עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני די חדש בעסק.. ואני רוצה לשאול האם ראדאון 9550 אופטימלי לאוברקלוק? ומה המחיר שלו כחדש.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  2. אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ויש לי בעיה עם בחירת כרטיס מסך. אני מתכוון לקנות מעבד Intel core2 dou 2.66ghz 4mb E6750 ולוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L ספק כוח 500W רשמתי 1000 ש"ח אבל אני לא בטוח שאני צריך להוציא כל כך הרבה. אני רוצה כרטיס שקט - שזה הכי חשוב לי, כמובן שלא יתחמם יותר מדי ואם אין ברירה אז עדיף שירעיש מעט מאשר יתחמם יותר מדי. אני לא גיימר כבד, אני רק רוצה שתהיה לי אפשרות לשחק במשחקים חדשים בלי בעיות. אם אפשר למצוא משהו כזה גם ב 600-700 ש"ח זה יהיה עדיף אבל אני גמיש עד 1000 או אפילו יותר.

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  3. יש לי לוח 1366 שכרטיס PCI 1 .1 לא יכנס כי אין בלוח מקום ולכן אני שואל האם הכרטיס הזה http://www.auzentech.com/site/products/x-fi_hometheater_hd.php יכנס לחריץ PCI-E 16 ? שימו לב שהלהב בחריץ קטן מאוד

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  4. Started by whome,

שלום לכולם, האם לצורך רזולוצית FHD מלאה במסך/טלויזיה LCD 42 יש הצדקה לשלם 400 ש"ח יותר וללכת על גרסאת הג'יגה?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by qwe,

V8460 ULTRA DELUXE

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by Access Denied,

אני ממש שובר ת'ראש מה כדאי יותר לשים במחשב חדש שאני קונה למשחקים את הכרטיס של nvidia ה FX 5800 (לא ultra) עולה 1700 ש"ח או את הכרטיס של ATI ה R9800 non pro עולה 1680 ש"ח מה עדיף ומה ההבדלים שיש ביניהם בביצועים (אם יש הבדל משמעותי בכלל?) מהר...

7. שאלה לגבי כרטיס ATI 4850, האם הוא מוציא גם סאונד? ואם כן, האם צריך מעביר מיוחד ל HDMI ע"מ להשתמש בזה? (שכן DVI לא מעביר סאונד)? תודה

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  8. שלום אנשים. יש לי שאלה כללית שהרבה זמן מבלבלת אותי, והיא כיצד מבטאים את שמות הכרטיסים של nvidia. אני אסביר את עצמי יותר טוב: מאז ומעולם האמנתי שמבטאים את שמותיהם של כרטיסי המסך של nvidia בצורה הזאת: נגיד 7600 אומרים שבעת אלפים שש מאות. אולם לפני שלושה ימים הופתעתי לגלות שלא כך קוראים לו אנשי מיקצוע אחרים. דוגמה לכך היא כשהלכתי לחנות המחשב הקרובה לביתי, ואז המוחר שם שאל אותי אם אני רוצה את הכרטיס מסך שבע שש מאות (7600). אז השאלה שלי היא צריך לבטא את השמות שלהם. בתודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  9. Started by nice,

לאחרונה רכשבתי כרטיס מסך מיד שניה : ASUS 8420 שהוא מבוסס על GEFORCE 4200 . הבעיה שלי היא שעם הדרייברים שהגיעו (שמותאמים לאקס פי לפי החברה) המחשב לא מתפקד, והתצוגה נוראית. הבעיה נפתרת כאשר מתקינים דרייברים חדשים יותר מבית החברה. אבל. יחד עם הדרייברים הגיעה תוכנה בשם SMART DOCTOR שמטרתה לשנות את מהירות המאורר של כרטיס המסך, אוברקלוקינג לכרטיס והצגה של הטמפרטורות בכל עת. אבל משום מה התוכנה לא מסכימה לעבדו עם הדרייברים החדשים וכל מה שאני יכול לעשות זה להאיץ את הכרטיס. איך אוכל לשנות את מהירות המאורר על הכרטיס? ניסיתי SPEED FAN ו-MBM אבל שתיהן לא מזהות את המאוורר. ואיך אוכל לקבל את טמפרטורת הכרטיס בכל עת? (שוב התוכנות שניסיתי לא מזהות חיישן)

