מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
Pentium 4 2.53Ghz Pentium 4 2.53Ghz - 4144 ש"ח Kingstone 256mb PC1066 X 2 - 1960 ש"ח Asus P4T-533c - 1019 ש"ח Antec TruePower 380 - 473 ש"ח Grand Total: 7596 ש"ח ------------------- Dual Athlon MP 2000+ Athlon MP 2000+ X 2 - 3042 ש"ח ASUS A7M266-D - ש"ח 1537 CMX512 - 512Mb 2700 CAS 2 X 2 - 2328 ש"ח Antec TruePower 470watt - 714 ש"ח Grand Total: 7621 ש"ח
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1) בניגוד ללוחות אחרים ברמת מחיר שלו אין לו כניסות של פורט טורי ומקבילי, האם זה חסרון? או הכניסות האלו לא יהיו שימושיות בעתיד? 2) שמתי לב שיש לו כניסות eSATA אבל לא ברור לי למה צריך אותן, לא מכיר ציוד שמשתמש בכניסה הזו. מישהו יכול להסביר? 3) הלוח הזה נמכר בנעה ב 750ש"ח וגם ה GIGABYTE GA-965P-DS3 נמכר ב750 ש"ח והוא לא REV3.3 במצב הזה כדאי להשאר עם הABIT? לא מתוכנן o.c (אולי בעתיד הרחוק..) ולא משחקים, אבל אני קונה מחשב להרבה זמן ולכן אני רוצה לוח טוב ואמין. תודה לעונים
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קודם כל חג שמח! אז ככה, אני עומד לקנות מחשב חדש, ויש לי התלבטות קשה מאוד לגבי השילוש הקדוש, שיכול להשפיע על כל המערכת. אלו הן האפשרויות: [glow=red,2,300]Pentium4 2.4C Asus P4C800-E Deluxe OCZ 1024MB(512x2) PC4000 Preformance Series[/glow] [glow=green,2,300]Athlon64 3200+/3000+ (תלוי בתקציב הסופי) Albatron K8X800 PROII Twinmos 512MB PC3500[/glow] קחו בחשבון שאני אעשה אוברקלוק (אפילו כבד), ועם קירור מתאים (ומתחים ראויים) למערכת א' אני יכול להגיע אפילו לבאס 300, בעוד שבמערכת ב' אני לא אגיע אפילו לבאס 220, בגלל שאין נעילת PCI/AGP. חוץ מזה, אין אפשרות למחלקים. אין גם אפשרות לשים שני סטיקים כלשהם, ו- 1GB של זכרון יכול להיות מאוד רצוי. ממילא, את ה- 64Bit המיוחלים אני לא…
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
http://www.amazon.com/Intel-Core-i7-4790K-Processor-BX80646I74790K/dp/B00KPRWAX8/ אני חושב שזו קנייה מעולה, בהזמנה ישירה מאמזון זה יוצא 1400 ש"ח בערך. בארץ הכי נמוך זה 1715 ש"ח! אני חושב שאני אקנה ואשדרג את עגלת ה-AMD שלי. זה משמעותי כי עד כה, המעבד היה מעל גבול ה-1200 ש"ח של המכס.
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, כמו שכתבתי מחפש להרכיב מחשב זול לסרטים ועבודה משרדית (ללא צורב\דיסק) לא משנה AMD\INTEL GA-H55M-S2H I3 540 2GB Kingston (DDR3 1333) מארז + ספק כח או לחילופין: MA785GMT-UD2H Athlon II x4 Quad Core 630 2GB Kingston (DDR3 1333) מארז+ספק יש למישהו הצעה אחרת... אין תיכנון ל OC \ משחקים.... מצד שני אם כבר קונים משהו לדעתי כדאי משהו עם זיכרון DDR3 תודה מראש לעוזרים..
