עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by GodOfGames,

שלום , אני צריך שתמליצו לי על כ.מסך מסדרת GeForce שעולה לא יותר מ-1000 ש"ח אבל שיהיה טוב ואיכותי ומסגול להפעיל את המשחקים של היום בלי בעיות . תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  2. Started by AxeOr,

--------------------------------------------------------

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by termister2000,

שלום רכשתי את ה 7850 של SAPPHIRE בגירסא הרגילה. ראיתי שיש גם את אותו הכרטיס מאותה החברה כשהוא במצב OC מהמפעל. הבנתי שכדי להשוות את שלי לגירסאת הOC אני צריך להעלות את תדר הליבה ל920MHZ ואת הזיכרון ל1250. השאלה אם אני צריך לעשות עוד משהו ? לשנות את מהירות המאוורר? מה ההבדל בין הכרטיס שלי לגירסאת ה OC? תודה לעוזרים !

4. Started by x-dude,

יש לי CTX PR711F ואני פשוט לא יודע איך לנקות אותו,לפני זה היה לי מסך ענתיקה שפשוט הייתי מעביר מטלית עם מים וזהו,פה לא משנה במה אני מישתמש גם בנוזל מיוחד לניקוי מסכים,תמיד נשארים סימנים מעצבנים,בבקשה תמליצו לי על נוזל ניקוי מיוחד למסכים כאלו,ובאיזה מטלית כדי להשתמש. תודה.

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  5. השאלה היא בעצם משולבת על ספק וקירור, אבל כתבתי פה כי זה הפורום המתאים לרכיב שעליו אני שואל - כרטיס המסך. המערכת הזו (קירור אוויר) תחזיק את הכרטיס Leadtek PX8800 Ultra יציב ובטמפ' סבירות? צריך לקנות בשבילו קירור מים? או שהוא כבר בא עם קירור מים? והעיקר, הספק Corsair HX 620W יחזיק כמו שצריך ובטוח לא יקרוס? המערכת: * ספק corsair HX 620W * מארז coolermaster stacker 830 ssn2 (בלי קירור נוסף למארז) מעבד e6700 לוח אם gigabyte 965p dq6 זיכרון gskill 2048 ddr2 800 מסך dell 2407wfp x-fi music, altec-lansing fx6021, WD 320GB 16MB x2, טוניק טאוור וכו'.

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  6. השאלה למעלה.. עכשיו הכרטיס שיש לי זה MX420 מעפעפעפעפעפאן...ואני משחק בעיקר וכמעט רק CSS..ולפעמים ה420 לא מספיק..יהיה שינוי גדול בכרטיס 9600xt...? והאם הוא שווה עכשיו לקניה ב-250 ש"ח..? *יש פה מישהו שעשה VMOD ל9600XT ?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by Dr. Hardware,

אני יודע ששתיהם כרטיסים די חלשים אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת את מה לחבר... או את הכרטיס מסך המובנה שאני אקבל עם הלוח אם שהוא: Geforce 6100 256MB או הנוכחי שלי: Geforce4 MX440 64MB

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  8. אמרו לי שיש לי אפשרות בכרטיס מסך שלי שאני יכול להקרין סרט לדוגמא למסך הטלויזיה ובמסך במחשב לגלוש לדוגמא באינטרנט..... הפכתי את העולם בחיפושים וניסיתי לעשות גם לבד אך ללא הצלחה... כרגע חיברתי מ-S-VIDEO במחשב ל-S-VIDEO בטלויזיה.. כשאני מקרים את הסרט יש לי אפשרות לראות או במסך במחשב או בטלויזיה.. 1) איך אני רואה את הסרט בשניהם בו זמנית? 2) איך אני יכול לגלוש באינטרנט בזמן שרואים סרט... כמובן שאת האינטרנט לא יראו בטלויזיה ואת הסרט לא יראו במחשב.... תודה...

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  9. תשמעו.... אתמול הזמנתי מפנדה את הכרטיס -GEFORCE 3 TI 200 128 TD של MSI ..... אם למישהו יש את הכרטיס אנא ספרו לי איך הוא עובד לכם במשחקים ועד כמה אתם מרוצים ממנו? ואם מישהו הזמין פעם מאתר פנדה- תוך כמה זמן הגיע המשלוח? ועוד שאלה לכולם:האם יש איזשהו יתרון בעובדה שהכרטיס שלי בא עם 128 זיכרון לעומת כרטיס עם 64 ??? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by MDK,

דבר ראשון - מתי לדעתכם הוא צפוי בערך להגיע לחנויות בארץ ? ? ? דבר שני - אתם יודעים כמה גרסאות ייצאו ל-R300 ? ? ? אם כן, אז האם יהיה דגם מהיר (ועדיין טוב יותר מ-ti4600) וגם במחיר סביר - בין 200 $ ל-300 $ ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by MatanFrenkel,

קודם כל מפרט בצד < אני לא אחפור יותר מדי , יש לי הכל חוץ מעוד כרטיס וספק כוח בשביל CF 4870 הסיבה היא בעיקר כי אני רוצה עוד כוח ומה שיש לי לא מספק אותי ב100%. השאלה היא כזאת , במחיר של ספק ועוד כרטיס כנראה אפשר לרכוש 5850 . השאלה היא כזאת - אם עדיף CF , תציעו בבקשה ספק כח וכרטיס 4870 512MB אם עדיף 5850 , ציינו למה וגם אם אפשר קישור לדגם הזול ביותר. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by Pro modder,

