עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. במסגרת כנס ה-GTC 2015 חשפה מפתחת השבבים פרטים חדשים על ארכיטקטורת הדור הבא שלה - Pascal, שמתיימרת לספק שיפור ביצועים של עד פי 10 (!) לעומת הארכיטקטורה העכשווית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%a8%d7%a0%d7%96%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%aa%d7%9c%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9d-hbm-%d7%95%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99-%d7%a2%d7%9c-nvidia/

• 38 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. לאחר שעדויות על כך שכרטיס ה-GTX 970 מגיע עם תכנון לקוי של הזיכרון הגרפי שבו, AMD זורעת מלח על הפצעים עם הורדת מחירים משמעותית ופרסום כואב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%a8%d7%a3-%d7%a7%d7%9c-amd-%d7%9e%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-%d7%94-r9-290x-%d7%91%d7%aa%d7%92%d7%95%d7%91%d7%94/

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by solidus,

8800GTS עובד על XP, הורדתי את הדרייברים האחרונים - 158.22, ומיד אחרי ההתקנה הכל נהיה מטושטש. ניסיתי להתקין מחדש מספר פעמים וזה לא עובד - הטשטוש עדיין נשאר. הטשטוש הוא לא קשה במיוחד, אני עדיין יכול לקרוא והכל, אבל זה עדיין טשטוש ואני רוצה תצוגה נקייה לחלוטין... למישהו יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  4. Started by Danny_The_King,

ט

5. היום אמור לצאת R300 החדש, מישהו יודע מאיפה יהיה אפשר להזמין אותו בחול? :AR15: נ.ב שמתם לב איזה פרסומות מוזרות... יש שם יד שמנסה לברוח...

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by HitmanX,

איזה סיפור מהתחת עם ה-x1950xt שלי חבל לכם על הזמן... לפני הרבה זמן כבר החלפתי לו קירור מהמקורי לזלמן מכיון שהוא היה פשוט נופל במשחקים (90 מעלות ברזולוציה של 1920x1200) ועד לפני חודש הכל עבד פרפקט.. יום בהיר אחד הייתה לי דודא לשים מאורר לגשר הצפוני, פירקתי הכל חיברתי מאורר, חיברתי הכל חזרה ומה.. מת המחשב.. נותן צפצוף של כ.מסך, עולה כרגיל אבל אין תצוגה ומה שהכי מצחיק בכ.מסך לא נגעתי באצבע. אז עכשיו אחרי ששלחתי אותו לחברה, בחברה טוענים שהיבואן לא מוכן לתקן/להחליף מכייון שהוחלף מאורר, מה שהכי הזוי זה שלא הייתה לי מדבקת "Warranty void, if sealed" לכן החלפתי מאוורר ללא חשש, זה נראה לכם הגיוני שעכשיו הם מתנערים ממני ככה?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by maxxy,

אם מישהו יודע איך ניתן לצור קשר עם יבואן מסכי VIEWSONIC או יכול לתת לי שם של חנות שאפשר לראות בה את המסכים שלהם (19" במיוחד) אז אשמח. תודה.

8. Started by sarusi79,

שלום לכולם ותודה מראש על כל תגובה אז ככה קניתי מארהב כרטיס מסך של לידטק 6800LE אחרי שפתחתי לו את השידרים הסגורים וקצת אוברקלוק תוך כדי משחק הכרטיס נדפק וכרגע הוא לא מסוגל להאיץ תלת מימד המחשב פשוט מאוד נתקע ולא מגיב.כניראה שהגזמתי קצת עם עם האוברקלוק :-) אז אני מחפש את היבואן הרשמי של לידטק בארץ בתקווה שהם יחליפו לי את הכרטיס ניראה לי שיש אחריות בינלאומית וכל חנות מחשבים שאני מתקשר אליהם אומרים לי שאין להם את הטלפון שלהם מוזר משהו. כל מי שיודע משהו אם יש אחריות מי היבואן ומה אפשר לעשות תעזרו בבקשה בתודה מראש חי

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by maxxy,

למשהו יש את השם/טלפון/כתובת של היבואן? אשמח מאוד לקבל אותם. בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. דגם ביניים חדש מ-AMD נמצא מעבר לפינה עם מחיר מומלץ קורץ - ותקוות שלנו לכך שהמלאים שלו יוכלו לשפר את יחסי הביקוש וההיצע בשוקלכתבה

11. כשקניתי תמחשב חשבתי שהוא יריץ לי משחקים טוב ... הוא עושה את זה אבל סצינות מתמשכות _(לא יודע איך לקרוא לזה)_ כמו שהמים יוצאים מברז כיבוי האש במשחק "סבי הנינג'ה" הוא מפעיל לאט ורק עד שזה לא נגמר או שאני לא מתרחק האיטויות נמשכת (ברור) ... מה עוד שאני באשליות רוצה כרטיס מסך 9800נפ ... ה9100 הוא כרטיס טוב סה"כ אבל לא לא אלה שמשחקים . אל תקנו אותו -> תקנו 9800 ... חבל ... אלב אם מיהשהו יהיה מוכן לתרוםלי ת9800 שלו אני אשמח! {מוכן להתפשר על: החלפות, 9800SE, ו9600XT ...} תודה מראש ... המאוכזב !

