עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס מסך onboard X3100 שהגיע עם הלפטופ שלי. אני מעוניין לקנות מסך חדש - dell u2311h. למסך יש 1920*1080, עם 8MS. אני מעוניין לדעת האם אוכל להריץ עליו (ברזולוציה מקסימלית, אם לא אז באיזו) סרטי FHD, ופעולות פשוטות כמו גלישה באינטרנט וכד'. לא אריץ עליו משחקים! תודה. למי שעונה - תגיד בבקשה כמה אתה בטוח בתשובה...

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  2. למשל ה 4850 או 4870 תומכים?

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  3. ערב טוב חברים !! אני צריך כרטיס מסך חדש, מאחר שה7800GT הלך לעולמו... (עשיתי לו OC וקרה מה שקרה.. מאוורר לא עובד ובמשחקים אני רואה חרבושים וכל מיני חייזרים על המסך) מזה למדתי לקח, שאני לא עושה OC יותר אז ככה יש לי ברשותי 650 שקל בדיוק חחח ואני רוצה לשים אותך על כרטיס מסך.. ראיתי שאתם מבקשים גם את המפרט המלא אז הנה : INTEL CORE 2 E6300 1.8MHZ 2GB זכרון 667 MHZ לוח אם של ג'גהבייט מסך 19 אינץ' ספק 500 ג'נרי... (יש מצב להחלפה בעתיד הקרוב) וזהו נראה לי, תגידו לי אם צריכים עוד נתונים ואני מתכוון לשחק על הגדרות גבוהות.. לגבי הרזלוציה אין לי מושג לא יודע בכמה המסך שלי תומך (לא מתכוון לקנות אחד בקרוב...) עדיפות לחנויות קרובות לבית KSP TMS ו PANDAS תודה לעונים !!! …

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by kwan,

השאלה בכותרת...ואם אפשר להסביר מה ההבדל בכלל ? אני פשוט צריך כרטיס בטווח של 200-250 ש"ח ל-PCIE ולא יודע מה לקחת .. תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  5. 1. איך אני פותח קובץ 3dr? אני עושה Open with ואז 3DMARK וזה לא מראה לי את התוצאות (אני משתמש בגרסת בייסיק...) 2.האם כאשר אני לוחץ על אסקייפ זה מדלג על בדיקה? (זה סיוט לעבור בדיקת CPU עם המעבד שלי...) אם זה לא בפורום הנכון אז נא להעביר את זה לפורום הנכון (תצוגה וגרפיקה?? תוכנה??)

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  6. אני לא זוכר בדיוק מזה היה אבל הוא אמר שהוא ידבר עם כלנית ויעדכן אותנו בקשר לתאריך ההגעה של הכרטיס RADEON 9700 של חברת הרקולס, אז יש חדש?

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by yoavb,

שלום לכולם, ברשותי מחשב בעל כרטיס מסך מדגם ABIT ATI 9600 XT. חיברתי את המחשב לטלווזיה מדגם TOSHIBA 21 באמצעות כבל בעל חיבור S-VIDEO למחשב וחיבור RCA לטלוויזיה. ביצעתי את הכל הדרוש, היינו: הגדרת תצוגה משולבת (מחשב +טלווזיה ) בלוח הבקרה, והעברת הטלווזיה לערוץ AV. מה שמתקבל הוא מסך כחול על גבי הטלווזיה. אודה לכל עזרה בנושא. יואב

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by shlomi_x,

היי, האם יש מתאם טלויזיה שאתם יכולים להמליץ עליו? מחיר? תודה, שלומי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by SuB,

האם כדאי לקנות מחנות שאני מכיר, רדאון 9000 (אני חושב שפרו) ב- 600 שקל, ואני מביא לו את הGeForce 2 mx 400 שלי? תודה, מחכה לתשובה כי זה דיי דחוף..

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by doc-kwl,

כשקניתי את המחשב שלי תהיתי אם לקנות לוח אם אם AGP X8, אבל בסוף שיכנעו אותי שזה לא שווה.... האם יש שיפורים משמעותיים? איי טי אי מבטיחים שבמהירות של 2 גיג'ה פר סקנד צריך להיות שיפור משמעותי בקצב הפריימים....האם זה באמת ככה? ומה אם הNV30? סליחה...."ג'י פורס FX"...גם הוא תומך בX8.?

