עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lobengula,

התקנתי על מחשב של חבר שלי כרטיס מסך RADEON 9800 PRO עכשיו אני לא יודע מה הבעיה אבל זה לפעמים פתאום עושה ריסט או נתקע ואז אי אפשר לעשות כלום. ולפעמים זה מביא לי את הודעת השגיאה הבאה: VPU Revocer VPU RECOVER איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינ ע הגרפי. חשוב לי לציין כי הכרטיס עובד בבית שלי מצויין בלי שום בעיות. הנה הנושא הקודם שכתבתי יש פה את המפרט של המחשב שלו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259791.0 בסוף הצלחתי לחבר את הכרטיס מסך והמחשב עובד אבל יש את הבעיה שהוא נתקע ועושה ריסטים ושגיאות. אולי זה הספק? למרות שזה מוזר כי הבעיה נובעת מהכרטיס מסך אבל בבית שלי הוא עובד מצויין תודה, איתי.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  2. אני רוצה בעצם להבין מה אני קונה כי הפעם האחרונה שאני קניתי כ. מסך זה היה או ג'יפורס 2 או 3. (קניתי 2 ונשארתי איתו עד לפני שבועיים) חובה שלא ניתן להתפשר 1. תמיכה בHDTV (לא שהוא בקושי יריץ אלא שיריץ באופן חלק) 2. תמיכה בDX10 (מותקנת לי ויסטה) 3. אני מתכנן לחבר אותו לטלויזיה אז שיהיה לי חיבור איכותי. 4. אני מתכנן גם לחבר את כרטיס הטלויזיה שלי (שהוא ממש ישן טילים ואני לא יודע אם אני אחליף אותו) המסך שלי כרגע הוא LG CRT 775FT 17" אני רוצה שתסבירו לי איך בעצם קובעים את הטיב של כ. המסך מפני ששמתי לב שהפרמטרים התרבו בצורה מטורפת. אני מחפש להוציא בסביבות ה400 ש"ח. אם זה לא מספיק ועדיף לי לחכות להורדת מחירים אז פשוט תגידו. תודה

• 22 תגובות
    • 995 צפיות
  3. Started by aviz,

(המפרט בפרטים שלי) Main Test Results 3DMark Score 8686 3DMarks SM 2.0 Score 3955 Marks SM 3.0 Score 3790 Marks CPU Score 2196 Marks Detailed Test Results Graphics Tests 1 - Return to Proxycon 32.265 FPS 2 - Firefly Forest 33.652 FPS CPU Tests CPU1 - Red Valley 0.694 FPS CPU2 - Red Valley 1.111 FPS HDR Tests 1 - Canyon Flight (SM 3.0) 34.223 FPS 2 - Deep Freeze (SM 3.0) 41.581 FPS Feature Tests Fill Rate - Single Texturing N/A Fill Rate - Multi Texturing N/A Pixel Shader N/A Vertex Shader - Simple N/A Vertex Shader - Complex N/A Shader Particles (SM 3.0) N/A Perlin Noise (SM 3.0) N/A Batch Size Tests 8 Triangles N/A 32 Triangles N/A 128 Triangles N/A 512 Triangles N/A 2048…

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  4. Started by Master Boo,

אז כן, אני יודע שכיום כרטיסי ה8800GTS עדיין עולים יותר באיזור ה1,700 ואפילו 1,800. אני מחפש, מן הסתם כמו כולם, את יחס המחיר-תמורה הטוב ביותר. הדרישות, המגבלות והוויתורים: 1. המחיר באיזור ה1,600- אם יש 1,800 ששווה את זה אז אתם מוזמנים להציע, אבל לא להשתגע בבקשה. 2. יש לי זמן לחכות. אני לא אחכה חצי שנה, אבל שבועיים-חודש אפשרי. 3. אני לא מתכנן לעשות OC בעתיד הנראה לעין, ככה שזה לא שיקול (אני לא אוסיף עוד 100 שקל בשביל אפשרות OC יותר טובה). 4. אני רוצה כרטיס שקט כמה שיותר, בשביל קירור איכותי אני כן מוכן להשקיע עוד כסף. מה שכן אני מעדיף שהקירור יבוא עם הכרטיס- ז"א לא לקנות כרטיס ואז קירור ואז להתקין אותו. אני עובד עם מסך 19" ברזולוציה של 1280x1024 (ככה שלפי מה שהבנתי ה32…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by joe2010,

