כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה? 6 חניוות כותבות ב"טעות" על ה Leadtek nVIDIA GeForce PX7600GT שהוא7800GT?? :bash: :kopfpatsch: :screwy: אמנם בחנויות עצמן ובפרטים נוספים כתוב 7600GT (חוץ מבחנות הראשונה שאשכול עלייה ננעל) אבל זה מאוד מטעה, הרבה אנשים עלולים ליפול בפח הרי המחיר חשוד אבל כשרואים ב 6 חנויות... בכל מקרה השם כמעט זהה לחלוטין רק מחליפים 6 ב 8 ככה שזה לדעתי ניסיון זדוני לרמות את הציבור (או טעות ממש מפגרת שך ZAP)
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
טוב לאחר שגיליתי שאין יותר ti-4400 של לידטק, ובכלל הופסק ייצורו של ti-4400, נשארו כמה אפשרויות. דיברתי בחנות אחת עם המוכרת בקשר לכרטיסי מסך, והיא טענה שASUS, GIGABYTE, Leadtek אלו החברות הכי טובות שיש לכרטיסי מסך. היא גם אמרה ש-ASUS קצת יותר יקרים. בקשר לזה שלידטק וגיגהבייט איכותיים זה ברור, אבל בנוגע לאסוס.....לא בטוח.... : חוץ מזה, היא גם טענה ש- Gainward חברה פחות מוצלחת, ברמה של MSI, לא משהו, ועדיף אחת מהחברות שהנ"ל. דרך אגב - היא טוענת שהיא בעלת תואר של הנדסת מחשבים.
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי 9800GT קיבלתי בחינם,החליפו לי את 7600GT בקיצר היה לי טפרטורה (לפני כמה ימים יכולתי לבדוק) 80 במצב IDLE. קניתי את הקירור ואני נוגע בכרטיס עם היד לא מרגיש שום חום. התקנתי DRIVERS ועדיין לא רואה את הטפרטורה עם SPEED FAN או עם EVEREST הבעיה תוקנה,לא עשיתי ריסט אחרי התקנה.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שמתי לב שכשאר אני משחק במשחקי 3D כגון aa ו cs הכתב נראה מטושטש ולא ברור. כל הפרטים האחרים נראים בסדר גמור. למישהו יש פיתרון? Radon9800pro
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
החלפתי כרטיס מסך מובנה לכרטיס יד שניה. הטקסט באקספלורר וכרום לא ברור מספיק, ובפיירפוקס הוא אחלה. מה הסיבה?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום. אני רואה פה הרבה שכותבים שדום 3 הולך להיות בעל 90 מגה של טקסטורות אקטיביות. מה זאת אומרת טקסטורות אקטיביות? זה אומר ש90 מגה מה128 מגה בכרטיס מסך שלי ילכו רק על עיבוד טקסטורות? מה הזכרונות בכרטיס מסך אמורים לעשות , יש להם עוד תקפידים חוץ מלעבד טקסטורות? אם אני ישחק דום 3 עם כרטיס מסך של 64 מגה , הוא יצטרך להעזר בזיכרון הראשי ואז זה יהיה יותר איטי? ועוד שאלה אחרונה , קראתי פה שהיוצרים של אנריל טורנמנט הורידו את איכות הטקסטורות בדמו בשביל שהוא ישקול פחות. זה אומר שבמשחק המלא הטקסטורות יראו יותר טוב אבל גם ידרשו מערכת יותר חזקה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב פתחתי פה נושא לא מזמן שמשום מה בכל המשחקים שלי יש טקסטורות מפוקסלות בצורה בלתי נסבלת. אני בטוח ב100 אחוז שבעבר המשחקים נראו יותר טוב. כל ההגדרות על הכי גבוה והרזולוציה הטבעית של המסך שלי. ואני לא יכול לשער מה הבעיה מפרט - i7 920 hd4890 3gb ram תודה מראש עדכון - חשבתי על זה שלפני כמה ימים התקנתי את F.E.A.R קומבאט הראשון, ואיתו הותקנה כנראה גרסא ישנה מאוד של DIRECTX שגרמה לבעיה. התקנתי את הגרסא העדכנית של DIRECTX והבעיה לא נתפרה. עדכנתי ל9.8 ועדיין מפוקסל.
