כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
מדיי פעם כשאני מפעיל משחק הפילטרים לא עובדים ורק AA8X עובד מה יכולה להיות הבעיה ? כשאני מפעיל מחדש את המחשב הפילטר עובד שוב הכרטיס מסך 7600GT MSI
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: 2 ג'יגה זיכרון AMD Athlon[tm] 64X2 Dual Core Processor 5200+ חשבתי לקנות את זה: כרטיס מסך: LeadTek GeForce GTX460 OverClock 1024MB GDDR5 [ כרטיס מסך חברת Leadtek מבוסס ציפ Nvidia GeForce GTX460 החדש של NVIDIA תמיכה ב DX11 חיבור PCI-E זיכרון 1024MB כרטיס מומהר ] קונה מכאן: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1996 אבל הבנתי שהמעבד החלש יגביל אותו. תמליצו על כרטיס מסך שיתאים למעבד ואני יצליח להריץ איתו משחקים כמו אססינס קריד או דראגון אייג' על הגדרות מקסימליות עד כמה שניתן+חיבור HD לטלוויזיה כדי לראות סרטים מהמחשב.
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש 6600GT בכמה משחקים, התפריטים של המשחק מוצגים בצורה ובה והכל עובד וכך גם בווינדוס אבל כשאני מתחיל לשחק למשל ב FAR CRY אז הצבעים במשחק עצמו בוהקים מאוד מאוד או למשל ב PAINKILLER הכל כהה מדי. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הגאמה, בהירות וכו' וזה לא עזר מה הבעיה מה אני עושה?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש לגמרי ולמרות זאת התופעה הייתה גם במחשב הקודם. בשניהם יש כרטיס nvidia Geforce בישן יש geforce 4 mx 440 בחדש יש geforce fx5200 הבעיה היא שכאשר אני מריץ סרט divx כלשהו (גם xvid) בטלווזיה התמונה של הסרט לא חלקה...כלומר...כאשר בסרט עצמו יש תנועה אופקית איטית, ימינה או שמאלה, הפריימים מתעכנים רצועות רצועות...יש כזה דיסטורשין בתמונה. ניסיתי הרבה קודקים ופליירים...וגם אני משתמש בדרייבר הכי מעודכן של הכרטיס מסך. מישהו פעם התנסה בבעיה? מישהו יודע איך לפתור אותה? זה ממש מרגיז...הסרט לא רץ חלק בטלוויזיה....בעיקר בתנועות אופקיות או תנועות חדות ומהירות...מוזר... אני כרגע משתמש בקודקים של Lionetwork
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מסך חדש ואת הישן אני מוכר לבן דוד אז השאלה שלי כמה שווה היום המסך CTX PR705F Series ? חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי תשובה...
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס Gainward ATI Radeon 4850 512Mb DDR3 PCIe כמה משמעותי זה אם היצרן יהיה palit או PowerColoer לעומתו? ועוד שאלה, יהיה לי מסך 22 של LG הכרטיס יתאים לו או שעדיף ללכת על כרטיס אחר לגמרי כמו ה9800GT רק בשביל המסך?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
טוב אז ככה: אני מתלבט אם לקנות 7800GS ב 1900 שקל של חברה EVGA של AGP כמובן או לחכות ל 7600GT שיוצא ביולי. אין לי ממש כוח לחכות האם הוא שווה את זה?או שה-7800GS יותר טוב אם למשהו יש 7800GS שיתן המלצות בבקשה על הכרטיס כי לא הרבה מכירים אותו זה הכרטיס הכי טוב שמצאתי ב AGP ואם למשהו פה יש ביקורות עליו או המלצות שישלח לי plz תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
לפני חצי שנה רכשתי Panasonic VT-20 "50 וכרטיס מסך תומך HD תלת-מימד Radeon HD 6450 וכבל HDMI 1.4 תומך 3D. בזבזתי המוון שעות במשחק עם ההגדרות של כרטיס המסך והפלסמה, הקרנתי ב-WMP ב-QT ב-Dvix והורדתי סירטונים איכותיים וPlayer תומך תלת. עד לרגע זה לא הצלחתי לצפות בתלת כמו שצריך. ב-Side By Side התמונות מסרבות להגיע לחפיפה מלאה ובסוגים אחרים של תלת בכלל אין תוצאה מענינת. לפנסוניק עצמה יש רק 4 מצבים: אוטומטי, SBS אופקי, SBS אנכי, ומקור, ואופציה לבחירת 3D או 2D (ממזג את התמונה אבל אז אין תלת). המשקפים תקינות ונטענות. צריך רמז איך להתקדם כי בטוח אני מפספס פה משהו (מלבד האפשרות הסבירה שהHD6450 פשוט לא מסתנכרן עם הפנסוניק בשום צורה או שיכולות התלת שלו פיקטיביות).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי 8800gts 640mb ואני מקבל ב everest שהמאוורר שלו מגיע רק ל 60 אחוז.. זה צריך להיות ככה ? אולי מכאאן באה הטמפ' הגבוהה ? מצ"ב תמונה.