שלום לכולם, אני מחפש מסך 19'' LCD עם PIVOT וכניסה גם אנלוגית וגם דיגיטלית (כי יש לי שני מסכים, ובכרטיס וידאו שלי היום יש לי שתי יציאות אבל אחת דיגיטלית ואחת אנלוגית). הגעתי ל 913B שעולה 1200 ש"ח. מישהו יודע איך הוא ? בעיקר מטרידה אותי הזוית צפייה שלו (בתור מסך שני הוא לא יהיה בדיוק מולי). יש רק אתר אחד וממש לא מוכר שמוכר אותו: http://www.odeco.co.il/default.asp?catid={7CB34644-5CDD-4CF9-8036-1CF0FD3F9989}&details_type=1&itemid={0F1ACF7F-2771-432E-8F37-7796A0D20E88} נראה קצת פישי. אגב השימוש הוא רק לטקסט. לא סרטים לא משחקים. האופציה האחרת היא VP930B Viewsonic אבל הוא עולה כבר 1800. מה אתם אומרים ? זה חתול בשק ? תודה ג'ו

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  6. Started by pergola,

7600GS 7600GT X1950PRO X1950XT

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  7. אהלן יש לי LG FLATRON 17" שקניתי ב 9 ל 2004 .. שזה בערך שנתיים וחצי והוא התחיל לעשות בעיות בהתחלה חשבתי שזה המחשב לא עלה בדעתי שזה המסך אני רואה פסים שקופים מעל כל אות.. מעל כל פיקסל... כמו "הד" .. שיש להכל .. מאז החלפתי כרטיס מסך כי היו לי בעיות והסתבר שזה זה .. אז חשבתי שזה יסדר לי את הבעיה .. כי חשבתי שזה קשור אבל זה לא שינה אז מישהו אמר לי שזה כנראה המסך כי הוא מכיר את התופעה.. אז חיברתי את המחשב שלי למסך אחר .. שיש בבית.. ובאמת אין את הבעיה.. על המסך השני ראיתי בסדר גמור.. ככה שזה באמת המסך הוא גם מוציא אוויר חם כל הזמן ומתחמם שזה מלחיץ אותי קצת השאלה אם זה משהו ש מתקנים..? אני מקווה שכן .. אשמח לתשובות ממכם כי אתם אנשים שמבינים תודה מראש רונ…

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  8. ... יומי התקציב כמובן כמה שפחות . אני משחק C&C3 BF2 CS:SOURCE , לא יותר מזה וכמובן שאני לא באטרף של המשחקים. מסך 971P של SAMSUNG תודה

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by NETANELKOREN,

שלום אני מעוניין בקניית X1950 PRO 512 MB אני מעוניין לשמוע חוות דעת שלכם לבי הכרטיס. והשאלה השנייה שלי היא האם הוא יכול לעלות את המשחקים נגיד הכי כבדים שיש היום בעולם בקלות. תגידו לי מה המשחק הכי קשה שלפי דעתכם קשה למחשב לעלות כיום ותגידו לי איך הכרטיס יוכל לעלות את המשחק שחשבתם שהוא הכי חזק מבחינתכם מ1-10. תודה נתנאל קורן

