כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם קניתי מחשב ואיתו את הכרטיס 4807x2 עם כל הכבוד לכח החישוב שלו אני מאוכזב ממנו כמו לא יודע מה הוא קורס בלי סוף (אפילו קרס לי פעם שהרצתי סתם טריילר מעאפן ב-quick time) מציג ביצועים בינוניים לדעתי (ממה שמצופה מכרטיס מסך כזה) במשחקים מתחמם כמו חולה נפש רועש בצורה מזעזעת כשמכוונים את המאוורר שיעשה את העבודה שלו (כי במצב Auto הוא נתקע או משהו ב-45 אחוז ולא מקרר אותו מספיק) ושלא לדבר על הדרייברים שפשוט על הפרצוף עכשיו אני תמיד אהבתי את ATI היה לו את ה-9800 האגדי שלהם אחרי זה את ה-1650 פרו המציין שלהם ועכשיו זה אמור להיות הכרטיס הכי טוב בעולם ?! לא באתי פה לבכות, רק רציתי שתבינו את הבעיות שלי, ושמישהו יזדהה ויגיד לי שזה קורה גם לו שארגיש יותר טוב ולא אחשוב שהכרטיס מסך של…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב חברים, הייתי מעוניין לדעת מהי ההטמפ' של הכרטיס מסך הנ"ל בעת מאמץ. שלי היא כ-92 מעלות ואני חושב שזה לא תקין. תודה מראש על עזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי כרטיס מסך של nvidia - 7950gt(יצרן: inn03d) והטמפרטורה של הכרטיס לפי everst מראה בין 42-44 מעלות במצב רגיל. ברצוני לדעת האם זאת הטמפרטורה שאמורה להיות במצב נורמלי?
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך שלי הוא בעל קרור פאסיבי מדגם: GIGABYTE - GV-NX66T128VP הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 65-70 מעלות במצב IDLE וכאשר מריץ 3D, החום עולה עד 90C ויותר. לא ממש בדקתי את הגבול העליון. בכלים של NVIDIA (ראה קובץ מצורף ניתן להגדיר התראה על חום, אולם המספר לא ניתן לשינוי ועומד על 145C האם זה הגיוני? האם יש עוד מישהו שמשתמש בכרטיס כזה? מה הטמפטורה המירבת שלא גורמת נזק? ואם אפשר קישור למקור ממנו אתם שואבים את הנתונים שלכם. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לדעת מהי הטמפ' המומלצת ל רדאון 9800 פרו של MSI
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אממ הרוב רשום בכותרת..רציתי קצת פרטים על מחירים שיש שם..אמינות...איפה לקנות. וגם איזה כרטיס שווה? (תצורת AGP ) תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6857&CatCode= מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה? 6 חניוות כותבות ב"טעות" על ה Leadtek nVIDIA GeForce PX7600GT שהוא7800GT?? :bash: :kopfpatsch: :screwy: אמנם בחנויות עצמן ובפרטים נוספים כתוב 7600GT (חוץ מבחנות הראשונה שאשכול עלייה ננעל) אבל זה מאוד מטעה, הרבה אנשים עלולים ליפול בפח הרי המחיר חשוד אבל כשרואים ב 6 חנויות... בכל מקרה השם כמעט זהה לחלוטין רק מחליפים 6 ב 8 ככה שזה לדעתי ניסיון זדוני לרמות את הציבור (או טעות ממש מפגרת שך ZAP)
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
טוב לאחר שגיליתי שאין יותר ti-4400 של לידטק, ובכלל הופסק ייצורו של ti-4400, נשארו כמה אפשרויות. דיברתי בחנות אחת עם המוכרת בקשר לכרטיסי מסך, והיא טענה שASUS, GIGABYTE, Leadtek אלו החברות הכי טובות שיש לכרטיסי מסך. היא גם אמרה ש-ASUS קצת יותר יקרים. בקשר לזה שלידטק וגיגהבייט איכותיים זה ברור, אבל בנוגע לאסוס.....לא בטוח.... : חוץ מזה, היא גם טענה ש- Gainward חברה פחות מוצלחת, ברמה של MSI, לא משהו, ועדיף אחת מהחברות שהנ"ל. דרך אגב - היא טוענת שהיא בעלת תואר של הנדסת מחשבים.