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן מחשב חדש I7 עם 12GB זיכרון אני עובד הרבה עם תוכנות גרפיות ותלת מימד - אך המחשב מנצל רק ליבה אחת ( אני ראואה שהוא מגיע מקסימום ל25 אחוז ניצול) ובמצב כזה המחשב ניהיה איטי בריבוי משימות ברינדור ב 3DMAX זה כן משתמש בכל הליבות מה ניתן לעשות על מנת שהמחשב ישתמש בכל הליבות תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב למשתמשי הפורום,אני היום התכוונתי לפרמט את המחשב שלי בגלל כמה בעיות מעצבנות ובגלל שאני רוצה להתקין את הווינדווס 64 ביט אבל נתקלתי בבעיה כי אני רוצה לכוון בביוס שהמחשב שיקרא דרך כונן הפלופי ולא דרך הסידירום קודם בשביל להפעיל את הדיסקט איתחול ולפרמט את המחשב...אבל אני לא יודע את הסיסמא לביוס אולי אח שלי שם ושכח ששם סיסמא או שאני שמתי ושחכתי אבל זה לא משנה מי שכח כי זה לא יעזור לי לעבור את זה או להשיג את הסיסמא, שמעתי שיש אפשרות שאני מוציא בטריה מהלוח אם ואז הכל מתאפס כולל הסיסמא,אבל מה ההשלכות של זה ? והאם יש דרך אחרת לעבור את הסיסמא ? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי מפלצת לא קטנה (i7 מואץ) שמשמש לאיחסון ולהורדות בשעת הצורך, המחשב פועל 24/7 ואני שם לב כי צריכת החשמל שלו היא כ 130 וואט. הייתי מעוניין לבנות יחידה יותר חסכונית בחשמל משאריות, יש לי מארז, ספק כח ודיסקים (לא אצטרך מסך/עכבר/לוח מקשים כי אתחבר מרחוק) כך שמה שאני צריך לוח אם+מעבד+זיכרון. השימוש במחשב יהיה בעיקר לאיחסון וחיבור לרשת כך שאני מאמין שלא יהיו דרישות מיוחדות מהמעבד. מצד שני, אני משתמש בהמון טאבים בגלישה (באדג'). כמובן ששאלת המחיר חשובה לי ולא אכפת לי לוותר קצת עבור הוזלה. -מה מומלץ לרכוש? -מה שאוכל לי את רוב הזיכרון הוא הדפדפן, יש אחד חסכוני יותר? -הייתי רוצה לחבר אותו למחשב שלי באמצעות כבל רשת ישירות, האם עדיף לוח עם שתי יציאות L…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כל הפוסט הזה קצת מביך אז אני אכתוב אותו זריז. אוקיי, אז שידרגתי את המעבד הפרהיסטורי שלי למעבד מיושן מצאתי את ה-phenom X4 9550 במחיר זול, והחלפתי בו את האתלון 64 3500+ הגריאטרי שלי (בשעה טובה). הפינים נראו ישרים ותקינים, אז ניקיתי אותו יפה, איפסתי ביוס בלוח, הנחתי בתושבת (טיפה התנגד בהתחלה אבל שכנעתי אותו בעדינות), מרחתי משחה תרמית איכותית והדלקתי את המכונה (על הדרך ניקיתי מארז וסידרתי את הכבלים שהיו מבולגנים בצורה מזעזעת). עד כאן שלב ההתקנה הפיזית, עבר בהצלחה רבתי ועכשיו לשלב התוכנתי: יש משהו שאני צריך לעשות בנוסף? מותקן ווינדוס 7 64 ביט. תודה למי שיסייע
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עברו כמעט 5 שנים מאז השדרוג שילוש האחרון (שאפילו היה כאן בפורום! , המפרט של YairZ) ואני חש באיטיות במשחקים כאלה ואחרים. כמו כן ספק הכח הוא כבר בן 10, כדאי כנראה לשדרג גם אותו. המטרה היא גיימינג וכן שימוש מקצועי סטטיסטי (R, MatLab,Stata וכד') ואולי אולי גם מעט עריכה גרפית (פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר וכד'). הדגש הוא על גיימינג. המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel i5 3470 Socket 1155 Gigabyte GA-B75M-D3H Rev 1.1 Kingston 16GB DDR 3 (4 x 4) MSI GeForce GTX 750 Ti HEC 450TD-FT CoolerMaster Centurion 590 1SSD, 3HD אין העדפה בין AMD ל-Intel (עד היום כל המחשבים שלי היו של Intel, אבל סתם יצא ככה). הייתי שמח לשמור על איזשהו א…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
