מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
ניתחתי את לוח האם שלי עם אברסט אני צריך קצת עזרה בניתוח אני לא מבין את מה שרשום בזיכרון והציפסט ואת הקטע של האפקטיב קלוק בלוח [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחד האנליסטים המפורסמים טוען שב 2019 AMD תעבור את INTEL בעוצמת המעבדים בגלל שהיא כבר תעבור ל7 NM ואינטל עדיין נאבקת עם תהליך יצור של 10NM וממליץ ללקוחות שלו (מהגדולים בעולם אמזון,סמסונג וכו') להתחשב בזה בתוכניות העיסקיות שלהן, https://www.pcgamesn.com/amd-surpass-intel-cpu-performance-2019 מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שימו לב ל-FPS בגיימינג...אותו מחיר יש להם:
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3421 זו אריזת TRAY, אך אני קונה בכל מקרה מאוורר כך שזה לא משנה. הם לא מוכנים לאמר מי היבואן, והאחריות למיטב הבנתי היא רק דרך החנות ולשלוש שנים. נראה לכם שווה?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שווה לי לקנות ב250 דולר Athlon XP2002+ ועוד 256DDR 266 Ram...בנוסף ל256 הקיימים והיטסינק של ThermalRight מדגם SLK600 כולל מאורר ? העם אני יקבל את כמות הביצועים שחסרה לי...?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם יש לכם תושבה אשמח לדעת על הדרך ( בממוצע למשחקים עיבוד פוטושופ הכלץץ) איפה יש אתר בנצ'מרק אמין? הבנתי כאן שיש הרבה אתרים לא אמינים ואני רוצה להשוות בין המעבדים הבנתי שהאתר הבא לא אמין: https://cpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-Ryzen-5-3600X-vs-Intel-Core-i5-10600/4041vs4069
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי זיכרונות טוינמוס טויסטר עם תזמונים של 2-2-2-5 ורציתי לדעת איך להגדיר אותם בביוס כי בביוס יש הרבה הגדרות שקשורות לזה ופעמיים הייתי צריך לאפס את הביוס
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. כפי שמצוין במפרט, ברשותי לוח אם שתומך ב USB 2.0, ומותקנים בו הדרייברים המעודכנים ביותר, כמו גם הביוס המעודכן ביותר. קניתי גם סורק USB 2.0 לאחרונה, ואכלתי קש במשך יומיים בנסיון להתקין את הסורק. לאחר יומיים של עבודה קשה, התקנתי את כרטיס ה USB 2.0 מתוצרת ADAPTEC שהגיע עם הסורק - וכל הבעיות נעלמו לחלוטין. לאחר בדיקה נוספת של מתאם USB2.0 שעל לוח האם, שוב נתקלתי בבעיות תקשורת בין הסורק למחשב. האם זה רק אצלי ככה ? האם עוד מישהו נתקל בבעיות תאימות ל USB2.0 עם הלוח הזה ? כפי שציינתי כבר, כל הדרייברים והתוכנות עדכניות ביותר. תודה על העזרה מראש.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 4. לאחרונה רכשתי לו זיכרון באיביי, 2GB DDR (הכמות המקסימלית שהלוח שלי מקבל). http://cgi.ebay.com/2GB-2X-1GB-DDR-Desktop-MEMORY-RAM-PC3200-NON-ECC-184PIN-/160625520085?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item256606edd5 קיבלתי את המוצר, הכנסתי סטיק אחד של ג'יגה, הדלקתי את המחשב לכמה דקות, כיביתי, נגעתי בסטיק- וכמעט נכוותי. האם יש בעיה כלשהי במוצר שקיבלתי? או שכל הזכרונות מתחממים באותה הצורה? תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עכשיו אחרי הקנייה אמורים להיות לי 4 גיגה זכרון אבל כשאני בודק ב run->dxdiag אני רואה 3200 צלצלתי לחנות מהם קניתי והם אמרו לי שבווינדוס XP הןא לא מזהה מעל 3200 אבל אל דאגה יש לי 4 גיגה האם זה נכון? ואם כן - איך ניתן לבדוק באמת כמה זכרון יש לי כעת. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג, סרטים ב-HD, פתיחת חלונות מרובה בגלישה/סייר ומולטי טסקינג עם טיפה תוכנות קידוד וגרפיקה. חשבתי על מפרט שכולל, מעבד i5 3470; לוח אם ג'יגה בייט H77-DS3H, ההתלבטויות העיקריות הן בנוגע לזיכרונות, דבר ראשון בין; G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz CL9-9-9-2N ל-Corsair 2x8GB Vengeance DDR3 1600MHZ Dual Channel CL10-10-10-27, חוץ מההבדל של ה-CL יש הבדל גדול יותר בין ה-2N לזיכרונות 1N רגילים? חשבתי להוסיף קירור כמו המוגן 3, השאלה האם זה לא מיותר מכיוון שיש את ה-Turbo boost של אינטל ואני לא מתכנן אוברקלוק רציני ובכלל שווה אוברקלוק כזה ועדיף לעבור ללוח Z77 ומעבד 3570K שביחד זה כמה מאות שקלים? או לקחת רק Corsair XMS 8GB DDR3 …
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי הסט הזה של זכרונות Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 CPU-Z מציג לי נתון של 666MHz. לפני העדכון BIOS הוא הציג לי 800MHz. ברור לי שמשהו לא בסדר (או שאני לא מספיק מבין). לדף של CPU-Z לחץ כאן אשמח אם מישהו יתן לי הסבר בנושא והאם ניתן להעלות את זה ל-1600 על סמך הלוח אם שלי maximux hero II. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קראתי באחד האתרים ש AMD לא תשתמש בתכנולוגיות ה - SOI (סילקון - און - אנסולטור) בגרעין ה BARTON המיועד לעבודה עם שדרת K8 החדשה של ATHLON XP. אז מה זה SOI ? שאילה נוספת: במאמר בזה גם נכתב שאחד השיפורים יהיה הוספת L2 512K - ו שינוי ה FSB מ 266 - ל - 333, אז אם כך מה המשמעות ללוחות אם וזכרונות שאנו רוכשים עם FSB 333 כמו ה 7VRX לדוגמה אם בכל מקרא המעבדים עובדים על FSB 266 ? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחד הסוקרים ביוטיוב פירסם ביקורת שמראה למה ללוח האם הזה של אסוס יש רק 4 שלבים לvrm ולא twin 8 כמו שהם מפרסמים. הלוח הזה עולה 300 דולר, וממותג על ידי אסוס כלוח high end. הוא מסביר גם למה זה לא טוב ומה החסרונות והיתרונות במה שאסוס עשו. מביקורות אחרות שראיתי, הvrm באמת מתחמם הרבה יותר מאשר לוחות של חברות אחרות. ברחבי הרשת אנשים מחזירים את הלוח בעקבות המידע הזה. מדובר בבעיה בעיקר עם מעבד כמו i9 9900k , ולמי שעושה oc. הביקורת הזאת יכולה להיות תקפה גם ללוחות אחרים של אסוס, ובכל מקרה מדובר בסרטון טכני ומעניין לדעת ולהבין.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם שמתי לב שהיתה ירידת מחירים זעירה, והרכבת המערכת הוזלה בכ 100-200 ש"ח ומכאן ההתלבטות לאפיק שדרוג שנפתח. הרכיבים במערכת המקורית (מבוסס 955 AMD, לטובת OC) לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 394 ש"ח זכרונות Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value x2 368 ש"ח האם כדאי לקחת לוח אם משודרג יותר (אין לי מושג איזה) או את הזכרונות הבאים: g.skill DDR3 4096 1600Mhz CL 7-8-7-24 http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-12800CL7D-4GBECO~15~0.htm תודה!