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אם יש לי לפטופ ממש חזק שאני מקבל מהעבודה אבל היכולות הגרפיות כמובן לא משהו, יש דרך לחבר אותו לכרטיס מסך טוב? יש לי במחשב הביתי 88 GTS העמדות עגינה שמוכרים למחשבים יכולות לשדרג את הכרטיס מסך?
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא גג 500 ש"ח ואלו הכרטיסים שיש בטווח המחירים שלי לכן אבקש לדעת איזה יותר טוב והאם ההשקעה(ההפרש בינהם הוא 100 ש"ח)כדאית
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את כרטיס המסך הישן שלי בכרטיס חדש, וחשבתי על ה-Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X שמציעים ב-RSM במחיר זול. http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=963 יש לי ספק כוח CoolerMaster RS-400-PSAR-J3, ואני תוהה אם הוא יהיה מסוגל להחזיק את הכרטיס. באתר של Sapphire רשום שצריך ספק של 500W לפחות, אבל אני רואה שמציעים הרבה מפרטים על כרטיס מסך שהדרישה שלו באתרים של Nvidia/ATI יותר גבוהה מהספק שמוצע במפרט... אז לא ממש הצלחתי להבין את המשמעות של הדרישות האלה. בכל מקרה, האם זה אפשרי? אם הספק חלש מדי, מה יקרה אם אני בכל זאת אשתמש בו? (האם זה מסוכן, לא יעבוד, או שסתם הכרטיס לא יעבוד בשיא היכולת?) תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא צריך משהוא קטלני, רק משהו שיחזיק שנה וחצי-שנתיים(אני נמצא כרגע באמצע י"א, גג שאני אשאר לפני הצבא זה י"ג אז אין טעם למשהו שיחזיק הרבה זמן. ד.א. י"ג היא שנה לא מלאה...). במחיר הכי זול שאפשר.... תודה מראש- שגיא.
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את: 1GB XFX Radeon HD 4890 DDR5 2DVI PCI-Express Video Card HD489AZDFC מחו"ל בטיפה פחות מ220$ מה אתם אומרים עליו??? אני כם טיפה חושש הספק שלי גבולי מידי יש לי ספק EZCOOL 12CMF500W REAL שאר המפשרט של המחשב: E8500 לוח M GA-P35-DS3L זכרון PLT 2G KIT DDR2 800 OCZ כ.מ קיים 8600GT 1GB אז הספק יתאים??? ושאלה אחרונה : יש לי שני מסכים שמחוברים למחשב 22" 1050X1680 והשני 32" FULL HD אז אני חייב יצאת HDMI מהכרטיס מסך שכוללת קול. אז יש את היציאה הזו בכרטיס ?? ניראה לי שכן כי במפרט של החברה כתוב :"Built-in HDMI with 7.1 surround sound support " אבל בתמונה לא רואים יצאת HDMI : http://www.xfxforce.com/ecms.ashx/8c...82bf-4969-bc7a- קישור לאתר: http://www.xfxforce.com/…
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פרמטי אך שמרתי את כל הקבצים. עכשיו אני לא יודע איך למסך של ההגדרות של הכרטיס מסך יש לי FX5200 128MB איך אני משנה את זה ? שמתי תמונה של התוכנה (לא ממש) שהתכוונתי (זה לא הכרטיס מסך שלי) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מרגיש ממש אידיוט, אבל בכל זאת: לפני כמה חודשים קניתי מחשב נייד של Dell מדגם XPS. במפרט מצויין שהמחשב מגיע עם כרטיס מסך כמצויין בכותרת, כלומר בעל נפח של 256MB זיכרון. גם מערכת ההפעלה מזהה את הכרטיס בשמו. כשהרצתי את בדיקת המערכת הופיע כי הכרטיס הינו בעל 64MB זיכרון בלבד. מבדיקה שערכתי - לא קיים כרטיס 7400 בנפח זה. האם זו משמעות המושג Turbocache? איך אני יודע איזה כרטיס מסך יש לי?!