11. Started by elite group,

קודם כל איך חברת PALIT ? ביחס ל ASUS ו GIGABYTE ו SAPPHIRE ? , אני מחפש כרטיס מסך למשחקים 300+ - משהו נחמד לא יותר מדי איך הכרטיס הזה GeForce® GT 220 (1024MB DDR3) אפשר לשחק איתו ? עולה בחנות 350 ש"ח http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1235 יש לו HDMI יש את זה - GeForce® GT 240 Sonic (1024MB GDDR5) יקר הרבה יותר 480 ש"ח נראה לי ביזבוז כסף .

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  12. סוף סוף בעזרת הדרייברים החדשים של nVidia, הבטא 91, הצלחתי לחבר את הטלוויזיה למחשב בתור צג שני. הבעיה היא שרואים בשחור לבן. אני יודע שזו לא בעיה בחיבור או בכבל, מכיוון שכאשר ה-XP עלה [המסך השחור עם הפס הכחול הנע] ראיתי צבעים על הטלוויזיה, אבל אחרי שהווינדוס עולה - שחור לבן. אבא שלי אמא שאולי זו בעיה של NTSC ופאל, אבל אני לא מוצא איך לסדר את זה בדרייברים. מישהו יכול לעזור? בנוסף, הרזולוציה בטלוויזיה גבוהה מדי, אפילו ב-640X480, ואני לא רואה חלק מהמסך, יש דרך לפתור את זה?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  13. שלום רב, בשבוע הקרוב ככול הנראה ארכוש לעצמי מערכת חדשה, בשעה טובה. המערכת תיהיה מבוססת AMD, ככה שהאופציה ל-SLI אינה בנמצא, לצערי. אני כרגע בשלב שבו אני מתלבט בבחירת כרטיס מסך, עד כה תיכננתי על ה-5850, אך לפי התוצאות האחרונות ב-Tom's Hardware ה-GTX 470 מראה תוצאות עדיפות קצת יותר, בעיקר כשמפעילים פילטרים, משהו שמאוד חשוב לי. כמו כן ישנה התמיכה בפיזיקס וקודה. אבל הבעיה היא שבעתיד אם אבחר ב-GTX470, לא תיהיה אפשרות לשדרוג קל, רק להחליף כרטיס. נכון שמערכת מרובת כרטיסי מסך לא שווה את הכסף, אבל לעתיד זה שדרוג לא רע, כשירדו המחירים של הכרטיסים הללו, והמשחקים יתחילו לרוץ לאט יותר. 5850 ב-CF מראה תוצאות נחמדות, כמעט פי 1.7 מעל כרטיס בודד, שזה לא רע בכלל בכלל. אבל שוב.. בעתיד, השיפו…

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by Danikk8,

שאלה, מה זה אומר IceQ3 על כ.מסך עד כמה זה חשוב, ואיך זה משפיע על העלות שלו?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  15. יש לי 8800 GTS ואני מעוניין לדעת מה ההבדל בינו לבין החדשים (220-440)

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  16. קניתי כרטיס מסך חדש עכשיו חיברתי אותו וכשאני מדליק חזרה תמחשב המסך לא מראה תמונה והנורית של המסך מהבהבת עזרה בבקשה.......

• 5 תגובות
    • 507 צפיות
  17. אוקי הנה תגובה ראשונה We have responded to your issue. Solution: Dear customer, Thank you for contacting AMD-ATI. Please follow the instructions available at the link below and send us the requested reports about your equipment: http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=1696 We'll wait for your reply. Regards, Pier Bottero AMD-ATI Product Support Center