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by mistaarvim,

לכל בעלי 1950XT, ישנה בעיה עם הדרייברים החדשים של ATI, אי אפשר לעדכן ל6.11! אפשר רק לעדכן מהדרייבר שנמצא על הדיסק. ובכן הינה הפיתרון! Windows XP x86 X1950XT_611_FINAL_W32-v11.zip Windows XP x64 X1950XT_611_FINAL_W64-v10.zip בעיקרון מה שצריך לעשות זה להוריד את אחד הקבצים, לפי מערכת ההפעלה שלכם. להוריד את העידכון מהאתר של ATI\AMD 6.11 להפעיל את ההתקנה, זה כותב לכם לאיפה אתם רוצים להתקין תתקינו, כשזה נכנס להתקנה פשוט תלחצו על ביטול. תלכו לתיקיה של ההתקנה ופשוט חלצו לשם את הקבצים, לפי מה שכתוב בקובץ README הנלווה. תהנו

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  11. מחשב ישן יחסית, האם יהיה צוואר בקבוק עם המעבד והזכרון? מעבד פנום 965 oc 4.2 8גיגה זכרון dd2 800 כרטיס gtx 560ti מחפש את הכרטיס שייתן את התמורה הטובה לכסף לbf4. המערך כרגע מתקשה להריץ את המשחק על high תודה רבה לעוזרים(:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by charm,

רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים 775FT לבין F700B? ומי יותר מומלץ בתודה מראש :-)

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by elyaz,

שלום אתמול קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2864&products_id=21748 כל הכרטיסים הרגילים שאני רואה בתמונות באינטרנט הם עם פלסטיק אדום כזה בצד המאוור. הכרטיס שלי הגיע בלי הפלסטיק הזה, עם מאוורר בצבע שונה, ועל העטיפה רשום "own design". מה ההבדל בין זה לבין האחרים? האם זה משהו שאני צריך להצטער שקניתי אותו או לא? תודה

14. Started by rapt,

שלום לפני כמה ימים הכרטיס מסך שלי התחיל להתפגר (יאמר לזכותו שהוא שרד כמעט 4 שנים ) והחלטתי להחליף אותו במשהו חדש ומקביל בביצועים, לא מחפש משהו חזק בהרבה כי גם ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב, אני מחפש את הכרטיס שיביא את הכי הרבה עלות מול תועלת, עד 500 שקל, אם אפשר בפחות זה יהיה נהדר. הכרטיס המנוח הינו BFG GeForce GT 8800 OC - PCI-E 2.0 הכרטיס מיועד להיות אמין שיריץ משחקים חדשים על איכות סבירה מינוס המפרט של המחשב: CPU Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM M boards Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L Cases NZXT Apollo No PSU Black CPU Cooling Arctic Cooling Freezer 7 Pro PSU Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU Memory Corsai…

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by ^GunX^,

שלום , אתמול הלך לי הכרטיס מסך הישן שלי (גיפה 2 GTS) - התקציב הוא בסביבות ה400 אני לא משחק הרבה אבל פעם ב.. במשחקים לא כבדים; אני חושב רק על ה9550 , יש משהו יותר טוב במחיר הזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  16. מישהו ניסה ? עריכה : עודכן, 3DMARK06 עליה של 100 נק' 3DMARK03 עליה של 150 נק' NFSMW ניראה שיש עליה קלה שלאיזה 1-2 FPS אבל זה לא ממש מדויק ...