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי בעיה בציון שלי ב 3DMARK אני מקבל רק 13400 בעוד שאחרים מקבלים עם מפרט כזה 16000+ המפרט הוא: Chaintech 7NJS ZENITH http://www.chaintech.com.tw/eng/products/SOCKA/7NJS.asp +AMD XP 2400 Gigabyte Radeon 9700 Pro Hd WD 80Gb 8Mb SE Volcano 9 Cd*52 floppy
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי בדיקה שלי כל שאר המשחקים רצו על 100% שימוש בכרטיס כלומר זה תקין עכשיו במקרה בדקתי וראיתי שספציפית המשחק BATMAN האחרון משתמש בכרטיס בין 70%-80% אחוז בלבד ועם נפילות רגעיות ל כיוון ה 20% מוזר לי למרות שה FPS במשחק די גבוהה לרוב בין 50-60 FPS ורק איפה שיש אלמנטים חזקים של "פיזיקס" זה יורד לכיוון 40-45 FPS. אם אני אפתור את הבעיה אולי זה ייצב לי את הירידות ב FPS . הערה: מפרט המעבד ושאר החלקים כתובים בפרופיל למטה. ומשתמש בדרייברים אחרונים 290.53 בטא. למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך במחיר מינימלי אני יכול לקנות בשביל מקס' איכות למשחק GTA 4 ?
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי כרטיס מסך, הזמנתי את XFX8800GTS XXX אבל הוא מתעקב כבר המון זמן כל פעם מסיבה אחרת לכן אני חושב על פתרון חלופי אשמח מאוד להמלצות לכרטיס מיצרן אחר תקציב: 1800 שח , המליצו לי על LEADTEK
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כ.מסך לביצועים במשחקי מחשב כמו קרייסס לדוגמה, שיריצו משחקיים כמה שיותר חלק ושיראה כמה שיותר יפה, אני פשוט קונה מחשב חדש ב3 אלף, וכל פעם שמים לי משו אחר, פעם זה 8800GT או 9600GT או Radeon 3850 ואיזה ספק כח דרוש להפעלת הכרטיס? אז קיצר איזה מהכרטיסים האלה הכי מומלץ (ביצועים\תצוגה) ואם יש כרטיס אחר טוב יותר עד 1,200 ש"ח אז זה מאוד יעזור לי. תודה
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
בעקבות החדשה שפורסמה היום באתר גיליתי את ה L1780Q שקולע בדיוק לנתונים שאני מחפש. באתר היצרן (www.lge.com) לא הצלחתי למצוא את הדגם הספציפי הזה, אבל כן מצאתי את ה L1780U שדי דומה ל L1780Q. ניסיתי לחפש בגוגל השוואות על שני הדגמים הנ"ל אבל קיבלתי הרבה אתרים בשפות זרות. בכל מקרה, מישהו יכול לספר לי קצת על ההבדלים בין הדגמים ? ועוד שאלה קטנה, לגבי האחריות של LG, מישהו יודע את האתר שמספק אחריות ל LG בארץ ?
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הרגע הורדתי אותו מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום בניתי לי מפרט שאתם יכולים לראות פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=339700.0 כמו שציינתי שם יש לי ספק FSP ATX-400PN שאותו אני לא מתכוון להחליף.. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך שהספק יוכל להחזיק אותו כי אני לא מתכוון להחליף ספק. את המחשב אני והלך לקנות מסקאי פי סי ככה שהכרטיס מסך חייב להיות מסקאי פי סי. הנה לינק: http://skypc.co.il אני מחפש כרטיס מסך הכי טוב במחיר הזה ולא רוצה לחרוג הרבה ומעדיף לא לחרוג בכלל ואפילו לחסוך כי המחשב מהכסף שלי ואני כולה בן 16 (עוד שבוע D:) טוב בכל מקרה אני רוצה כרטיס מחברה טובה שלא יעשה לי בעיות ויהיה לו אחריות טובה. הבנתי שלנוידיה יש את הכרטיסים הכי טובים בשוק היום, אז כנראה שאני אקח ממנה. אני חושב שכרטיס כמו ה8800 ישב ל…
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע:AMD 4200 +@2400MHZ SAPPHIRE HD3850 256 MB OCZ 2 GB RAM אם אני ישדרג את הכרטיס ל4850 יהיה הבדל משמעותי? שימו לב גם למעבד החלש :-\
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-