עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rony1880,

היי שמתי לב שאני כבר לא רואה את הטקסטורות טוב במשחק קרייסיס 3, לפניי כן היתי רואה בעומק כזה איכותי את החפצים והיום נראה לי שזה כבר שטחי מדיי, ידוע לכם מה זה?

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  2. Started by dbx22,

מה אתם אומרים על המסך LG F700B?

3. Started by NJorl,

מישהו בכלל משתין לכיוון שלהם ? האם יש להם נישה מסויימת בכרטיסי מסך ? מה השוק שלהם , מי קהל היעד שלהם ? ובכלל איך הכרטיסים שלהם ?

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  4. רציתי לקנות gtx260 וחבר אמר לי לחכות האם כדאי לחכות?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by Nirco,

אני מתכנן לשחק במשחקים כבדים ברזולוציה של מסך lcd 32 אינץ ברזולוציה hdr. אני יכול לקנות אך ורק דרך הספק של אבי. מה עדיף? hd 4830 http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=243&prod_cat_id=244&prod_id=384036 או 9800gt (הדגם המדויק לא ידוע לי) המחיר ממש זהה ואשמח לעזרה. מעבד e 7200 מארז + ספק sonata 3 לוח g45 תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by Aviv Shemesh,

קניתי את הכרטיס את הכרטיס 6950HD בגרסא של sapphire 2GB עם 2 מאווררים http://xtreview.com/addcomment-id-16889-view-Sapphire-HD-6950-obtained-2-GB-GDDR5.html כזה בדיוק , האם הוא ניתן בקלות לפתיחה ל6970 ?

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  7. איפה שיש לי את האופציה להחליף ל-TV , האופצינ נעולה ואני לא יכול בשום דרך להחליף, יש איזו תוכנה אולי שתעשה לי את החיים קלים יותר ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בכנס עיתונאים שערכה בלאס וגאס הכריזה כעת AMD על השקת ארכיטקטורה גרפית חדשה ואיתה זוג כרטיסי מסך מתקדמים שרוצים לשנות את נוף הגיימינגלכתבה

9. Started by Jack_g,

שלום, שאלתי היא מה פירוש האותיות WHQL שמופיעות בדרייבר DETONATOR . אני חושב שזה אומר שהדרייבר גירסא סופית ובדוקה זה נכון? בכל מקרה מה פירוש האותיות. השאלה השנייה היא, יצאב עכשיו גירסא חדשה של הדרייבר שהיא 43.45 לפי מה שאני הבנתי היא סופית אבל למה לא מופיעות האותיות WHQL ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by PzD,

שלום.. יש לי בעיה בכרטיס מסך.. קניתי את הכרטיס HD3850 512MB ככרטיס פצצה אני חייב להגיד.. הכל טוב ויפה... והכרטיס הקודם שלי (X800XL 512mB* העברתי לאח שלי .. עכשיו לאח שלי יש כרטיס מסך מובנה על הלוח אם.. אבל מתי שאני שם תכרטיס מסך החדש.. זה לא עולה המחשב.. כיאילו לא עושה כלום אפילו לא תרעש של הארד דיסק.. אבל שאני מוציא תכרטיס מסך ומחבר לכרטיס מסך המובנה.. הכל עובד טוב.. אולי צריך לשנות משו בביוס או משו .. או איזה סוויטץ' בלוח אם.. מי שיכול לעזור לי .. תודה =]

11. ATI RADEON 1550X PRO תומך בפיקסל שרידר 3.0 וגם בשני (אני לא זוכר איך כותבים את זה מקווה שתבינו) והאם זה יריץ את המשחק ספיידרמן 3?

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  12. Started by vito19,

שלום לכולם! יש לי חבר שמגיע בקרוב מארה"ב והוא צריך לקנות לי כרטיס מסך (אני אשתמש בכרטיס לעריכת וידאו חובבנית בפרימיר פרו). המליצו לי פה על הכרטיס : Palit NE3TS25EFHD02 GeForce GTS 250 1GB 256-bit GDDR3 אבל לצערי לא נשארו כאלו יותר (sold out) - הוא היה במבצע 99$... אני מחפש משהו אחר . ראיתי במבצעים את אלו : Asus - NVIDIA GeForce GT 240 1GB DDR3 PCI Express Graphics Card - 104$ או את: GIGABYTE GV-N250-1GI GeForce GTS 250 1GB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Support Video Card - 119$ המבצעים הם לשבוע הזה... מה עדיף ?! תודה רבה !!!!