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי 9800GT קיבלתי בחינם,החליפו לי את 7600GT בקיצר היה לי טפרטורה (לפני כמה ימים יכולתי לבדוק) 80 במצב IDLE. קניתי את הקירור ואני נוגע בכרטיס עם היד לא מרגיש שום חום. התקנתי DRIVERS ועדיין לא רואה את הטפרטורה עם SPEED FAN או עם EVEREST הבעיה תוקנה,לא עשיתי ריסט אחרי התקנה.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שמתי לב שכשאר אני משחק במשחקי 3D כגון aa ו cs הכתב נראה מטושטש ולא ברור. כל הפרטים האחרים נראים בסדר גמור. למישהו יש פיתרון? Radon9800pro
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
החלפתי כרטיס מסך מובנה לכרטיס יד שניה. הטקסט באקספלורר וכרום לא ברור מספיק, ובפיירפוקס הוא אחלה. מה הסיבה?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום. אני רואה פה הרבה שכותבים שדום 3 הולך להיות בעל 90 מגה של טקסטורות אקטיביות. מה זאת אומרת טקסטורות אקטיביות? זה אומר ש90 מגה מה128 מגה בכרטיס מסך שלי ילכו רק על עיבוד טקסטורות? מה הזכרונות בכרטיס מסך אמורים לעשות , יש להם עוד תקפידים חוץ מלעבד טקסטורות? אם אני ישחק דום 3 עם כרטיס מסך של 64 מגה , הוא יצטרך להעזר בזיכרון הראשי ואז זה יהיה יותר איטי? ועוד שאלה אחרונה , קראתי פה שהיוצרים של אנריל טורנמנט הורידו את איכות הטקסטורות בדמו בשביל שהוא ישקול פחות. זה אומר שבמשחק המלא הטקסטורות יראו יותר טוב אבל גם ידרשו מערכת יותר חזקה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב פתחתי פה נושא לא מזמן שמשום מה בכל המשחקים שלי יש טקסטורות מפוקסלות בצורה בלתי נסבלת. אני בטוח ב100 אחוז שבעבר המשחקים נראו יותר טוב. כל ההגדרות על הכי גבוה והרזולוציה הטבעית של המסך שלי. ואני לא יכול לשער מה הבעיה מפרט - i7 920 hd4890 3gb ram תודה מראש עדכון - חשבתי על זה שלפני כמה ימים התקנתי את F.E.A.R קומבאט הראשון, ואיתו הותקנה כנראה גרסא ישנה מאוד של DIRECTX שגרמה לבעיה. התקנתי את הגרסא העדכנית של DIRECTX והבעיה לא נתפרה. עדכנתי ל9.8 ועדיין מפוקסל.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי היום מאח שלי AIW 9800PRO 128MB.. הרכבתי התקנתי דרייברים הכל עבר סבבה ואז התחילו בעיות.. קודם כל המחשב עלה לאט מן הרגיל.. הופתעתי לגולת שרצים שני תהליכים חדשים שנקראים CLI.EXE (שניהם) שביחד תופסים 60 MB RAM (!).. הסרתי את הCATALIST CONTROL CENTER והתקנתי אתה ה CONTROL PANEL.... זה עבר... יופי.. ניסיתי להריץ UT 2004 ופתאום אני רואה שיש מעין ריצודים כאלה בטקסטורות.. משהו ממש מציק! מישהו יודע מה זה ואיך אפשר לטפל בזה? חשוב לציין שזה קרה גם במשחק TMNT... כמובן קאטאליסט 4.10... מה אפשר לעשות?! תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה שלי כבר קרוב לשנה. רוב השנה הזאת הוא היה באוברקלוק דיי כבד. לאחרונה גיליתי שהכרטיס מסרב לקבל שום אוברקלוק, ואפילו בהעלאה של מספר מה"צים קטן מופיעות