צמצמתי את האפשרויות בהתאם לצרכים, אז עכשיו השאלה היא: מכל הבחינות האפשריות, מה עדיף Asus P5KPL-CM או Gigabyte GA-G31M-ES2L ? מבחינת Audio מה עדיף? לאסוס רואים שיש 6 יציאות ולג'יגהבייט יש 3, מה ההבדל? לשניהם גם כתוב שיש spdif, אבל בפאנל האחורי שלהם אני לא רואה כזה דבר. (אני יעדיף את הלוח שיש לו spdif) מבחינת סידור חוטים האסוס נראה יותר טוב אבל הג'יגהבייט נראה יותר יפה ( זה חשוב כי יש לי חלון במארז) מבחינת הביצועים לא אמור להיות הבדל בינהם נכון? יש לאחד מהם איזה פונקציה שאין לשני? מבחינת שליטה במאווררים ובמהירויות שלהם, יש עדיפות ללוח אחד? מה הייתם לוקחים? שניהם עולים 260¤. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למשהו יש מושג מה קורה עם המעבדים האלו מתי הם אמורים לצאת לשוק יש את סידרת הברודוול שמתעכבת ומתעכבת לפי מה שהבנתי שתי הסדרות אמורות לצאת ביחד (הפרש של מספר חודשים בין סירה אחת לשניה ם )אבל ההשקה של ברודוול התעכבה אינטל תנסה לגזור את הקופון ולא נראה לי שתדלג על התקלה (ברודוול) כך שמבחינה צרכנית (בתור אחד שרוצה לקנות מחשב ) מה אני אמוק להבין אין לי בעיה לחכות קצת מס חודשים אחרי הכל מבחינת ביצועים גרידא - בלי כל הקישושים של בלי כבלים, העברה אלחוטית מהירה,ליבה וידאו תומכת 4K, תמיכה בהתקנים מהירים שעוד לא הומצאו (תקנים בלבד)... וכו (אני לא מזלזל - עבדו על זה טובי המוחות וזמן רב ) אבל אני לא יודע מה זה יעזור לי מבחית ביצועים בבית כשני מתחבר EA או מפעיל קובץ אקסל בכל הסירטני…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב לא רע אבל די מבוגר (בן 5) ואני רוצה לשפר את הביצועים שלו. ברשותי לוח אם מסוג Gigabyte GA-K8NF-9 ועליו 2 כרטיסי זכרון של גיגה כל אחד: GeIL CL3-4-4-DDR 400 יש לי עוד 2 סלוטים פנויים ורציתי להוסיף עוד 2 גיגה אבל נראה לי שיהיה קשה להשיג כרטיסי זכרון שיהיו תואמים בדיוק לאלו הקיימים (לא נראה לי שמוכרים GEIL יותר). 1. עד כמה גיגה זכרון תומך הלוח שלי? 2. האם אני יכול להשתמש בכרטיסים מהירים יותר מ-400? 3. נאמר לי בחנות מחשבים שאם ארבעת הכרטיסים לא יהיו זהים, צפויות לי בעיות תאימות. האם כך או שכל זוג כרטיסים נוסף במהירות זהה יעבוד? 4. באילו דרכים נוספות אוכל לשפר את מהירות המחשב שלי? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רואה המחירים בכלל לא גבוהים, בסביבות ה500 ש"ח, אבל אני לא יודע אם הם באמת טובים.. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=451443 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424702 http://www.ashafpc.co.il/site/index.asp?sub=4&CatSubID=89&catName=%EC%E5%E7%E5%FA%20%E0%ED%20%FA%E5%EE%EB%E9%20%F7%E5%F0%F8%E5
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השדרוג הבא יהיה לפנטיום 4 2.26 533 512 (אין לי כוח מה זה מה.. ) אז אני מתלבט בין שני סוגי זיכרון ובהתאם אליהם הלוח ddr 333 או rdram 1066 נאמר לי שה333 יתן לי oc יותר טוב מאשר ה1066, האם זה נכון? והאם ההבדלים בביצועים הכללים גבוהים בין ה333 ל1066 ? מבחינת מחיר אני דייי סגור על ה333 כי אז אני יקח 512 mb במקום 256 ב1066 .... אבל הבעיה היחידה היא שהלוח שאני רוצה לקנות איתו הוא בעל ערכת שבבים של sis ואמרו לי לא לגעת בזה... האם מישהו יכול לאשש או לבטל את מה שאמרו לי? ואם זה נכון, מהו בערך הזמן שבו אמורים להגיע לוחות ל333 עם צ'יפסטים של אינטל או של via ? הלוחות שאני מתבלט ביניהם הם ל333 gigabyte ga-8sr533 (האם לקחת? או לחכות לערכת שבבים אחרת) ל1066 gigabyte ga -8…
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני בדרך לקנות מחשב חדש ואני עושה סקר מה לדעתכם יותר טוב לפניש אני קונה . DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ABIT AN8 ULTRA תנו חוות דעת. תודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי לוח אם של Gigabyte - GA-7VTXH . לאחר מספר חודשים ת החלפתי את כרטיס המסך שלי בחדש , אולם במהלך החלפת הכרטיס נשבר לי קצה הסלוט של ש AGP וכעת המחשב לא עולה . החלפתי במהלך חיי עשרות פעמים כרטיסים והשבירה לא נגרמה מהפעלת כח רב או מאי ידיעה. האם אני יכול לתבוע מהיבואן / חנות החלפת הלוח - הרי מדובר בפעולה פשוטה ותכופה שלא מצריכה הפעלת כח רב וברור שהשבירה היא כתוצאה משבריריות הלוח? האם עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת בלוחות של Gigabyte , או שזה חוסר המזל שלי? :-[ ואם לקנות לוח חדש - האם מומלץ לקנות את אותו אחד או משהו מתקדם יותר תודה מראש על כל תגובה
