עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shady121,

מה יותר חזק HD3870X2 או ה-9800GTX

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by Caesar,

בקרוב אני חוגג בר-מצווה (מזל טוב לי :\) אבא שלי הסכים לקנות לי כרטיס מסך חדש לבר-מצווה... אני יודע שקשה לכם לדבר בקשר בלי תקציב כי אתם יכולים סתם להגיד Ati radeon 9800 pro או משהו כזה אבל אני לא חושב שהוא יסכים להגיע לסכומים מעל 1500-2000 תנו כרטיס שיספיק לי לעוד כמה שנים טובות שאוכל לפחות לשחק איתו במשחקים כמו דום3 והלףלייף2 בצורה הכי חלקה שאפשר...

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  3. כנס GTC של מפתחת השבבים ביפן מספק לנו פרטים חדשים אודות הארכיטקטורה הגדולה הבאה שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/ב-nvidia-מאשרים-ליבות-pascal-עם-זכרונות-hbm2-בנפח-ורוח/

4. שלום לכולם, אני אקנה מחשב בתחילת אוגוסט, ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי טוב לצרכים שלי, משחקים, בעיקר - supreme comander, COH וכמובן 3D shuters למינהם, קצת סרטים מדי פעם , וכמובן SOLID WORKS שתתוקן במחשב (SW היא תוכנה שלא אעבוד איתה הרבה והיא לא משמעותית מבחינתי) יש לי מסך CRT ואני עובד ברזולוצייה של 1024X768 ואני רוצה גם להפעיל פילטרים (נמאס לי לשחק עם הגדרות נמוכות - בקיצור, אני מוכן להשקיע קצת) התקציב לכרטיס יהיה לא יותר מ 2000 שח אשמח עם מישהו יסביר לי את החשיבות של בקרי הזיכרון בכרטיסי המסך, ואיך הם משפיעים על הביצועים, כי ראיתי לדוגמא כרטיס 7600gs עם 512mb זיכרון, ולא נראה לי שהוא ינצל את כל הזכרון הזה עם בקר של 128, אני טועה? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  5. אין לי כמעט מקום ל 17 ולדק אין לי כסף.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by liortaib,

השאלה בכותרת אם אתם יכולים לפרט ולתת לי מבחני ביצועים אז אני מאוד ישמח תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by ReL_1,

מה עדיף במידה ויש לי AGP וזה רק לשדרוג זמני? האם הX850XT PE AGP יציג תוצאות טובות יותר מהX1600 ומה7300 7600? מה כדאי ? מבחינת מחיר יש לי X850XT PE שאני מביא בסביבות ה600 שקל.. השאלה אם כדאי היחס מחיר-ביצועים להשקיע עוד 300 נגיד..

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  8. איפה אפשר להשיג כבל DVI 3 מטר עדיף שחור חובה בארץ?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by ~Pizza~,

היי, שאלה קטנה- רכשתי לאחרונה את הכרטיס Palit 2080TI OC, וכשהמחשב עולה הכרטיס מחליף צבעים. אבל אחרי שהמחשב עולה הכרטיס תקוע על ירוק ואני מעוניין לשלוט בצבעים שהוא מראה ולכבות אותם מידי פעם. הבנתי שצריך להוריד את התוכנה Thundermaster וכך עשיתי. אבל אני לא רואה את הכפתור של ה"LED" שיש בסרטונים. ראיתי שאנשים כבר נתקלו בבעיה הזאת עם הכרטיסים אחרים אבל לא מצאתי פתרון. מישהו יודע מה העניין? תודה.

10. Started by bendale,

אני קונה מחשב ואני מתלבט בין gtx9800 לבין hd 4850 512 ddr3 ל- 512 ddr5 Hd 4870 מה כדאי אני משתמש במסך 19 אינץ בבקשה תעזרו לי מה עדיף מה יותר טוב למשחקים,מה נותן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר, ההפרשים במחיר בינהם הוא בערך 500 ש"ח בין הנמוך לגבוה,השאלה אם כדאי להוסיף או שאני אקבל אותו תמורה בכרטיס זול יותר? אני צריך בבקה תגובות כמה שיותר מהר אני צריך לקנות את המחשב לפני החג תודה ושנה טובה.

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by naorca,

היי, אני מעוניין לשדרג מעבד וכרטיס מסך לצרכי גיימינג. אשמח להמלצות. מה יהיה הכי חכם לעשות? האם הלוח מספיק טוב? המפרט מצורף

12. Started by dwking3,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, ואני לא יודע איזה כרטיס מסך הכי טוב והכי משתלם ביחס למחיר לטווח הרחוק. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  13. מה שבכותרת הכוונה היא שיש לי 8800GTS 320 ויש לי 2GB RAM אני יכול איכשהו לדוגמא לתת לGTS נגיד עוד 500MB מהRAM ?? (לא פיזית) כילו כשיגמר ה 320הוא ישתמש ב RAM .. אני צריך את זה לGTAIV אני יודע שזו שאלה מפגרת אבל יש תיקווה אז תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  14. היי אני סטודנט שמחפש כרטיס מסך רק לעבודה גרפיתב תוכנות פוטושופ, flash, illustrator, preimere aftereffects (שיהיה אפשר לעבוד איתו גם במאיה בעתיד). בלי משחקים. שמעתי על ה QUADERO (בטח אייתתי את זה לא נכון) ורציתי לדעת : 1. אם יש עוד כרטיסים ייעודים אחרים? 2. האם שווה לקנות אותם כי נאמר לי שהם מיושנים מעט וכריטיסים מהדור האחרון זולים יותר וטובים יותר נ.ב. הייתי מוכן להוציא עד 1000 ש"ח (רק אם נחוץ). תודה באמת אחלה פורום

