כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6352 1. אם כן האם אפשר להפעיל איתו hdr AA ? 2. לאיזה כרטיס של נוודיה הוא מקביל?
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אז ככה תראו אני מתלבט בין 9800GX2 או 8800GT עם SLI או HD4870 עם 1024M אני לא מתכוון לעשות לא OC מה מבינהם הכי חזק לפי דעתכם? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן כרטיס מסך של nVIDIA מסוג EN9400GT/HTP/512M מבית Asus. http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=790&l4=0&model=2525&modelmenu=2 הבעיה היא שכאשר אני מתקין את 3 התוכנות המגיעות עם הדיסק שאחת מהם היא GamerOSD. לאחר התקנת תוכנה זו והפעלה מחדש של המחשב הרזולוצייה יורדת ל-4 סיביות ותוכנה זו משבשת פעולה תקינה של הכרטיס מסך. כמה דברים: 1. גם התוכנה שסופקה עם הדיסק וגם התוכנה המעודכנת יותר שהורדתי מהאתר מציגות לי את אותה בעיה, תצוגה של 4 סיביות לאחר הפעלה מחדש וכו'... 2. מה אני יכול לעשות בכדי להתקין תוכנה זו מבלי לגרום לתקלות אלו? תודה לעוזרים. ד"א: מה אתם חושבים על הכרטיס הוא נחשב טוב וכו'...?
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מי יכול להמליץ על LCD רצוי של פיליפס או של LG במחיר +-1500 ש"ח רק של 20 אינץ. והאם המסכים של chimei נחשבים איכותיים ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי לדעת איך המסך של MAG MS776..... LCD אם מישהו יכול לתת לי ביקורת עליו.... מה הביצועים שלו לגבי משקחים....? האם הוא מתאים?.... תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי R9000 של SAPPHIRE וטלוויזיה די ישנה נטולת שם כשאני מפעיל את ה TVOUT זה בשחור לבן ניסיתי כל מיני דברים בהגדרות ניסתי צבע קצב ריענון רזולוציות לא ממש עזר יכול להיות שמה שניסיתי לא היה נכון אז בבקשה תנסו לעזור לי! תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את הדרייברים לradeon 9500 pro ואחרי ההתקנה לפני הרסטרט הוינדוס מסיים תהליך שנקרא should not see me מה זה אמור להיות? (התנקתי את הדרייברים כבר כמה פעמים ואחרי שראיתי שזה כל פעם קורה החלטתי לשאול)
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הכרטיס הוא GFORCE 7600 ויש לי אותו כבר שנתיים מאייבורי ולאחרונה(חצי שנה בקרוב) יש לי בכל משחק תלת מימדי ארטיפקט ובכמויות אדירות וזה לא משנה כמה נמוכה הגראפיקה שאני שם ויש לי הוכחה שזה בכרטיס ולא משהו אחר בגלל שכאני מחליף את הכרטיס שלי בכרטיס אחר אז זה עובד בסדר(REDEON X300) ואני הכל מקרה רוצה בקרוב להקנות את HD 4670 של MSI אבל אני מעדיף שאם אני יכול עוד להשתמש בכרטיס שלי אז לפחות שיעבוד כי כרגע אני השגתי את BURNOUT החדש למחשב ואני כל כך אוהב ואני לא יכול לגעת בו רק בגלל זה אז בבקשה תעזרו לי ותודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
X1950 Pro 512MB, GDDR3, TV, 2xDVI, PCI-E מ SAPHIRE 7950GT 512MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E מ ASUS מה יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