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד 1.6 של INTEL והוא לא עובד אבל הוא בסדר גמור מבחינה פיזית לא נשברה לו רגל או משהו הלכתי לחברה שקניתי מהם והם לא מוכנים להחליף את המעבד בגלל שאין עליו מדבקה(איך תהיה בכלל על מעבד מדבקה הוא מתחמם רצח לא או שהיא מיוחדת או משהו) דיברתי אם החברה שמפיצה את המעבדים איסטרוניקס והם אמרו שאם אין מדבקה על המעבד הם לא יכולים להחליף השאלה שלי היא 1 לא לכול המעבדים של INTEL יש אחריות 2 האם אני יכול לעשות משהו או שאכלתי אותה 3 ללכת לריב איתם ולהגיד להם שאני לא זז עד שהם מחליפים או שזה ככה בכול העולם ואין מה לעשות תודה לכול העוזרים
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד Core i3-530 השאלות שלי הן: 1) האם הבנתי נכון שיש שני סטים של Instruction Sets שקשורים להצפנה, אחד נקרא AES, והשני נקרא AES-NI ? 2) עבור המעבד שיש לי, הבנתי שאין לי AES-NI, אבל האם כן יש לי את הסט הראשון(AES)?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לפני כחודש קניתי מחשב חדש שמיועד למשחקים בעל מעבד I5 4590 וחבר הציע לי לקנות I7 4770 יד 2 ב600 ש"ח,בהנחה שאני מוכר את שלי האם ההחלפה כדאית ? וכמה המעבד שלי שווה עם קירור סטוק ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו 1 גיגה זכרון DDR400 ואני שוקל להרחיב ל2 גיגה DDR400 האם הלוח אם יתמוך בכזו כמות זכרון תודה לעונים
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צהריים טובים. ברצוני לבדוק את הטמפ' של המעבד בזמן מאמץ, זאת משום שקניתי גוף קירור אינפיניטי, לפני הרכבתו אני רוצה לבדוק את הטמפ' עם הגוף קירור המקורי של אינטל, ואז לבדוק מה שווה באמת האינפיניטי. איזה תוכנה אני צריך בשביל לאמץ את המעבד? ומאיפה אני יכול להוריד אותה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במסיבת העיתונאים של אינטל ,הנשיא דיבר על 5 מליון קונרוים נשלחו לחנויות ב 60 ימים! פאול אוטלני דיבר על קנטפילד שהיגיע כ QX6700 ויושחק באמצע נובמבר וליתר דיוק ב 16 בנובמבר, שמציג 67% שיפור על X6800 ץ( )? בהמשך המסיבה דיברו על המרובע ליבות שבפיתוח, נקרא Yorkfield ויושק בחציון השני של 2007 ( ביחד עם K8L ה?) יורק פילד יעבוד ב 1333MHZ FSB ב DDR3 1333 או DDR 2 800MHZ Yokrfield features 1333MHz FSB, DDR3-1333/DDR2-800 and dual PCI-Express 2.0 interface. Coupled with Bearlake X chipset, Yokrfield perhaps is the strongest CPU in 2007. Intel is now co-operating with software developer to optimize Quad-Core products. האם זהו נחלם? או נהלם? הזמן יגיד קישור: http://www.…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי amd athlon xp 2000 אם אני יקנה amd sempron 2800 256L2...יהיה שיפור? לפי מה שאני יודע ה-sempron הוא גירסה מוחלשת של athlon בגלל ה-L2 הנמוך שלו יחסית... האם בכל זאת שאני יחליף בינהם אני יראה שיפור ואם כן עד כמה הוא משמעותי? דרך אגב...רציתי לדעת מה זה palermo ???
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה המפרט שלי כרגע: המחשב מיועד לגיימינג. בעיקר לשחק World of Warcraft בריידים של 20 אנשים, על (בתקווה) הגדרות Ultra (ההגדרות הכי גבוהות). כמובן שבלי קשר אני אשמח לשחק פה ושם גם משחקים אחרים, בין היתר חדשים שייצאו, אבל ההתמכרות העיקרית שלי היא ל-WoW. השאלה שלי היא כמה משפיע הלוח אם על הביצועים של המחשב והאם יש סיבה לקנות לוח אם יקר שכזה אם כל הדרישות שלי ממנו הן להיות מסוגל להגיע עד ל-16gb RAM ושהכל יתחבר אליו ויעבוד כמו שצריך? אני לא הולך לעשות OC, לעשות CF או SLI או שום דבר מיוחד שכזה. לא יהיה עדיף להוסיף 100 שקלים על לקחת את המעבד i5 4690 ולרדת בלוח אם למשהו פשוט יותר (כל האלה שהם צ'יפסט B85)? בנוסף, האם בכלל ההבדל בין i5 4590 ל-i5 4690 מצדיק 100 שקלים? תודה רב…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-