כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום רב יש לי מחשב עם מעבד quatro 6600 לוח אסוס p5k , שני גיגה פנימי,כרטיס מסך gecube 1650 512 ומסך רחב סמסונג 206bw עשרים אינץ יש לי בעיה בעת הפעלת משחקים או סרטים בעת תזוזה מהירה של המסך, נוצרים מן פסי רוחב על המסך המפצלים אותו.זה קןרה בעיקר בתזוזה מהירה מצד לצד במסך......... התקנתי את הדריוורים הכי חדשים גם של הכרטיס מסך וגם של המסך אך זה לא עוזר ידוע לי שהכרטיס מסך ממש לא חזק יחסית למחשב אך עדיין יש הרבה יותר גרועים וזה קורה גם ברזולציות נמוכות........... אשמח בעזרה.... לדעתי יש איזה חוסר סנכרון בין הכרטיס למסך אך אני לא יודע איך לסדר את זה.........
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום כולם! רציתי לשאול מה קצב רענון המסך הממולץ ואיך זה משפיע בעניין בריאות ומשחקים. יש לי מסך LCD שמסוגל להגיע ל180 שווה לשים לא שווה ובמה זה ישפיע? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך radeon x1950pro 512mb, וכרגע ההתלבטות שלי היא רק לגבי חברת הייצור... רציתי לדעת אם יש חברה מומלצת שעשתה OC לכרטיס, או שהקירור שלה טוב במיוחד (כי שמעתי שזה אחלה מנגל הכרטיס הזה) עוד שאלה: הכרטיס יחזיק לי טוב משחקים בDX9 על הdell 2007WFP ברזולוציה הטבעית? ובכלל, זה כרטיס משתלם? כי המחיר שלו מצויין מבחינתי.. 1000 שקל +-. יותר מזה אני לא יכול לחרוג לצערי
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מה זה בדיוק החיבור הזה אני לא מבין? אני קונה מחשב חדש עכשיו יהיה לי תחיבור p4 2.8 abit is7
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות 4870 ATI יש לי מעבד C2D E6750 האם המעבד מהווה צוואר בקבוק?כדאי לשדרג? מן הסתם יש לי לוח אם P35 DS3L GIGABYTE
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים האלה הכי טוב...ואם אפשר למה זה דיי חשוב.. 1- GeForce 6800GT 256MB 256Bit 2- Radeon x800XL 256MB 3- Radeon x800 pro 256MB 4- Radeon x850 XT 256MB מבין כל הכרטיסים האלה ה6800GT הוא הכי יקר....רציתי לשאות מה הכי מומלץ ומה הכי טוב... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך גרפי טוב יכול לבוא בשילוב עם מסך LCD? ברשותי RADEN 9700PRO ואני מעוניין לרכוש מסך LCD. האם המסך יהרוס לי את הביצועים של הכרטיס או שלא יפריע כלל?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם שאלה.... האם אפשר לחבר כרטיס מסך 7800GT לשני מקורות חשמל??? כלומר גם לספק ולעוד מקור חשמל???
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לפני שנתחיל... מנהלים אנא סילחו לי על החריגה, אבל תסכימו איתי שמעט מיזה מתבקש... ותודו שנפלתם מהסרטון. https://www.youtube.com/watch?v=spZJrsssPA0
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם יש ברשותי מארז עם ספק כח 400 טי אר טי יש לי כרטיס מסך 7600 GS ברצוני להחליף לכרטיס מסך ati hd 3650 agp באתר היצרן רשום דרוש ספק כח 550 ואט האם הספק כח שלי יפעיל את הכרטיס המסך הנל המוכר בחנות מחשבים אומר לי תיקח תנסה מקסימום תחליף ספק לא מתאים לי לקנות ספק חדש תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב מסויים עכשיו עם ה9800 רגיל יש לי עוד טיפה כסף ועם הפרו אני חורג מהתקציב עכשיו השאלה שלי היא: אם שווה להשקיע עוד קצת ולקנות את הפרו? או שההפרשים בביצועים לא שווים את זה??
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי מעבד ולוח אם חדש. פרמטתי את המחשב, התקנתי דרייברים, והגעתי לדרייבר של הכרטיס מסך (R9 280X) הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר של AMD, ושאני לוחץ על ההתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: תודה רבה על העזרה, שתהיה שבת שלום וחג שמח אנשים יקרים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הטמפ שאסור לעבור ב X 1950... ועוד משהו טמפ גבוהה נגיד 80 במאמץ יכולה להוריד ביצועים ? .. FPS ? וכו' ?
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 9800GT לאחרונה נתקלתי בתופעה דיי מוזרה כשאני משחק במשחקים. לדוגמא במשחקים החדשים NFS: HP ו Cod: BO יש לי קצת תקיעות אומנם קצת אבל עדיין מוריד מהכיף של המשחק. ואפילו לעיתים רחוקות המחשב עושה לעצמו ריסטרט כשאני באמצע משחק.. בקיצור, מה שאני צריך זה לבדוק מה הטמפטורה של הכרטיס מסך שלי, ולדעת מה הטמפרטורה הנורמלית בשבילו. כי אני חושב שהכל נובע מהתחממות שלו ומהאבק שהצטבר במחשב אז לפני שאני מתחיל לפרק ולנקות הייתי מעוניין לבדוק את הדברים הנ"ל. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לפי כתבה באתר http://hwzone.co.il/news/1214332649/58998/. מקור מATI אומר שאם ברשותי כרטיס מסך מסדרת 38XX לא לזרוק בגלל שגם הוא תומך DirectX 10.1 ואני יוכל לשלב אותו עם 48XX האם זה תומך לגבי NV ?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
תראו תמיד שהייתי מדליק את המחשב או שעושים ריסט אז רשום כזה לפני שהסריקה של הרם עולה את הכרטיס מסך נכון !? אז תמיד היה רשום לי GeForce 4 440 MX 64 MB וכ"ו... עכשיו בחודשים האחרונים אחרי הפירמוט שעשיתי.. (ככה נראה שזה בגלל זה) רשום לי NV17 VGA BIOS ואז סתם רשום גרסא וכל זה.. לא רשום לי את הכרטיס מסך שלי !! מה יכולה להיות הבעיה.. נראה לי שבגלל זה הביצועים שלו חרא !!
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
טוב אני לא בעיניינים בחודשים האחרונים וראיתי שיצא מלא כרטיסים חדשים לשוק עכשיו חבר שלי ביקש ממני המלצה לכרטיס גרפי חזק והתקציב שלו הוא 1200-1400 שקל...שמעתי על ה x8000gt שהוא יותר טוב מה6600GT וזה הטווח מחיר...אז האם זה באמת הבחירה הכי טובה? תודה
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אז ככה המפרט של המחשב שלי דיי טוב הכרטיס מסך שלי סבבה וסוחב הכל (לא בצורה הכי טובה אבל סוחב ) לאחרונה אני משחק ב Gothic 3 והמשחק מקרטע אפילו הגדרות של LOW :-\ השאלה היא , האם כדאי לחכות חצי שנה + - לשידרוג כולל של המחשב (כרטיס מסך , מעבד , לוח אם , זיכרון) או לשדרג כרטיס מסך בתקציב של 1000 + - , חשבתי על משהו כמו x850 או x1650 PRO מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום. האם יש תוכנת ניטור פשוטה שמראה את העמוס של כרטיס המסך - הליבה הגרפית? משהו דומה למנהל המשימות של ווינדוס, שם תחת הכרטיסייה Performance אפשר לראות את העומס על המעבד וליבותיו. תודה!
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני סתם גולש לי באתר ופתאו רואה כרטיס מסך שקוראים לו Leadtek Quadro FX 4500 - PCX שאף פעם לא שמעתי עליו והמחיר שלו זה 11,678.77 ש"ח זה הגיוני עם כן למה הוא עולה כל כך הרבה אפשר לקנות כבר שתי כרטיסי מסך 7800 GTX או X1900XTX לינק לאתר שמוכר אותו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_200&products_id=4133
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הכרטיס מסך Sapphire ATI RADEON HD5770 GDDR5 1G HDMI הוא בלי vapor-x נכון?
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
פרטי המחשב: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz RAM:1022 MB (אני מגדיל בעוד 2 גיגה) NVIDIA GeForce 7600 GT Motherboard:abit ib9 רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתאים למחשב שלי ויתמוך הכי טוב במגבלת התקציב (ניתן להגדיל טיפה) בהרצת משחקים חדשים.. כמו: GTA IV COD 5 חשבתי על הכרטיס מסך הזה אולי: http://www.skypc.co.il/pl_product~44428~8~0.htm תודה על העזרה..
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני רוצה לדעת מה הבדל בין 460GTX לבין 465 של ניוידיה לבין 5770 של ATI תקציב 1400 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך asus V9280TD שהוא מבוסס ti4200-8X בחודש האחרון המחשב עושה יותר ויותר צרות רק בימים חמים. אני לא אתחיל לפרט את הבעיה עכשיו. מספיק לאמר שאני כותב את זה במחשב של אחיות שלי. כשהמחשב פתוח. כבוי רבע שעה, והחדר שלי ב 28 מעלות, עד שהוא מגיע למסך שאני מכניס את הסיסמה של המשתמש שלי הוא כבר חם מדי שאני אגע בו. בעיקר הזכרונות. איך אני בודק אם זה באמת זה? ועוד משהו. יחד עם הכרטיס קיבלתי תוכנה, asus smartdoctor 2 שעושה OC חכם לכרטיס. זה לא פוגע לי באחריות נכון? הרי היצרנית סיפקה אותה והתקינו לי אותה בחנות.
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-