כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, מה שלומכם? כבר כמה שבועות שאני חווה בעיה מוזרה עם המחשב. רוצה לשתף אותם, אולי תוכלו לעזור לי מעבר לבעיה יש לי גם כמה שיקולים שהיתי שמח לפיידבק נוסף ממכם, תודה. אז ככה, לפני כמה שבועות היה עדכון רשמי של Geforce NVIDIA - וכמובן שעדכנתי ותוך כדי ההתקנה באחד מהשלבי ההתקנה - המסך התחיל להבהב - הבהוב מהיר אמרתי, זה בטח חלק מההתקנה וזה יעבור כשההתקנה תסתיים - וזה לא עבר, וכשעשיתי ריסטרט - ממש בשניה שהווידוס עולה - יחד איתו גם ההבהוב מה שגילית אחרי כמה זמן זה - שברגע שפתחתי (רק) דפדפן של כרום (רק כרום) ההבהוב הפסיק - מה שנראה לי קורה בגלל בהירות המסך כי הכרום הוא לבן. ואחרי כמה שנויות שאני על הדפדפן וחוזר לדסקטופ או סוגר - הה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז אני וחבר שלי מתווכחים על משהו. יש לו כרטיס מסך GEFORCE 6600 GT ULTRA והוא אמר לי שזה הכרטיס הכי טוב כרגע בשוק. אמרתי לו דהוא לא צודק והראתי לו תכרטיס מסך GEFORCE 7800 GT ואמרתי לו שדעתי זה כרטיס יותר טוב. נכנסו לאינטרנט ובאמת ראינו שלפי מה שהיא רשום באתר של איזה חנות ברשת, הפרטים היו אותם פרטים. עכשיו השאלה שלי היא מי צודק, ואם באמת יש כרטיסים יותר מתקדמים, תוכלו להציג לי כמה מהם. בתודה thebestof2005
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קניתי gainward hd4850 gddr5 והוא מאוד מאוד רועש. הורדתי את catalyst control center בכדי להוריד את מהירות המאורר, אבל משום מה, 50% זה המינימום שהוא נותן לי. יש פתרון? תודה
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש, מבוסס על המפרט של 3500 שקל למשחקים. אני מתלבט בין ה Radeon 9600XT, ובין האפשרות של לקנות כרטיס מסך פשוט יותר היום (משהו בסביבות Geforce FX5200), ולשדרג בעוד שנה בערך לכרטיס במחיר של 500 ש"ח. אני מתלבט בגלל שאני לא גר בבית בתקופת הלימודים (אמצע אוקטובר-אוגוסט), והמשתמש העיקרי עד לשדרוג יהיה אח שלי, שהוא לא גיימר כבד. השאלה היא האם מהלך כזה שווה את זה, והאם אני בכלל ימצא כרטיס טוב ב-500 שקל, בעוד שנה מעכשיו? ???