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  13. אז אני אתחיל אם זה שאני איש של ממש קצת משחקים במחשב והרבה יותר צפייה בסרטים ובהתאם לזה הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך שיספק את צרכי, התקציב שלי הוא עד 1k ואני מוכן טיפה לעלות את הסכום אם הכרטיס יהיה הרבה יותר שווה. קראתי דיי הרבה בפורום על כרטיסים בסכומים האלו (ATi Radeon X1950Pro, NVIDIA GeForce 7600GT ועוד) והבעיה שאני לא יודע אם הם יתאימו למחשב שלי (amd 2400, כרטיס זיכרון 768, כן כן הוא ישן, אם הפריטים לא מספיקים תגידו לי ואני אוסיף), בכל מקרה הייתי ממש שמח לקבל המלצה על כרטיס מסך עם שני חיבור של dvi כדי שאוכל לחבר גם את המחשב וגם את הטלוויזיה וכמובן שיראו בו High-definition television ברמה הגבוהה ביותר שיש, תודה רבה, אם חסרים פרטים רק תגידו לי ואני אוסיף

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by sdfzxc,

שלום לכולם. יש לי כרטיס GeForce 4 440MX ואני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו במשהו חדש ודנדש. אני מחפש כרטיס במחיר נורמלי ובעל ביצועים טובים. אני כרגע בכיוון של ATI, אבל אני לא בטוח... הבעייה היחידה היא שהוא ב-AGP ולא ב-PCI-E. יש מתאם בין שני התקנים למקרה שאני ארצה לשמור את הכרטיס? תודה על כל העזרה, יותם נ.ב. הנה גם קישור לבדיקה ב-Crucial

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by basharis,

שלום. לאחרונה רכשתי מסך Dell 2007WFP. כעת אני רוצה לבנות מחשב חדש שיחובר למסך זה. השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט וסרטים, להם לא צריך כרטיס מסך חזק במיוחד. אך הייתי רוצה להיות מסוגל גם להפעיל משחק פעם בכמה זמן. אני מחפש כרטיס שיוכל להריץ את משחקים מהדור הנוכחי בצורה סבירה. בפורום מפרטים המליצו לי על ה 1950PRO. ההתלבטות שלי היא האם ה 1950PRO או כרטיס אחר בטווח המחיר שלו יסחבו כמו שצריך משחקים מודרניים ברזולוציה של ה 2007WFP, או שצריך משהו חזק יותר בשביל לא להתאכזב. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  16. אני רוצה מסך דק 19 אינצ' ראיתי מסך לא יודע את הדגם שלו של סוני שחור יפה ומה טווח המחירים שלהם?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  17. יש לי אסוס X800XT אחרי שהיתקנתי הכל היה טוב אחרי כמה זמן הוא אמר לי(תמונה) לא שיניתי הגדרות ולא היתקנתי תוכנות מסוימות זה קרה לבד אחרי שאני מתקין שוב זה מיסתדר אבל חוזר אחרי זמן מה.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by Sifo Jen,

או קי, יכול להיות שזו שאלה קצת דבילית אבל.... הרבה כרטיסי מסך יש להם פס מאוד רחב לזיכרון: 20GB/SEC וכ"ו.... אבל יש להם רק 128MB או 256MB למה הם צריכים כזה רוחב פס? תודה. יאיר.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by m-o-r,

אני רוצה לחבר שני צגים לכרטיס מסך אחד רציתי לדעת האם יש מפצל ל-VGA או אם יש איזה אפשרות אחרת

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  20. Started by yair1911,

חברה קניתי מחשב לטעמי חזק מאוד קצת נתונים: C2D 8400 3GHZ 1333MHZ 6MB 4GB RAM 1066DDR2 לוח PQ5 של ASUS כרטיס GTX280OC של ASUS הכל ברוך ה' עובד 10 . אני עובד עם VISTA 64BIT SP1 הכל ממש מהר אבל התאכזבתי שהפעלתי את GTA החדש צפיתי להרבה יותר מהירות וזרימה... למישהו עצות? לעבור לXP SP3? משהו ?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by badmama,

ערב טוב ומצטער על הספאמריות (לא ראיתי נושא בעניין). בשנה שעברה ראיתי בתערוכה (ששמה פרח מזכרוני) בגני התערוכה DEMO של ATI שרץ על ה X850XT, בו יש בחורה שרצה אל עבר מצוק או משהו כזה. מאיפה אפשר להוריד אותו? אני צריך EYECANDY בשביל החבר'ה רוץ מ 3DMARK06...

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  22. היי איזה כרטיס חזק יותר ה9800GTX+ או ה4850 ? רוני

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by N82,

אני לא משתמש בויסטה ולא יהיה לי צורך בDirectx 10

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by ZilkA,

איך הכרטיס מסך 9400GT Nvidia ? הוא יכול להריץ משחקים כמו crysis Call of duty וכאלה? עוד משהו איך הוא בהשוואה ל9600GT והאם ה300 ש''ח האלה ביניהם שווים להשקעה? תודה רבה... עריכה: המפרט הוא מעבד e5500 intel לוח אם: gigabita g31 כרטיס מסך : עכשיו תעזרו לי. זיכרון פנימי: 2gb. אם אני אקח את הHD 4830 או ה9600GT המחשב הזה יוכל להריץ את המשחקים האלו. אם כן איזה מבין כרטיסי המסך האלו יותר טוב? תודה שוב...

25. אם אפשר PCIe וגם AGP לא שיתמוך בשניהם דגם מכל סוג הכוונה.. כמובן שיריץ משחקים בצורה מעולה ... מחיר 1000-2000

• 5 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.