עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי חברים, רכשתי לאחרונה gtx 1070 gigabyte g1 וקבלתי שוק כשגיליתי שאין לו יציאת hdmi עם הכרטיס הישן שלי gtx 700 תמיד שרציתי לראות סרט הייתי מחבר עם כבל hdmi לטלויזיה. מה לעזאזל אני אמור לעשות עכשיו? איזו אופציה יש לי להעביר את השידור מהמחשב לטלויזיה באיכות גבוהה? אני חושש שכל האופציות האלחוטיות לעולם לא ישתוו לאיכות של כבל רגיל. *חשוב לציין שאין ברשותי טלויזיה "חכמה" אלא פשוטה.

2. Started by ziv0798,

*המסך הוא 20" של סמסונג* מחפש כרטיס מסך שיריץ טוב את PROTOTYPE על ההגדרות גבוהות ושמחיר הכרטיס לא ילה על 600 ש"ח עדיפות לאייבורי/KSP... תודה! (הכרטיס מסך הנוכחי הוא 9400GT...)

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by stingeR-,

יש לי כרגע אפשרות החלפה בימים הקרובים בין ה8800GT החדש שלי לבין 4850 חדש מבית ספיר, בעיקרון, אני מודע לכך שה4850 טוב יותר אין ספק, השאלה היא איך הוא באוברקלוק לעומת ה8800GT שלי שעובד על 760/1850/2080 יום יום מה גם שראיתי המון בעיות עם הדרייברים ב4850(אפילו שהוא חדש) וגם לא מעט אנשים שמתלוננים על ארטיפקטים... ההחלפה לא כרוכה בתוספת תשלום מצידי.. כמובן שהS1 עובר ל4850...

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  4. שלום, אז אני רגע לפני קניית כרטיס מסך ורציתי התייעץ איתכם לגבי הרכישה. התקציב שלי לכרטיס הוא 1400-1500 שקל, ויש מחשבה על הוספת כסף לכרטיס נוסף באותו סכום למערך CF או SLI לא בטוח שבזמן הקרוב אבל חושב על זה. בכל מקרה השאלה העיקרית שלי היא איזה כרטיס הכי חזק אני יכול להשיג בסכום הזה? הצרכים שלי הם כמובן משחקים כמו BF3 CRYSIS COD וכל שאר המשחקים. אני עם מסך יחיד כרגע 24 אינצ' המפרט הנוכחי שלי הוא (אם צריך): Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ עם OC 4.6 Asrock Extreme4 Corsair DDR3 16GB 1600MHZ דיסק קשיח: זוג כאלה F3 1TB של כרוסיאר אחד 120 אחד 60 מארז NZXT SWITCH 810 קירור: Corsair H100 ספק כוח: Hec Cougar 1200CMX היו לי זוג 6950 פתוחים ל 6970 עם כרטיס פיזיקה 460GTX שנמכרו. הה…

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  5. Started by levimadman,

יש לי כרטיס 6800 של gigabyte תקין לחלוטין פה במחשב.. העברתי אותו לשני מחשבים נוספים (עם לוח זהה ושאר החלקים שונים) בכל חיבור יש אותה בעיה, הכרטיס מחובר כמו שצריך, דרייבר מותקן כמו שצריך וניסיתי מספר גירסאות של דרייברים , וכל פעם הוא מתרסק במשחקים(במהלך המשחק.. המשחק עולה ופועל).. מסכים כחולים הפעלות מחדש.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  6. אני כנראה הולך להחליף את הכ.מסך שלי (8800GTS 512) בזמן הקרוב אבל השאלה שלי אם לפי המפרט שלי הספק כח יוכל להתמודד איתו? אני שוקל להחליף אותו ל280 של NVIDIA למרות שלא פסלתי גם אולי ללכת על משהו של ATI... אז האם המפרט שלי (מופיע בצד) יעמוד בדרישות של איזה מהכרטיסים? תודה מראש על העזרה!!!

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by elad-k1,

שלום יש לי כרטיס מסך רידאון 9800pro של ספיר עכשיו העברתי כבל sves בשביל ליראות עכשיו פעם אני רואה פעם לא מה יכול ליהות הבעיה?? אולי רוזולציה ? או איזה הגדרות שאני אמור לסמן?? בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  8. וגם פלוס הקופון ל-HL2 כל זה ב-700 שקל שווה אההה ויש גם אחריות כמובן שזה יד שניה

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  9. Started by avihaizipel,

אני צריך לצאת לכיוון כדי לקנות את הכ.מסך Asus Radeon R9 280X DirectCU II TOP רציתי לדעת האם הספק כוח שלי מתאים לזה יש לי ספק כוח 620W seasonic M12 II bronz בבקשה תענו לי מהר אני צריך לצאת. סליחה ותודה מראש.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  10. שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך לHTPC מפרט: מעבד E6300 C2D זיכרון 2 RAM לוח של intel לא זוכר דגם יש לו כרטיס מובנה 3100 או משהו כזה לדעתי ערכת שבבים G33 ספק ג'נרי 400W INWIN או משהו בגלל שאני רוצה לחברת את המחשב מHDMI או DVI עם מתאם (כרגע מחובר מVGA ) אני צריך כרטיס גרפי יחסית פשוט. ראיתי את ה HD 5450 ב אזור ה 140 שקלים בחנויות האם הוא מספיק טוב וכדאי או שיש כרטיסים אחרים עדיפים? אני רוצה להשקיע עד ה 150 שקלים . חובה שבכרטיס אוכל להתאים את הרזולוציה משום שלטלוויזיה יש טיפה מתחת ל1080X1920 (מוזר אבל אמיתי! משהו כמו 1014X1824). בעבר השתמשתי במחשב אחר עם כרטיס GTX 260 שידע לעשות את זה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by galCool,