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני עובד בעיקר עם פוטושופ וקצת עריכת וידאו. איזה סוג מסך עדיף: LCD או CRT?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אבא שלי בקרוב (20 לחודש) הולך ליהיות בהונקונג וחשבתי לקנות שם כרטיס מסך חדש למחשב החדש שהולך ליהיות לי ..הבעיה היא שאני לא מוכן להשקיע סכום על G6800 כי זה לא ממש חכם לעשות ...אז חשתי לקנות את ה 6600 הבעיה היא שאני לא ממש יודע מתי הוא יוצא וגם אם הוא יוצא ממש בתאריך הזה אז בטח הוא יהיה רק ל PCI E ... רציתי לשאול אותכם מה באמת כדי לי לעשות ! ואיך לנצל את המצב הזה שאני יכול לקנות חלקים משם...(סיבה שאני פוחד לקנות PCI E היא שזה גורם להוצאות ליהיות יותר גודול בכך שצריך לוח שתומך בזה (ולא שיש הרבה כאלה) ובנוסף זכרונות יקרים... )
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]Gigabyte GA-73UM-S2H עם ה ATI Radeon Xpress 1250 ABIT Fatal1ty F-I90HD עם ה nVIDIA® GeForce 7150 [/glow] איזה כרטיס מסך מובנה חזק יותר? ההחלטה המכריעה נמצאת בתשובתכם לשאלה זו ^^^ תודה למנסים ולעוזרים ;D
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני חושב שזה חשוב כי כולנו רוצים וכולנו להוטים כל אחד רוצה חברה מסויימת אבל לכל חנות יש טיפות ראשונות מכל יצרן מסוים לדעתי צריך להתאחד ולעשות משהו כי אם נעשה משהו ביחד יכול להיות שכל אחד ישיג את מה שהוא רוצה. אני התקשרתי לפנדה לנועה ול IQPC ושאלתי על הגיגבייט (חלילה לחשוב שאני בא להשמיץ אני רק מוסר מידע) וכרגע הוא אינו זמין. בפנדה הוא אינו זמין בנועה הוא רק בהזמנה בIQPC תשובה תתקבל לפי המשלוח הבא.אגב בIQ יש את המחיר הכי טוב שראיתי אבל אי אפשר לדעת אם הוא ישאר. למה המצב ככה ? איך זה שיש מלאי כל כך מצומצם בחנויות הכי "מועדפות" אם אפשר לומר.וחלק מהחנויות בכלל לא מעודכן על ה GT ועדיין מוכר את ה 8800 הישנים במחיר מלא :P
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מחשב משני שמחובר לטלוויזיה, ומשמש כקונסולה / HTPC. המאפיינים: Intel core Due E4600 2.4 Ghz 2x2GB DDR2 667mhz ram intel i945 mobo (תקן PCI-E x16 - 1.1) 3x sata hard drives 1x CD about 4-5 USB connected devices 1 PCI card for wireless lan 2 wireless xbox controllers for pc את כל זה מריץ ספק בינוני של 500w (יש לי אפשרות להחליף אותו בספק מודולרי טוב 500w של זלמן) עד לא מזמן היה מחובר אליו הכרטיס Asus gts250 1GB, וכנראה שהוא גמר שעות. הייתי רוצה להיות מסוגל לשחק במשחקים יותר חדשים ואני מתלבט איזה כרטיס מסך (אפשר גם יד-שנייה) יכול לשבת שם? האם 7950 יכול להיות בחירה טובה? אני חושש שהוא overkill למערכת הזו. דעות?
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הציון הזה... תסתכלו על המפרט של המחשב. הציון לא נמוך מדי?? כי ב-2005 קיבלתי 3362 וזה נראה לי בסדר...
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני נמצא בטיוואן ויש לי הזדמנות לקנות פה דברים בזול אחד הדברים שאני רוצה זה כרטיס מסך על מה אתם ממליצים מבין השניים: GeForce 7900 GTX OC 512MB GDDR3 PCI Express או ATI RADEON X1900 XTX 512MB PCI Express מה דעתכם על ה-QUADRO FX ?
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
האם יש כרטיסי מסך LOW PROFILE שאפשר להריץ עליהם משחקים ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
רכשתי כרטיס מסך 9600GT של PALIT ואחרי שחיברתי אותו למחשב קיבלתי הודעה שהוא לא מקבל מספיק כח ולכן הוא יפחית מעוצמתו יש לי ספק 400W האם זה לא מספיק לכרטיס הזה? והאם אפשר להמשיך לעבוד ככה ללא סיכון?
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני כבר לא מעודכן כמו פעם בקשר לכרטיסי מסך... ה-R9800 שלי שבק חיים (יש אחריות) ואני מחפש כרטיס אחר (לשדרג קלות). (סיפור המאבק להחייאת הכרטיס: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=150309.0) בהתחלה חשבתי על ה-6600GT ואח"כ ראיתי ש-X800 מתחרה בו. מי מהם יותר טוב? ואיך שניהם יחסית ל-R9800? חיפשתי מבחני ביצועים עם כל הכרטיסים הנ"ל ולא מצאתי (גוגל). אשמח ללינקים בנושא. האם יש X800 בגרסת AGP בסביבות 1000 ש"ח? ואם 6600GT של איזו חברה נחשב לכרטיס טוב? הדרישת סף היא סלוט AGP !