המסך הוא אלג'י של סדרת פנטזיה, ממש חדש, חודש בערך, ככה שאני מניח שלא באשמתו אני רואה קווים ומשבצות כחולים ואדומים על המסך בלי קשר לכלום. גם לקחתי סקרינשוט, העברתי לפלאפון, ווידאתי שהתמונה גם מבולגנת, ככה שזה משאיר אותי עם הכרטיס מסך. איך אני יכול לדעת אם זה באמת הוא? איפה אני בודק טמפרטורה? אם אפשר, אז בלי תוכנה חיצונית. ואם יש גם עצות או עזרה, זה כמובן יתקבל בברכה. תודה מראש! http://img151.imageshack.us/img151/8294/98159669yu6.jpg[br]פורסם בתאריך: 26.03.2008 בשעה 18:57:14 קצת משחקים קצת סרטים, וסתם שימוש יום יומי. עדיפות לATI.http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=411 מתאים? הוא נחשב ליותר חזק מx800 GTO? מגיע בעקבות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=3…
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
GIGABYTE X600 PRO 128mb DDR לאיזה כרטיס AGP אפשר להשוות אותו?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כ.מסך ASUS EN8800GTS/HTDP/640M GF 8800GTS PCI-E 640Mb 2*DVI+HDTV 3Y מידע נוסף: http://lamir.co.il/product_print.asp?product=11841 מה דעתכם עליו?? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי 4850 במערך CF, על לוח של DFI X48 LP T2R, 2 הסלוטים עובדים בX16, יש לי סלוט נוסף של X8 , ויש לי כרטיס נוסף בצד, האם יש טעם לחבר אותו למערך הקיים? האם הלוח יתמוך בכרטיס נוסף?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
דחיתי את קניית המחשב שלי כדי לקנות 7800GT PCI-E במתחת ל2300 ש"ח, דחיתי דחיתי וכבר אין לי כוח לי לחכות. מתי ירדו המחירים של כרטיסי מסך?
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי הוא זה. GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H (AM3) AMD 785G RGB+DVI+HDMI HD AUDIO + GBL + E-SATA AMD ADX435WFGIBOX ATHLON II X3 435 2.9GHZ 2MB BOX W.D WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER LG GH22NS50 DVDRW X22 DUAL LAYER SATA WHITE Corsair XMS3 DHX 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600 אנטק באסיק 550 WATT כרגע משתמש ביציאת הHDMI הקיימת בלוח האם ATI Radeon HD 4200 (DX10.1) הבעיה היא שאני רוצה לחבר את הLCD FULL HD שיש בסלון למחשב וגם את צג המחשב סמסונג BX2450 LED וכרטיס המסך המובנה לא תומך בשתי חיבורים בו זמנית של DVI ו HDMI יחד לכן חשבתי להוסיף כרטיס מסך שכן יתמוך בחיבור שני החיבורים או שני HDMI ושיהיה אפשר לבחור דרך המחשב באיזה אני מעוניין להשתמש בכל רגע נתון או…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לרכוש מחשב שולחני חדש, ומתלבט בין שני דגמים של HP בדגם הראשון יש מעבד Quad Q8200 וכרטיס מסך NVIDIA® GeForce™ 9500 GS 512MB בדגם השני מעבד Quad Q6600 וכרטיס AMD Radeon HD3650 512MB DDR2 ברור שהמעבד של הדגם הראשון איכותי יותר, השאלה היא לגבי כרטיס המסך. כמו כן, בשיקול הכללי של מעבד+כרטיס מסך, איזה מחשב נחשב חזק יותר, ויוכל להתמודד טוב יותר עם תכנים "כבדים" של High Definition ? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב: מעבד : g620 לוח אם : h61 זיכרון : 4gb 1333mhz דיסק קשיח : 500gb אני צריך כרטיס מסך שיריץ counter strike source על הכי גבוה בצורה חלקה מאד אבל כמה שיותר זול ולא מעל ה600 שח אם יש כרטיס שיעשה את העבודה בפחות כסף יותר טוב תודה מראש אורי
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
עומד לרכוש - מחפש את ה 19 " CRT האיכותי ביותר שניתן להשיג כרגע בארץ - תקציב פחות משנה מאיכות! - למרות שלא הייתי רוצה לשפוך 3700 על LACIE . אשמח לשמוע מכם!!