היי חברה.. אז כמו שרשום בכותרת: יש לי בבית טלוויזית LCD ומחשב ניד. עכשיו הבעיה היא שבטלווזיה יש רק כניסת HDMI (אין כניסות VGA ו DVI) . במחשב הנייד יש לי רק יציאת VGA. אני צריך מערך כבלים\קונקטורים , על מנת לחבר בין המחשב VGA ל-HDMI בטלווזיה.. האם זה אפשרי? (לא רק מבחינה פיזית, אלה גם מבחינה שזה יעבוד) - תודה רבה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by shlomi8,

לפני איזה כמה ימים התחילו לי במחשב להיות צורות מוזרות כאלו במסך לאחר כשעה או שעתיים...כשהדבר קורה במשחקים אז זה ממש תוקע אותם...כשלא אז פשוט עושים רענן וזה נעלם...למישהו יש מושג מה הבעיה? http://img85.imageshack.us/img85/1520/17210383vy1.jpg

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  14. Started by ofcourse,

חיפשתי קצת, ומצאתי את המסכים הבאים: AOC 7VLR DIGIMATE 17 1701 0.25 17 CTX VL700 17' VIEWSONIC E70 מה לדעתכם עדיף מבין המסכים הנ"ל ?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by starnet,

האם משנה שמה של החברה של הכרטיס , או שיש עדיפות לחברה מסויימת ישנם חברות שראיתי בסוג כרטיס זה - Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail Gigabyte BFG Leadtek Sparkle שאלה נוספת איך הכרטיס משתלב עם המסך DELL 2007WFP אודה על חוות דעתכם

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  16. מישהו קצת יכול להסביר על דרכים שאפשר להקליט מהטלוויזה (ממיר) למחשב.. ממש שיהיה לי איזה קובץ MPEG או AVI של משהו שהקלטתי מהממיר. אני מתאר לעצמי שאפשר עם כרטיס טלוויזיה אבל אין לי אחד כזה ואנלא יודע איך מתעסקים עם זה.. נדמה לי שאפשר בחלק מנגני הוידאו האיכותיים למיניהם כמו iAudio אפשר.. איזה עוד דרכים יש? (ואנלא מדבר על לצרוב על DVD ואז להעתיק את זה למחשב..)

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  17. השאלה שלי היא מה הקריטריונים החשובים ביותר למסך LCD שאמור להציג משחקים דיי כבדים ? הזמן תגובה ? הבהירות? הניגודיות? הזויות צפיה?מה ? אחרי שתענו על השאלה הראשונה תמליצו על מסך הכי טוב למשחקים במחיר של עד 1700 שקל תוווווודה

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  18. שאלה. אם יש לי כרטיס מסך ATI X800 ומסך FULL HD ויש לי סרט BLU RAY 720P על המחשב האם הסרט ירוץ לי כ - HD או שאני צריך כרטיס מסך חדש יותר ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by lalush33,

שלום! נסדדק לי הכ.מסך הקודם ואני מעוניין לקנות חדש. הצרכים העיקריים שלי הם למשחקים ממש פשוטים כמו FIFA, NBA,PES וכו'.. ולסרטים. אני רוצה להשקיע גג 700 שקל . תודה

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by bdofek321,

אם אני פותח את המנעול של הati overdrive יש אפשרות לנעול אותו בחזרה? (hd 6950)

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by amirfefer,

איזה דרייבר הכי יציב והכי מומלץ (הדרייבר האחרון של ניוודיה עושה לי בעיות עם הזיהוי של הכרטיס מסך) שמתאים לכרטיס FX5900XT של אלבטרון. תודה, ולילה טוב.

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  22. היי האם הספק שלי שהוא NZXT PP500W יוכל להתאים לכ. מסך הזה? יש לי גם intel 8400. http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4890-1GD5E-HDMI-AC~8~0.htm ד.א עכשיו הלך לי הכרטיס מסך 4850HD בדיוק כשפוקס פי סי פשטו רגל. אין למי לפנות. להיזהר מהם. יש למישהו המלצה לכרטיס אחר? חשוב לי גם שיהיה כם קירור טוב כמו TWIN TURBO. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by iveco,

יש לי שכן עם כרטיס 750TI והוא רוצה עליו 250 שקל ? כמה הוא שווה ? ואם הוא רלוונטי ל 2023 גם באיכות גרפיקה LOW MED

24. Started by גד :),

כל הזמן מדברים על כרטיסים חזקים, אבל מה עם רמת הגראפיקה? ;D לדוגמא: 8400GS כרטיס חלש,גראפיקה גבוהה לעומת 7800GT כרטיס חזק, גראפיקה פחות טובה מהראשון אז לאיזה כרטיס יש רמת גראפיקה יותר גבוהה? 9800GTX+ או 4870 ?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by guyyug,

כרגע הTI מותקן אצלי השאלה בכמה הראדון יותר טוב (אם הענין זניח אני לא אחליף את הכרטיס) Radeon 9550 (250/400) 128MB DDR DVI, 128bit 4-Pipes GeForce4 4200 128MB ASUS

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.