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי היום מאח שלי AIW 9800PRO 128MB.. הרכבתי התקנתי דרייברים הכל עבר סבבה ואז התחילו בעיות.. קודם כל המחשב עלה לאט מן הרגיל.. הופתעתי לגולת שרצים שני תהליכים חדשים שנקראים CLI.EXE (שניהם) שביחד תופסים 60 MB RAM (!).. הסרתי את הCATALIST CONTROL CENTER והתקנתי אתה ה CONTROL PANEL.... זה עבר... יופי.. ניסיתי להריץ UT 2004 ופתאום אני רואה שיש מעין ריצודים כאלה בטקסטורות.. משהו ממש מציק! מישהו יודע מה זה ואיך אפשר לטפל בזה? חשוב לציין שזה קרה גם במשחק TMNT... כמובן קאטאליסט 4.10... מה אפשר לעשות?! תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה שלי כבר קרוב לשנה. רוב השנה הזאת הוא היה באוברקלוק דיי כבד. לאחרונה גיליתי שהכרטיס מסרב לקבל שום אוברקלוק, ואפילו בהעלאה של מספר מה"צים קטן מופיעות טקסטורות שבורות. בזמן האחרון גיליתי שהכרטיס מציג טקסטורות שבורות גם כשהוא לא באוברקלוק. בדקתי את ה-HS שעל הזכרונוץ, והוא היה לוהט. שמתי מאוורר 80 מ"מ שמקרר את ההיט-סינק לרמה קריריה, ועדיין הכרטיס מציג טקסטורות שבורות במשחקים כמו UT2003 וב-AA:O 1.9. מישהו יודע למה? האם הכרטיס גוסס? האם אני יכול למשש את האחריות שלי על דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה קשור לפה, אבל אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש... מאז אני רואה את רוב הטקסטים באינטרנט שאני גולש(נניח YNET) עם גופן כזה מעט מעוות... צריך ממש אמנם להתקרב בשביל לראות את זה בבירור, אבל זה מפריע. חשבתי שזה בגלל ההגדרות בווינדוס, אבל זה לא. ניסיתי ושיניתי הכל. ביטלתי ClearType(באפקטים של המאפייני תצוגה בלשונית מראה), סמנתי רגיל ,סמנתי בלי כלום, הלכתי גם למתקדם וההגדרות של הביצועים סימנתי הכל ואח''כ ביטלתי הכל וגם חלק- לא עוזר אז בווינדוס זה לא. במסך אני לא מאמין שיש משהו..כי לא נגעתי הדרייבר שמותקן לכרטיס מסך 181.22. (זה GT7600 256MB 128BIT) צירפתי תמונות אבל אני לא יודע אם זה יעזור ותראו את זה כמו שאני רואה... תשימו זום על זה ותראו שימו ל…
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
ברוב המשחקים שאני משחק אם המפות יותר מדי גדולות אז אני שם לב שלמשל אם הביתן הזה "לפחות 100 מטר ממני" (זה תלת מימד לא?) אז אני מסתכל שיש שם כאלו חלקים מהמפה קופצים, אם אני אקח סניפר ואכוון לאזור רחוק אז אני אראה את התמונה כזאת מגעילה! למישהו קרה גם ככה? יש לי רדאון...
-
- 34 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מי כרטיס חזק מאוד באלף שקל!!!!!!!!!!!!!!! טוב כל מי שרוצה ראשון לציון אזור תעשייה ישן ליד הסופרפראם החנות ניקראת מעבדת מחשבים רוצו עכשיו לקנות אני קניתי אתם לא מבינים כרטיס בןזונע!!!!!! crysis prostreet הכל על גרפיקה מלאה עובד טיל!!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך נראה ה-GeForce GTX 2080 המיועד לפני שמשלבים בו את הליבה האימתנית של NVIDIA? התשובה נחשפת לפניכם כעת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
כמו שמובן כרגע, הכרטיס מגיע מקונפג לתדר עבודה רשמי של 1630mhz ולתדר זיכרון 945mhz DDR, בנפח כולל של 8GB ורוחב פס העומד על 484Gb/sec . הביצועים לפי מבחן בנץ בתחום הגיימינג הידוע בשמו 3DMark11 - מצביעים על סביבות 15% מהיר יותר מ- GTX1080, ו- 17% מתחת ל GTX1080Ti לעניין זה ראו צילום מסך מטה: GTX1080Ti מספק 38400 נק' Vega RX מספק 31800 נק' GTX1080 מספק 27600 נק' GTX1070 מספק 23600 נק' AMD RX Vega Leaked Benchmark Shows It Ahead Of GTX 1080 – Specs Confirmed, 1630MHz Clock Speed, 8GB HBM2 & 484GB/s Of Bandwidth http://wccftech.com/amd-rx-vega-benchmark-leaked-specs-confirmed-1630mhz-8gb-hbm2-484gbs-of-bandwi…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
עדיין שווה לקנות את הכרטיס או כבר לא משתלם?? ועדיף כרטיסים אחרים כמו 9600XT כי אני משיג במחיר טוב במיוחד... הגלל שאני מוכר חלקים אחרים למישהו והוא מביא לי את הכרטיס ואני צריך להוסיף 150ש"ח הכרטיס של פאור קולור...
