתקרב, ואנחנו מקבלים פרטים טכניים חדשים אודות היכולות הצפויות שלו לכתבה

4. לפי ההשוואה הבאה: Northwood 533Mhz bus (currently, last models will come with 800MHz bus, but they will cost a lot) L1 cache = 8k L2 cache = 512k SSE2 Hyper Threading I Presscot 800Mhz bus (last models will come with 1066MHz bus) L1 cache = 16k L2 cache = 1M SSE2 + PNI (Presscot New Instructions) Hyper Threading II אתם יכולים לראות שהפרסקוט הוא באמת KICKASS ביצועים הרבה יותר טובים מהנורטווד... יגיע עם הסוקט החדש: Socket T כלומר בלי פינים מבוסס על מגע כמו הטאג'ס... ויתן ביצועים הרבה הרבה הרבה יותר טובים באוברקלוק (לא רק לפי נתונים אילו) עם הקירור המתאים כמובן... *בנתיים בכל מקום אמין שקיבלתי פרטים עליו היתה כתובה מילה אחת "Revolution" !!! עכשיו אני בנתיים…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by kobiperez,

שלום לפני כחודש קניתי מחשב חדש שמיועד למשחקים בעל מעבד I5 4590 וחבר הציע לי לקנות I7 4770 יד 2 ב600 ש"ח,בהנחה שאני מוכר את שלי האם ההחלפה כדאית ? וכמה המעבד שלי שווה עם קירור סטוק ?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Dr. Computer,

שלום. המחשב שלי די ישן, כמעט בן 8 שנים. למחשב יש זכרון RAM בנפח 1 ג'יגהבייט. זה בעצם שני סטיקים שכל אחד מהם הוא בנפח של 512MB ואני מעוניין להוסיף לו עוד זכרון, כי המחשב איטי מאוד. אפילו סתם גלישה באינטרנט זוללת את כל ה-1GB של הזכרון, והמחשב איטי בטירוף. יש לי 3 שאלות ברשותכם: 1) הזכרונות הם מותג של החברה Geil. האם אפשר לשים ביחד איתם זכרונות של חברה אחרת והכל יעבוד? 2) בנתונים של לוח האם כתוב שהקיבולת המקסימלית של הזכרונות בלוח האם היא 4GB של זכרון. עכשיו הייתי רוצה לעשות דבר כזה: שני חריצים של הזכרון הם כבר בשימוש (יש סטיק של 512MB בכל חריץ). נשארו לי שני חריצים פנויים. ואני מעוניין להגיע לנפח של 4GB זכרון במחשב שלי. לכן הייתי מעוניין לרכוש סטיק אחד של 2GB וסטיק נ…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by amd,

2 שאלות... 1.מהם המונחים במעבדי האת'לון 3D Now! וה QuantiSpeed ? 2. האם אפשר לעשות OC לאת'לון ?! בבקשה תענו לי בהרחבה ???

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by jean-paul,

יש לי פנטיום 4 1.7 .כאשר אני מריץ ישומים שונים אני רואה בwindows task manager שאחוז העבודה של המעבד מגיע לפעמים ל100 אחוז ,האם זה טבעי למעבד כזה שעל ישומים שונים קלים ככבדים יהיה ניצול מקסימלי

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. קניתי מחשב מחברה X (די ידועה..) בכל מקרה המחשב הגיע היום ולאחר התקנת ווינדוס ראיתי שהמעבד שונה מה שרשום בהזמנה זה pentium d.core e2200 ומה שקיבלתי זה d.core E5200 להגיד תודה ולסתום או שיש כאן בעיה וללכת אליהם? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by maorrrubin10,

מה יותר כדאי? אני לא בטוח שאני יעשה OC ו95% אני עושה OC אם אני לוקח Q9550 אני לא עושה OC אני לא יודע מה לקחת כי כל הטכנאי מחשב שאני מכיר אמרו לי לקחת Q9550 ובן דוד שלי שהוא גם טכנאי מחשבים אמר לי Q9550 המחשב שאני קונה למשקים כמו GTA IV וכל אלה כל החדשים!! בקיצור בבקשה תעזרו!! תודה לעוזרים!

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by assafg,

אני קונה מחשב למשחקים, זה המפרט שלי כרגע: מעבד intel E6850 לוח אם - Gygabyte bulk GA-P35-DS3L כרטיס מסך 8800 GT 512MB זכרון (Kingstone 2X1G DDR2 800Mhz (latency 5-5-5 דיסק קשיח WD 500GB 16MB SATA2 חלק מהאתרים אומרים שכדאי לקנות E6850 וחלק מעדיפים את ה Q6600? מה אתם אומרים מה עדיף?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. למרות שבאופן כללי הצ'יפסטkt333 כן יתמוך במעבדים החדשים (fsb333mhz ), הלוח vrxp לא יתמוך , כי על הלוח יש ג'אמפרים ל-mhz100 ו mhz 133 בלבד. לכן עדיף הלוח של אפוקס 8k5a2 שהוא כן יתמוך. אשמח לשמוע תגובות

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by eranir,

שלום לכולם, אני מתכוון להזמין כבר בשבוע הקרוב מחשב מבוסס i5 (כן, אני יודע שההשקה רק בספטמבר, אבל אפשר להזמין את הכל עוד קודם), וכרגע קצת קשה למצוא ביקורות ללוחות אם תואמים. אשמח לקבל כל מידע שהוא בנושא, והמלצות אם קיימות. דרישות - OC סטנדרטי, לא משהו מיוחד, ואם אפשר לציין אם תומך ברייד (לא מתוכנן כרגע, אבל סיכוי טוב שבהמשך).