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני קונה מחשב, אני הולך לשחק משחקים אבל לצערי הרב התקציב שלי לכרטיס מסך הוא רק 400-450 שקל. על איזה כרטיס מסך הייתם הולכים? חשבתי על ATI RADEON 9550 128MB... מה דעתכם עליו?
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ATI - X800GT עם VIVO ואני רוצה לחבר את הוידאו שלי למחשב למטרות עריכה.. אז יש לי את הכבלים הבאים ואני אשמח אם תגידו לאן לחבר כל דבר: כבל שחור ומשני צדדיו פינים צהובים כבל שחור ופינים בצבעים כחול ירוק אדום כבל שחור נראה לי שהוא S-VIDEO מתאם כסוף פין דו צדדי צהוב יכול להיות שבוידאו שלי אין חיבור S-VIDEO?? יש לי מכשיר די ישן של JVC.. צריך עזרה דחוף...
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני רוצנ לקנות את הכרטיס אבל אני צריך מידות כדי שלא יקרה מצב שזה יחוסם לי את זרימת האוויר במארז... תודה מראש (:
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
פירמטי תמחשב והתקנתי דריברים 81.98 (לפני היא לי 78.01) ושאני מפעיל תמשחק America's Army זה עושה לי כל שניה אורטפקטים או איך שלא קוראים לזה ולפני זה לא היא עושה בכלל אפילו לא אחד זה קשור לדריברים החדשים או משהו נ.ב: יש לי גיפורס 6600LE של גיגה ביט
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
256 או 512 זכרון... שימושים: סרטים + מעט משחקים. שאלה נוספת - האם 512 זכרון בכ. חיצוני משתווה ל512 בכרטיס מובנה על לוח אם? תודההההההה
-
- 5 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המסך VP171s שעולה יותר יקר מגירסת הB ב 10 $ לשניהם בתכלס יש אותם הביצועים VP171s http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171s/ vp171b http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אז.. יש לי דרייוורים שתואמים לWIN95 ותוכננו להם, הם עובדים גם בWIN98 אך הכרטיס לא עובד כמו שצריך והדרייברים לא חתומים. ניסיתי לחפש באתר החברה ולא מצאתי דרייברים תואמים ב100%. הינה דגם הכרטיס: MX86251MX + 3DFX Voodoo Rush ver 1.02.07 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כפי שאולי חלקכם ראיתם ELSA מתחיל לייצר RADEONים מה אתם אומרים יהיה משהו טוב או סתם רגיל? ואיך אתם חושבים יהיו המחירים?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
איזה מבין הכרטיסים הבאים של msi יותר טוב ומה יהיה בערך ההפרש בסכום... 1) FX5600-VTDR128 2)FX5600-VTD128 תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי רדאון 9600 וcatalyst עם control ceter and panel והגירסה די ישנה (5.2 נראה לי) והתקנתי אותו אחרי פורמט אחרון שעשיתי. אף פעם לא ממש הבנתי איך לעדכן את הדרייברים וזה נושא די בעייתי בשבלי בגלל שאני לא יודע איזה גירסה להוריד (עם פאנל, בלי וכו') ועם למחוק את כל הקשור לדרייבר או שרק את הדרייבר עצמו? אשמח לקבל הסבר קטן שידריך אותי בעניין הזה כי אני רוצה לעדכן לגירסה 5.5 והאם זה מומלץ להשתמש באיזו תוכנה שמוחקת עקבות של הדרייבר הישן?, אם כן אמח לקבל לינק תודה ומקווה שזה המקום הנכון לשאול.
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-