טקסטורות שבורות. בזמן האחרון גיליתי שהכרטיס מציג טקסטורות שבורות גם כשהוא לא באוברקלוק. בדקתי את ה-HS שעל הזכרונוץ, והוא היה לוהט. שמתי מאוורר 80 מ"מ שמקרר את ההיט-סינק לרמה קריריה, ועדיין הכרטיס מציג טקסטורות שבורות במשחקים כמו UT2003 וב-AA:O 1.9. מישהו יודע למה? האם הכרטיס גוסס? האם אני יכול למשש את האחריות שלי על דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה קשור לפה, אבל אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש... מאז אני רואה את רוב הטקסטים באינטרנט שאני גולש(נניח YNET) עם גופן כזה מעט מעוות... צריך ממש אמנם להתקרב בשביל לראות את זה בבירור, אבל זה מפריע. חשבתי שזה בגלל ההגדרות בווינדוס, אבל זה לא. ניסיתי ושיניתי הכל. ביטלתי ClearType(באפקטים של המאפייני תצוגה בלשונית מראה), סמנתי רגיל ,סמנתי בלי כלום, הלכתי גם למתקדם וההגדרות של הביצועים סימנתי הכל ואח''כ ביטלתי הכל וגם חלק- לא עוזר אז בווינדוס זה לא. במסך אני לא מאמין שיש משהו..כי לא נגעתי הדרייבר שמותקן לכרטיס מסך 181.22. (זה GT7600 256MB 128BIT) צירפתי תמונות אבל אני לא יודע אם זה יעזור ותראו את זה כמו שאני רואה... תשימו זום על זה ותראו שימו ל…
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
ברוב המשחקים שאני משחק אם המפות יותר מדי גדולות אז אני שם לב שלמשל אם הביתן הזה "לפחות 100 מטר ממני" (זה תלת מימד לא?) אז אני מסתכל שיש שם כאלו חלקים מהמפה קופצים, אם אני אקח סניפר ואכוון לאזור רחוק אז אני אראה את התמונה כזאת מגעילה! למישהו קרה גם ככה? יש לי רדאון...
-
- 34 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מי כרטיס חזק מאוד באלף שקל!!!!!!!!!!!!!!! טוב כל מי שרוצה ראשון לציון אזור תעשייה ישן ליד הסופרפראם החנות ניקראת מעבדת מחשבים רוצו עכשיו לקנות אני קניתי אתם לא מבינים כרטיס בןזונע!!!!!! crysis prostreet הכל על גרפיקה מלאה עובד טיל!!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך נראה ה-GeForce GTX 2080 המיועד לפני שמשלבים בו את הליבה האימתנית של NVIDIA? התשובה נחשפת לפניכם כעת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
כמו שמובן כרגע, הכרטיס מגיע מקונפג לתדר עבודה רשמי של 1630mhz ולתדר זיכרון 945mhz DDR, בנפח כולל של 8GB ורוחב פס העומד על 484Gb/sec . הביצועים לפי מבחן בנץ בתחום הגיימינג הידוע בשמו 3DMark11 - מצביעים על סביבות 15% מהיר יותר מ- GTX1080, ו- 17% מתחת ל GTX1080Ti לעניין זה ראו צילום מסך מטה: GTX1080Ti מספק 38400 נק' Vega RX מספק 31800 נק' GTX1080 מספק 27600 נק' GTX1070 מספק 23600 נק' AMD RX Vega Leaked Benchmark Shows It Ahead Of GTX 1080 – Specs Confirmed, 1630MHz Clock Speed, 8GB HBM2 & 484GB/s Of Bandwidth http://wccftech.com/amd-rx-vega-benchmark-leaked-specs-confirmed-1630mhz-8gb-hbm2-484gbs-of-bandwi…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-