עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Cranchh,

4 בקשות - נתחיל מהפשוטה: 1-אפשר לחבר גם מסך טלויזיה וגם מסך מחשב בו זמנית לאותו המחשב כדי לראות את אותו הדבר על כרטיס אחד GF3TI200 Delux? 2-אפשר לחבר את שניהם ולראות משהוא אחר בכל אחד מהם? 3-יש 2 יציאות לTV אחת ריגלה ואחת S-VIDEO יש אפשרות לראות בשתיהן בו זמנית עם המסך? 4-יש אפשרות לחבר הכל(מחשב+2TV) ולראות בכל אחד מהם משהוא אחר? אפילו אם תענו על אחת מהבקשות אני יהיה הבנאדם הכי ;D בעולם

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by dan_dekel,

ובכן. התקנתי omega 4.2 שמבוסס על ה catalyst החדש ביותר. ביצעתי אוברקלוק להלן: 275|344 core 275|317 memory השאלה שלי.. היא האם ללא קירור מסיבי הכרטיס יחזיק מעמד והאם זה אוברקלוק מכובד? יחסית ללא קירור...

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב ישן שאני רוצה להוסיף לו כרטיס מסך (המחשב משמש כ HTPC) השאלה שלי אם הכרטיס מסך Sapphire HD3650 512MB AGP מתאים ללוח אם שלי Motherboard Name Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV Motherboard Chipset Intel Springdale-G i865G תודה מראש

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by ofir667,

?EN7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E? האם כדאי לקנות אותו? כמה שנים הוא יפעיל משחקים כמו שצריך?

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  5. הכרטיס 980 ti חדש הכרטיס יושב כשהמאווררים כלפי מטה ואני מרגיש שהוא טיפה יושב לא ישר אופקית , אני מקווה שאני מסביר את עצמי נכון .. למישהו יש פתרון לכזה דבר ? הבנתי שיש support bracket שתומכים בזה? מישהו פה יכול להמליץ על משהו טוב מניסיון?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by G-SHOCK,

שלום לכולם קראתי את ה-FAQ הפותח את הפורום ונראה לי שאינו רלוונטי כל כך,באשר להערכת מסכי 19",מאחר ונוספו עוד דגמים בשוק. אבקש המלצכתם למסך 19" עד 2000 ש"ח, פלוס מינוס 10%. תודה

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by AAvihayD,

בס"ד קניתי אתמול מחשב והיום קיבלתי אותו הכרטיס מסך Nvidia GTX470 שהזמנתי , קיבלתי אותו overclocked. והמעבד שלי intel core i5 760 לא overclocked. ואני בכלל לא ביקשתי את הכרטיס מסך overclocked , ביקשתי אותו רגיל. אתם חושבים שזה טוב בשבילי או שהם דפקו אותי ואני ילך ויבקש חדש ?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by ohadbx,

(מקווה שזה שייך לפורום הזה, מאחר ומדובר בבעיית תוכנה,כנראה שקשורה לכרטיס מסך, ולא חומרה) הבעיה היא ככה- במשחקים לפעמים אני רואה את הצללים כגוש שחור מכוער ולא כמו שהם אמורים להיות. שמתי לב שזה קורה רק בסרטוני מעבר ולא בזמן המשחק עצמו. משחקים שזה קרה לי לדוגמא- company of heroes, mass effect. תמונה לדוגמא- אני מדגיש שוב שאין את הבעיה בזמן המשחק עצמו או כשאני רואה סרטים וכו', אלא רק בזמן סרטוני מעבר במשחקים (ולא תמיד, זה נדלק ונכבה לפעמים). ההגדרות הגראפיות במשחקים הן על מקסימום. כרטיס מסך- GF8800GT גרסאת דריוור- 177.83 (הסרתי והתקנתי מחדש...לא עוזר) DX 10 תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  9. השאלה בכותרת... שיהיה עם TUNER שאני אוכל לחבר לחור TV/RADIO בקיר... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by liav12,

אני יודע רק שזה זמן תגובה, אבל של מה? לי יש למשל 25 במסך

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  11. שלום לכולם. המחשב המשני שלי משמש בעיקר לקומפי לבן שלי ולמשחקים ישנים או חלשים שלא דורשים כרטיס מסך חזק במיוחד, החלפתי את הרדאון 8500LE שהיה לי בג'יפורס 4 TI4600 - ללא תוספת מחיר - משתלם לא? לגבי הביצועים אני לא מרגיש הבדל גדול בביצועים, נראה לכם הגיוני הרי ה 4600 אמור להיות חזק יותר בהרבה מה 8500. יכול להיות שהכרטיס מגמגם כי הסרתי את הדרייברים של ATI וישר התקנתי את של אנבידיה ולא הרצתי DRIVER CLEANER? נא תגובתכם.

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by manga05,

היי, אני צריך כרטיס טלויזיה בשביל: 1. להעביר קלטות וידאו למחשב (דרך חיבור RCA כמובן) 2. להקליט טלויזיה במחשב, כאשר אני לא משתמש בממיר דיגיטלי, ואני יכול להשיג ממיר אנלוגי (כמו שהיה לטלויזיות הישנות, שאינן היפרבנד, קווי זהב וכו') תנאי עבודה והנחות יסוד : 1. המחשב שלי 3GHZ , 1 גיגה זיכרון פנימי 400MHZ , הארדיסק 250 גיגה, צורב דיוידי, כרטיס מסך FX5200 NVIDIA (ציינתי נתון זה כדי לא לקבל המלצה על כרטיס שמעבד בעצמו ומטיל פחות נטל על המעבד) לא מדובר בכרטיס PVR, והמחשב לא מיועד להיות בסלון. הקלטה מטלויזיה תהיה לעיתים די רחוקות. 2. לשם העברת קלטות וידאו למחשב, אוכל להשיג טלויזיה עם יציאת SVIDEO, כלומר אם יש כרטיס שהכניסה שלו SVIDEO (ובלי כבלים שמורידים את האיכות מ SVIDEO ל…

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  13. שלום יש לי את הכרטיס GTX 470 INNO3D רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק אם הביצועים של הכרטיס תקינים תודה למגיבים

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  14. Started by segevgabay,

יש לי 7900 GT ולא מזמן החלפתי מסך. הרזולוציות של המסך הם: 1680*1050 עכשיו ברוב המשחקים ברזולוציה הזו הכרטיס עושה בעיות. או שהמחשק זז לאט מאוד הוא שהוא מחסיר דברים. הבעייה בכרטיס נכון?

