עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by love-its-my-name,

שלום, אמא שלי הציעה לי לקנות לי טלוויזיה יותר נורמאלית לחדר.. משהו בסביבות 21 אינץ [זה יותר מידי?] נכנסתי לסקאל דיוטי-פרי וראיתי כמה נחמדות ב200 דולר... לא אכפת לי שתקנה לי עוד טלוויזיה אז אני כנראה הולך על זה ובשביל לא לנצל את טוב ליביהם של ההורים שלי אני אוותר על הקירור הנוזלי למחשב משום שאובר קלוק, אני לא מתכנן גם לעתיד הרחוק... לאתר של סקאל דיוטי-פרי : [url=]http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=94 עכשיו, מה שאני מחפש זה משהו שתהיה לו איכות טובה, הן אודיו והן בתצוגה. בתודה מראש, אבי.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אחרי שהתקלקלה הטלוויזית סוני 29" בסלון הגיע הזמן לקנות אחת חדשה. הבעיה היא שאני לא יודע איזה טלוויזיה כדאי לקנות: LCD - יקר מאוד, מקרן אחורי רואים חרא, ועל פלסמה שמעתי שאחרי 8 שנים של עבודה היא שובקת חיים וטלוויזיה רגילה בקושי עוברת את ה34 אינץ'. על איזה סוג טלוויזיה אתם ממליצים בתקציב של בערך 10000 שקל? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. ובכן, חיברתי את הטלוויזיה (21' JVC) לכ.מסך שלי, והצבע כרגע הוא שחור לבן. הגדרתי ב-CP ל-Israel PAL וזה עדיין שחור לבן... *מכ.מסך יוצא S-Video ונכנס ל-TV In עם בננה. איך אני מגדיר אותו להיות צבעוני? תודה!

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by yoni321,

טלוויזיה פלזמה עד 12,000 הצעות

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by moonjib,

אני ואבי היינו ב-big box בילו, רצינו להתרשם מהחנות (המאוד יפה אפשר להגיד) והחלטנו שאנחנו קונים טלוויזיה. דגש על lcd/פלזמה. האיש מכירות הציע לנו את הטלוויזייה הזאת: http://zap.co.il/model.asp?model_id=305312 (Toshiba 37WL55 אין מצב לעבור את התקציב. אחוזי הצפייה בסוגים שונים של תצוגה (dvd , קולנוע ביתי, טלוויזיה): 60% טלוויזיה (יס), 20% דיוידי , 20 % משחקים (פוסי2). מכיוון ש16k זה הרבה כסף אני לא רוצה להתפשר על משהו לא טוב. אם יש לכם הצעות יותר מעניינות, תכתבו פלזמה/lcd , את החברה ודגם, ותפרטו למה כדי. בתודה איתי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yosizach,