מי יותר טוב? וכמה שאלות... 2. מה זה אומר SLI READY? תודה@#!$

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by DooM Man,

תמיד בכל מיני כרטיסים גרפיים ועוד הרבה דברים אחרים, אומרים: "אפיק זיכרון 256bit או Windows XP 64bit". למה הכוונה כשאומרים bit? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by צחי,

אני רוצה לקנות וראיתי כל מיני מחירים עם פערים גדולים, ואין לי מושג מה צריך שיהיה.... אני רק רוצה שיהיה לי חיבור שאני יוכל לראות טלויזיה במחשב וכמובן להעתיק תוכניות וסרטים להרדיסק או לצרוב

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by matan_18,

שלום לכם. יש לי מסך של LG דגם : 775 שהגודל שלו הוא 17 אינץ, אתמול הכנסתי אותו לתיקון כי הוא התחיל להשמיע צפצופים. היום התקשרתי לשם וביררתי לגביי החלפה שלו עם מסך אחר (19 אינץ) ונאמר לי שאני יכול לקבל את ה 995 שזה הדגם של 19 אינץ תמורת סכום של 450 ש"ח (ואני מקבל שנתיים אחריות) שאלת המיליון דולר : האם משתלם ??

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by dorav,

שמעתי ש-radeon 9800 128 mb בעל ביצועים חזקים יותר מ-radeon 9800 256mb!האם זה נכון? לפי דעתי זה לא הגיוני שזיכרון יותר גדול יפיק ביצועים נמוכים יותר לא? ועוד שאלה: האם יש הבדל מהותי הין הביצועים של שניהם?ואיזה? תודה למראש

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by tront,

אני הולך להזמין היום מחשב מFOXPC ורציתי לדעת איזה משני הכרטיסים עדיף? 1) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1262 או 2) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1222 ואם אפשר קישור או משהו כדי לדעת מה מקבלים איתם...

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by -LosNir-,

חבר שלי עוד מעט חוזר מניו יורק ואני מבקש ממנו שיקנה בשבילי כרטיס מסך שמה. דרישות: 1) משהו בחוזק של 4850 / 8800GT 2) שיכנס במארז סטדנרטי ולא במפלצת (בספק לגבי ה 8800GT) 3) שהספק HEC 475W VD-AT יחזיק אותו. 4) אחריות בינלאומית של לפחות שנתיים! 5) משחק Bundled כלשהו, מעדיף COD4. 6) מתאם HDMI. תקציב (רשום בכותרת): 160$ לי ניראה שהכרטיס הכי משתלם הוא ה 9600GT של XFX: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150306 עדיף שיהיה ב newegg. תודה.

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  18. Started by infernal goat,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך חדש בכ700 שקל, יש המלצות או המלצות ממה להמנע? תודה

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  19. Started by moris,

היי! המסך אינו נדלק,הנורה הירוקה במסך אינה דולקת. אלו בדיקות ניתן לערוך? תודה!

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  20. Started by Director,

שלום לכולם אני מתלבט בין 2 כטיסים (או יותר ) 1. (שהוא הנשמע המועדף עליי) ATI HD4850 1GB 256BIT . http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2391 2.nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3410 או (סתם ככה מצאתי nVIDIA GeForce 9800GTX http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1357 אולי יש כרטיסים מומלצים אחרים? אם כן אני אשמח לשמוע. תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  21. חברים על איזה דרבירים אתם ממליצים שאינו רישמי (ngo, zer0point וכו וכו) שמביאי את האיכות והביצועים הכי טובים שקיבלתם !

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by xtx,

אשמח לשמוע הצעות לכרטיס בטווח המחיר הזה (המחשב ישמש למשחקים)

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  23. היי,יש לי טלוויזיה FHD של סוני -KDL-32W4000E כרטיס מסך:Sapphire Radeom HD 5770 1GB אני מחבר עם כבל HDMI. העניין שהמסך המוצג יותר גדול מצג הטלוויזיה. אני מגדיר את הרזו' ל-FHD ואז אני לא רואה את הקצוות של המסך(אני לא רואה את הקצה העליון והתחתון(סרגל המשימות) וגם את הקצה הימני והשמאלי-אני לא רואה את ההתחל ולא רואה את השעון ) אז שיניתי פה ל-15% אז מבחינת הרוחב ,זה הסתדר.הכוונה היא שאני רואה את הקצה העליון והתחתון(סרגל המשימות) של שולחן העבודה כמו שצריך. אבל מחינת האורך,עדיין שולחן העבודה המוצג הוא גדול יותר מהצג של הטל'.כך שאני לא רואה את ההתחל ולא רואה את השעון וכו'. אם אני מחזיר את זה ל-0 אז אז מבחינת רוחב ואורך התמונה המוצגת יותר גדולה מהטל'. איך אני מקטין …

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  24. Started by HellBoY,

איזה כרטיס מסך יותר טוב? ?XFX FX5700Ultra 128MB DDR3 DVI,TV? או ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB?

25. Started by Nirkaw,

אז יש לי שאלה,החנות עושה משלוחים?,ואם כן בכמה ש''ח? שווה HD4650 DDR3 ב300 ש''ח?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.