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, לפני שהגעתי לאתר הזה לא חשבתי אפילו בכיוון של amd..אבל עקב התעקשויות של חברי הצוות בתוכם ליאור...גרם לי לשקול שנית.. ומהאתר הזה שמעתי וגם ראיתי תגובות מכל העולם גם מפה...גם מ tomshardware שהמעבדים שלהם יותר מהירים ויותר זולים... הסיבה שאני רוצה לקנות אינטל זה גם בגלל אמינות וותק...אני לא רוצה לקנות amd ואז אחרי כמה שנים היא תפשוט רגל (מה שלא כל כך סביר עקב הפופולריות שלה...) אבל אם אתם זוכרים אמנם זה היה מזמן (לפני 6 שנים) לפני ש gforce היא פופלרי הכרטיס מסך שהיה הכי נחשב זה היה 3dfx voodoo שיש לי אותו כרגע אבל מספר שנים לאחר שקניתי אותו החברה פשטה רגל...ואז לא היה לי תמיכה ולא דרייברים חדשים ולא כלום...אז אני מעדיף לסמוך על חברה ותיקה...אבל זה עוד שטיות כי תמיד י…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מה לפחד לקנות מעבד בTRAY??? בחנות WELLCOM אמרו שנשאר להם רק TRAY
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב נייד HP זיכרון 4GB ורציתי לשדרג, מאחר ויש נתונים סותרים בדפים שונים של HP, פניתי לנציג שלהם בשאלה אם ניתן להרחיב את הזיכרון (יש סלוט אחד פנוי) והתשובה שקיבלתי: So to answer your question...yes, you can add a 2 GB chip to the 4 GB chip and get 6 GB but you may as well shoot the moon and get a 4 GB chip, max the thing out to 8 GB, have the memory run in DDR mode and be done with it. The memory will not run in DDR mode with a 4 GB + 2 GB memory configuration. (בהתחלה שאלתי אם ניתן להוסיף 2GB כי משום מה רשמו צירופים שונים אפשריים באתר שלהם אך לא 4ִּּּ+4ׂׂ אך מסתבר שניתן להוסיף 4GB נוספים). מה הכוונה ב DDR MODE ועד כמה זה משמעותי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא מציע לקנות את לוחות GIGABYTE הם בעיקרון עולים זול ויש להם להם תפריט יותר מלא בלוח, אך למדתי על בשרי שמה שעולה זול עולה ביוקר, יש לי לוח ששלחתי לתיקון הלוח לא עבד ובמקום זה הוצע לי לוח שעבר תיקון של GIGABYTE כנראה במעבדות החברה כך סופר לי במור לוי משווקי GIGABYTE בישראל, שיש אחריות לשנה ולכן לא אקבל חדש, כמו"כ ראיתי במגזין PC PLUS שהגיגה בייט אמנם זול מכיוון שהאחריות רק לשנה. קחו זאת בחשבון לפני הקניה הבאה שלא תצטרכו לשבור ת'ראש
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך המעבד הזה בעבור גיימינג של היום? לא חובה בהגדרות מקסימליות. אני מתכוון לקנות מחשב די זול: http://www.tms.co.il/product/14342 ולהוסיף אליו כרטיס מסך חיצוני שיש לי GT430 שהוא אמור להספיק בשביל אח שלי. מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום ברוכים הנימצאים ! שמי אלי(28) ואני מהגליל אמנם אני חדש כאן בפורום, אבל אני משוטט פה כבר זמן מה ומה אני אגיד לכם זה פשוט שיטפון של אינפורמציה ושל ואנשים שמבינים עיניין ואוהבים לעזור... אז תודה מראש לכולם ולעיניין אני כתחביב עוסק בעבודת אודיו עם מחשב בעיקר מוזיקה אלקטונית אך המחשב כבר ישן P3 והגיע הזמן לשדרג. בזמן האחרון אני נוטה להחשף המון לטכנולוגיה החדשה AMD ב-64 ביט והייתי רוצה לשאול באמת במיוחד אנשים שכבר יש להם נסיון של לפחות כמה חודשים עם A64 1)האם זה שווה כל כך ת'כסף ? 2)האם אתם מוצאים איזה שהם חסרונות חוץ מהיוקר ? מה עם התחממות ? 3)מי יודע אם זה כבר לא יהיה ישן עד שתהיה תמיכה מלאה ב-64 ביט ? אודה במיוחד על תשובות זריזות ועינייניות אני דיי על סף רכישה
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שווה לי לקנות ב250 דולר Athlon XP2002+ ועוד 256DDR 266 Ram...בנוסף ל256 הקיימים והיטסינק של ThermalRight מדגם SLK600 כולל מאורר ? העם אני יקבל את כמות הביצועים שחסרה לי...?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-