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  17. הרכבתי מחשב לאחי הצעיר ובסוף יצא שיש שם מפרט סביר יחסית, רק ללא כרטיס מסך. AMD Phenom לתושבת AM2+ (לא זוכר את הדגם) לוח אם Gigabyte MA790FX-DS5 יש ספק כוח של HEC 450TD-TF לא חדש 2GB DDR2 כעיקרון המחשב לא למשחקים אלא הוא עובד עליו בלימודים. אולי יהיה צורך באוטוקאד קל שנה הבאה, אני לא יודע עד כמה זה כבד בגרפיקה. לראות סרטים ברזולוציה טובה גם יחסית חשוב, אבל נראה לי כל כרטיס היום עושה את זה בקלות. צריך כרטיס של PCI-Express ורצוי כמה שיותר לחסוך בתקציב. האם הכרטיסי מסך ב200-300 שקלים מהחנויות יספיקו לדרישות כאלה? האם עדיף לקנות כרטיס עם קירור פסיבי בשביל לחסוך מהספק בהתאמצות? אולי עדיף לחפש דגם ספיציפ בלוחות של יד שנייה? אם כן, איזה דגמים?

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by dino,

אני צריך לדעת מהו ה-19" הכי טוב שיש עד 2500ש"ח? אני יודע שרובכם תגידו לי Iiyama 454 PRO, אבל אני יודע שיש עוד מסכים ברמה שלו ויש הרבה מחלוקות בעניין, אז תנו לי עצות וגם אם יש לכם נסיון אם מסך מסויים תספרו עליו בקצרה. תודה מראש, מתן

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by tibia,

קניתי את הגיפורס 5700LE 256mb (128) bit with DVI+crt+tv DDR איך הכרטיס? ואם שילמתי עליו 550 האם זה שווה ? וגם אם הוא יכול לסחוב את counter strike בהגדרות טובות?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  20. יש לי מחשב מדיה סנטר עם HD4850 VAPOR-X. קניתי אותו לפני שנה ומשהו והוא כרטיס מסך מצויין אבל אני רוצה לשדרג אותו. המעבד שיש כרגע הוא phenom X3 8650 אבל אני מחליף אותו עם המחשב של אח שלי כנראה לQX9770 של INTEL. רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתן ביצועים הכי טובים במחיר של 1500 שקל בערך. ואגב יש לי עוד שאלה: אבא שלי נוסע בקרוב לשוויץ. האם כדאי לקנות משם כרטיס מסך? האם המחירים שם זולים יותר?

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by erezalon,

האם זה נכון שלא משתלם להשקיע כיום בכרטיס מסך בגלל שעוד מעט יוצא directx 10? אני רוצא לקנות מחשב חדש למשחקים ומישהו אמר לי לחכות עם זה עד שיצא directx החדש.

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by eliXir,

Well, my friend arranged my Radeon9700p card but he warned me that the card have configurations problem, he is saying that by that some people that bought the card couldn't play games, the screen turned black right away. I would like to know a few things things, do someone is fimilar with this problem? there's anyway to fix it but change the whole computer? someone have this card and DON'T have this problem? Is it a problem with the all radeon's cards? Because If I don't buy this one I go for the 9800NP THANKS EVERYONE FOR POSTING

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by 8-Ball,

http://www.asus.com/products/vga/ati.htm למה הם הוציאו רק 4 דגמים? מתי זה יגיע לארץ אם בכלל?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by kinglol,

אני מתלבט לגבי הכרטיסים האלה ל-AGP שניהם עולים בסביבות ה-750 ש"ח איזה כדאי לי לקנות? 6800GS 7600GS או Radeaon R800Gto אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים.... תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  25. קראתי תגובה כאן באחד הפורומים שצריך ויסטה בשביל להריץ את הDX10 .. זה נכו ן ? (גם עם הכרטיס מסך עצמו הוא תומך DX10 למשל 8800?

• 5 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.