מישהו מסוגל להמליץ על טלויזיה איכותית כרגע אני חשוב על טושיבה 42

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  7. Started by 8-Ball,

שלום, אני רוצה לקנות טלויזיה בגודל של 21- 25 ", התקציב לא יותר מדי מוגבל. אני רוצה טלויזיה שתהיה איכותית מבחינת איכות השמיעה ושתהיה של חברה מוכרת. ואם אפשר גם אז איפה הכי כדאי לקנות אותה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  8. האם יש אפשרות לעבוד על מחשב כשהוא מחובר לטלויזיה רגילה? אני מתכוון לא רק לצפיה בסרטים (זה אני יודע שאפשרי) אלא גם לשימוש יומיומי וגלישה באינטרנט. בעצם אני גם שואל האם טלויזיה יכולה לשמש כתחליף למסך מחשב? דבר נוסף,האם כרטיס מסך יקר יותר אומר שיהיה שיפור משמעותי בחיבור לטלויזיה?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  9. יש לי מחשב נייד עם כרטיס מסך של ATI ויש לי אפשרות לחבר כבל S-VIDEO מהמחשב הנייד לטלויזיה ולהפוך את הטלויזיה כמו מסך מחשב... אבל כשאני מנגן סרטון מסוים במדיה פלייר אי אפשר ליראות אותו דרך הטלויזיה, רואים במקום הסרטון מסך שחור, למה זה ואיך אן אפשר ליפתור את הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  10. כאשר הרזולוציה במחשב על 1680X1050 התמונה בטלויזיה מרוחה. ההבדל בין התמונה החלקה במחשב לעומת התמונה בטלויזיה ניכר מאוד לעין. רק כאשר אני מוריד את הרזולוציה במחשב ל1280X1024 התמונה נהיית חלקה. אני משתמש בחיבור HDMI לטלויזית HAIER HDREADY. עכשיו הדבר המוזר- הדבר רק התחיל לקרות לאחרונה, עד לפני כמה זמן הכל עבד חלק והטלויזיה הראתה תמונה חלקה בכל רזולוציה. האירוע שקרה הכי קרוב לפרק הזמן שבו שמתי לב לשינוי בטלויזיה הוא שהמחשב שלי קפא והייתי צריך להוציאו מהחשמל ולהדליקו מחדש. אני משתמש בASUS G1 בעל כרטיס מסך NVIDIA GE FORCE GO 7700. אשמח לקבל כל עזרה במה בדיוק הבעיה והעיקר מה ניתן לעשות בנידון.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  11. Started by x-dude,

יש לי טלויזיה עם חיבור S-VIDEO,לא רשום אם זה IN או OUT,איך אני יכול לדעת? או האם יש סיכוי שזה יכול לתפקד גם בתור IN וגם בתור OUT?

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by crazydiamond,

שלום לכולם אני רוצה לקנות בדיוטי פרי טלויזיה 21 אינצ' של LG יש להם שני דגמים: דגם אחד לא שטוח אך עם nicam stereo עולה 170$ הדגם הוא: RT-21CA22 ודגם שני שטוח שלא מצויין אם הוא סטריאופוני או לא שעולה 200$ והוא מסדרת flatron הדגם הוא: RT-21FA20 אני רוצה לקנות את הדגם השטוח אך השאלה היא האם הוא ניקם סטריאו או av stereo והאם זה משנה המפענח כאשר אני מחובר ללווין (YES) או לכבלים. בברכה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  13. שלום יש לי RADEON 9800 PRO ויש לי את ה ATI Catalyst Control Center ואני עושה CLONE למסך ואז את הסרט רואים או רק בטלויזיה או רק במחשב (אפשר לשנות את ע"י SWAP DISPLAY MAPPING איך אני עושה שאני אראה את הסרט גם במחשב וגם בטלויזיה? ועוד משהו קטן..אני רואה את השולחן עבודה בטלויזיה אבל הוא לא נכנס במסך, אני לא רואה את הצדדים של המסך נגיד את השעון של הXP ואת הצד השמאלי של תפריט הSTART

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by Dr. n00b,

שלום לכולם. יש לי טלויזיית LCD 32" בסלון, וכשאני מחבר אליה את המחשב הכל נראה נהדר ותענוג לעבוד עליה. מדובר בדגם לא יקר של מאראנץ, LC3250EX. אבל לרוב המחשב נמצא אצלי בחדר, מחובר למסך CRT מצויין - G90F+ של וויוסוניק. כמו כן יש לי טלויזיה בחדר, 21" ישנה של JVC על זרועות ברקן, ומערכת סטראו ישנה גם היא של שארפ שמשמשת לרמקולים. עכשיו תעשו את החשבון לבד - מסך 19" CRT, טלויזיה 21", מערכת מגודלת - כל זה תופס המון המון מקום ונמאס לי. עכשיו עקב הניסיון הטוב שלי עם הטלויזיה בסלון, חשבתי שיהיה נחמד לעשות משהו דומה בחדר - ושמתי עין על דגם 26" של סמסונג (LA26R51B) עם נתונים טובים והרבה חיבורים, שראיתי בחנות והתרשמתי ממנו לטובה. הקטע המצחיק זה שבזאפ המחיר הכי זול שלו הוא 7500 שקל, אבל במ…