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  15. איך אני עושה לו אוברקלוק? מה היא טמפ' מסוכנת לכרטיס? (מתי להפסיק את האוברקלוק) לאיזה רמות הוא בדר"כ יכול להגיע עם קירור טוב ואוברקלוק יציב בלי פאקים ובאגים וכו'? לרמה של איזה כרטיס?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  16. הנה תמונה למה הוא כותב לי את זה ? יש לי את הדרייבר הכי חדש 7.3 ... http://img440.imageshack.us/img440/328/ddfj6.jpg תראו מה הוא כותב ... תודה

• 5 תגובות
    • 509 צפיות
  17. Started by Ramboli,

שלום, מהו טווח הטמפרטורות המומלץ בכרטיס הנ"ל? במנוחה נמצע בסביבות 64 מעלות, במחשקים מגיע ל90 לאחר חצי שעה של משחק. זה לאחר ניקיון והוספת מאווררים המהווים חלק מסירקולציה של אוויר במארז. האם זה תקין? תודה.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  18. איפה רואים אם יש לי חיבור AGP או PCI במחשב? תודה

19. Started by dani,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ומצאתי ב http://www.optimasys.co.il/ NVIDIA GeForce FX 5500 GV-N55128DP http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N55128DP.htm# ב 466 ש"ח. הוא 128 ביט והוא יחסית ל FX 5200 מהיר. אני ממש לא מתכוון להריץ על המחשב שלי HL2 או דום 3 וכ'ו אני רק רוצה אותו בגלל שה MX 440 שלי לא תומך ב Pixel Shading. איך בכללי הכרטיס הזה?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  20. אז ככה , אני קונה טלויזיה FULLHD לחדר עם חיבור HDMI ולכרטיס מסך שלי אין יציאת HDMI אז רציתי הצעות לכרטיסי מסך עם חיבור HDMI שיתאימו למפרט שלי המפרט של המחשב שלי הוא intel core 2 duo e7400 מעבד gigabyte ga-ep31-ds3l לוח 500gb 16mb הרד דיסק sparkle feforce 9600gt 512mb כרטיס מסך thermaltake 450w tr2 rx ספק a-data 4gb ddr2 800 זכרון

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by amit16114,

המטרה כמובן משחקים חדשים. האם המחיר שווה? או שעדיף לחכות להתפתחויות אחרות??

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  22. אז ככה אני רוצה לחבר ת5850 ביחד עם 240 של נבידיה הבנתי שזה אפשרי כאילו ה5850 מחובר למסך ו ה240 מחובר ללוח לצורך כודה ופיזיקה, עכשיו השאלה איך עושים את זה ? המיפרט שלי בצד בבקשה עזרה בשאלה. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by Fantomas,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי אבל אני לא יודע במה לבחור מצד אחד אני מעדיף ת'4850 X2 אבל מצד שאני לא רוצה שהוא יעשה יותר מדי רעש ויתחמם או שיש משהו שכבר ניסה את הכרטיס הזה והוא בסדר מבחינת רעש והתחממות למרות המאווררים.

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  24. שלום, בעקבות מבצעי בלאק פריידי אני משדרג במעט את המחשב שלי. ראיתי מבצע בTMS של כ. מסך 7870XT ב566 שקל כולל דואר רשום. כשהתקשרו לבקש את פרטי האשראי שאלו אותי איזה ספק יש לי מכיוון שהכרטיס דורש ספק של 600W ומעלה (לטענת הנציג). אני אמנם די חלוד בענייני החומרה אך זכור לי ש600W זה די הרבה. המפרט הנוכחי שלי: ספק Cooler Master 460W לוח אם Ga-ma790xt-ud4p מעבד AMD Phenom II X4 965 כ. מסך נוכחי AMD Radeon HD5770 הארד דיסק WD Cavaiar Black 1TB צורב DVD של LG GH22NS50 זכרונות 2X2GB DDR3 של סאמסונג כמו שכתבתי קודם, האם השינוי של הכרטיס יהיה שינוי גדול בצריכת החשמל שהספק לא יעמוד בו? בנוסף אני גם מתחדש בכוננן SSD 850 EVO של סאמסונג וזכרונות 2X8GB של Crucial. תודה מראש לכל העונים ובלאק…

25. שלום לכולם, רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יצליח לסחוב יפה משחקים כגון פיפא2006, AOE3,אולי איזה NFSMW וכמה משחקי ראלי.. חשוב לי לדעת אם הכרטיס הזה הוא בערך ברמה של ה6600GT כי אם כן זה מספיק לי. דרך אגב, אני שואל כי אני משיג אותו במחיר ממש ממש טוב, 380 שקל חדש וזה מתאים לי בול בתקציב. יש לציין שאני לא משחק במשחקים שהם יותר "כבדים" מאלה שציינתי למעלה.

• 5 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.