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. הסיבה להחלפה היא תמיכה ב USB3, Sata3 ו UEFI. המעבד הוא 955 של AMD שמומהר ל 4.1, אז חשוב שהלוח החדש יעמוד בזה גם כן. (למרות שרק העליתי מכפלה והוספתי מתח למעבד). (שאר המפרט בצד). השאלה היא אם כל העניין הזה כדאי, או שעדיף לסחוב איתו ככה עד שאוכל להחליף שילוש / פלטפורמה. תודה.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום לכולם, ברצוני לשדרג את המעבד שבנייד שלי. להלן הפרטים: יצרן : Emachines(היה של Acer) דגם : e732 אני לא אפרט פה יותר מידי, העלתי תמונות מCPU-Z שמראות את כל הנתונים הרלוונטים. מצאתי שהסוקט שלי הוא G1(או בשם המלא rPGA989) ואת כל המעבדים התומכים פה. הבנתי שלמרות שהסוקט זהה יכול להיות מצב שהמעבד לא יתאים. האם אתם יכולים לעזור לי עם זה? לדעת איזה מהם בטוח יעבוד עם הלוח אם שלי? וכמו כן איזה מהם מומלץ?(מחפש את הכי חזק ומהיר, כשיוצאים מן הכלל הן גרסאות האקסטרים בגלל שהבנתי שהן צריכות קירור מתאים). תודה רבה!

16. כך שאפשר להבין מי מחליף את מי ובאיזה מחיר +- כולל צריכת חשמל

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אבל לא של חברה מפורסמת של חברת Transcend האם זה ילך?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. האם ההבדלים, מבחינת הכל גדולים בין הסלרון 2.4GHZ לפנטיום 2.4GHZ

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by BIGWOLF,

קראתי באחד האתרים ש AMD לא תשתמש בתכנולוגיות ה - SOI (סילקון - און - אנסולטור) בגרעין ה BARTON המיועד לעבודה עם שדרת K8 החדשה של ATHLON XP. אז מה זה SOI ? שאילה נוספת: במאמר בזה גם נכתב שאחד השיפורים יהיה הוספת L2 512K - ו שינוי ה FSB מ 266 - ל - 333, אז אם כך מה המשמעות ללוחות אם וזכרונות שאנו רוכשים עם FSB 333 כמו ה 7VRX לדוגמה אם בכל מקרא המעבדים עובדים על FSB 266 ? תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום, יש לי מחשב פנטיום 4. לאחרונה רכשתי לו זיכרון באיביי, 2GB DDR (הכמות המקסימלית שהלוח שלי מקבל). http://cgi.ebay.com/2GB-2X-1GB-DDR-Desktop-MEMORY-RAM-PC3200-NON-ECC-184PIN-/160625520085?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item256606edd5 קיבלתי את המוצר, הכנסתי סטיק אחד של ג'יגה, הדלקתי את המחשב לכמה דקות, כיביתי, נגעתי בסטיק- וכמעט נכוותי. האם יש בעיה כלשהי במוצר שקיבלתי? או שכל הזכרונות מתחממים באותה הצורה? תודה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אני לא גיימר כבד ואם יהיה לי כרטיס מסך זה עד 4070 לא יותר , איך הוא בשביל גיימינג בינוני ועבודה מולטיטסקינג עם הרבה תוכנות ברקע מלא טאבים , תוכנות VLC , VBOX וכו’ … , הוא שווה משהו ? עולה 527 שקל ללא מאוורר .

22. <פרולוג> (פתיחה, למתקשים) : ממה שאני מכיר משוק המחשבים (ונסיוני) הרחב, מנורת ה-HD LED דולקת כאשר ה-HD נמצא בעבודה (= קריאה/כתיבה). אצלי לא כך הדבר </פרולוג> ה-LED של ה-HD מהבהב באופן קבוע בקצב קבוע (כל שנייה בערך), בלי קשר לפעולת(פעילות) ה-HD. חשבתי שאולי יש בעיית חיבור של החוט והחלטתי לבדוק :החוט של ה-HD (כתוב עליו HD LED אני לא חמור) מחובר טוב למקום המתאים בלוח (בדקתי מס' פעמים). כמו כן הפכתי את החיבור ב-180 מעלות - מה שגורם למנורה לא לעבוד בכלל (= לא הפתרון). : מה הסיפור פה? אם למישהו יש לוח דומה אשמח לשמוע איך המצב אצלו.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by RoyShefy,

מה ההבדלים בינהם!? זהו! בשביל הסיפור הזה זה 2.6C נגד 2500+ מה יותר טוב? מכל הבחינות וסתם ההבדל הגדול... ואם כל הקטע שהליבה בAMD יותר איכותית אז בבקשה להסביר מה עושה הליבה ומה יחדות המגה"צ

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by TheSoupNatzi,

היום קיבלתי מעבד 1.6 נורת'ווד(האומנם?) ולוח אם של אביט את הלוח אם קניתי מאקסלנט וכמובן(איך לא?) הם עשו טעות בהזמנה ובמקום לקבל את ה abit bd7raid קיבלתי abit bl7raid זה דבר ראשון... עכשיו,דבר שני בנוגע למעבד, בגלל שלא בדקתי אותו, ובגלל שהוא לא בא בקופסא אז אני לא יכול לדעת אם זה באמת נורת'ווד..., הסתכלתי טוב טוב עליו ורשום בערך ככה 1.6 \ 256 ובלה בלה בלה ושזה יוצא בקוסטה ריקה וכאלה אז............אני משער שזה לא נורת'ווד...מה אתם אומרים? :'(

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.