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  15. שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש...הוא יהיה מיועד למשחקים בעיקר וגם סרטים אינטרנט וכו'... בקרוב אני אעבד על מפרט...אבל כעת אני רוצה להתייעץ בקשר לכרטיס מסך.. המטרה שלי היא כרטיס של PCIEXPRESS שיהיה חזק למשחקים... מצד שני אני לא רוצה להשקיע יותר מדי מכיוון שבקרוב יצאו משחקים כמו QUAKE4 שידרשו כרטיסים ברמות גבוהות ואז אני אצטרך כבר לשדרג... אז השאלה מה אתם מציעים...בוא נניח שאני יכול להשקיע 1200 ש"ח עד 2200 ש"ח כאשר נראה לי שזה יהיה מוגזם בשביל זה... אם יש משהו באמצע זה יהיה מעולה ב1500-1700 אבל השאלה אם הוא יתן יותר תמורה מכרטיס ב1200, כמו ה6600GT... תודה לעוזרים, מצפה לתשובות.

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  16. שלום לכולם לאחרונה התעניינתי קצת באומגה וב-רידון 9800SE בקיצור סתם גלשתי באינטרנט ונכנסתי ל-www.comp-il.co.il מצאתי שם כרטיס מסך של ספייר כפי שמצויין בכותרת במחיר מפתיע ואטרקטיבי של 1230 ש"ח בערך נכנסתי לאתר של ספייר עצמו http://www.sapphiretech.com/VGA/9800se.asp ושם נוחכתי לדעת שהכרטיס בעל 256BIT זאת אומרת שהוא יכול לעבור אומגה ל9800 פרו? מישהו קנה את הכרטיס? מישהו יכול לתת השערה? תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  17. יש לי אפשרות לקנות את אחד מהכרטיסים האלה שניהם עולים בערך כ 500 שקל שניהם עם 256 זיכרון וגם שניהם של אותה חברה (LEADTEK) ???

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by ariel24233,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך יש לי שני אפשרויות או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3353#sp או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530#sp השאלה שלי איזה כרטיס חזק וטוב יותר? מה מתחמם פחות? ויש לי ספק 600 וואט האם הוא יתאים לשתי הכרטיסים? ובנוגע לתלת מימד אני בקרוב ייקנה משקפיים ומסך אז האם גם ה ATI יתמוך ב3D?? או שיותר עדיף את ה GTX460?? וזה הספק שלי 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by bar123,

מתלבט בין ה Nvidia 6800 GT ל 6600GT מה עדיף, האם יש הבדל משמעותי בניהם? והאם יש הבדל בביצועים בין ה 256 ל 128 MB. הא כן ואיזה חברה יותר מומלצת....? תודה.

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by Alina,

שלום,אני לא מבינה בכרטיסיי מסך, אבל רציתי לדעת איזה מבין השניים יותר טוב תודה,והמשך יום נעים

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by y10,

אני רוצה לדעת אם יש לי כרטיס טלוויזיה אז אני קולט ערוצים של ישראל לבד לדוגמא 10,11,22 וכ'ו? או שאני צריך לחבר ממיר או משהו

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  22. שלום, אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable ויש לי ספק 500W האם הספק הזה יספיק לי?

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by azsxazsx,

אני מתלבט אם אני קונה את ה 8800gt אני נשאר איתו עוד איזה שנה אבל אם אני קונה את 3850\3870 אני במרץ ככה מחליף לחדש מה דעתכם מה כדאי e6750 blitz extreame ddr3-2gb זה רלוונטי

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  24. זה מראה מסביב לכל צמח או איש או כל דבר שזז.. מסגרת כזו של ריבועים שחודרת דרך אובייקטים כאילו אם יש צמח ומאחורייו בית.. אז זה מראה מסביב לצמח מה שיש מאחרויי הבית... :s05: נראה לי זה קשור לדרייברים! לא יודע מה לעשות!

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  25. ובכן... בהתחלה חשבתי לבנות מחשב רק ליישומים המקצועיים שלי, אלא שמשחקים העתידים לצאת בקרוב ל-PC שכנעו אותי אולי לשדרג את המערכת שתאפשר לי גם לשחק משחקים בביצועים סבירים עד מעולים. אני לא רוצה להוציא אלפי שקלים על כרטיס מסך אבל יש לי כסף להשקיע, עד 1,500 ש"ח. אני לא בקיא כרגע בהיצע והשאלה היא איזו אופציה הכי משתלמת עבורי לתקופה של השנה הקרובה. האם לקנות שני כרטיסי VALUE ולשלב אותם במערך SLI\CROSS או לקנות כרטיס אחד מעולה? איזה כרטיס הכי משתלם ומה אפשרויות השילוב של כרטיסים במערך. אודה לכם על כל מידע שתתרמו למטרה. (אגב - הכל למען BIOSHOCK, למי ששמע)

• 5 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.