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להחזיר את הכרטיס שלי שהוא 320MB ולהוסיף 500 ש"ח לגרסאת ה 640MB של BFG. (נותנים לי רק BFG...) אני לא יכול לשחק ברזולוציה יותר גבוהה מ 1280X1024 אז זה בכלל משתלם לי? :-\
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר חנות מחשבים שמבצעת טרייד אין כולשהו אם כרטיסי מסך. אני מיתכון שאם אני יביא להם את שלי והם יכולו להוריד לי את המחיר עבור אחד חדש?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מסך MAG INNOVISION 786PFs חדש לגמרי קניתי אותו לפני בערך שבוע. עכשיו אני רוצה לקנות מסך יותר טוב אבל אין לי כסף אחרי שעשיתי טעות וקניתי אותו. אולי מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מסך ולתת את המסך שלי וככה לקבל מחיר טוב? או שאולי מישהו מעוניין לקנות את המסך שלי? הוא חדש, יש לי את הקופסה והחוברת אפילו.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://shop.ati.com/tradeup.asp נראה לי קורץ לשלוח להם כרטיס מסך מלפני 8 שנים ולקבל את הx800xt ב250$... (דרך הדוד באמריקה כמובן 8) ) מה אתם אומרים, מישהו מכיר את זה? נשמע מאוד מפתה אגב,אם אני קונה כרטיס שלהם בארה"ב, האחריות תקפה בכל מקום, או רק בארה"ב?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מישהו שמוכן לתת לי (עדיין לא סגור) רדאון 9800XT תמורת: מחשב נייד (פנטיום 3 500) של IBM עם 256 מגה זיכרון, כונן DVD סוללה (מתה) וללא דיסק קשיח. (מחשב מהסדרה שבאה עם נקודת עגינה וכששולפים את המחשב הוא נשאר ללא כוננים) המחשב שוכב אצלי כאבן שאין לה הופכין כי אני לא צריך אותו כרגע. מה אתם אומרים שווה?
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
Oh, it's pretty sad really. Basically, some guys on Guru3d figured out what Valve did to cripple nVidia cards. First off, you need 3dAnalyze. I'm assuming everyone knows that you can force HL2 to run in DX9 mode on FX cards, right? Only, you get artifacts in the water and other areas? Well, that's pretty easy to fix. Just have the 3dAnalyze util report your card as an ATI Radeon instead of a GeForce FX. *taddah* All the artifacts go away, and you get true DX9 reflections! Okay, but there IS a performance hit doing that. How to get around that? Well, the funny thing is that Valve coded Half-Life 2 to use FP24 shaders all the time every time. And it's really not…
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
ובכן אני מתכוון להתחדש בעוד כמה ימים ;D ואשמח לקבל את עזרתכם בהחלטה על כ. המסך. התקציב שלי הוא בהתאם לכרטיסים הנ"ל והמפרט שלי נמצא בצד רק שהספק יוחלף לסיסוניק500W או לPRO 82+ 425W, ויתווסף עוד סטיק של 2GB לזכרון. Gainward Bliss GTX260 Golden Sample 896MB 216SP OC http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=4670 Palit Dual Sonic HD4870 1GB http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1482 אבקש את תשומת לבכם לעובדה שהרבה יותר נוח לי להגיע לTMSFOX מאשר לIQPC אפילו שאני אשדודי.. :-\ איזה מבין הכרטיסים חזק יותר? אם הGTX260 חזק יותר האם שווה להשקיע את ה50ש"ח על היתרונות הבודדים? תודה מראש!
-
- 64 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, לאחר סקירת הפורום, ואתרים נוספים באנגלית החלטתי לרכוש את הכרטיס הנ"ל. (כחלק ממערכת חדשה - I7, שני מסכים) הבנתי שאין הבדל גדול בין היצרנים שכן הקובע הוא רכיב ה - NVIDIA שזהה בכל כרטיס. בכל זאת שמתי לב למבחר די גדול של הכרטיס אצל כל יצרן וכמו כן מבחר יצרנים. חשוב לי: 1) כרטיס אמין 2) יציאת קומפוננט (HDTV) אני יודע שנושא זה נדון בפורום בעבר, אך טרם הצלחתי לקבל החלטה בעניין. אשמח לקבל המלצה לכרטיס ויצרן ספציפיים. תודה
-
- 34 תגובות
- 3.7k צפיות
-