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by rotemlp,

היי חבר'ה, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב 350 ש"ח לכל היותר (כחלק מתקציב כולל למחשב חדש). אני חייב להדגיש שאני לא גיימר כבד - השימושים העיקריים הם בעיקר תכני HD, והייתי שמח שתהיה לי את האפשרות לשחק מדי פעם קצת Need For Speed ומשחקי פעולה שונים (לא צריך בהגדרות הכי גבוהות). אם זה משנה, יש לי מסך ''20, ברזולוציה של 1050X1680. שאלתי בפורום לגבי ה GT 430, ספציפית הדגם הזה : http://skypc.co.il/pl_product~GWGT430PCX1024~8~0.htm ואמרו לי שהוא בינוני למדי... הציעו לי להוסיף כ 80 ש"ח (ולחרוג מתקציבי) ולקחת כרטיס שאמור להיות טוב יותר באופן משמעותי, הלוא הוא Radeon HD5670, ספציפית הדגם הזה: http://skypc.co.il/pl_product~9S5670M5~8~0.htm יש לי כמה שאלות: 1. עד כמה ה HD5670 …

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by coolmeen,

לאחרונה קניתיי club-3d 9600 xt ויש לי כמה שאלות דבר ראשון,על המחשב שלי קיים 128 mb rdram והבעיצועים של הכרטיס נראים חלשים,אני מתכוון להוסיף עוד 256 האם זה ישפר את הביצועים ברמה הדרגתית. דבר שני רשום שמהירות השעון של הזיכרון שלי הוא 325 ,וראיתי שהמהירות צריכה להיות על 600 וראיתי בפורום שאתם מבצעים הכפלה כזאתי כפול 2, למה מה זאת אומרת. דבר שלישי כשקניתי את הכרטיס אני לא רואה בדרייבר את האפשרות את הoverdrive,או איך שכותבים את זה,דבר שלישי מישהו יכול להסביר לי למה כולם אומרים שhalf-life 2 יפעל יותר טוב ב 9600 xt מה 5900 xt למרות שה5900 xt יותר טוב,האם הייתי צריך לקנות 5900 xt כשכמעט כל הביצועים שלו יותר טובים

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by goldeye,

שלום יש לי כבר קרוב לחצי שנה כרטיס מסך ראדון 4850. בזמן האחרון שמתי לב שהמאוור של הכרטיס מסך מאט עד כדי עצירה ואז ממשיך כרגיל. האם אפשר לעשות משהו בנושא? נ. הכרטיס לא עבר שום OC ואין שום תוכנה חיצונית שמתעסקת במאוור.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by Access Denied,

יש לי אפשרות לקנות GeForce 4 TI4200 128mb שהוא AGP X4 בלבד (לא שמחשב שזה יגיע אליו תומך יותר מזה..) ב-250 שקל השאלה שלי אם עדיף באותו מחיר לחפש כרטיס אחר או שזה שווה? לינק לכרטיס: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=G4Ti4200-TD&class=vga

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by fohad,

תקציב לכרטיס מסך עד 1500 שקל אני צריך אותו בשביל מסך 22-24 שימוש משחקים כבדים, משחקי רשת, סרטים, צפייה בטלויזיה... יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by huhxd,

אוקיי אז רציתי דעות בקשר לכרטיס מסך הזה x1950pro.. האם כדאי לקחת עם 256 או 512? מה ההבדלים? תודה לעונים.

24. Started by Cupid Me,

אהלן, החלטתי לקנות 9500GT מאחר והוא יחסוך לי קניית ספק חדש (כרגע יש לי HEC 300AR-TF), יש לכם איזושהי גרסה מומלצת? חשבתי על זאת: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 תודה

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  25. מפרט מערכת: AMD Duron 892MHz 256MB SD-Ram לוח אם K7 SEM C3 כרטיס מסך שמצוין למעלה הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מפעיל משחק שמשתמש בתלת מימד המחשב נתקע לאחר דקה בערך (המחשב לא מגיב והצליל האחרון ברמקולים נשמע שוב ושוב ושוב...) והדרך היחידה לצאת מזה היא לאתחל את המחשב. בהזדמנויות מסוימות המחשב איתחל את עצמו והוציא דיווח שגיאה על הדרייבר של הכרטיס מסך. ניסיתי דרייברים של ASUS ו NVIDIA ללא הועיל. הדרייבר הנוכחי שלי הוא של NVIDIA V56.72 אותו הורדתי מאתר החברה. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה ו/או להמליץ לי על כרטיס מסך טוב יותר בסביבות ה500ש"ח שיתאים לAGPx4? תודה מראש! נ"ב יש לי כרטיס מסך מובנה על הלוח של SiS (הוא כרגע מבוטל, …

• 5 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.