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מה כבר ביקשתי? Leadtek GF 4 Ti 4400 זה הכל. אפילו רציתי לשלם ממיטב כספי בשבילך הכרטיס הזה. אז מה הבעיה? על מה לעזאזל אני בוכה?. ובכן, הזמנתי את הכרטיס דרך 3 אתרים (לא בבת אחת כמובן), כאשר לאף אחת מהחנויות את הכרטיס במלאי. כמובן שהם נזכרו להגיד לי את זה רק אחרי שביצעתי את ההזמנה... האם יש פה מישהו שיכול לתת לי אתר שדרכו אני אוכל להזמין את הכרטיס ללא שום חשש? האם יש אתר שמוכר את הכרטיס בידיעה שיש לו אותו גם במלאי? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי- סתכלו במפרט שלי- זה המערכת שלי כיום מבחינת הכ.מסך: club3d radeon 9800xt 256 MB 256 bit חשוב לציין זה 9800XT מקורי (בלי פתיחת צינורות , מודים, המהרות וכל הטריקים) בנוסף על הכרטיס מורכב ATI SILENCER VER3 , מה שמביא לו ערך מוסף (עם משחת AC5 על הליבה ועל הזכרונות). (כמובן לחוששים מפג תוקף האחריות- אז מן הסתם, הגוף קרור המקורי עדיין קיים, ואצרף אותו, כך שאם צריך לנצל אחריות-פשוט מריכיבם את הגוף קרור המקורי ואף אחד לא צריך לדעת שהסירו אותו פעם) לא רע בכלל הייתי אומר... השאלה שלי כזאת- אני רוצה לשדרג את הכרטיס לHIGH END (וכן אני יודע -זה לא כרטיס חלש והוא מריץ הכל על הגדרות הכי גבוהות בצרוף עם המערכת הכללית הלא רעה, אבל בכל זאת- כשHL2 ודום3 מתחילים לזייף פה ושם זה מתחיל …
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה מחברי הפורום, אני עומד לקנות מחשב חדש, ונתקעתי בבחירת מסך... אני צריך מסך בגודל 19 אינץ. ההתלבטות שלי, היא איזה לקנות רחב או רגיל (4:3). האמת שאני לא פריק של משחקים, אולי פה ושם, בעיקר לאינטרנט, מידי פעם לראות סרט במחשב.. מה ההבדלים ביניהם? ועד כמה חשוב המילי שניות לדקה? אם אני אקנה רחב, איך תהיה לי תצוגרת דפי האינטרנט, ויש לכם מסך להמליץ לי עד 1500 תודה..
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי בעיה בבחירת כרטיס מסך ראיתי בבדיקות שה4400 לרוב עולהPRO9500 אבל ה9500PRO יש לו תמיכה בDX9 מה כדאי תעזרו לי ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, המחשב בן 4 שנים עם כרטיס GF 8500 GT. אני מעוניין לשדרג לכרטיס שיצליח לעבוד עם המעבד והלוח הקיים וישפר את חווית המשחק לעומת ה- 8500 GT? האם כדאי? האם קיים כזה היום בשוק? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי מערכת חדשה שהרכבתי לא מזמן עם המפרט הנ"ל E8400 P5QL-E 2X2 OCZ REAPER EDITION 1066 SHAPPIRE 4670 512DDR3 H.D 1-T W.D אז ככה המחשב הוא HTPC מחובר לLCD בסלון ומשמש לסרטי HD ומשחקים הבעיה היא כזו ביישומי WIN רגילים המחשב יציב מנגן סרטים1080P והכל בסדר,הבעיה מתגלה שאני מפעיל משחקים ברזולוציה שמעל 1024 המשחק רץ בהגדרות מקסמיליות של 1920X1080 על HIGH ואני משחק בצורה חלקה למשך כמה דקות עד שאני מאבד סיגנל והמחשב עושה ריסטרס,התופעה חוזרת בכל המשחקים. חשבתי על האפשרות השספק חלש כיון שהוא EZ COOL 300 REAL שזה כביכול 500 ,כמה זה נכון אני לא יודע אני רוצה לשמוע תגובות ממכם מה יכולה להיות הבעיה ואם האופציה שהספק לא מצליח לעבוד במאמץ של הכרטיס מסך.
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-