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by LermanIsUberCool,

TI4400. אחלה כרטיס, למרות שלא עשיתי OC רצחני, כי החדר שלי חם מדי :'( עד המאווררים החדשים

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by READONR9,

האם לכרטיסי מסך יורדים ביצועים תוך שנה,שנה וחצי? אם לא אז למה לבזבז כסף על כרטיס חדש. אפשר להשיג יד שניה עם אחריות בחצי מחיר עוד שאלה: האם למעבד יורד הביצועים ואם כן למה? תןדה מראש

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. שלום לכולם, רציתי לדעת מתי אמור לצאת ה-Geforce Fx לאוויר העולם {לשיווק באופן סדיר}, והערכה שלכם מתי הוא צריך להגיע לארץ {אני יודע שאתם מתעצבנים ששואלים את זה אבל זו רק הערכה}, וכמה גרסאות יהיו לו? {בגלל שלפי מה שאמרו הגרסה החזקה ביותר תעלה בסביבות ה-3000ש"ח בארץ}. תודה מראש, DINO

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  15. Started by D135,

אני מחכה לו כבר הרבה זמן, ורציתי לדעת אם ידוע מתי הכרטיס הזה מגיע לארץ. ואם כבר אתם פה, תהמרו על המחירים :]

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. http://neowin.net/comments.php?id=30728&category=main חשבתי שזה חשוב ליידע אתכם שעכשיו ATI קיצצו את זמן האחריות לשנה אחת בלבד.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by ^Devil^,

אני מחפש מסך LCD 15" אבל אין לי ידע בנושא. רציתי לדעת מה הכי חשוב שבודקים מסך ואיזה חברות נחשבות לטובות ביותר. (כבר עשיתי חיפוש בפורומים ולא מצאתי מידע שעזר לי) אם מישהו מבין בנושא אני ישמח להמלצות... תודה.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  18. אני מצליח להריץ את המשחק על ultra עם פלטרים עם הכל .. וכולה יש לי מערכת בנונית יחסית 3.06 אינטל ראידון 9700 פרו 1 גגה זיכרון אך את מסבירים את זה ?

• 80 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. היום הייתי באיזו חנות מחשבים (דוד שלי רצה שאני יבוא איתו לקנות מחשב), ואמרתי למוכר שישים לו Msi Geforce 4 ti4200 128mb, המוכר אמר שהוא לא מביא את הכרטיסים האלו, רק את של: ASUS, INNO3D, NVIDIA. אמרתי לו, אבל נוידיה לא מייצרת את הכרטיסים רק את הצ'יפסט, הוא אמר לי שהיא גם מייצרת כרטיסים, אמרתי לו שזה לא יכול להיות, הוא אמר לי שכן ועם אתה רוצה אני יראה לך, הלכתי איתו למחסן ובאמת הייתה לו קופסא שרשום עלייה: NVIDIA GEFORCE 4 TI4200 128MB, והיה רשום בצד של הקופסא: DVI, TV/OUT, VIVO. ידעתם שהיא מייצרת גם את הכרטיסים?

20. אני שואל את זה לא בגלל הכרטיס כי אני יודע שהוא טוב,השאלה אם AGP 4X לא ישפיע????

21. Started by krembo0o,

יהיה הבדל גדול בין geforce 4 to geforce 5 ממש ירגישו בהבדלים??? :s05:

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by ben96,

אני מתכוון לקנות hd5830... אבל חשבתי לעצמי ואמרתי עדיף להשקיע עוד 100 שקל ולקבל 30% יותר ביצועים... השאלה שלי היא אם זה מעשה חכם... בגלל שהמעבד שלי הוא E7400... מה אתם ממליצים לי לעשות... דרך אגב עוד כחודשיים+ אני מתכוון לקנות קירור למעבד כדי לעשות OC לא מי יודע מה רציני.... [אבל את הכרטיס מסך אני מתכוון לקנות השבוע]

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by kobi63,

עם Q9450 על 3.2GHZ? כמה אחוז בערך? או שבכלל לא מורגש.

24. Started by ToyMan,

היי.. יש לי את המפרט הזה: # (מעבד): Phenom X4 9850 2.5 Ghz BLACK EDITION # Mother Board (לוח-אם): GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 # Memory (זכרון): Patriot DDR II 800MHZ 4GB # Hard Drive (כונן קשיח): WD SATA2 500GB 16MB # Optical drive (כונן אופטי): NEC DVD-RW + SONY Blu Ray BD-ROM עכשיו השאלה שלי אם יהיה לי צוואר בקבוק עם כרטיס המסך: ATi Radeon 6850HD 1GB של שפירא תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  25. Started by White Eagle,

שלום, יש לי מעבד AMD 965 3.4Ghz, כרטיס מסך HD6870 וספר כוח של 650W. 1. אם אני יעשה CFX, האם יהיה לי צוואר בקבוק? 2. האם הספק כוח שלי מתאים לCFX? 3.האם כדי לי בכלל לעשות את זה או שהכרטיס חזק מספיק לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.