• 8 תגובות
    • 508 צפיות
  10. Started by YemeniteCamel,

היי, אני מאוד חיובי לגבי קניית Geforce 8800GTS 320MB של חברת Leadtek והוא עולה היום בין 1600 ל1700 שקלים. לפני היציאה של ה8600GTS\GT חשבתי על לקנות את זה דווקא, אבל בגלל הביצועים ומפני שאני לא מתכוון לראות סרטים על המחשב החלטתי שאני מתאמץ ומגדיל את התקציב שלי. עכשיו אני מסתכל על 8800GTS שנשמע נפלא, אבל למה לקנות ממש עכשיו אם בעוד יומיים אולי יתוודא לי שיש כרטיס טוב יותר של ATI\AMD באותו מחיר? תהיתי, וחיפשתי תשובה באינטרנט אך לא מצאתי. האם יש כרטיס חדש של AMD שיצא ב14 במאי במחיר 1600 שקל? אם כן מהו? והאם הביצועים צפויים לעבור את ה8800GTS? ועוד שאלה בהקשר: האם המחירים של ה8800GTS ירדו בשבוע הקרוב בגלל ההשקה של AMD? או שלא שווה לחכות ולבדוק? לצורך השיקולים שלכם אני חייב לציי…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Doctor SuS,

ניסיתי לקרוא כל מני הסברים למושג, אבל לא ממש הבנתי... האם חוסר בפתיחת צינורות עלולה להיות הגורם לכך שכרטיס המסך שהזמנתי לא פעל?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  12. Started by lalush33,

שלום ! תהיתי אם מישהו יוכל להסביר הסבר קצר על הדירקט החדש ומתי יוציאו משחקים שיהיה חייב אותו בשבילם .. תודה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  13. שלום לכולם. מחר אני רוכש מחשב מבוסס AMD 4800x2. בין השאר, ארצה להשתמש במחשב על מנת להקליט תוכניות מן הטלוויזיה אל הדיסק הקשיח. המחשב ימוקם קרוב מאוד לטלוויזיה לשם כך. רציתי לדעת, אילו רכיבי חומרה ואיזו תוכנה דרושה על מנת לעשות זאת? אודה לכם מאוד על כל אינפורמציה, כי אני לא מבין בנושא מי יודע מה.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  14. אהלן חברה אני לוקח את ה כרטיס XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI והבנתי שהקירור סטוק שלו לא משו.. ואני רוצה להגיע איתו לאוברקלוקים רציניים.. מינימום 2100 ו 700 .. אוקי הוא עצמו עולה 1780 .. ואני רוצה להשלים ל 1900 כולל קירור .. חשוב שיהייה חזק כי אני אוהב להישתעשה בקלוקים .. ושיהייה שקט .. סך הכל שיעלה בין 100 ל 180 אפילו 200 אם זה יהייה ממש שווה ..! תודה לכולכם OCELOT אה ודרך אגב אולי כבר ב 1900 אני יכול לקחת את הכרטיס הזה : Sparkle Geforce 8800 GTS, 320 mb, DUAL DVI, Calibre Overclocked, PCI Express. תגובות בקשר לכרטיס הזה ולקירור בבקשה !

• 11 תגובות
    • 610 צפיות
  15. רק NVIDIA! תודה נמאס כבר מה X1950 עושה מלא בעיות חרא של דבר.

• 19 תגובות
    • 871 צפיות
  16. תודה רבה לעוזרים יש לשים לב אני מחפש כרטיס עוצמתי של AGP

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  17. אז ככה אני רוצה להחליף לחבר שלי את כרטיס המסך שלו באחד מהישנים שלי. הלוח אם שלו הוא: http://www.giga-byte.co.uk/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1405&ModelName=GA-8SR533P והמפרט של הכרטיס מסך הוא: http://ati.amd.com/products/radeon9800/radeon9800pro/specs.html במפרט של הכרטיס מסך כתוב:Intel® Pentium® 4, AMD® Athlon® or higher with AGP 8X (0.8v), 4X (1.5V) or Universal AGP 3.0 bus configuration (8X/4X) ובמפרט של הלוח אם כתוב: 1 x AGP slot (4x/2x-AGP 2.0 compliant) עכשיו מה שאני מנסה להבין זה האם לוח האם תומך בכרטיס מסך, כי הדרישות של הכרטיס מסך נראות קצת שונות מהדרישות של לוח האם. בגלל שלדעתי הדרישה של הכרטיס מסך: Universal AGP 3.0 bus configuratio…

• 11 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by Astrix-D,

שלום! אז ככה דוד שלי עשה OC לכרטיס מסך (ATI 9200),ועכשיו שהוא מדליק את המחשב,רואים ממש מטושטש,לא רואים כלום,השאלה שלי היא האם יש דרך לאפס את הכרטיס ידנית?(כאילו לא דרך הווינדוס,דרך הלוח או משהו).