• 14 תגובות
    • 975 צפיות
  15. Started by arkady,

שלום אנשים (: אני מתכנן על טלויזית Lcd חדשה לחדר, בינתיים מצאנו טלויזית Lcd של ITT שעולה 2700 שקל (בערך). כעת, כמה טובות הטלויזיות האלה? ועוד משהו, אם אני ארצה להשתמש בכמסך מחשב, האם האיכות תהיה סבירה (סבירה=טובה)? והאם יהיה ניתן לשחק בה ברמה טובה וגם לראות בה טלויזיה (: תודה לעוזרים (:

16. Started by xboxon,

איזה דגם לבחור מבין הארבעה הבאים: Toshiba WL56P Toshiba WL55 Sharp LC-32GA5E Sharp LC-32P50E בהנחה שכולם אותו המחיר. איך הדגמים ממוקמים מבחינת כדאיות אחד ביחס לשני? האם יש דגם אחר של מסך 32 אינצ' שממולץ במחיר של 8500-9500 ש"ח ? תודה, ניסים

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  17. Started by Pika007,

הנושא כאן- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=197205.0 מצטער שאני עושה ככה, אבל אני חייב תשובה מהירה :\

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by yamedi,

שלום רציתי לדעם אם אני קונה טלויזיה פלסמה גודל 42 אינף בפורמט רחב (16x9) האם זה יתאים לי לעבודה במחשב ? או האם יש לכם הצעות אחרות ?? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  19. Started by YOAV28,

שלום יש לי כרטיס Leadtek 8800 ultra שבזמן מנוחה הוא תמיד על 70 ובזמן מאמץ הוא מגיע ל 90 ויותר המאורר עם 100 אחוז וזהו הקירור שמגיע איתו רציתי לדעת האם זה נורמלי או שמומלץ להחליף קירור מים או אויר תמליצו לי בבקשה על מה לעשות לגבי תקציב תציעו כול מה שעולה לכם בראש יואב

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by elad2k,

האם זו טמפ` רגילה או שמשהו לא בסדר???

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. בדר"כ זה 48-49 שאני במחשב רגיל היום השארתי את ה- -1.6CS פתוח ולא במישחק כאילו רק הוא פתוח התפריט שלו והכל ולא עשיתי התחלת מישחק.. אני חוזר אחריי שעה שעה הטמפ' של הכרטיס מסך 59,60 ... אחריי חצי שעה שיצאתי מהמישחק חזר ל- 48/9 האם זה הגיוני ? האם הטמפ' שלי בסדר וביחס ממוצע טוב ? במיקרה שאני יגיע ליותר יש סיכון משמעותי יותר ?

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by Nightbeat,

כשאני משחק BF3 הטמפרטורה של הכרטיס עולה ל65-70, זה הגיוני? לא ביצעתי OC, זה עם הגדרות סטוק.. תודה.

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by eliau21071981,

שלום אנשים מה היא הטמפ' המוממלצת לGPU מסוג 8800GTS במאמץ? ואפשר הסבר מה זה GPU DIODE?ומה הטמפ' המומלצת שלו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by er0101,

הטמפ' מגיעה ל52 מעלות, מחשב שעובד 24/7, בינתיים כמעט לא משחק. זה תקין? מה הטמפ' המקס' המומלצת לכרטיס הזה?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש במסך LG דגם E700B ושמתי לב שבתפריט של המסך יש אופציה של שינוי טמפ' במסך... המסך שלי עובד על 9300K והורדתי אותו ל6500K והצבעים במסך נהפכו לגוון צהוב... יש לכם מושג מה בדיוק האופציה הזאת ולמה היא משמשת?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.