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  19. שלום, תמליצו לי בבקשה על כרטיס משתלם שיריץ משחקים על הגדרות בינוניות לפחות בשנה הקרובה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  20. Started by Xilver,

הרבה זמן שלא התעדכנתי ופתאום אני רואה בנועה את הכרטיס! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7531 המחיר לא קצת יקר מדי? דרך אגב, יש באנצ'ים?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  21. שלום לכולם, אני הגדרתי היום במחשב של אחי שיהיה אפשר לראות טלוויזיה - וביטלתי את האפשרות שיראו גם דרך מסך המחשב,עכשיו אני לא רואה כלום!!! לא בטלוויזיה ולא במסך מחשב,(במסך מחשב אני רואה רק עs שהוא מסיים להטעין את הווינדוס). עשיתי כבר Ctrl+Alt+B אבל צריך לעשות זאת רק לאחר שאתה נמצא בווינדוס,ויש סיסמה למחשב (אני יודע אותה,אבל אני לא רואה את הסמן של המחשב בכדי לבחור את המשתמש ולבחור סיסמה). מה אני עושה, :s05: :s05: :s05: :s05: אשמח לכל תגובה, בתודה, MuTaTiOn.

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  22. Started by white_rider,

hi ive seen in some forms about Nvidia 8900 series and i have a couple of questions 1) when any one knows release date's or estimates?? as the inqurer claims, there will be these two cards both priced at 300$ the on that we have now 8800GTS G80 90nm 320MB 384bit bus and this new one 8900GT G81 80nm 512MB 256bit bus 2) how is the transistor shrink gonna affect perfomance, power consumption will be lower but what about perfomance 3) wich of the card will be beter, how is the increase in memory and shrink in bus bandwith gonna affect the perfomance, wich of these 2 do u expect to be a beter overall perfomer 4) is it worth the wait or i should buy the 88GTS 320 now??

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by enzo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7637 גם יקר וגם OEM. לא שווה.

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  24. אני מחפש כרטיס חדש שיחליף את הGF4 הגוסס שלי (ריבועים שחורים במשחקים) והמצב הוא שאני מתקשה למצוא כרטיסים נורמליים.. אני מחפש כרטיס טוב שיעשה את העבודה לכמה שנים שיפעיל משחקים כמו שצריך.. יש לי מסך 19LCD עם רזולוציה של 1280X1024 וכל עוד משחקים יפעלו על הרזולוציה הזו מה טוב.. אם לא 1024X768 גם בסדר.. יש לי AGP 4X וכל שאר המפרט בצד.. אני מחפש כרטיס זול.. הסיבה שאני רוצה 6800XT היא שהבנתי שאפשר לפתוח לו צינורות ולעשות אותו כרטיס מאוד חזק, וזה טוב כי אני מחפש משהו זול ומשתלם.. אז מצאתי שניים מאוד שונים.. אחד של אסוס: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=769&l1=2&l2=7&l3=3&l4=0 ואחד של ביוסטאר: http://www.biostar.com.tw/vga/product_details.ph…

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  25. לא מזמן התקנתי תוינדוס החדש. הכרטיס מסך שלי זה ג'יפורס 4 MX הכל טוב ויפה רק ששמתי לב שאין דריברים של הכרטיס מסך לויסטה. בלי הדרייברים אני לא מצליח לעשות תמונה כפולה גם למסך וגם לטלוויזיה (זתאומרת שהם עובדים ביחד) ולא מצליח לעצב את התמונה שמוצגת לי על הטלוויזיה. יש אולי איזה שהוא תחליף כמו תוכנה או משו לויסטה??

• 1 תגובה
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים